Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantos
nyufnuyf

Aquir
nem csak hogy nem írják még ki is törlik mert ottvan a linkelésnél eléd van rakva 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
csak rosszlink csak ezt mondtam 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

artschiatwork
nem vagyok mester 😊
nm 😊

Fantos
köszönöm a válasszt mester!<#worship>

artschiatwork
OFF
azért, mert a "http://"-t nem írjátok a link elé.
ON

Fantos
nemtom sg mért teszi be elé de be tudod copyzni

Aquir
rosszlink =) nem sg-s

Fantos
www.half-life2.hu-n talán tud neked valaki segíteni

bricsi01
Meg hogy kéne kinézni az hammeres adatlapnak, ha Half-Life Source-ba szeretnék matpot csinálni?
Ezt azért teszem fel ide mert a HLS fûzõdik a HL2-höz.
Meg azért is mert az ilyen témáu topikok már kihaltak.
De ezért bocsi, s elõre kösz!

bricsi01
Helló!
Mi szükséges egy NPC átültetése pl a HLS-bõl a GM9-be?
Mert én jól eljátszogatok velük, csak kellenének ezek is meg a Zombine meg...

Valaki a Hometown1999 nevû pályán megtalálta a kódot?
Elõre is kösz.

Fantos
ez nem CS topic<#idiota>

cs<#wave>
artschi
akkor sorry 😞
én jó párszor végignyomtam és nem volt ilyen problémám.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Fantos
KIKÉREM MAGAMNAK! én eredetit vettem (egyébként négyezer)

artschiatwork
Javaslat: a helyedben már rég vettem volna egy eredeti verziót (kb. 6 e Ft, simán megéri), és nem tökölnék a hol mûködõ-hol nem mûködõ warezzal.

Fantos
nálam csak ellenek nem mozdulnak de ezzel semmi baj nincs mindenesetre érdekes hogy egy helyben állnak és hörögnek

Casper007
Ebben a kérdésben én is láma vagyok. 😛 HA nem mozdulnak az ellenek, akkor egyszerûen lõdd le õket, és kész. Legfeljebb könnyebb dolgod lesz. Bár emlékszem, nekem ez a pobléma akkor jött elõ elõször, amikor a csatornában mentem, és egy embernek ki kellett volna nyitnia egy ajtót, amin azok a repülõ izék jöttek volna be. De a fickó meg sem mozdult, több órát tököltem vele. 😞 Aztán haverom mondta ezt a trükköt.

Hello World!

Aquir
nemtom én végigvittem régen és semmi baj nem volt senkivel 😊

Fantos
na most láma kérdés:honnan tudom hogy milyen verzióm van?

Casper007
Nem tudom. Milyen verziód van? Nekem mindig, ha megnyomom az Esc-t, kijön a menüvel a konzol is. Lehet, hogy be lehet állítani valahol. Próbáld megtalálni.

Hello World!

zombeeka
...kérdésem az lenne,hogy végre mikor jön már az EP2???
Nagyon nehéz szülés,mert sokat kotlanak rajta! <#buck>

Irgum-burgum :)

Fantos
lol az NPC-k megint kitetek megukért:
entanglement pálya azon része ahol elektromoság van a vízben (a várakozás után) és ha átmentünk a vizes részen vannak ugye ott zombik és szembe lévõ terembe is van egy na azt fejbe lõttem felált én gyorsan hátra hogy ajtófélfában lõjjem õket de semmi bemegyek és mit láttok? zombik álnak egy helyben és nem csinálnak semmit (egyébként ilyenkor rázzák a feneküket XD)
egyébként megnyomtam ESC-et de semmi konzol nincs csak a menü

Fantos
igen, mert nagyobb a kihívás meg engem nagyon zavarna ha állandóan bejöne valami szöveg

Aquir
a legjobb ha mindent eredetibe hagyunk 😊

Fantos
jabics nem idéztem szal magyarosítás-t raktam fel ÉS(!) nem idnult....

Casper007
mi?

Hello World!

Fantos
kösz felraktam nem is akart elindulni

Aquir
de ugy meg nem az eredeti angol lesz =)

Casper007
www.magyaritasok.hu

Hello World!

Fantos
but i can't speak english

pedig akkor mondja is h a polcok mögött van a szellõzõ
Fantos
én akkor akadtam ki amikor elváltunk mondta folyamatosan hogy a szelözõben menjek ott volt egy bazinagy szelözõ rács de nem lehetet semmit se vcsinálni mentem össze vissza semmi belelõdtem a szekrényekbe és ott volt......

Aquir
igen, jól megcsinálták

Aquir
csak tegyétek le és kész 😊

Casper007
Ravenholm, sorry.

Hello World!

Casper007
Mondjuk a kedvenc pályám Revenholm (remélem, jól írom). Na az aztán brutális!

Hello World!

RelakS
két megoldás van: Van egy cella. Elbarikádozod dobozokkal, gépágyúkkal, majd jöhet a népesség, csak elõtte ugye tankolsz, meg folyamatosan gyûjtöd az elhajigált cuccokat, illetve állítgatod fel az ágyúkat.
Másik megoldás: A dobozokból tudsz olyan magas várat építeni, hogy feljuss a felsõ szintre, és elbújj. Felviszed a géppityukat (ez nem biztos, de így emléxem), és utána már csak hajigálod vissza a gránátot, meg állítgatot a géppityut, amíg jönnek a népek 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Casper007
Öööö, nem emlékszem pontosan, elég rég nyomtam, a lemez meg most nincs itthon. Van vagy négy hely, ahol az ellen be tud jutni. Ha jól emlékszem, van egy csomópont, ahonnan láthatod az összes bejáratot. Oda állítsd be a gépfegyvereket. Aztán vannak a fal mentén ilyen rozsdás aknák, vagy mik. Pont beférsz. Én oda bújtam be, aztán hallgattam a lövéseket, és amikor a látóterembe került egy enemy, puff.

Hello World!

Aquir
legyetek kreatívak most nem igaz hogy csak ennél nem lehet továbbjutni 😊

sevendoor
Köszi 😊 odáig eljutottam, hogy "állitsd fel", de hová? A hosszu folyosó közepére vagy egy ilyen közbensõ folyosó 2 végére?

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Casper007
Jó, de játék közben egy sima Esc, aztán ott a menü és a konzol is. AI_disable, ezt írd be, mert ha nem reagálnak, akkor most fognak.

Hello World!

Azt hiszem ez megoldja a problémát. Csinálni kell egy autoexec.cfg file-t, abba be kell írni ezt:
ai_norebuildgraph "1"
ai_disable "0"

majd bemásolni ide:\hl2\cfg directory

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Fantos
télleg konzolt (gondolom azt érteted cheat ablak alatt) hogy lehet behozni? egyébként nem zavar hogy van egy kis fáziskésésük legalább könyebb leölni õket 😛

Casper007
Néha van olyan, hogy az ellenfelek nem reagálnak
akkor valamit be kell írni a cheat ablakba, hogy mûködjön az NPC rendszer. CSak nem emlékszem, mit.

Hello World!

Fantos
énis pont ott tartok de én ügyesebb voltam mert RPG-n kivül mindegyik fegyverhez van töltény ^^ és azon gondolkodom hogy ablakok elé kéne álítani a géppityukat a többit meg lelövöm shotival...szerintetek életképes terv vagy nagyon sok jön?

más:
megyek ehez a rész felé nemsokal lelövök pár katonát
elötem egy ajtókeret a fal melet megyek és ott ül egy combine kicsit közelebb megyek már szemtõl szembe nézzük egymást õ meg nem reagál és fejbelõttem
a másik emg ugyanígy mentem terembe ott van egy katona odamegyek kap egy fejestr nem hal meg egy másodpercig mozdulatlan aztán reagál hogy lõnek...
de milyen már hogy a agya kifolyik a falra és még él?

Casper007
Én is sokáig szórakoztam vele. A géppigyukat állítsd fel, aztán ugorj be egy ilyen kis résbe a fal mentén, elég sok van. Elõ a shotgun, aztán adhatod nekik. 😄

Hello World!

Doki17
Pedig ugy kell ahogy írtad felálítod naggyából ugy a gépeket hogy bevédjék a helyet de azért nem boritsa fel az elsõ szellõ, aztán ha megnézed vannak ilyen köztes átjárok egyik oldalról a másikra na azokba vann végtelen töltény és még vannak ruha feltöltõ cuccok. Ha felborul az egyik szaladj oda és állítsd fel majd menj vissza fedezékbe és onnan tûzelj.

sevendoor
Elakdtam, segítsetek. Ott tartok, hogy csajjal kell vmi börtönszerûbõl kijutnom, találok 3 géppityut, fel kellene állitanom õket amig a kiscsaj ideér. De akárhová rakom mivel 4 irányból jönnek és csak 3 fegyverem van, 1 gránát és vége is a pityunak. Mire elkzdem újra fellálitani lelõnek. vagy 20x ugrom már neki.. Help!

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

RelakS
Oda csinálod a backupot, ahova akarod. Visszaállítás meg akár dvd-rõl is mehet. Ha volt már ilyen játék/fájl/akármi, azt lehet, hogy egy kérdés után felülírja

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE