Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solid Snake
PL. a kód listán ilyen még véletlenül sincs amitöl az AI-megmozdulna 😊
Tatyla
detto még 10 fájl!<#rinya><#rinya><#rinya>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TLD Robi
Tényleg van benne multi?<#nemtudom>
Az jó lenne!HL2 MULTI=<#eljen>

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

LoCk
Gondoltam fizetek és én is kapok infot.

Van aki szereti a csalasokat. Én nem csak beszerezni tudom..

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

LoCk
Hogyan kell a homokfutoval turbozva ugratni at a hidon???

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

TLD Robi
Jó sok kód!<#nevetes1>
Ejnye-ejnye!<#ejnye1>

bind x ai_disabled 0 Azert 1 gombot csak nem olyan macera megnyomni 😊
TLD Robi
Már alig várom,hogy letöltõdjön!!!!Bár sajna össze-vissza megy a letöltés hol 80-al hol pedig 15-el tölt!<#rinya>

LoCk

Cheat Codes
Start the game with the command-line parameter "-console" to enable the console. While playing, press <~> (tilde) to bring up the console and enter any of the following cheat codes:
Example: "C:\Program Files\Half-Life 2\hl2.exe" -console

NOTE: It may be necessary to use the code "sv_cheats 1" before entering other cheat codes into the system.

Code: Result:
god God Mode
impulse 101 All Weapons
notarget Enemies Ignore You
noclip No Clipping Mode
give Give Item (See List)
map Load Map (See List)
maps List Maps
buddha Reduce Health
infinite_aux_power Unlimited Power for Suit
hurtme # Damage Player (#=amount)
developer # Developer Mode (#=0,1,2)
impulse 82 Spawn a Jeep
impulse 102 Skulls
ch_createjeep Spawn a Scout Car
ch_createairboat Spawn an Airboat
npc_kill Kill All NPCs in Area
+mlook Enable Mouse Look
hud_quickhelp/text? 1 Show Crosshairs
viewmodel_fov # Sets Size of Carried Weapon
exec Execute Script File
cl_drawhud 0/1 Show/Hide HUD
cl_enablehud 0/1 Show/Hide HUD
cl_showfps 0/1 Show/Hide FPS
npc_create Create NPC
npc_create_aimed Create NPC
picker Picker Mode
setpos Move to Position
setang # Set Pitch Yaw
sv_gravity # Set Gravity Value
sv_stopspeed # Set Minimum Stopping Speed
sv_friction # Set World Friction
sv_bounce # Set Bouce Multiplier
sv_maxvelocity # Set Maximum Velocity
sv_waterdist # Set Vertical View Fixup
air_density # Set Air Density
dsp_explosion_effect_duration # Set Length of Explosion
prop_debug Bounding Boxes Debug Mode
sv_soundemitter_filecheck Report Missing WAV Files
mat_numtexttureunits # Limit Texture Units
mat_yuv 0 Unknown Effect

Seth
áááhh...közbe rájöttem hogy az ini az játék közbe is íródik(pl ha konzolból bekapcsolod mondjuk az fps-t), úgyhogy máshonnan kapja az utasítást....úgyhogy stornó 😞

PSN ID.: Beegabor

VALAKI!
Elvégeztem az itt leírtakat, és nem indult el a játék. Ha idõközben lemaradtam vmi fejleményrõl, pl. fájl törlése/mozdítása mely utólag kiderülvén szükséges az indításhoz, kérem jelezze VALAKI!
Solid Snake
Jó ötletnek tûnik, akinek megvan remélem kipróbálja <#vigyor3>
Johnny23
most akkor melyik verzioban kell "bekapcsolni" az AI-t ?????

((((miért nem tudnak picit simábban menni a dolgok;basszus mennyi szarság van még???))))

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

gpm
Ha ilyen egyszeru lenne nem gondolod, h NFO-ban inkabb ezt irtak volna, mit konzolos okorkodest loadonkent😊

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Krinyo
"Most egy vizes medencébe vagyok, ahova hordókat kell egymásra rakni, hogy be tudjak mászni egy csõbe, de a tököm ki van vele azzal szórakozni, hogy a hordók megálljanak egymáson 😊"
én is igy csináltam pedig nem igy kell 😄
meg kell nyitni egy csapot és teleengedik vizzel

Seth
ezzel az ai_disabled parancsal kapcsolatban(mivel még nins is meg nekem a game csak találgatok)
Nincs valami ini vagy konfig vagy ilyesmi fájl? Namármost ha benne lenne ez a parancssor,akkor esetleg ha kitörölnétek a fájlból,akkor nem tudná végrehajtani mivel nincs rá utasítás vagy mittomén,mondom csak találgatok...próbálja már ki valaki

heh
40 millió ftból ma mr jó ha kapsz egy irodát a cégednek 😄
szal nyugi, tudjuk mi h az dolcsi.. de még ugyis belefér...

football without ultras is nothing

Random_
Nem hiszem mert Dynamic komoly tûzhatcokba keveredett és egy órán át játszott. Szerintem feltûnt volna neki. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

gpm
Lehet, h nem veszik eszre, h ki van kapcsolva.

Kerem kapcsojjaki! 😄D

Random_
Na és a filmbõl mennyi a sztárgázsi és a helyszín meg a kellékek.
Szóval nem tudom. Nekem az egész hír kamunak tûnik túl gyerekes.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Én a multit próbálgatom nekem nincs tört HL2.
Azt viszont nem értem egyeseknek miért nem kell kapcsolgatni az AI-t.

Hát igen, az 8 milliárd forint, ha jól számoltam. Persze egy-egy film pl. simán belekerül 150-200 millióba, úgyhogy ez ahhoz képest szinte bagó... 😊)))))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Random_
Idézet a mindenki által elérhetõ FAQ-ból:
Válasz: Van egy Half-Life_2_READ_NFO-EMPORiO változat, amelyet egészben le kell tölteni (a preload file-okkal nem mûködik), ez alapból még messze nem tökéletes (fagyogat), ezért le kell szedni hozzá a 2004.11.17.half.life.2.emporio.fix-ape.rar nevû file-t, ez tartalmaz egy client.dll-t (a ...Half Life 2/hl2/bin köyvtárba kell), ami megoldja a problémát. Ennél annyi az ismert hiba van, hogy egyeseknek visszatöltésnél az AI ki van kapcsolva, ezért konzolba be kell írni, hogy "ai_disabled 0". Ezt leszámítva azonban eddigi tapasztalatok szerint tökéletesen mûködik.

Tatyla
FAQ

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Solid Snake
Tehát a késõbbi kérdések elkerülése végett: 1.parancsikont létrehoz 2.hozzábiggyeszt -console opció 3.game közben lehívni consolt és beírní ezt "ai_disabled 0" A kérdés csak az hogy igy beírva elfogadja-e a game ezt az opciót,utalva DICIDE barátunkra akinek nemsikerült.....?
LSC
ez köll hozzá pls? : Half.Life.2.EMPORiO.FIX-ape

gpm
Ha letoroltod volna mint en, akkor milyen ideges lennel(mind1 kb felet sikerult visszahozni)<#buck>

Adam5
na winreinstall megvolt és most megy 😊

ki is kódólta nekem egybõl

megyek ki próbálom

Tatyla
még tiz fájl tiszta ideg vagyok ettöl a sebességingadozástol!<#duma><#help><#falbav><#falbav><#falbav><#violent><#violent><#violent>

Random_
A 40 milla az tényleg nagyon sok ne 40 milla forintból induljatok ki ám!

RelakSfromhome
meg áram, meg új riasztórendszer [ <#idiota> ], meg hardverfejlesztés, meg pereskedtek is... vagy ez utóbbit nem számolták bele? Na, lényeg, hogy van mire költeni

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Mr Manson
jaok 😄
közben rájöttem

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Random_
#23160 bazdmeg! Minek tépem a szám!

Random_
Ha elkezded beütni a szöveget kiadja azokat amik érnek valamit.
Mi a HL1-ben erre a parancs? Hátha itt is mûkszik.

gpm
6 evi fagyija Gabinak ebbol 10M USD<#alien>

Random_
Azért 2003 végéig nem sokat reklámozták na meg a HL2-nek nem is kell reklám.

james-hun
En sem tudom behozni a consolt !!
......
...
.de mar rajottem ki kell nyitni az ajtot<#taps>
Mr Manson
Konzol parancs gyüjtemény van valahol?
fps kiiratás stb...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

jah, tényleg 😄

Random_
Menj vissza oda ahol létrán felértél egy rácsos részre!
Most lemész és az víz alatt lesz be bírsz úszni a képen ráccsal elválasztott részbe egy csövön keresztül.

A túlparthoz jutás nem egyszerû le kell úszni a víz aljára és feszítõvassal kell mókolni!

Seth
meg Gabe pólóiról, amiket szépen kezdett kinõni 😊

azért sztem reális összeg az a 40 milla
6 év fejlesztés. csak a fizetések mennyibe lehettek?!?! ehhez hozzájönnek a programok, meg egyebek
a marketing kb a fele 😄
és ne feledkezzünk meg 6 évnyi pizzásfiukról sem 😊))

Megelõztek 😄
6évig fizetni a programozókat ellátás meg maga a reklám az nem ingyé van.
De még is mikerült ennyibe? Aranyárba vették a textúrákat a falakra? :-))))))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

gpm
50 jatekjeleszto tobb evi fizetese+marketing😊

Random_
Faq! olvasd!

Random_
Leírtam ide én egy parancsikont csináltam a HL2-nek és oda tettem be a -console kapcsolót. Ekkor a fõmenüben lesz konzol.

gpm
Ettol fuggetlenul en is megveszem szombaton...
Csak az huz fel _de nagyon_, h a Steam-et azert talaltak ki, h tobb penz vagjanak zsebre...a gamerek meg szivnak...A Valve kezdettol fogva kommunikalja az okersegeit(megjelenesi datum, AI script, a mostani nyilatkozat, de lehetne peldalozni rendesen)

Random_
"C:\Program Files\Valve\Steam\Steam.exe" -applaunch 220 -console

Ez egy HL2 parancsikonhoz kell. Aki akar konzolt az tegye be a -console szöveget.