Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus755
Sziasztok én nem rég kezdetm a játékot de amikor be kell menni a csatornába és ott összevisza menni mig kijutsz egy olyan helyreahol egy néger fazon áll fent ott mit kell csinálni mert már mindent megnéztem de egyszerüen nem jövök rá,valaki aki tudja az segitsen legyenszives és az az érdekes hogy a fazon meg se nyikan csak áll egyhelybe!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

BEAST
ha figyeltél volna akkor tudnád hogy a "bogarak" ilyenkor kellnek ki szal ezért van sok ... amugy szerintem a csonakos meg a buggys rész nem hosszu csak jol kell menni , aki megakad stb annak lehet hosszu ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Imremagdi
ennyi a Half Life 2 All Version Fix

sv_unlockedchapters "15"
sv_cheats "1"
con_enable "1"
ai_norebuildgraph "1"
ai_disable "0"

ebbõl csak azutolsó két sor az érdekes

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

fitutufi
VALAKI HELP !!!
azon a pályán vok amikor a világítótoronynál egy bogár shipet szét kell bombázni ami le rak kommandósokat az meg is van de most nem tom mit kell csinálni mindenkit kinyirtam 😄 , látom a világítótorony alatt egy kis sávot egy barlang nem oda kell bemenni ? de mindig le csúszok tippeket ! vagy a világítótornyot kell világításra bírni ? vagy mit kell csinálni ???
plss help !<#help><#help><#integet2>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

bon
HALF LIFE 2 ALL VERSIONS FIX : Half Life 2 All Version Fix

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Bandew
Itt most nem arról van szó, hogy én nem vagyok elégedett a gyilkolással, csak már túl sok. Az 1 részben sem úgy öltünk meg mindenkit, hogy egyszerre támadtak meg, hanem max egyszerre 5 szörny ránk jött azt csá. Én meg nem hiszem, hogy beleillek az a sztoriba, hogy mész a homokjárgánnyal és minden négyzetcentiméteren kijön földböl egy bogár (amúgy ezeken a részeken a legunalmasabb), mert ennek semmi köze sincs semmilyen forradalomhoz meg sztorihoz.
Persze félreértés ne essék, nagyon tetszik a játék, csak ez egy nagy negatívum a szememben.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Attól kérdezném, aki már leszedte az emporio propert, hogy a CS:S azért benne van, ugye? <#confused>
üdv
Vki létszi! Honnan lehet leszedni az all versions fix-et?
Imremagdi
aha - már többször is kérdeztem hogy az automatikus consol inditást az EMPORiO verzióból hogy lehetne kivenni ? a proper verzió még nem jött le

Davidus
Elég sok az unalmas rész. Én csak az utolsó pályán éreztem igazából hogy ez egy jó game😛 Nekem csak a fizika meg az utolsó helyszín maradt meg belõle.

V9ykn8_TZL0

köszi! Egyébként nforce-on láttam egy all versions fix nevû fix-et. Ha valaki tudja honnan lehet letölteni, akkor írja már le ide. Elõre is köszi. Ja és torrent fájl is jöhet.
Ch_Slater
akkor homályos ha a -console-t is indítod alapból. ha nem akkor meg nem homályos. ennyi. nekem is itt mondták

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Imremagdi
probáltátok a HL2.EXE -STEAM inditani a játékot? így már nem homályos a menüháttérkép

ja idezojelbe a "1" -t
Itt pl ne robbantsd ki a kontenert, hanem ugrass be a csonakkal rogton a rampahoz es probalj atugratni (konnyen meg lehet oldani).. Vagy allj be a jobb oldali ajto melletti sarokba a liftben, amikor mentek be a kutyaval a bazisra (siman halalratapos). Ilyesmikbol soksok van, es eleg gazak.
a csonakos resz tul hosszu
Robox
"A prooper verzió tökéletes.
Ez tényleg a final.
A másik valami beta szemét csak."
Ezek szerint a dvd-s verzio beta lenne?

Azt ki tudod kapcsolni. autoexec.cfg -be ai_norebuildgraph 1
Nekem kafán mûkszik a PROPER verzió csak a Node graph rebuilding idegesít.
regedit.exe -t elinditod, ctrl-f, rakeresel valve kulcsszora, es az egesz bekezdest (de eleg a hl2/settings szekciot is) kitorlod.
Hol és mittöröljek? Amúgy nem installos vok hanem ilyen bemásolom a vinyóra és faszán müxik-es.....
Mûködött is hibátlanul a képváltásig.......
Holkéne törölnöm és mitis?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Vakon hogyrakjam abba baze?😊)))

fitutufi
optionsba bazze 4:3-as ra ragd !

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Hogy lehet a beálításokat DEFAULT-ra rakni?????
16x10-es képarányba lett véletlenül rakva a játék nemlátok semit a képbõl és hiába uninstallozok,instalozok akármit próbáltam nem rakja vissza normál képarányba....

fitutufi
azon a pályán vok amikor a világítótoronynál egy bogár shipet szét kell bombázni ami le rak kommandósokat az meg is van de most nem tom mit kell csinálni mindenkit kinyirtam 😄 , látom a világítótorony alatt egy kis sávot egy barlang nem oda kell bemenni ? de mindig le csúszok tippeket ! vagy a világítótornyot kell világításra bírni ? vagy mit kell csinálni ???
plss help !

Ch_Slater
halljuk, mert nekem sincs gondom vele (eddig)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Tudok mondani parat amit kiprobalhatsz
Random_
Arról, hogy valaki warezol és szazrakodik neki nem tehetek róla. Ezen az oldalon csup olyan hibát olvastam most is ami nekem soha nem jelentkezett.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ha a hl2-t folyton a fc-hez hasonlitod eleg sokat fogsz csalodni 😊 Outdoorban kulonosen, (a vizet leszamitva) meg egy unreal2 engine is erosebb.
Van sok. Es idegesitoek. Es ezeket patch nem is fogja javitani sztem, mert a koncepcioval van a problema.
Fileokat folosleges ujrarakni. Ez nem windows, ha tonkremegy akkor full reinstall 😊 CS-sek is ezt csinaljak allandoan.. Az egyetlen aminek ertelme van a file-ok teren, a .cfg-k ujrarakasa. Neked csak a registry bejegyzest kell torolnod.
Random_
Tele buggal? Én nem nagyon találkoztam velük. Ami hibával találkoztam az is AI script-bõl eredõ.
Nem zavart, hogy nem volt sok fegyver legalább használtál más eszközöket is.
A hajókázás és az autókázás tényleg hosszú volt egy idõ után én is ráuntam a HL1-ben nem volt ilyesmi és nem is baj.
Nekem jobban bejött a Black Mesa valamiért.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

fitutufi
hogyan lehet elkészíteni saját gépházad-ból egy hl2-s gépházat !
ez igen kafa kis ház lett<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
ezt nézzétek meg !!!
(még vannak itt wallpaperek is de elég jók meg stb...)

Huuha köszi!!
nyomni kell a shift-et, és akkor begyorsulsz
Hali!
Annál a résznél, amikor megkapom a kocsit a tengerparton van egy nagy ugrató, de nem tudok átugrani! Please help me!!
Basszus valaki segítsen plz!
Idióta öcsém átrakta a játékot 16:9-be és akárhogy indítom a játékot csak nagy fehér/fekete csíkokat látok....Hiába rakom ujra mindig ugyanez....Hol a rákba kéne kitörölni hogy alapbeállítás legyen vagy mitkéne csinálni???? Thx!

fitutufi
egyáltalán nem
ennél 100× szebb nálam !

befejeztem vegre a ezt a half-lifeot. de én nagyot csalódtam a gameben.<#shakehead>szerintem túl rövid egyrészt (délután hatkor ültem neki és most hajnali 4:21 van)másrészt iszonyúan unalmas. még szerencse hogy pont ott történt a váltás a játékmenetben ahol kellett mert nem egyszer akartam abbahagyni (de azért csak nem léptem ki)<#smile> ezenkívül - én személyszerint az elsõrészhez hasonlítok mint etalon - 1. kevés fegyver 2.kevés fajta ellenfél 3.amit már mondtam hogy kicsit hosszúak az egyes szakaszok 4. ekkora lol befejezést én még nem láttam. mondjuk jó hogy ez az elõzmény meg minden de akkor is lehetett volna valami jobb 5.tele van buggal ahogy látom (nekem mondjuk egy sem volt)<#vigyor3> És mi szól mindezek ellen csak a grafika meg a havok motor. A fizika egy ideig hihetetlenül szórakoztató de a végére mintha a készítõk kifogytak volna az ötletekbõl. A grafikára viszont semmi panaszom sincs. Az tökéletes. Nos csak ennyit akartam mondani. jó éjt. mostmár ideje aludni.
hi!
IMYke2.0.0.0
<#hehe>

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PTW
megõrülök a hangtól....
játszhatatlan/élvezhetetlen a játék.......

rohadt pecccccs-t nyomathatnának már

Basszus valaki segítsen plz!
Idióta öcsém átrakta a játékot 16:9-be és akárhogy indítom a játékot csak nagy fehér/fekete csíkokat látok....Hiába rakom ujra mindig ugyanez....Hol a rákba kéne kitörölni hogy alapbeállítás legyen vagy mitkéne csinálni???? Thx!

gpm
Mindeketto szar, igy jobban jarsz, mert a proper csak 1,5Giga😊

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Thx

Seth
próbáld ki...hát arra várok vazzeg 😊

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Hú vazzer, épp most töröltem a le a HL2_UK.iso-t és hagytam meg a "PROPER" változatot. Lehet, hogy rosszul döntöttem?!

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Skiper
hehe, a farcry víze tényleg fasza 😊
bár a csillogásban szerintem a HL2-é a legjobb.

gyuri http://gyur6.uw.hu

IMYke2.0.0.0

Skiper
Hú, skacok.
Megicsnáltam 😊
Nagyon tetszik, a vége is remek.
Várom a folytatást - ha lesz. ;-)

gyuri http://gyur6.uw.hu