Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petee
Hát amit Hmuda adott linket onnan szedtem le.FElülírtam, és bejön az ablak hogy beállítja a graf. opciókat és ablakban indul el,ha át akarom váltani akkor egy memória hibara utalva elszáll.Különös, és amint látom csak nekem van ilyen hibám! oléé<#buck>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

ewuk
ok, nincs mit
Lehet hogy rám is ez a sors vár...))

na mindegy😊

kösz a helpet....))

és most már pécsikézek...))

mert egésznap csak játszottam😊))

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Zsolo007
Legalább az AIt kapcsoltad volna ki míg visszaérsz 😊

ewuk
az bizony 😊
ewuk
nekem még mentésem sem volt az autó kezdõnél úgyhogy vissza kellett harcolnom magam a verdáig
légyeg akkor a kocsi😊

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Tatyla
neked 5.1-re van állitva mert nekem is akad néha?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ewuk
nem lesz kártyád ugyan is arra nem lesz szükséged
hát persze...)

mert én szííívóóósss vagyok😊

Tehát a lényeg..:!!

Érdemesebb akkor onnan jönni hogy ledobja a darú az ótót...!!

Puskával felálitani...!!

Végig verekedni magam...!!

Majd a végén lelõni a hellikoptert...!!

És a kocsival tovább menni az ucsó kapun...!!

Gondolom igy majd lesz kártyám..!!

Shodan
AKAD A HANG SEGÍTSETEK!!!, MÁSNAK IS VOLT MÁR HASONLÓ?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Tatyla
És a client dll-t kicserélted?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Zsolo007
ezt most nem mondod komolyan gyalog mentél????

ewuk
az a verda na ha nincs mentésed annál a résznél ahol a vrdát oda adják akkor szépen vissza kell gyalogolnod oda és a grav puskával felbillenteni aztán mehet a móka én is pont ez csesztem el nem elég hogy odáig gyalog mentem de még vissza is kellett mennem az autoért 😊
Grave Digger
Privi ment

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

máshogyan nem tudtam menni mert az a szer darú...mindig fejre ejtette az ótót😞(

"buggy" ez mi lenne...?

ibrik
Jól elbújni elõle - vagy nyílt terepen akkor átfutni, amikor nem pörög a többcsöves gépágyú. Lehet is halani, amikor a motor kezdi felpörgetni. Amikor abbahagyja: FUTÁS!!!

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

petee
Sziasztok!
Úgy tünik nálam vmi egyedi hiba történt!<#vigyor>
Csak ablakban hajlandó elindulni,ha kirakom teljes képernyõre akkor kiír valamilyen memória-hibát! Na erre varrjatok gombot...
Persze a fix már rajta van.

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

ewuk
ha gyalog mentél akkor nem fog átengedni az a muksó a kapun oda azzal a buggy val kell menni felparkolsz a kapu elé és a csávó meg kinytja asszem itt jársz
jah ok köc

Semmit, menekulni kell, valamerre van egy kek ajtos bejarat asszem egy szoposnyalgomboc log elotte a plafonon, oda kell berohanni,aztan latsz majd rengeteg szoposnyalgombocot logni a falon arra tovabb...

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

az elsõ alkalom hogy elakadtam😞(

A homos tengerparton vagyok..!

Eljutok a társaimhoz..akkor kapom meg a rakéta vetõt..!!

Leszedem azt a furcsa hellikoptert...!

De uttánna semmi...(((

Valamilyen kártyát kér az egyik de nem találom sehol...(((

Valaki egy kis helpet...))

birom hogy itt mindenki ingyen kódot hajkurászik 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Mit kell csinálni a helikopterrel???
Ott annál a csatornás résznél..

Szevasztok Skacok!
Azt szeretném kérdezni h nincs-e vkinek fölösleges "wanadoo" kódja mert a kártyám lelappadt és már csak 20 fájl van vissza!Ha vkinek van kódja és el is küldené priviben nagyon megköszönném!Elõre is thx.

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Tatyla
Megérte az ingadozó,akadozó,megszakadó letöltéssel szarozni!
Ez most a király! Ezt nehéz lesz tulszárnyalni,és itt a ezen a játékélményt értem!
Thanx Valve!<#worship><#taps><#worship><#taps><#worship><#taps>

Kandurex
options menübe bekapcsolod

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Goodwill
valaki el tudja mondani magyarul, hogy kell elõhívni a konzolt? thx :>

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

a banner alatt bazz, te se lehecc enyire észlény...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

na bazzeg... köszi :-/

Az,hogy disable..
De a konzol ki is egesziti automatikusa gyengebbek kedveert
Törölt felhasználó
Csak Steamen keresztül tölthetõ le a bronz, silver és a gold.
Boltban van alap és collectors edition.
takraj
HL:SOURCE tölthetõ már valahonnan?

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Rip
vagy banner, vagy mifene

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Logo alatt...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

alig egy nap alatt 1117 új hozzászólás... hmm... <#vigyor2><#falbav>

AnarchoiD
half life 2 silvert lehet majd ithon kapni ? es mikor ? tudja valaki ? (dod:source miatt remegek 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Törölt felhasználó
Ezt a szar kamut már belinkenték párszor. Akkor is nevetséges volt, most is.
hol a FAQ?
Grave Digger
Jajj, elkezdtek remegni a térdeim, lehet be is fogok fosni😄DDD

Grave Digger
A 0 meg azt jelenti, hogy ne kapcsolja ki az ai-t.😄DD

TerranceG
Több, a Half-Life 2-vel foglalkozó internetes oldal tagjai már jelentették a Valve-nak, hogy a Half-Life 2 warez verziója megjelent a Bittorent rendszerben. Természetesen azonnal jelezték Gabe-nek ezt a problémát, aki erre a következõképp felelt. „Már elég tapasztaltak vagyunk. Folyamatosan figyeljük a felhasználókat és aki a warez HL2-vel játszik le lesz tiltva.” Nos arról van szó, hogy a Valve direkt a Bittorent-es gyerekek számára kidobott egy warez verziót, abból a célból, hogy ez erre fogékony embereket lebuktassa. Akik ily módon jutottak, jutnak hozzá a játékhoz azok bannolva lesznek a Steam rendszerébõl. Valamint a következõ felhívást intézték a játékostársdalomhoz: "A Valve 40 millió dollárt költött a Half-Life 2-re. Mutassátok meg nekik, hogy megbecsülitek a munkájukat. Vegyétek meg a játékot!"

Igyunk sört jól!

thx
FAQ.............<#ejnye1><#idiota>

ok ok. Sikerült
tudsz olvasni😊? bekell irni és kész, és jó lesz
nem vagyok lusta csak kevesebbet frissitek mint irtok!
seAke
ja és eredeti gémem van!

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

és ha akkor sem csinál semmit?
ai_disable 0?
A disable az kikapcsolva jelenti nem?