Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elöször is a letöltéssel kapcsolatban. Volt itt hogy midnen második duma valami FTP meg mittomén mivel volt kapcsolatos hogy behalt etc etc honnan szedjem le. Na most én torrentrõl szedtem asszem alig 9 óra alatt lejött. Folyamatosan 125-130K/s-el. <#vigyor2>#vigyor2>
Miután lejött a 85 DB RAR szépen kicsomagoltam amiben egy Iso volt benne. Ezt bemountoltam daemonnal vagy Alcohollal és a virtuális meghajtóról egyszerûen bemásoltam a játékaim köze Games/HL2 <#bohoc>#bohoc>
Fogtam az innen a FAQ-ból leszedett 2004.11.17.half.life.2.emporio.fix-ape.rar nevû akármit és a benne lévõ HL2FIX.EXE filet bemásoltam a HL2/hl2/bin nevû mappába elindítottam azt csumi.
Megjegyezném hogy a FAQ HIBÁS
ugyanis erre a "fix-ape" krekkre azt mondja hogy "ez tartalmaz egy client.dll-t" ----> téves ugynis nincs benne ilyen. A dolgo lényege annyi hogy ott kell elindítani a HL2FIX.EXE-t ahol ez a client.dll van a játékban. A könyvtárszerkezetet írtam imént de a FAQ-ban helyesen szerepel.
Launcs.exe és indult a játék <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Ismét két észrevétel.
Sokan panaszkodnak hogy nincs konzol az EMPORIO-ban és nem tudja hogy elõvarázsolni. Nem akarok köcsög lenni de ki az a láma akinek nem úgy jön be a menû hogy ott egy kibeb@szott konzol ? És minek kell bezárni ? A menü is úgy van kialakítva hogy annak ott a helye <#confused>#confused>
a másik a Mesterséges inteligencia ki be kapcsolása. Sajna ezt nekem is csinálta már. Elég kiábrándító ha új helyszínen jársz és így futsz bele abba amibe kéne. illúzióromboló. De ez van remélem kijavítják.
Amit mondani akartam hogy a konzolba elkezded írni hogy "ai_dis...." és hoooooooppppp !!!! már alulra kis is egészítette a pranacsot. Szal nem értem a sok LÁMÁT hogy lehet ezt elírni mégha a FAQ-ban hibásan is szerepel ez is ugynis "ai_disable 0" és nem disabled...
Télleg nem akarok senkit megsérteni de az idióta konzol kiegészítni a parancsot mikor írod és az egérrel rányomsz be is illeszti a konzol bash#-be....
Na a játékról is egy picit <#wink>#wink>
Igaz csak egy órát totlam vele de nekem egyszer sem fagyott. Volt hogy töltés után sem volt az AI kikapcsolva volt amikor igen <#zavart2>#zavart2>
A grafika valami fenomenális. 9600Xt van a gépemben és élsimiítás meg midnen 4x + minden High de valami õrület jól megy. Megse röccent töltéskor sem. Persze ez lehet a SATA winyómnak tudható be és az 1 giga ramnak szal ez szubjektív. De magasan üti a Doom3-at.
Szegény IDs fiuk biztos csapkodják az asztalt hogy hogyan is adhattak ki egy ilyen végtelenül egyszerû ás végig nyomasztó játékot. a HL2 melette igazi kuriózum. A séééderektõl beszartam. Nem az van mint a D3-ban hogy midnen sarkon a Terminator 2-bõl a T1000-es fém köszön vissza csillog minden mint a csöcs már már folnyak a falak. Hanem mint rendesen nincs eltúlozva korrekt annyi amennyi kell. Tetszenek az NPC-k is rádnéznek ha közelítesz anyáznak ha hozzájuk vágsz egy orion tévét <#taps>#taps> A fizika is valami eszméletlen. Tele van dobálható midnen szarral. Belelövök a falba télleg olyan érzésed van hogy nem csak 1 lyuk van ott hanem a körülöte lévõ malter is megrepedt rendesen. Ha rácsapsz egy fém dobozra behorpad ahogy egy lemeznek kell és a fény is máshogy vetül ivssza róla. Komolyan mondom ilyen finom grafikot még nem láttam. Persze DX9-rõl van szó.
A zene nagyon jó a hangok a szokásos minõségûek. tetszik hogy sok cuccnak a régi a hangja. Tetszik hogy van benne poén is nem csak végig nyomasztós sötét alagútak álá D3. Nem csak hentelni kell, gondolkodni is bár a játékmenete lineáris de érdekes mindig úgy felfedezni egy továbbjutást hogy hoppá lehet nem is erre kéne menni de én találtam egy újat 😊 Történet eddig nem rossz bár sokat nem tudtam meg arról mi ez a nagy invázió és miért UFOk seprik fel a szemetet az utcán <#vigyor3>#vigyor3>
SZAL elismerésem a VALVE-nak megérte várni 6 évet, még az az 1 év csúszás is belefért, de azé <#eplus2>#eplus2>
RISE & SHINE Mr FREEMAN !!!!!!
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
buzi valve atallitja, ha kikapcsolom windowsban a gyorsitast(alap egergyositassal egyszeruen nem lehet pontosan iranyitani) es elinditom hl2t automatikusan bekapcsolja windoz alatt a gyorsitast, akkor hiaba kapalozok mar
Ezert mondtam hogy kapcsold ki es lasd a kulonbseget, utana erteni fogod mirol beszeltem, addig pedig plz ne oltsal.
Az hogy neked nem szamit meg nem azt jelenti hogy senkit sem zavar itt, es remelem vki talalt mar ra megoldast...
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
config fajlba ird be ezt: bind k ai_disable 0
K billentyuvel ezutan tudod majd kapcsolgatni.😄
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
ezt a fix.exe -t csak azert csinaltak, hogy kisebb legyen a letoltes.
Megjegyzem nekem megy a célzás minden állítás nélkül és itt senki se panaszkodott ilyesmire szerintem nézz körül a géped beállításaidba.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
egyebkent windozban is ki tudod probalni a kulonbseget ha ki be kapcsolgatod az enhancemouseprecisiont
nekem eleg idegesito a nemlinearis mozgas
Amúgy ménem írod be konzolba? Visszább le van írva hogy kell lehozni a konzolt kép is van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
buta valve minden jatekaba belepakolja az egergyorsitast
parancssorbol ki tudnam kapcsolni az ismert -nofrocem... parancsokkal,
de ezt hogyan csinaljam meg a launcher.exe-n keresztul???
nemtom ti hogy vagytok vele de nekem eleg gaz hogy nem oda celoz ahova en akarom 😞
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
itt a kép:
sorry behalt az acdsee-m azé lesz most kicsit nagy ! 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
http://thenamelessphoto.com/
Az hogy a .dll -t irod felul a fix-ban talalttal, vagy a fixet alkalmazod a regi .dll-re, teljesen lenyegtelen, mert ugyanaz lessz az eredmeny. Az ai-val egyszeruen makod van, sajna ez nem mindenkinel megy igy.
Rendes fix nelkul nem nagyon lehet vegignyomni. Max ha nem halsz meg ezeken a helyeken. De enis hiaba olok szet mindenkit akar kispisztollyal is, ha egyszer agyontapos az a bugos tajparaszt ostoba robot (ami mar a jatek hibaja)
http://thenamelessphoto.com/
próbáld meg úgy töröld le a gamet másold vissza és csak a sima fixet tedd át a client.dll-t hagyd !
én igy csináltam és emmi gond !
egyszer állt le az Al de akkor hatot a kód és többször nem !
próbáld ki 😉
csonáltam egy Autoexec.cfg hl2/bin könyvtárba ai_disable "0" tartalommal, és még mindig visszatöltésnél ki van az ai kapcsolva ! Hogylehetne a visszakapcsolást automatizálni ? nem akarom folyton beirogatni
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun

Felrakom a gamét, játsszok vele 30 percet...Kiírja :''A.I. Disabled...'' . Havernak is ez volt a problémája, neki az segített h visszatöltött egy autosave-t, és azóta nincsen.Újraraktam, most 1 30 perc után u.ez.Ilyenkor ugyebár vagy nem mozognak az emberek+stb...nem reagálnak semmire a katonák.
Az írásvédettség persze megszüntetve a könyvtárban...
Ezt h lehet megoldani...??Thx
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Warez verzióval kapcsolatban. Délután olvastam, hogy ezt letöltve ->>Half.Life.2.EMPORiO.FIX-ape és az ebben lévõ client.dll-t e megfelelõ helyre másolva nem kell szórakozni az ai_disable parancsal. New game-nél nem is kellett, viszont egy elmentett játék betöltésénél kénytelen voltam beírni a parancsot. Na most ez nem úgy van, hogy semmikor sem kell beírni a parancsot? Nekem ennek a parancsnak a visszakapcsolása után kicsit gyengébnek tûnnek az ellenfelek, de az is lehet, hogy túlságosan belejöttem 😊 . Véleményeket pls, ha esetleg nem tudok vmit amit ti már írtatok, akkor elnézést, du óta nem volt idõm átolvasni a topicot.