Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#26904 . Nezz meg rola amugy egy videot, latvanyos cucc.
hogy kell elõhívni az FPS-t??Mármint úgy hogy láccódjon a screenshotokon...

Melyik a játék fõ .cfg -je?
mert hogy van neki egypár

Én is így gondolom. Valamit kevertek:
http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/news/cid/7/y/6501.html
és http://www.openexr.org/index.html
Mintha valami másról lenne szó, talán inkább a PS3.0-hoz van több köze.
Random_
Na most szerinted mi a HDR?
Pontosan megfogalmazva mert most akkor, hogy ne mondjak butaságokat tisztázni szeretném magamban.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

van egyaltalan?
gpm
Igen van benne HDR, csak nem mindenen.

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Random_
Oks akkor más a helyzet.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

NeoMaN
sztem amit linkelgettek nem HDR, hanem PS+VS+Bumpmap.
A HDR ez:

Adam5
na végig toltam. nagyon jó game.

Random_
Fene éreztem. 😊 Akkor mi a HDR pontosan? Mert akkor már nem tudom nekem a videón mikot össze vissza mozgott a tetõn ez tûnt fel, de akkor benéztem.

IMYke2.0.0.0
<#hehe>

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szerintem elobb nezz meg par kepet vagy videot, mi is a hdr es ne irj ilyen butasagokat 😊
Noninnyó
Üdv!

Most elõször van problémám a játékkal (amúgy marha jó a gamma). Ott tartok, hogy kikötöttem a Black Mesa East-nél a hajóval, bemegyek, csajszi le-scannel, megörül, hogy itt vagyok, majd egy lifthez vezet. Kinyitja a liftet, beszállok, aztán a csaj nem csinál semmit, gondolom el kéne indítania a liftet. Mi ilyenkor a teendõ?

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

IMYke2.0.0.0
Azok is (!) tudják - a HDR nem VGA-függõ, hanem optimalizálás kérdése.
Tévedések elkerülése végett: ez nem PS 3.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Random_
Pont az, hogy Ati-n szebb hiszen azt sztárolták és ajánlották meg ahhoz kapható volt anno HL2 kupon.
Én tegnap még olyat is hallottam hogy Nvidia alatt nem is lehet olyan szép a HL2. Nem tudom ez mennyire igaz mert nem láttam azon.

[NST]Cifu
Nem. A FarCry-nál bizonyos okok miatt (ie.: pénz) csak az Nvidia kártyáin csinálták meg rendesen (a PS3.0 miatt), de ez csak arra a játékra igaz.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

IMYke2.0.0.0
Amit belinkeltél az Pixel Shader 2.0+ semmi extra.
A HDR nem ez.

Random_
Itt a kúszó zombi elött van HDR
A fa deszkák szépei fehéresek fényesek a lakkozás miatt. Kb ennyire látható a cserepeken is.

TiMoN
nos valaki?

-TiMoN-

HDR nem csak Nvidia kártyán van?
Lasd : http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/news/cid/1/y/6588.html
Random_
Van egy képem ahol a legelején mikor tetõn menekülsz a tetõcserépen van, csak nem mindenhol látszik. Nem annyira hangsúlyos. A fekete katonai õrhelyeken is van ott lilás beütése van nagyon állat mert horpadt hatás kelt a visszaverõdés mint valóságban.
A fa padlón is van arról is van kép csak nem hangsúlyos.

Az a trial nem trail veletlenul? 😉

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

edios
Szerintem HL2 lesz az év játéka, a grafika nagyon szép(fõleg,ahol van víz!), és állandóan új helyszínek vannak, ismétlõdés szinte nincs is! Ilyet még nem nagyon láttam egy FPSben sem!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

TiMoN
nah e-mail cimem mar jo.. 😊 [email protected] ...
valaki küldje át pls azt a két fájlt! THX!

-TiMoN-

Random_
Nekem AMD Athlon XP 1,62 giga
1 giga 333-as ram
Ez még valami korábbi kártya driverrel készült kép a legújabbal
se különb annyi, hogy NFSU2-ben már megy a Light Trials 😊

[NST]Cifu
Dog-on és a köveken, stb. nálam is van ez a tükrözõdés, csak a nagy bogáron meg a bádogon nincs...

Random_
Ja és jön ide fikázni, hogy milyen szar. Nekem személy szerint nagyon tetszik történetben jobb mint a Doom3 meg a FarCry. Doom3 grafikailag lehet, hogy néhol jobb, de a pálya nagy része sötét zug és törvényszerû, hogy mindig oda kell lõni mert onnan rontanak rád.

TiMoN
kellene nekem 2 hangfile, mert nekem ezek hibásak pls valaki küldje ell e-mailemre zipbe...
! D:\Half Life 2\hl2\sound\npc\metropolice\vo\sacrificecode1maintaincp.wav-ban. A fájl sérült
! D:\Half Life 2\hl2\sound\vo\Citadel\al_uptop.wav-ban. A fájl sérült

-TiMoN-

[NST]Cifu
AMD Barton 2500+@3200+
1Gbyte ram (400Mhz-en)
Radeon 9800XT (DNA 4.12b driver)

Krinyo
ez milyen karin megy?

Random_
Radeon 9600XT 256 ram a belinkelt képet produkálja.

Krinyo
mert van aki nem eredetivel gamel

Random_
Gondolom ezen HDR van ugye?
Mert én erre gondoltam ez nekem nagyon bejön ilyet nem látsz egyéb gaméban vagy nem így jön ki.

Fitu!

Az AI visszakapcsolasa keves. A scriptelt esemenyeket nem mindig inditja el. Probalkozz az autoexeces trukkel, vagy a datumvisszaallitassal!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

edios
Hogy lehet,hogy mindenkinek ennyi baja van a játékkal?
Én már szerintem a vége felé járok,de még EGY DARAB BUG sem volt!
Annyi volt max,hogy víz alatt nem látszott az idegeneknek a felhõkarcolója! Semmi más!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Krinyo
aszonta a valve hogy késöbb a steamen keresztül elárasztanak nagyobb felbontásu texturákkal és efektekkel...vagy valami hasonló <#idiota>

takraj
és neked milyen vidkarid van?

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

[NST]Cifu
Olvasd el FAQ-ot, mielött itt felteszed újra azt a kérdést, amit már 1000x megválaszoltunk...

takraj
milyen vidkarid van? + géped?

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

és a konzolt hogy hívom elõ?<#idiota>

Random_
Nekem volt bár a tetõn nem láttam a legelején, de azután a kutyus roboton vagy a csempézett falakon meg a katonai õthelyek burkolatain nagyon jól látszódott. Vagy csak én gondolom, hogy az a fényes visszaverõdés HDR holott az más?

[NST]Cifu
konzolba ai_disable 0?

csak kiírja hogy nyomjak bármilyen billentyût és kész kilép!

Valaki segíjjen plz mert tényleg elszállt az AI!
de a faq-ban lévõ fix szart se csinál

fitutufi
de mondja is közben h come with me ! és betöltöttem többször is

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Tatyla
huzd be a függönyt,ereszd le a redönyt...stb.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

[NST]Cifu
A HDR azért messze nincs olyan szinten, mint anno vártam. Elég visszagondolni a kb. 1 éve kijött HDR technikai videóra. Ott ugye a tetõn lévõ bádoglemezek és a bogár kitinpáncélja nagyon szépen tükrözõdött, a játékban nálam legalábbis ilyen nem volt... <#shakehead>

Hali kinek megy a proper változat?????

fitutufi
elõszõr mondja hogy this way aztán nem mozdul és utána vmi all rigt freeman , before another on coming vagy vmi ilyesmit és nem moccan pedig ai megvan !

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^