Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol ,huda lusta vki ugye? a visszaolvasásra..
Sziasztok mindenki.

Az elmentett játékot egy késõbbi ujraindítás és betöltés után, hogy lehet folytatni, hogy az ai ujból müködjön?
seAke
Nekem is itt kezdõdtek a gondok,most már be se tölt a játék,egyszerûen kifagy a loadingnál!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Goodwill
??

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

fitutufi
má jó azt kellett
köszi !

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Goodwill
??

ai_disable 0 .minden loadnál bekell irni, különben csak állni fognak az emberek mint egy bábu..
elnézést ha rossz iskolapéldája vagyok én személyesen is a fórumnak, csupán most szedtem a le a gémet és a fórumban a párbeszédek során már anniy baromság elhangzik, hogy nézze végig az akinek két anyja van...

tehát ha felmásolom hdd-re a mountolt iso-t, onnan mik a lépései annak, hogy játszani tudjak ezzel a nagyszerû gémmel? Szenk júúúú
fitutufi
törtem van
eddig jó volt minden mindenki mozgott most meg ott áll egy ember mint egy szerencsétlen !

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Random_
Tört gaméd van? AI mûködik? Mert lehet, hogy leállt az AI és el kell indítani.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Megjegyzem a játék 18 éven felülieknek való mert véres és gondolkozni kell benne szóval várj egy kicsit vele. <#idiota>

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

jAsOn VoOrHeEs
Ok tudom csak a reakciódra voltam kíváncsi 😄DDD

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

fitutufi
hi all !
lenne egy kérdésem !
itt a tartok egy üregben és nem szólal a manus csak áll mint egy faszkalap !
most ilyenkor mi van ?
beszélnie kéne , nem ? 😄

jAsOn VoOrHeEs
vagyis inkább kijött... <#idiota>

Random_
Onnan lehet leszedni ahol ki van téve keress rá!

Random_
Na megyek haza ez a fórum iskolapéldája egy pár dolgnak. 😊 Jaj de jó lesz hazaértni zombit hentelni.

jAsOn VoOrHeEs
Lejött már a gém honnan lehet leszedni??? <#mf1><#banplz><#lama>

vki legyen szíves elárulni, hogy hogyan tudom elindítani a hl2-t? mit kell hozzá machinálni induláskor?
Random_
Mielõtt vaktába beírsz kérdéseket beolvasol a fórumba ecsém? Mert pont errõl van szó!

Moby
Ottvan közvetelnül az idõvisszaforgató gomb mellett, el sem tudod téveszteni 😊

Adversus solem ne loquitor

Goodwill
konzolt hogy kell elõvarázsolni?
és ha ez megvan, fps-t mivel kell kiíratni? :>

Random_
Én se használtam keddig mégis rájöttem. Amikor a hl2-re kattintasz a listában kiad egy olyan lehetõséget is, hogy crate link vagy ilyesmi.

Moby
Pl. nem zárod be indításkor, és nyomsz egy escape-t ha kell.

miért? õ kezdte 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

És aki még sose használt steam-et az hogy fogjon hozzá? mert az ai_disable , parancsot be kéne írnom.

akkor nem is élnék 😊 bár lehet jobb lett volna ha nem születek enyi észlény közé mint ami a mai világban leledzik 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Random_
Hiába mondjuk meg ha nem olvasol! Hányszor írjam le neked?

Vki pls mondja el hogz a j't;kban hogz kell leh\vni a console-t a ~ jellel már próbáltam de nem megy, pls segítsetek

Random_
Én készítettem egy parancsikont a Steam-ben van egy ilyen lehetõség és a parancsikon tulajdonságainál beírtam egy -console bejegyzést.

Na úgylátom nem csak nekem új ez a dátum állítósdi dolog 😛PPPPPPPPPP

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

Moby
nf forum

Téged el is kent azé vagy ekkora senkiházi 😛PPP

Vki pls mondja el hogz h\vom be a console-t

Random_
eh ne már!
ez már igazán nem kéne!

Random_
Ezt amúgy honnan tudod? Mert lehet, hogy be kellene venni a FAQ-ba. Bár úgyse olvassa senki, de hátha. 😄

pedig lehet jobb lett volna ha anyád inkább szétken a mellén... 😛PP

Moby
Lépj túl rajta, mert ezzel már csak beljebb mész 😊
De legyen, pontosítok: te állíts rendszeridõt, a többiek meg állítsanak dátumot ott ahol találnak...

Kicsi huszárok ne cseszegessetek mert szétcsapok köztetek az ember valamit rosszul fogalmaz meg és már 8-an hülyének nézik <#mf2>
Eszem faszom megáll, én nem apám farkából jöttem hanem micsigenbõl 😄

Szal nyaljátok ki mind <#beka2><#vigyor3>

Random_
Az állomáson a faliórát kell átállítani!

(kezdek megzakkani)

Akkor õ meg fogalmazzon pontosabban mert az Rendszeridõ nem csak szimplán idõ....

Random_
Én pl. máig se tudom a Settlers III-ban miért lett pont az aranyból disznó mégis elfogadtam mert tudtam, hogy tört game.

Aszittem valahol a játékban van valami PDA vagy mittomén 😄

Tedd fel pontosabban a kérdésed, ha azt akarod ne nézzenek hülyének.

Hmuda
Hát ez nem így jött le a beszólásból, de ha te mondod, akkor biztos neked van igazad, csak kár hogy az emberek nem gondolatolvasók (fõleg nem monitoron keresztül, ahol csak a száraz tényeket olvashatják le). 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kabbbe fazze az ne magyarázzon aki nem tud FAQQQ-ot olvasni. Nem azt nem tudom hol kell rendszeridõt állítani csak azt nem értem MIÉRT kell visszaállítani és miköze a rendszeridõnek egy játék AI scriptjéhez te ökörpörkölt <#mf2>

Random_
Egy alternatív 1986-ba kell visszamenni! <#idiota>

Ikarus
Tévedsz, minden az én szövegem, amit én mondok 😛

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Hmuda
Számtech alapismeretek alsó tagozat.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Moby
Máshol tudsz?

Random_
Ilyen tökölések esetén mondom azt, hogy akinek nem tetszik, hogy nem megy jól a game az vegye meg.
Nekem mûködik mert eredeti csak jólelkûségemnek és HL szeretetem miatt segítek itt a sok lámának.
Érdekes amikor meglett pölö NFSU2 akkor a faq-ot elõször figyelmesen elolvastam és egyszer se kellet support.