Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Nekem SEMMI gondom nem volt az emporio verzióval, nem kellett átírni a cfg-t, nem volt gond az ai-val...egészen a végéig, illetve a 14. chapterig.Ekkor már kellett neki az ai_disable, hogy miért, nem tudom<#confused>
Seth
Ezt az nforce-ról kopiztam, ezekszerint ez a verzió se old meg semmit,inkább újabbakat produkál????
Gondolom próbálták már páran ezt a verziót-tényleg ez a helyzet??
Mert akkor még mindig várok amíg jó nem lesz....

Half-Life.2.PROPER-EMPORi O
Can t believe Emporio want to bring more abuse on themselves with this "proper" as it s sooooo not proper..
It s still a home made iso (no biggy) the AI bug is not fixed so you if you load a game up you have to still type ai_disable 0 this isn t the end of the AI probs with both emporio releases though as if AI disables itself when you are at a scene that involves people talking it all goes to crap and makes it imposible to continue without either.. A: turning cheats on and then using the noclip command to continue to the next load and you miss part of the story (happened to me twice and very annoying) or you B: have to go back to a save point that was at least 15 mins prior to the problem (again annoying)
Other faults with this "proper" Aux bar is always Red and not green when full as it should be, no secondry ammo count as there should be for both machine guns, when you are in a squad it sometimes shows the wrong amount of members in your HUD and finaly Still has the NOD message on each load up.

PSN ID.: Beegabor

Dynamic
Egyébként nektek is ilyen gagyi a víz?Mármint, hogy semmi átmenet a part és a víz között, mint pl. a Far Cry-ban.Nem fikázás, csak kicsit gáz.

BEAST
ha a farokrészt/rotort találod telibe akkor csak 4-5 rakéta kell ... ráadásul ha hátulrol megy a rakáta nem tudja szétlõni ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Solid Snake
<#hehe>
Krinyo
lehet hogy vetõdtem arra már nem emléxem, de nem vagyok törzstag

BEAST
nem 😄 gondoltam majd kiprobálom a csak gravigun/pajszer kombot 😄DDDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Solid Snake
Akko vagyol vagy nem ez itt a kédés Krinyo koma 😊
gpm
Ha vegigvitted hardon, akkor vegigviszed hardon kisposztollyal?😄D

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Krinyo
a hl3 már garantált, legalábbis gabe eszonta.
majd azt hardon kezdem 😄

BEAST
izé látom már elmult éjfél 😄 akkor tegnapelött 😄DD

gpm
En ugy kezdtem, brutalis -> szvsz 25 ora jatekido garantalt.

BEAST
hehe elleszel vele még 1 darabig 😄 én tegnap délután ota hardon nyomom és még csak börtön utáni városos résznél vagyok ... de az erõforrás leállitása már sok ... marha sokan jönnek 😄

Krinyo
hát a faszom, már mindenhol ott vagyok...

Krinyo
de lehet multizni, csak a consolban kell szteppelni

Solid Snake
Krinyo wandoo pl...
gpm
LOL most nezem 500 mega a save konyvtaram.

Krinyo
én most neki ugrok hardon 😄

nincs is benne multi rész
köszönöm!
dátum átállitással, többszörös betöltéssel, ai_norebuildgraph 1 beírásával most már elindult, remélem azért nem lesz több ilyen rész...
gpm
Hardon nagyon durva: biztos nem 16 ora a jatekido, en 1 orat szenvedtem most egy helikopterrel, muszaly volt leloni,16 hp-vel mentem neki, mire leottem maradt 3 hp-m, utanna meg jott egy jo kis kommandos osztag.<#vigyor1>

Valaki már jáccott multiba??

Krinyo
e is biztos keversz valakivel.
nem hwsw.

Solid Snake
Krinyo Te itt?? is....
Krinyo
hardon elég durva.
8 raksi kell 1 gunship-be <#eljen>

Solid Snake
Áldassék az úr!!
KisQbi
Takraj....kösz nekem is megy...mostmár ok..

Lavey
Megcsináltam:ai_norebuildgraph 1 ezzel jó lett kösz skacok!jó8

Az emberben lakozó démont tanítani nem pedig elűzni kell!

Ezt nem igazán értem. Megtudná mondani valaki mi is ez az ‘Orca’?
És esetleg honnan lehetne letölteni?
Köszi

Adam5
akko nem lehet hogy AI probléma?

Lavey
Kinyitotta már egyszer az ajtót de akkor még nem engedett be,most meg csak áll a dög mellett azt magyaráz de az ajtóhoz nem megy!nem értem...

musha
nekem egészen jól megy egy 1000-es P3-on egy Radeon 9600-zal. medium beállítások + 4X AA, 4X Aniso. ja és 1024*768
überkirály a játék.

Adam5
elméletileg ki kéne nyitnia/nyílnia az ajtónak.

qwerty232! próbáld meg a mentést viszatölteni, én is jártam, csak nekem még az elején a másik csaj ragadt be.
Amugy nekem az ai_norebuildgraph 1 beirással, meg faq-s fix-el tökéletesen megy azóta.
Lavey
Szevasztok srácok!a 8.Chapterben vgyok és elég szépen megakadtam ennél a geci ajtónál!Kinyírtam azt a baszott nagy dögöt a kicsikkel együtt,felszedtem a tojást is de az az ufo spanom csak azt hajtogatja h menjek elõre meg h kövessem persze az csak 1-2 lépést tesz ide oda ha neki megyek!So ennél a résznél hogy jutok tovább pls HELP ME!!!!

takraj
ja és NE TEGYÉTEK ÍRÁSVÉDETTÉ!!!!!!!

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Lacus83
pl a liftes helyzetre a megoldás: DÁTUM VISSZAÁLLÍTÁSA 13.-ára, következõ indításnál 12.-ére ...
és a "ai_norebuildgraph 1" nem kell

launcher.exe helyett lehet indítani HL2.EXE -STEAM -al, így nem lesz homályos a menü háttere (tûzfallal blokkolni kell!!)

takraj
Van egy jó ötletem az ai problémára!

a hl2/cfg-be létrehozol egy autoexec.cfg fájlt!
abba írod bele, hogy ai_norebuildgraph 1

nekem mûködik!

viszont, még mindig nem értem, hogy mér nem csinálják normálisan meg ezt a warez verziót! pl. mér nem viselkedik rendesen az AUX POWER??? (pl. piros és nem tünik el).... furcsamód a lopott alfában jobban megvolt ez csinálva.... ott legalább rendesen viselkedett...(Warez)

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Szerintem bõven 800*600 medium talan.

Solid Snake
Tatyla téged várnak már a bogarak <#wave>
KisQbi
kiszátam igen.... ki be kapcsolom az AI-t..de semmi..pedig a 2 ember az beszélt velem...mikor bejöttem de aztán õk i kussolnak

Solid Snake
Half-Life 2 (c) Valve *ALL VERSIONS FIX - VALAKI SEGITSEN NE SZIVJON MÁN AZ EMBER A KÉTÉLTÜBEN!!!!!!
Szerintetek elmegy a HL 2 jácható sebességgel,egy 1300-as celeronon,512 Sd-vel,GeForce FX 5700-al???
Tatyla
akkor nincs AI!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

de kiszáltál belõle???

akkor hasonló problémád lehet, mint ami nekem van, hogy meghal az AI
KisQbi
egyszerûen nem történik semmi...ott áll egy "szörny" nagy piros szemekkel egy fintával a kezében...de baszik feltenni

GGeo
STRESS TEST :
AVG FPS 45.98
1280*1024 minden maxon (nuku text szûrés és simítás)

SarkanyfuaRUSH
Meddig tart ez a csatornás rész? Rohadtul unom !!!!
Solid Snake
Fizetõs wandoo pl.