Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Buci
már nem azért, de az h van h amit én írok arra senki se válaszol???

carpe diem

Krinyo
a hl2.hu

janos666
Amúgy mit akar a crackelt HL2.exe a neten, mert én nem engedtem ki a tûzfalból, de akart volna valamit.?
Adam5
okok meg rpóbálom

gizzda
Hi! Lenne egy kérdésem lehet tört játékkal multizni már , vagy még nem? Köszi

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

elindítod konzol módban a hl 2-t aztán beirod connect kandras.dyndns.org
és reménykedj hogy megy, ha nem akkor szólj és állítgatok a tûzfalon😄

Buci
Hát nekem amikor elindítom a HL2FIX.EXE-t bejön egy ablak amiben fekete háttérben az van (mint egy konzol vagy mi a rák) h a folytatáshoz nyomjon meg egy billentyüt, a kilépéshez az esc-et. Megnyomtam a "g" betût eltünik az ablak és nem történik semmi...

carpe diem

Random_

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

ati2002
Nekem muszáj volt kiírni, mert nincs helyem.<#nemtudom>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Adam5
énén!

csak mond hogy hogy kell 😊

Köszi 😊 Gyors voltál.

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

ki akar velem jáccani hl2 multit?😊

csak kicsit elmélkedj rajta sztem még, annyira nem nehéz, és az ilyen feladatok miatt élvezet a gém
janos666
Csodás, én még nem írtam ki (majd ha lessz végeleges crack, bár nálam nem csinálja az AI-os...) de nyomtattattam neki egy DVD borítót meg egy korongtetõre ragasztható címkét.<#nyes> (volt vagy 100Ft)
BEAST
LOL , amikor megláttam rögtön visszatöltötem hogy miarákvan 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Random_

"Miután lejött a 85 DB RAR szépen kicsomagoltam amiben egy Iso volt benne. Ezt bemountoltam daemonnal vagy Alcohollal és a virtuális meghajtóról egyszerûen bemásoltam a játékaim köze Games/HL2
Fogtam az innen a FAQ-ból leszedett 2004.11.17.half.life.2.emporio.fix-ape.rar nevû akármit és a benne lévõ HL2FIX.EXE filet bemásoltam a HL2/hl2/bin nevû mappába elindítottam azt csumi.
Megjegyezném hogy a FAQ HIBÁS
ugyanis erre a "fix-ape" krekkre azt mondja hogy "ez tartalmaz egy client.dll-t" ----> téves ugynis nincs benne ilyen. A dolgo lényege annyi hogy ott kell elindítani a HL2FIX.EXE-t ahol ez a client.dll van a játékban. A könyvtárszerkezetet írtam imént de a FAQ-ban helyesen szerepel.
Launcs.exe és indult a játék"

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

BEAST

a házban van 1 három foglalatos szerkezet amibe 3 aksit kell bepakolni 2 ottvan a 3. az 1ik autóroncsban lesz

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ati2002
Nya.
Kiírtam dvd-re az emporio verziót, úgy, hogy a dvd-n 1 db, halflife2.exe fájl található. Ha ráklikkelsz, feltelepíti magát a gépre, ahová akarod, tartalmazza a fix-et, az ai-s gyorsbillentyût, a hl2 faq tartalmát, valamint egy parancsikont, Game Start.Ink névvel, a fõkönyvtárban.
<#hehe>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Hali,

Van egy olyan rész, amikor a kis terepjáróval kell menni az úton (alagutak, kis települések...stb). Elértem egy kis településre, ahol a továbbvezetõ úton a nagykaput nem lehet kinyitni, mert be van deszkázva. (pirosan világítanak a kis lámpák a vezérlõ házban). Ugyan áttuszkoltam a kocsit a köveken a Gravity fegyverrel, de van valami más módja is annak, hogy a kocsival át lehessen hajtani?

Thx.

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

janos666
<#wow2>Én rarral csomagoltam ki, de megy.
Random_
Megjegyzem haver tévedésbõl nem daemon toolsal töltötte be az emporio féle HL2-t hanem winrarral kicsomagolta és úgy nem ment neki! Fontos, hogy daemon tools-al be kell olvastatni és úgy kimásolni. Neki most elindult az imént tökéletesen csak a leírást kell követni.

Buci
Én? A tiedet?

carpe diem

Moby
Nincs most idõm összehasonlító elemzésre, de pl konrétan rögtön a nyitókép is más, ami az emp.-féle cuccban egy háttér, az eredetiben az engine munkálodik háttérként a várossal, ami él. Aztán pl. tooltipek, amik szintén nincsenek a törtben, és még van jópár apróság ami rögtön feltûnt. Persze lehet, hogy ezek csak konfigokon múlnak, de retailt nem is szokás átkonfigolni, nemtudom mennyire érthetõ amire gondolok. Más. Nem 1/1 kópia az eredetirõl.

Adversus solem ne loquitor

janos666
Azt tudom hogy látok valamit ami fasza, ezt figyelgettem, csak nem vagyok benne biztos hogy az HDR.
De amúgy tudod mi ez a hiba?<#confused>

Buci
na nem tud senki semmit a problámámra??? Leírom ujra:
Nem tudja vki h mivan akkor ha már felraktam a fixet, átmásoltam a játékot, és a launcher.exe-re kattintottam és ezt írja ki: "Unable to load soundemittersystem.dll"?

carpe diem

BEAST
én élveztem most járok ott másodjára (medium/hard) és nekem nincs bajom vele 😄

Random_
Megy! Cserepeken, roboton, csatornában, csempézett falon látni fogod majd. Nagyon dob a látványon!

Buci
laugh on lou d= hangosan nevetni

carpe diem

az tenyleg egy szar resz. tul doomos. farcryt is azzal rontottak el, hogy a feletol atvaltott ilyen vaksotet szornyvadaszatba
Mit jelent ez a lol?

Buci
Amugy megmár kezdem felhuzni magam mert már 17:00 óta szenvedek vele....

carpe diem

janos666
AMúgy fura hogy a screeshotokat visszanézve sok kis csillogásbaszás, meg a fény látszata a füstön stb. effektek jó része egyszerûen lemarad a képekrõl. Ez mitõl van?
JA és akkor végül is megy a HDR a játékban, vagy nem?
Melyik oldal az a W.....oo?
küld el priviben erre a címre:
[email protected]

kodot amugy nem lehet "osszefesulni" 😊
Random_
Régen F5 volt a quiksave most F6 alapértelmezettben.

BEAST
lol ...

Valami memória hivatkozás a hibaüzenet.Errõl mit tudtok?

Buci
Nem tudja vki h mivan akkor ha már felraktam a fixet, átmásoltam a játékot, és a launcher.exe-re kattintottam és ezt írja ki: "Unable to load soundemittersystem.dll"?

carpe diem

Faszom kivan már ezzel a zombis résszel..mikor lezs már vége??

konkretan mire gondolsz?
janos666
Szerintetek ha ÍGY néz ki a játék akkor rendesen dx9.0-ban megy? (GefFX)
És van ám egy problémám! Megnéztem az optionsban mi a quicksave, azt írja F5, nyomkodtam is néha de nem kellett visszatöltenem sokáig és csak késõbb vettem észre hogy a quickload gomb NEM MÛKÖDIK. Miért nem? Mert nincs elmentett quicksave, jó hát nembaj, nem sokat alkottam még... Erre most nézem a screenshot mappát és van vagy 10 képem. Hát nem screensotokat csinál f5 htására is, de ugyanúgy F6-ra (amit az options ír) is?
W.....oo oldalról lehet letölteni.

BEAST
mi pontosan az a "valami hibaüzenet" 😄

Sziasztok !

Ki tud nekem segíteni abban, hogy miért csinálja a játék azt, hogy amikor elindulna a játék / a csík betöltése után /, valami hiba üzenetet ír ki, és ha le OK-zom,akkor kilép az egész játékból.

Várom a mielõbbi segítségeteket.
Elõre is köszi.

raziel.
<#ejnye1>
najo most kuncogtam egyet, csitek lol😄

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

janos666
<#ticking><#shakehead><#fejvakaras>
dikki*yysw
Ma megjött a nyert példány az N-Tectõl. Ezúton is köszönet nekik! 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Moby
Nos a helyzet az, hogy ma megvettem, de mivel volt alkalmam kipróbálni a "tört" változatot is hosszasan, azt kell mondjam nem teljesen ugyanaz(apróságok, amikbõl viszont jól látszik, hogy itt nem arról van szó, hogy fogták az eredetit és megtörték), és valószínüleg innen erednek a bugog is (tehát valszeg nem a törés maga beteg), tippem szerint az hogy ez a tört mûködik, annak (ugye)köze van az emp. eddigi munkásságához a CS_S-t illetõen (vmi összefésülés lehet ez).

Adversus solem ne loquitor