Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
és reménykedj hogy megy, ha nem akkor szólj és állítgatok a tûzfalon😄
carpe diem
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Miután lejött a 85 DB RAR szépen kicsomagoltam amiben egy Iso volt benne. Ezt bemountoltam daemonnal vagy Alcohollal és a virtuális meghajtóról egyszerûen bemásoltam a játékaim köze Games/HL2
Fogtam az innen a FAQ-ból leszedett 2004.11.17.half.life.2.emporio.fix-ape.rar nevû akármit és a benne lévõ HL2FIX.EXE filet bemásoltam a HL2/hl2/bin nevû mappába elindítottam azt csumi.
Megjegyezném hogy a FAQ HIBÁS
ugyanis erre a "fix-ape" krekkre azt mondja hogy "ez tartalmaz egy client.dll-t" ----> téves ugynis nincs benne ilyen. A dolgo lényege annyi hogy ott kell elindítani a HL2FIX.EXE-t ahol ez a client.dll van a játékban. A könyvtárszerkezetet írtam imént de a FAQ-ban helyesen szerepel.
Launcs.exe és indult a játék"
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
a házban van 1 három foglalatos szerkezet amibe 3 aksit kell bepakolni 2 ottvan a 3. az 1ik autóroncsban lesz
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Kiírtam dvd-re az emporio verziót, úgy, hogy a dvd-n 1 db, halflife2.exe fájl található. Ha ráklikkelsz, feltelepíti magát a gépre, ahová akarod, tartalmazza a fix-et, az ai-s gyorsbillentyût, a hl2 faq tartalmát, valamint egy parancsikont, Game Start.Ink névvel, a fõkönyvtárban.
<#hehe>#hehe>
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Van egy olyan rész, amikor a kis terepjáróval kell menni az úton (alagutak, kis települések...stb). Elértem egy kis településre, ahol a továbbvezetõ úton a nagykaput nem lehet kinyitni, mert be van deszkázva. (pirosan világítanak a kis lámpák a vezérlõ házban). Ugyan áttuszkoltam a kocsit a köveken a Gravity fegyverrel, de van valami más módja is annak, hogy a kocsival át lehessen hajtani?
Thx.
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
Adversus solem ne loquitor
Nem tudja vki h mivan akkor ha már felraktam a fixet, átmásoltam a játékot, és a launcher.exe-re kattintottam és ezt írja ki: "Unable to load soundemittersystem.dll"?
carpe diem
JA és akkor végül is megy a HDR a játékban, vagy nem?
carpe diem
És van ám egy problémám! Megnéztem az optionsban mi a quicksave, azt írja F5, nyomkodtam is néha de nem kellett visszatöltenem sokáig és csak késõbb vettem észre hogy a quickload gomb NEM MÛKÖDIK. Miért nem? Mert nincs elmentett quicksave, jó hát nembaj, nem sokat alkottam még... Erre most nézem a screenshot mappát és van vagy 10 képem. Hát nem screensotokat csinál f5 htására is, de ugyanúgy F6-ra (amit az options ír) is?
Ki tud nekem segíteni abban, hogy miért csinálja a játék azt, hogy amikor elindulna a játék / a csík betöltése után /, valami hiba üzenetet ír ki, és ha le OK-zom,akkor kilép az egész játékból.
Várom a mielõbbi segítségeteket.
Elõre is köszi.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Adversus solem ne loquitor