Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mér bántod? Te is végig fogod. a képet viszont kivehetné Cifu, mert mi még csak a szelidebb fórumozók vagyunk, s lesz itt anyázás, ha megjön a "krém" is😄DD
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Ez nyert. Kösz
Barom.
Biztos nincs neki, mert a pajszer az elsõ "fegyver", amihez a játékban hozzá lehet jutni.
Valamivel késõbb, két pajszerrel leütött katonától lesz pisztoly, és jóval késõbb lehet hozzájutni egy UZI méretû géppisztolyhoz.
Valamivel késõbb, két pajszerrel leütött katonától lesz pisztoly, és jóval késõbb lehet hozzájutni egy UZI méretû géppisztolyhoz.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Ez a gravity fegyver naon loal! 😄 Teljesen rászoktam és ez abban nyilvánul meg, hogy pl volt egy liftszerûség ami levitt egy alsóbb szintre, na már most ebbe a kicsi 2x2m helységben, voltam én, egy 2 ajtósszekrény, egy keréppár, 3 gázpalack, 3db láda plusz egy hintaszék <#idiota>#idiota>, vittem municiót <#idiota>#idiota>, a lift gombot a ruhásszekrény tetejérõl egy faddarabbal nyomtam meg <#idiota>#idiota>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
:CC
Van valamilyen fegyvered??
Van valamilyen fegyvered??
Nekem is az emporio warez változat van, és Barnie ledobta a pajszert, ami mindenképpen kell a továbbjutáshoz, mert felszögelt deszkák zárják el a továbbvezetõ utat.
Terhát nekem nincs semmi ilyen probléma a feltört változattal.
Terhát nekem nincs semmi ilyen probléma a feltört változattal.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
szerintem..õõ.2007...
M I K O R J Ö N A H A L F - L I F E 3 ? ? ?
(ha van dátum, mondják meg, mikor jön a CS2 is! <#idiota>#idiota>)
(ha van dátum, mondják meg, mikor jön a CS2 is! <#idiota>#idiota>)
gyuri http://gyur6.uw.hu
akkor szerintem Túltörték a játékot és azé nincs Pajszer...😄D
hát használj!!warez-es vagy?
vagy még nem is tartassz ott?^^
Szerintem úgy siettél, hogy nem vártad meg a teleport után, hogy Barni odaadja neked a pajszert!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ami az illeti én 2dolog miatt vettem meg
1. single
2. modok amik majd jönnek
a cs:s nem nagyon érdekel sosem voltam cs fan.
1. single
2. modok amik majd jönnek
a cs:s nem nagyon érdekel sosem voltam cs fan.
csak egy pár sort olvass vissza!
de látod valaki már milyen hamar végig vitte..én végig viszem mind a 3 fokozatban.😊
utánna meg csak hülyülök vele...de az is biztos hogy nem szedem le....
utánna meg csak hülyülök vele...de az is biztos hogy nem szedem le....
Kösz,próbálom
Hát nem tudom, én még csak öt percet játszottam, de még nincs vége😄
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Szerintetek nem tul rövid a game??
Azt imádom ebben a játékban, hogy szinte mindig fedezek fel új dolgokat.Éppen a gravipuskával bûvészkedtem, dobálgattam mindent.Az egyik zombihoz hozzávágtam két szék után egy ott kallódó festékes vödröt is és ilyen szép fehér lett😊

Játék közben elõ sem tudom csalogatni, hiába állítottam át bill advancednél.
Induló képernyõnél beírom, de mintha mi sem történt volna.
ai_disabled 0
ai_disabled 1
ai disable 0
ezeket próbáltam
Induló képernyõnél beírom, de mintha mi sem történt volna.
ai_disabled 0
ai_disabled 1
ai disable 0
ezeket próbáltam
ha nem jön össze akkor a varázslóval beszélj...
csiribá csiribí zsipsz zsupsz pajszer...
láma...lol.😄D
jó bugos ez visszatöltöttem egy állást most egy másik deszkázott ajtó elõtt állok pajszer nélkül.
jól írod be??
Csak nekem nem megy ez a konzolosdi?
Úgy csinálom ahogy a faq-ban le van írva.
Úgy csinálom ahogy a faq-ban le van írva.
na én is kiprobáltam jtászottam is pár orát
én feltettem 1024 re és tökéletesen megy és ráadásul gyönyörû, amugy ilyen játkékot még nem láttam le a kalappal
és gondok se voltak betettem két helyre a dll-t aztán kész load után se kell parancsokat irogálnom nekem megy tökéletesen bár néha hang problémák hangakadások..
én feltettem 1024 re és tökéletesen megy és ráadásul gyönyörû, amugy ilyen játkékot még nem láttam le a kalappal
és gondok se voltak betettem két helyre a dll-t aztán kész load után se kell parancsokat irogálnom nekem megy tökéletesen bár néha hang problémák hangakadások..
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]