Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
ráadásul ez nem bug, mert alapbol ezt a kis nyomot társitották a pajszerhez, a bug pedig nem szándékolt dolog

Aki játszani akar az leszarja, hogy nem 3 pixel van hanem 2! KIT ÉRDEKEL!
IMYke2.0.0.0
Jelentem a következõ módszerrel - Nálam - tökéletesen fut a HalfLife 2:
1. HL2_UK.iso bemountol Daemon Tools 3.47-be
2. Az iso tartalmának kimásolása egy könyvtárba (E:\Half Life 2 Full)
3. Half-Life 2 NOSTEAM READNFO archívum tartalmának bemásolása a Játék könyvtárába és felülírása az ott lévõknek
4. A Játék elindítása - grafika maxra
5. Egy kis játék - kijutok a térre, ahol sétáló "jómunkásemberek" vannak és készítek egy mentést.
6. Kilépek a Játékból.
7. Elindítom ismét, betöltöm és láss csodát: tökéletesen fut - nincs AI leállás.
8. Játszogatok tovább, mentek ott, ahol Alyx-al találkozom, kilépek.
9. Elindítom a HL2-õt ismét, betöltöm a mentést és minõ meglepetés: MÛKÖDIK.

Tehát nem kell varázsolni az ai_disable 0-val meg bindeléssel, csak játszok 😊))

Holnap kicsit többet nyomom és majd írok valami véleményfélét is.
Elöljáróban: bugok vannak.
Radeon 9500 Pro-val szép a játék, meg kell hagyni - nem a legszebb amit valaha láttam, de FPS-nél elmegy, semmi forradalmi. 2004-ben ez a grafika már nem áll-lelohasztó.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Krinyo
???
akarod hogy belinkeljek egy képet a doom3ból ahogy belecsusszan a hulla karja a fizika nélküli dobozba?
Mindenhol vannak ilyenek, csak te ezt nem tudod felfogni

Krinyo
ilyenekbe belekötni bazze.
Lehet nem kéne játszanod vele és megkímélnél a fárasztó "bugjaidtól"

BEAST
á veled nem érdemes foglalkozni ... mondj 1 játékot amiben nem voltak ilyen kis bugok ... mert ugytünik te CSAK azért kezdtél el jáccani hogy minden aproságba beleköthess ...1általán élvezed te ezt??

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Istencsászár
elején az a szar kis repkedõ geci 2 részre hullik szét és ha megfogod az egyiket és ráakarod rakni a másikra akkor simán átmegyrajta (látod én megnézek mindent)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár szerintem vegyél egy tetrist a Kínai piacon és játsz azzal!
Aki ekkora baromságokat mond és a kákán is csomót keres annak az való!
Kit érdekel a bug amit csak nagy keresgélések által találsz mikor fantasztikus a játékmenet, jók a zenék egyszóval király az egész!!
Egy kezemen megtudnám számolni,hogy hány ilyen játékot csináltak 15 év alatt!!Szerintem telibe találták és aki egy jó játékot akar az tökéletesen elégedett lesz!
Istencsászár
akkor ezalatt a pár év alat mérnem lehetett megirni hogy a feszitõvas és a gun uyganazt a golyónyomot haggya a falon ( lehet nemvolt rá elég idõ)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Krinyo
az miért lenne bug???
ha nem lehetne átmenni akadályozna a mozgásban
Amúgy van console parancs ami megakadályozza a hullán való átgázolást.
Itt az sg-n irta le valaki.
Van még?

tep
<#eljen><--- ilyen a game.......pedig csak a közepénél járhatok.

\"SLICE of LIFE\"

Krinyo
2t mondtál,
mintha a többi gammában nem lenne bug.
Mond inkább az ezret.

Istencsászár
vagy a vizbe lévõ hullán áttudsz menni bele tzdsz nézni a gyomrába stb...

magus
most a csonakos resznel tartok, de beindul valamikor a jatek? kesobb izgalmasabb lesz? mert eddig eleg monoton es unalmas.

Istencsászár
1 bug pl : hidroplánnal tolass bele a falba és beleépül a propeller elég szépen
2 dobozt dobd rá tûzre és a érdekesen kezd el égni
és még ezer példán át sorolhatnám..........

Krinyo
mondja már azt a sokat ,kiváncsi lettem <#zavart1>

Istencsászár
pedig bugokkal tele van csak nemfigyeltél rengeteggel

BEAST
lol milyen szerény vagy ... szal a te szubjektiv véleményed a reális tény? 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Krinyo
nekem nem volt benne bug pedig lassan haladtam és nézelõdtem, ennyi ötletes dolog és megoldás nem volt 1 játékban 1szerre.
Mit ért a doom3 a szépségével?semmit
2 méternél közelebb mentél a falhoz és már ronda volt, de távolabb meg már nem mehettél mert nem volt akkora hely, ah és sötét is volt...
változatosság meg nem létezett

BEAST
az az igazság hogy én elsõsorban játszhatoság és játékélmény alapján itélem meg a játékokat és ha az FC-t vagy a D3-at kellene a Hl2höz hasonlitanom hát nagyon jot nevetnék ... grafikában lehet igazad van bár engem ez hidegen hagy ... annyira élveztem a játékot hogy nem volt idõm rátapadni a tárgyakra vagy a falakra hogy pixeleket vagy egyébb általad hibának itélt dologra vadásszak ...

Istencsászár
nem reálisan néztem és ennyi a hl2 se több se kevesebb

Krinyo
erõs halszaga van ennek az értékelésnek

BEAST
hmm akkor én mivel jáccottam? 😄DDD

Istencsászár
Na hát a Nagy Hl2 amit az év grafikája Uj technologia ...... jelöltek:
2 órás játék után pár szembeötlõ dolog
-Grafika: semmi forradalmi (az már a doom3-é bárki bármit mond) texturák nemvalami szépek sõt séderekkel ugyesen elvonják róluk a figyelmet, de már a lapokból összerakott texturákat már nemlehet nem észrevenni és a sok kockát nnincsenek a tárgyk lekerkitve...gépigény viszont alacsony grafika olyan erõs közepes!
-SOK BENNE A BUG de nagyon hihetlen mennyire kiforatlan rossz ez az engine ilyen bugos játékot rég láttam...
-hangok semmi extra bár zene nemsok van benne
-játékmenet eleje kicsit uncsi de utánna alakul
-fizika 1 éve ezzel mennek a játékok semmi uj (van benne pár hihetlen dolog)
szal ez a játék nagy indulattal kaphat egy jó megnevzést de azt hogy forradlami év játéka azt semmiképp.....

BEAST
hardon viszont tényleg élveztem a játékot ... ott nem lehet berohanni a terembe hogy mindenkit leszorjak 1-2 tárcserével 😄DDD

Nalam is 15 ora volt max, pedig tenyleg nem siettettem a dolgot. Elvegre 6 evente van csak HL. vagy mi 😊

Meg hardon sem hiheto ez a 23 ora, annyi quickload a vilagon nincs..

\" Szaljon le a bombarol,... maga barom! \"

Krinyo
hát akkor az nem fél nap 😄

BEAST
a fél nap erõs tulzás volt igaz ... kb 11-12 között keltem elkezdtem jáccani örültem magamnak és másnap vmikor hajnalban fejeztem be ... kb fél nap hiszed vagy sem nem számit ^^ a lényegen nem változtat 😄

Krinyo
granatvetõvel az alfában se volt feltápolva, amúgy tényleg erõs fegyver volt és nekem nem is tetszett

Krinyo
fél nap alatt nem lehet végigvinni, ha a hivatalos játékidõ 20-23 óra idõgéped meg nincs hogy lelassitsd az idõt..szal szvsz ez kamm

Ez az OICW (Objective Individual Combat Weapon) Gondolom ki kellett vagyni, tul eros fegyo lett volna a mezonyben, kiszoritva a Pulse Riflet, mint assault rifle alternativa, azonkivul ugyanolyan masodlagos granatvetovel is el kellett volna latni, mint ami az MP7esen van, meginkabb hatterbe szoritva azt a jatek kesobbi reszeiben. A beepitett 6x zoomrol nem is beszelve.
Szoval tul tap pufka ez ide😊

\" Szaljon le a bombarol,... maga barom! \"

BEAST
nem futottam végig sõõt ... voltak részek amiket 1más után 4x-5x is végigvittem ... pl amikor a "kutyával" jáccottam (antigrav roxx) vagy a börtönrészek (büdös-nyálkás sipolo izé roxx) 😄DDD

krinyo es ez pl miert nem volt?
supersoldat

models konyvtarban erdemes meg szejjel nezni, a kepeket

Krinyo
doom3, és a far cry is szép volt, mégse volt akkora sikerük

Evogordon
na szevasztok mostmár megyek játszani<#vigyor3>

Ma2ska
A Far Cry mondjuk szebb volt, ha már olyan sokat vizimotorozunk vagy mi az, legalább jobban kidolgozhatták volna a gépet, nem az elmosott pixeleket lesnénk folyton...

Atika :o)
ok majd kiprobalom 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Krinyo
élvezni kell a játékot nem végigfutni rajta <#shakehead>

Krinyo
"Valve is apparently already working on a Half-Life 2 expansion pack."

biztos tudtátok de ezt jó látni 😄

BEAST
nekem elég ritkán tünik fel hogy szol vmi zene ... akkoris vmi nagyoneksön résznél hangosodik fel 😄DD

jAsOn VoOrHeEs
De mire jó a NO STEAM Patch?
Wandoo-n ott van kinnt most nyomták fel ... <#idiota><#zavart2>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Evogordon
azt a szr fix filet játék elõt elkell indítani és jó lesz

<#mf2>

gpm
Nyujtja, csak eleg sok benne az apro idegesito dolog,pl. sokat toltoget palya kozben.
A grafikan(10/9) es a zenen(10/5) meg javithattak volna egy, de a hangulat,jatekelmeny(10/10), jatszhatosag(10/10), es fizika is nagyon jo lett...szerintem <#alien2>

Kesobb fontos lehet meg a jo moddolhatosag.

Ami mellett viszont nem tudok elmenni: FUCK STEAM!!<#levele>

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Evogordon
<#mf1>

Blekk Síp
1 kérdés: Nekem qrva ritkán szól zene a gameben, ti hogy vagytok ezzel? Eddig 5 perc zenét ha hallottam...

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

BEAST
mediumon kezdtem amit kb 1 fél nap alatt vittem végig ... még 2 pálya van hátra a hard mód végétõl ...

mi fog menni mindig??

Evogordon
és mostmár lõnek engem azok a senkiházi köcs..

Evogordon
A HL2FIX file-t elkel mindig índítani játék közben és menni fog mindig