Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ezt azért teszem fel ide mert a HLS fûzõdik a HL2-höz.
Meg azért is mert az ilyen témáu topikok már kihaltak.
De ezért bocsi, s elõre kösz!
Mi szükséges egy NPC átültetése pl a HLS-bõl a GM9-be?
Mert én jól eljátszogatok velük, csak kellenének ezek is meg a Zombine meg...
Valaki a Hometown1999 nevû pályán megtalálta a kódot?
Elõre is kösz.
én jó párszor végignyomtam és nem volt ilyen problémám.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Hello World!
Hello World!
Nagyon nehéz szülés,mert sokat kotlanak rajta! <#buck>#buck>
Irgum-burgum :)
entanglement pálya azon része ahol elektromoság van a vízben (a várakozás után) és ha átmentünk a vizes részen vannak ugye ott zombik és szembe lévõ terembe is van egy na azt fejbe lõttem felált én gyorsan hátra hogy ajtófélfában lõjjem õket de semmi bemegyek és mit láttok? zombik álnak egy helyben és nem csinálnak semmit (egyébként ilyenkor rázzák a feneküket XD)
egyébként megnyomtam ESC-et de semmi konzol nincs csak a menü
Másik megoldás: A dobozokból tudsz olyan magas várat építeni, hogy feljuss a felsõ szintre, és elbújj. Felviszed a géppityukat (ez nem biztos, de így emléxem), és utána már csak hajigálod vissza a gránátot, meg állítgatot a géppityut, amíg jönnek a népek 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Hello World!
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Hello World!
ai_norebuildgraph "1"
ai_disable "0"
majd bemásolni ide:\hl2\cfg directory
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
akkor valamit be kell írni a cheat ablakba, hogy mûködjön az NPC rendszer. CSak nem emlékszem, mit.
Hello World!
más:
megyek ehez a rész felé nemsokal lelövök pár katonát
elötem egy ajtókeret a fal melet megyek és ott ül egy combine kicsit közelebb megyek már szemtõl szembe nézzük egymást õ meg nem reagál és fejbelõttem
a másik emg ugyanígy mentem terembe ott van egy katona odamegyek kap egy fejestr nem hal meg egy másodpercig mozdulatlan aztán reagál hogy lõnek...
de milyen már hogy a agya kifolyik a falra és még él?
Hello World!
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!