Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ibrik
Ha jól emlékszem, itt kérdezte valaki, hogy a Half-Life 2-bõl hogyan kell indítani a CS:SOURCE-t.
A megoldás:
A HL2 mappájában 3db EXE található (hl2.exe, launcher.exe és srcds.exe), amelyek közül el kell indítani az srcds.exe-t.
Erre fogja kapni:

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Lehet multizni?

Ch_Slater
óó, be van kapcsolva... csak ennyi? mingya megis nézem.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Adam5
hol találok listát hl2 mapokhoz ha multiban szeretném indtani?

rage
Console indításkor be van kapcsolva ?
Ha igen, akkor csak kép lesz

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Ch_Slater
egy viszonylag lényegtelen kérdés, de engem érdekel. Amikor eloszor inditottam a jatekot akkor a menü ugy nézett ki, hogy a menü hátterében zajlott az élet: katonák mászkáltak, madarak röpködtek, stb.

azóta meg ha elindítom, akkor csak egy síma háttérkép van blur-ölve. ki tudja miért?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

DannyL
Az iso-n levõ "hl2/bin/client.dll"-t kell másolni a vinyóra, eddig értem, de hova is?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL:

Ugye bemásoldat a client.dll -t?

ÉS UGY !N E M! a /bin be hanem a /hl2/bin -be kell!!
Van a HalfLife2 fõkönyvtárában egy hl2 mappa is!! azon belül bin.
Ez most egy hülye kérdés/kérés lessz 😊 El tudná nekem valaki priviben küldeni a játék történetét, mert nem értem az egészet, hogy kik, miért, mit csinálnak (lázadnak valami ellen, de miért?), a vége pedig teljes homály mint az elsõ résznél (annak se értettem a végét). Mellesleg angoltudásom hiányoságai is segítenek a történet nem értésében 😊, elõre is köszi. UI: nem kell regény csak nagy vonalakban.

DannyL
Na ezt vágja fel, aztán leáll még az elején:

Amint a masodik agyut is felallitod, ez beinditja(trigger) a combineok tamadasat, az eroterek mogul jonnek majd. Felteszem mindegy hova helyezed oket.
Ha nagyon nemmegy, toltsd vissza az elozo autosavet, imo.

\" Szaljon le a bombarol,... maga barom! \"

Grav gunnal hogy lehet egyszerre többmindent cipelni?
Lacc
Nekem nincs ilyen problémám, pedig ua. kártya, ua. driver. Valami más lehet a gebasz szerintem.
Tatyla
a client dll-t biztos jó helyen cserélted???

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Lacc
Nemtom mindegy-e. Én a két oldali lépcsohoz allitottam a tornyokat, es az egvilagon semmit nem kellett csinalnom, szetlottek mindent 😊 Aztan behuppant Alyx.
CarajoEsp
Nem igazán. Nekem tesóm játsott a gémmel és néhavéletlenszerûen kifaagy.Régebben gondok voltak a memóval ,de most csak ez acsinálja ,még a Vampire se ,ami kb2szer ennyi memót eszik. Szerintem szar a Crack.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Adam5
legalább is a GYIK az írja

bon
Az mindegy hová teszem az ágyukat? Ha igen akkor miért nem támadnak meg. 1db katonát láttam felbukani.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

DannyL
Van ötletetek mi lehet? :-(

Adam5
de figy, nem lehet hogy ip cím meg port kéne inkább?

Adam5
nem megy 😞

akkor inkább hadjuk?

Tatyla
adnál egy linket ehez az új crack-hez?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

most próbáld újra

raziel.
nincsa valahol hl2-ös hátterek meg themes esetleg meg ikonok hangok?😄

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

DannyL
Szétba* az ideg. Már vonaton zötyögök be az állomásra, amikor kivág desktopra, hogy "couldn't connect to steam server" és leáll a játék.

Elvileg felallitod a ket agyut, aztan tobb hullamban berohamoznak a katonak ket oldalrol. Kozben Alyx radion kommentalja az esemenyeket, majd o is megerkezik, ha eleg ideig bevedted a szobat.

\" Szaljon le a bombarol,... maga barom! \"

Adam5
??

ezt nem értem

akkor nemtom kiengeded a hl-t a netre?

Adam5
nem megy, azt mondja hogy 4-et próbálkozott és nem megy

Half-Life.2.NOSTEAM.READNFO erre gondoltam. Nem kell hozzá semmi csak ezt rá nyomod és überfaszán megy a gém.

adam az nem érdekes csak amit omndtam azt íírd be
connect kandras.dyndns.org

Johnny23
nah,srácok én 1024x768-ban nyomom minden full high-on/enabled és azt vettem észre még ilíen felbontás mellett is mintha nem férne minden bele a képbe,állandóan rángatni kell az egeret vhogy mintha minden "1kicsit nagy lenne",lehet lámaság az egész és direktígy van megcsinálva...nemtom,de vhogy más FPS-nél nem érzékeltem ezt.
(Radeon9800pro,4.12b driver)

TAPASZTALTÁTOK TI IS??VÉLEMÉNY???

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Adam5
ka87: server kész?

A konzolban a Heat vagy mi 64 MB, ez mi?

Adam5
nem megy

YencY ezt hogy érted?

Buci
najó, mára eleget szenvedtem vele (~4 óra) kössz mindenkinek a segítséget, ha minden igaz holnap a haverom áthoz egy olyan verziot ami elvileg neki simán ment, bye allz

carpe diem

jó ez csak ennek is ugyanolyan értelmetlen vége van mint a többi hl-nek😊

JELENTEM TÖKÉLETESEN MÜXIK az uj krekkel. Legalábbis ha az elején kell megjelleni ennek az ai disablednek.

Akinek eredeti van annak is képek ábrázolják a missziókat?

Random_
Szerintem pont jól megy tovább maradtak a logikai gondolkozós részek a hangok és zenék egy része. Jóez! 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Adam5
akko most inditom a hl2-õt

bon
Segítség kellene elakadtam a játékban adott egy nagy irányitó terem, ahova két oldlat lehet felmenni lépcsõvel az íránytó teremben van 2 db automata löveg amit ha jól értelmeztem kikel helyeznem a , hogy segítségükkel megvédjem az írányítótermet. El is helyeztem az iránytórerem két bejáratához, de nem történik semmi. Semmere se tudok haladni mert az iránytóretem egyik oldalán erõterek vannak (kikapocsolni nem tudom õket) a másik kijárat felõl jöttem ami már levan zárva. Köszi a segítséget.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Krinyo
"ha valaki ezt megcáfolja, az tegye gyorsan :-D)."
megcáfolom

lõl itt soknak van eredetije látom😊

Bandew
Na kipróbáltam én is a játékot (végre sikerült beüzemelnem :-D)

Háááát...
Az igazság az, hogy nagyon tetszik, de valahogy ez egyáltalán nem Half-Life. Meg kell hagyni, hogy iszonyatosan élethû az egész, baromira hangulatos, pergõs meg minden, csak nem Half-Life.
Meg aztán picit félek, hogy túl rövid (ha valaki ezt megcáfolja, az tegye gyorsan :-D).
AZ igazság, hogy hiányzik a Black Mesa hatalmas komplexuma. Tudom-tudom, ott már 3 játékban is volunk, de akkor is! :-D
Az adja a fõ HL hangulatot. Ennek is jó a hangulata, csak hát nem ugyanaz.
Ja, és a jóságos, emberi nyelven beszélõ idegeneken, eléggé elkámpicsorodtam. :-(

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Buci
de legalább válaszoltál, kössz....

carpe diem

Random_
Nekem eredetim van nem értek hozzá! :]

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Buci
najó mégegyszer utoljára:
Nem tudja vki h mivan akkor ha már felraktam a fixet, átmásoltam a játékot, és a launcher.exe-re kattintottam és ezt írja ki: "Unable to load soundemittersystem.dll"?

carpe diem

én nemtom nekem eredeti van

janos666
Amúgy engem kicsit zavar hogy mindíg piros az AUX power. Az alphaban sárga volt és az utólsó cikk körül pirosodott el...