Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
köszi a segítséget!!! 😊
Szóval szerintem ez így jó. Ahogy érszrevettem van akinek nagyon nem tetszik és van akinek nagyon tetszik. Azért sajnálom, hogy sokaknak nem tetszik.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Hagyjuk a fizikát! Inkább léccike segítesetek!! Az emperio féle crack-et felraktam és a hl2.exe-t a -steam kapcsolóval indítom....ja és az autoexec.cfg-t is megcsináltam! és az a bajom, hogy amikor elkezdi tölteni a játékot, akkor azt írja ki, hogy megszakadt a kapcsolat a steam szerverrel...😞((
erre mi a megoldás????
dejóislenne
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Majd megnézem alkalomadtán újra.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Tudna nekem valaki adni egy olyan oldalcímet ahonnan a végigjátszást letölthetem. Most kezdtem a játékot és máris elakadtam. Mit kell csiálnom az elsõ pályán a Terminál Hotel udvarán?
[/b]
Itt látható a "libikóka hátsó része - szemben a magas betonfal.
Jól látható: nem ér a falhoz, nincs alatta semmi!
Itt pedig a "libikóka" hátsó részén állok - szemben a magas betonfal és NEM DÕL HÁTRA!!![/b]
Még egyszer - saját képek, 1024*768 - 6x élsimítás, minden maxon.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Itt látható a "libikóka" hátsó része - szemben a magas betonfal.
Itt pedig a "libikóka" hátsó részén állok - szemben a magas betonfal és NEM DÕL HÁTRA!!!
Saját képek!
Itt látható a "libikóka" hátsó része - szemben a magas betonfal.
Itt pedig a "libikóka" hátsó részén állok - szemben a magas betonfal - és NEM DÕL HÁTRA!!!
V9ykn8_TZL0
Az osztott kepernyos multi nagyot utott.😊
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Regebben azt gondoltam, h a Source-nak sincs, ezen viszont valtoztatok a jatekot latva.😊
- karakterfejlõdés (Deus Ex 1)
- tárgyhasználat (nem ilyen láthatatlan kézzel) komolyabban
- úszás (Far Cry)
- dinamikus tömeg (Soldier of Fortune 2), nem vihetsz magaddal egy atomrakétát
- sérülésmodell (Soldier of Fortune 2 pl. de már néhányban szintúgy)
- realisztikus fegyverhasználat, fõképp töltés, fegyvertartás (MoHAA, NOLF 1,2!)
- nem megyek oszt lövök, hanem gondolkodok (NOLF 1 és 2!, taktikai FPS-ek tárháza)
- nem mindenhol fellelhetõ "csomagok", hanem meg kell keresni õket (Max Payne 2)
és még sorolhatnám, csak alaposabban utána kellene néznem.
Olyan, de olyan Játék lehetne, hogy az ember fel se bírna elõle!!!
1.: Az OFP-féle nagy szabadságú taktikai játékok irányába, ahol az AI és a törénések is viszonylag rugalmasan vannak kezelve. (remélhetõleg ilyen lesz a Stalker)
2.: A Vampire: Bloodlines irányába, amely szintén nagy szabadságfokú, de mindezt scriptekkel oldják meg. (ie.: DeusEx 2)
Nekem is az a fõ bajom a HL2-vel, hogy a játékmenet leragadt az elsõ rész szintjén, vagyis mindenre egy megoldás van, és neked arra kell rájönnöd. Némileg oldja a problémát a brutálisan eltalált fizika, de ez sajnos édeskevés.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
V9ykn8_TZL0
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
V9ykn8_TZL0

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
V9ykn8_TZL0
Elõre is köszi a helpet bye
Ma végre lejött a HL 2 a dvd-rõl másolós verzió. Elkezdtem, hát... nem gondoltam volna, hogy már itt tartunk 😊) én nagyon bele tudom élni magam a gémekbe, de ez eszméletlen, úgy értem már a legelején, azok a gumielektrobotos ürgék tiszta para 😊 És ami a legeslegjobb az egészben, hogy nem szaggat, normális gépem van szó se róla, de olyan régi játékok szaggatnak rajta, mint pl. Mafia, vagy Far Cry... és ez nem megy simán 😊 Bár lehet mert még most vagyok az elején. Na mind1, biztos fogok még ide írni, ha elakadnék vagy ilyesmi, de ez a játék talán az elsõ ami megéri a 10 rongyot (mondjuk nekem nics annyi 😉 )
A nagy dinamikatartomány segítségével még finomabb árnyalati különbségeket lehet létrehozni a vakítóan világostól a nagyon finom árnyékokig, mindezt akár egy képen.
Korábban minden színt egy 255-ös skálán lehetett leírni, és mivel egy színt 3 olyan alapszín (R-G-😎 alkot, amelyek egyenként 255-féle erõsséggel szerepelhetnek, az általuk kikevert színnek is ennyiféle erõssége lehet, és ez kevésnek bizonyul, ha erõs fényt és finom árnyékolást akarunk egyszerre megjeleníteni. Másik probléma, hogy az emberi szem logaritmikus skálában érzékeny, sötét árnyalatokra érzékenyebb mint a világosakra. Ezen problémák kiküszöbölésére három részre bontható a HDR renderelés:
1. Megvilágítás
A rendelkezésre álló geometria, textúrák és fényforrások felhasználásával (itt jól jön a Multiple Render Target) pixelenként kiszámolásra kerül a visszavert fény (visszavert, mert csak a fényforrások bocsátanak ki fényt, a többi objektum ezeket visszaveri, ettõl lesz színe). Ezeket a fényadatokat egy kellõen nagy tartományú és jó felbontású bufferben kell tárolni, hiszen lehet az akár egy intenzív robbanás vagy egy sötét zug a szörny barlangjában. Az NVIDIA az Industrial Light & Magic OpenEXR szabványának megfelelõ 16 bites (1 elõjel, 10 mantissza, 5 exponens) lebegõpontos tárolási formát használ, amely megfelelõ finomságot ad nagy logaritmikus intenzitástartomány tárolására. 12 dB-es tartományt ölel fel (12 nagyságrend van a legkisebb és legnagyobb ábrázolható szám között), legnagyobb érték 65 535 és a legkisebb 2-24.
2. Tone Mapping
A kiszámított hatalmas fénytartományt (intenzitásokat) összeolvasztják a kép színeivel, világosodások vagy sötétedések keletkeznek.
3. Color and Gamma Correction
Az elõzõ fázisban kiszámolt képet bele kell szorítani a monitor által megjeleníthetõ színtartományba és a logaritmikusságot is a kijelzõ érzékenységi karakterisztikájához kell igazítani. Ezt függvénymegfeleltetéssel lehet elérni, nem tartozik szorosan a 3D-képmegjelenítéshez, inkább színmetrikai kérdés, bár egyre érdekesebb, mert az LCD és CRT monitoroknak (és a digitális fényképezõgépeknek és a nyomtatóknak is) más és más a karakterisztikájuk, másképp jelenik meg rajtuk a kiszámolt kép.
A folyamatban végig fenn kell tartani a lehetõ legnagyobb precizitást. Az NV40-nél 32 biten történik az árnyalás, és lebegõpontos a színek és fények keverése – ebbõl például a motion blur (mozgás irányába történõ dinamikus elmosás) profitál. Hasonlóan precíz szûrõket lehet alkalmazni élesítéshez, anizotropikus szûréshez, DHR Tone Mappinghez. Lebegõpontos textúrázás teszi még finomabbá a shadow map (árnyékok számolásához használt textúrák) vagy DoF (depth of filed – mélységkezelõ) technikákat
Ezt miért írja ki a regisztrálásnál? Felinstalláltam az 5CDt, 4.3GB fenntvan, de nem enged regisztrálni. Aj áték eredeti.
<#help>#help><#conf>#conf>
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g