Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam5
csak a 2. kérdésre tudom a válszt

azért menekül mert szökött rab 😊

BEAST
ez teszi egyedivé a hlt a mai játékok között ... a játékélmény ... most mindenki milyen boldogan meséli a kedvenc részt a legnagyob élményt ... D3ban mi volt ? hol volt a legijesztõbb stb ... akkor még teccett mert nem volt más ... végigvittem és örvendtem vala ennyi

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

KBB
Ez igaz... a fény-árnyék krv jó a doom3-ban, ez az egy ami teccik.
De a motor szar. Ugyan az lesz vele mint a q3-nál volt, azok a játékok amik rá épülnek majd krv erõs vas kell alá, hogy elbírja a nagy tereket... a hl2 -ben meg nézd meg... kb ugyan az mint anno az ut-vel volt... az is simán vitte a nagy tereket.

by kbb

http://parallelorealms.blogspot.com

JohnnySmith
Filmrõl jut eszembe nézegettem ezeket a repûlõ cuccokat amik néha üldöznek. Van amikor bujkálni kell és akkor kicsit jobban meglehet figyelni õket ahogy a rotorjuk lengeti a kábeleket meg az egész mozgásuk tök eltudnék képzelni a TERMINATOR modot (akár single akár coop) A hl2 fémes,krómos felületei tökéletesek lennének terminatorokat csinálni nem ?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

takraj
Csak egy kérdés: Hogy kerül Freeman a 17-es városba? Egyáltalán mi az a 17-es város? Miért kell menekülnie? Sorry, de ezeket én nem igazán értema játékban.... Jó a hl1-et nem játszottam végig, de kétlem, hogy ezek benne lettek volna...

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

toMpEr
elvileg felora mulva adja ki az emprio a proper verziot amiben az ai bugok javitva lesznek

Adam5
öcsém ez a sötét szó nagyon rá ragadt a doom3-ra 😄, és nem véletlenül

én még azon is ledermedtem amikor máglattam alQször a gunshipet

Dynamic
Azért a D3-at nem kell leírni.Akárhogy is nézzük, de a fény-árnyék hatásban veri a HL2-t.Meg azon kívül sem egy szar motor.Már van 1-2 játék ami tuti a D3 motort fogja használni.
KBB
Meg azért megnézném, hogy mit csinálna a doom3 motorja olyan nagy nyílt terepeken, mint a hl2-ben. Szerintem simán összeszarná magát... már a q3 motorja is ugyan ezt csinálta, azóta sem tanult carmac saját hibáiból.

by kbb

Adam5
szerintem azért mert több ember szereti a világos, logikás, nyitott játékot mint a sötétben megyek és horrorvan és hentelek gamet.

RelakSfromhome
Annak van-e értelme, hogy az eredeti cd-ket lerántsam alkohollal bin-cue párosba, és lementsem dvd-re?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

BEAST
jaja azsem volt rossz ráadásul ott pont turboztam 😄DDDmajdnem felkenödtem 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

KBB
Pont ezért.Semmi értelme annak a játéknak... monotom az egész.Egy terem, ahol a frászt hozzák rád, lekapcsolják a villanyt, ha nem, akkor villog, pár szörnytípus, sablonos az egész... talán ezért 😊

Krinyo
nekem az tetszett mikor jött szembe a vonat és fullgázzal kellett elrántani a kormányt, az filmes volt 😄

JohnnySmith
Ja igen na ez egy nagyon jó kérédés lesz 😊
A doom3 miért nem (volt)olyan népszerû mint a HL2 ?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

BEAST
az az igazság hogy a grafikát nem nagyon csodáltam meg a D3ban ... lehet mert sötét volt ... de a hl sztem nagyon jo lett ... biztos lesz ennél jobb játék ... talán majd a stalker ^^ majd meglátjuk

Adam5
én a doom3-at úgy hívom hogy müanyag grafikáju mert az jut róla eszembe.

KBB
Doom3 😊) Az a grafika halott... a hl2 meg él. Mozgnak a vezetékek, ahogy a szél fújja õket, a menüben is "csendélet" van, de mégis él az egész... Szerintem korszakalkotó.

by kbb

RelakSfromhome
istencsászár miatt asszem fogom, és rituális keretek között elégetem a 7 órája megvett cd-ket, törlöm a steam acc-omat, homokot szórok a fejemre, és nekiállok kiküllõzni egy kereket, hogy kergethessem, mert az olyan yó: valósághû grafika, valósághû fizika, valósághû "húzzinnenakurvaanyádat" hozzáállás a furcsán nézõ szomszédtól, "jöjjönszépen" szöveg a dokiktól <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

JohnnySmith
Ha csak ennyi bug lenne más játékba annak örülnénk igazán.
Nekem pl doom3 grafikája nem tetszett valahogy kurva steril és olyan mû volt az egész na 😊 HL2 motorja meg valahogy sokkal életszerübbnek tûnik.

BEAST
mint tudjuk a hiba bennünk van de pl a vasuti hid alatti pályán nekem tényleg összeszorult a gyomrom amikor átrobogott feletema a vonat és amig én a rácsszerkezeten kusztam másztam az összevissza remegett ... lenéztem és végem volt ... nem emléxem hogy ennyire beleéltem volna magam 1 másik játékba ...

Adam5
jaja

Majd holnap próbáld újra, amikor elõször felraktam nekem is jó volt, csak másnap jelentkezett ez a probléma...

steam, origin: ACE_hun

Krinyo
nameg hogy gordonnak is van ám súlya! 😄

BEAST
igen alapkövetelmény aminek sztem a hl abszolut megfelel ... amugy a halo sem tul jo példa mert ott nincs ekkora szabadság a játékos kezében

Adam5
pl "libikóka efektus"

nekem még olyan játéksem jut most per pil az eszembe ahol lenne még.

de ha még is akkor biztos nem olyan hogy billeg ahogy eggyre nagyobb súlyt rakok rá.

KBB
Szerintem a warezolt game-el jáccik, az tényleg bugos...
Talán meg kéne venni az eredetit... nekem még egyszer nem volt vele problémám

by kbb

Krinyo
és én még aszittem hogy élvezem a játékot...közbe meg nemis 😄

BEAST
ez engem is érdekelne ... mihez képest értékel ... a valósághoz? hmmm ... mert játék jobb most nincs

Ma2ska
Max Payne 2 nem a legjobb példa, akkor Halo2 mondjuk, a lényeg az hogy a korrekt fizika ma már alapkövetelmény egy játékban...

BEAST
nemtudom ... most milesz ... 1 világ omlott össze bennem ...

Krinyo
én meg aszittem hogy én tudom ól a dolgokat a sokezer emberrel együtt.
de ez az istencsászár, egymagában rávilágított a valóságra...

Dynamic
Olyan egyedülálló fizikai megoldások vannak a játékban, amik persze, hogy nem 100%-osan reálisak, de mindenképp a legfejletebb az jelenlegi játékok közül, szal várnám a játékcímeket, amik ennél többet tudnak fizika szempontjából
BEAST
attol félek a hiba enmcsak a hl2ben van hanem bennünk is mert nekünk még teccik is ezek után ... szégyen 😞 <#vigyor2>

Krinyo
és miért nem lehet megkerülni az egész mapot hogy a fõellenség mögött jelenjek meg?

magus
nem vagom ezt a motort, de a valve csinalta nem tudom mit varsz, a hl1 motor is egy bughalmaz, nem veletlenul futott be annyira

BEAST
ezaz és ha meglövöm az ellent miért nem fetreng a földön miért támadnak? arrol nemis beszélve ha megérintem a 1st aid kitet rögtön felgyogyulok 😄DD vicces felfogás ez ...

Dynamic
bazz, az ilyen szõrszálhasogatáson csak röhögni tudok.Ilyen erõvel ha lábom lövöm mér nem sántul le, több fegyverrel mér nem szalad lasabban, mér nem lehet berobbantani a falat, ajtót...röhej.
BEAST
lol ezt ugye nem mondod komolyan ... MP2ben ilyen fizika? 😄DD az hogy arrébrugdalhatod vagy lõheted a dobozokat az még nem hl2 fizika 😄DDD

BEAST
<#eljen><#taps>

KBB
Valaki nem tudja honnan lehetne leszedni a játék zenéjét?

by kbb

Ma2ska
Na azért van pár ahol ilyen fizika van: Max Payne 2, Far cry /pc/, Riddick, Psi Ops /xbox/

Ja es koszonjuk istencsaszar!
Istencsaszarnak igaza van
Hogy eddig nem tunt fel,hogy milyen szar jatekkal jatszottam😞, de halistennek felvilagositott ,hogy mekkorat is tevedtem ,es valoban nem is elveztem ezt a bughalmazt!!
Szerintem toroljuk is a topicot..
Dynamic
pff, mondj 1 olyan játékot amiben ilyen szintû fizika van!
Krinyo
akkor mi a világ legjobb játéka most?

Krinyo
nc <#banplz>

BEAST
najo hátte hülye vagy ... "ez az motor nemalkalmas rá mer ez egy szar bughalmaz" ha lenne 1 csepp eszed akkor tényleg megtudnád itélni a játékrol hogy jo e vagy nem ...

IMYke azt hittem én is hogy megy evvel, de sajna nem.

Istencsászár
ha ez a világ legjobb játéka akkor emgem igen is érdekel csak ez az motor nemalkalmas rá mer ez egy szar bughalmaz

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES