Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Ez nevetséges. Nem tudom mi jobb szerinted más játékban vagy itt mi gagyi, de eléggé furán értékeled. Konkrétumokat nem említenél az összehasonlításod megalapozva?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Ja szerintem grafikai motorban nagyon jó fizika textura effektek! Nem értem miért fikázzák lehet, hogy egyes elemek máshol kicsit jobbak, de ott más van elhanyagolva. Lehet, hogy itt nem olyan szép a külsõ tér min a FarCry-ban, de a fizika jobb. A fény árnyék nem olyan pöpec mint Doom3-ban? Hát ugye ott is azért kicsit csúnya volt amikor egymáson több árnyék éktelenkedett, de azért a HL2-ben is szépek az árnyékok. HDR tök jó nagyon sokat dob a képi hatáson néha azt nézegetem percekig. Hangok tuti zene tuti! A scriptelt ai azért lehetne jobb és az uncsi utazgatásos részek hosszúak.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

SarkanyfuaRUSH
2004-11-21 Half-Life 2 (c) Valve *PROPER* *WORKING* *RETAIL RIP* *READNFO* CLIMAX 81x50 MB

na ez most miazisten? 1.9 pont van nforce-on és nukolva van....
Maffya
Hát messze nem a legjobb AZ TÉNY ideje belátni ! Akár melyik felsorolt játék leveri szerintem ez csak egy a többi közül és nem a legjobb meg év játéka stb !!! Amúgy mindegyik game 9600XT vel nézve,nem geforce 2!!!

DonnieBrasco
Wohohohóóóó és, Ó a francba!!

Felment, minden tökéletesen mûködik, és.... és NEM TUDOK játszani, mert a nap ezerrel betûz, pont rám és a sz.gépre, és semmit nem látok a képernyõt, max gammán sem.... ezt a frusztrációt bmeg 😊!

A ti kung-futok nem erős!

Engem lenyugoz, pedig mar en is fanyalogtam a korulotte folyo mizeriatol. A fizikai motor remek, es vegre hasznalni is kell, nem csak arra valo, hogy ha a nagy budos sotetsegben veletlenul felloksz egy halom dobozt, akkor csinosabban doljenek le, mint azt egy masik nagy folytatasnal lattuk. Rengeteg jo poen van benne. Legjobban az uszni nem tudo antlionokon rohogtunk, amik hatalmas lelkesedessel vetik magukat a tengerbe, aztan ketsegbeesett kapalodzassal belefulladnak. Az ontottvas-mereven linearis tortenet idegesito, de legalabb jol meg van csinalva. En jelenleg az ev FPS-enek tartom.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Random_
Most beszéltem haverral aki pénteken kezdte neki akkor megy minden tökéletesen ha a dátum 16-án van. Akinek gondja van AI-val az ezt ne felejtse el. Persze már sokszor le volt írva, de hátha valakinek nem jut eszébe.

[NST]Cifu
Erre sajnos nem tudok mit mondani, engem simán levezetett... <#nemtudom>

(próbálj állást visszatölteni, meg hasonlók... )

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Random_
😊)) NOLF2? Na azért nézd meg alaposabban vagy full grafon.
Geforce2-n nekem is minden játék egyforma lenn pl.

[NST]Cifu
A személyes véleményem: mind játékélményben, mind grafikában szvsz az idei év legjobb játéka (grafikában azzal a kitétellel, hogy a nagy nyílt tereken azért továbbra is a FarCry a legjobb, fény/árnyék hatásban meg a Doom3).
Amúgy miért éppen NOLF2?

fitutufi
azaz érdekes ott áll egyel fennt és nem megy le akkor oké lenne ai -t bekapcsoltam

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

csak aza gond hogy engem nem vezet le a lépcsõn csak áll😞
érdekes nekem EMPORIOM van és 2 órát játszottam a játékkal és semmi hiba nem lépett fel.<#vigyor5>
de játék elõtt ki kellett cserélni a client.dll -t.
és így megy<#idiota>

[NST]Cifu
Spoiler

Naszóval. Elõször is jött pár transzport-repülõ, ami Combine katonákat rakott le, amiket a társaiddal kinyírtál. Ekkor feltünt egy gunship (én repülõ tehénnek hívom😊), ekkor fel kell spurizni a világítótorony tetejébe, ott találsz rakétákat egy ládában, és ezekkel szépen le kell lõni. Ezután az egyik társad feljön, és mondja, hogy kövesd. Levezet a legalsó pincébe, itt a kapcsolón pötyög valamit, mire kinyilik egy ajtó, és te mehetsz isten hírével...

Maffya
Ez az elsö HL amivel játszok,az elsö részt nem játszottam ugyhogy mindenki lelkesedése engem is lázba hozott.Igy hogy nyomom nekem nem nyert hangszorót! Végig lehet vinni de merem állitani egy NOLF2 simán felveszi vele a versenyt mint játékélménybe mint grafikailag.Ahirek meg az idõhúzás tette ilyen naggyá ,de közélse a legjobb!!!<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

Tatyla
ez neked nem kell az emperióshoz!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

fitutufi
VALAKI HELP !!!
azon a pályán vok amikor a világítótoronynál egy bogár shipet szét kell bombázni ami le rak kommandósokat az meg is van de most nem tom mit kell csinálni mindenkit kinyirtam 😄 , látom a világítótorony alatt egy kis sávot egy barlang nem oda kell bemenni ? de mindig le csúszok tippeket ! vagy a világítótornyot kell világításra bírni ? vagy mit kell csinálni ???
plss help !
(még mindig nem jöttem rá mikor nagy csönd van mindenkit kinyírtam a bogár shipet is hova kell ??????? )
pls részletesebben

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

[NST]Cifu
Szerinted hányszor fordult elõ a fórumokon, hogy még a kicsomagolás is problémát okozott egyeseknek? 😊

A világítótoronynál miután leszedtem e gunshipet, lemegyek és azaz ember asszondja menjek vele . nade õ csak áll és bámul, néha megismétli a mondatát de nem megy sehova. Alatta megtaláltam a kapcsolót és a rejtett ajtót de én ugye nem tom kinyitni mer õ kell hozzá. Hogy lehetne rávenni hogy elinduljon?? Vagy a noclip az hogyan mûxik mer én beírom noclip 1 és semmi.
[NST]Cifu
Jó ötlet, akkor ezzel kiváltom. 😊

király a játék!

Imremagdi
aki nem tud egy fájlt a windows-ba létrehozni, az ne warezoljon !! Hanem vagye meg

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

esetleg feltenni egy kesz valtozatot..
notepad-et elinditani es save as -el menteni. Vagy total commander -ben shift-f4. notepad autoexec.cfg parameterrel inditva.
[NST]Cifu
Azok kedvéért, akiknek nem olyan egyértelmû, hogyan kell létrehozni egy új file-t (tudom, hogy könnyebb lenne simán létrehozni egy új file-t, és átnevezni autoexec.cfg-vé, de mi van, ha úgy van beállítva a Win, hogy nem jelzi ki a kiterjesztést?), ha tudsz ennél egyszerûbb és kényelmesebb megoldást, amit bárki simán meg tud csinálni intézõvel, szivesen veszem. De nekem ennél egyszerûbb megoldásom nincs... <#nemtudom>

Az. Simán van zene nekem is, ahol kell.
a node-os sort abba is bele kell irni az autoexec.cfg-be, azt kifelejtettek.
kiprobaltam, visszatoltottem ravenholm-os palyat ott biztos voltam benne, hogy volt zene. Most is van.. A zenefileok is ott sorakoznak a konyvtarban. Bar nem teszteltem meg agyon a propert, de sztem ez csak vmi alaptalan forumpletyka.
Nekem bizony volt ai disable a proper változattal!!
falied to video mode-falling back to safe mode settings:game will now restart with the new video settings.ez mi?

hmm sory 😊 amugy mi okbol kell ez a korulmenyes masolas atnevezes atiras visszamasolas?
segitsen valaki.mért irja ezt ki?
[NST]Cifu
Idézet:

a ...hl2\cfg könyvtárba csinálj egy autoexec.cfg-t (aki nem tudja hogyan kell: az itt található config.cfg file-t másold ki valahova, ott nevezd át autoexec.cfg-vé, nyisd meg notepaddal, töröld ki a benne található összes szöveget, mensd el, majd másold vissza a ...hl2\cfg könyvtárba), és notepaddal (vagy akármilyen más alkalmazással) írd bele a következõt:

ai_norebuildgraph "1"
ai_disable "0"

Ja, csak nem mindenki a propert tölti le, ugye.
Ezért hozzá kell tenni, hogy az eredeti emporios is jó a patch felrakásával + az ai dolgok beállításával.
Imremagdi
probáldki és meglátod !

senki se mondta, én meg még nemtudtam kiprobálni ! 86 % van csak lent belölle

Evogordon
van az emporion kívûl más törésõ hl2?

Pharaoh
A fag-ban olvasom, hogy -steam paranccsal kell indítani a hl2.exe-t és nem a launch.exe-t. Ez mit orvosol?

Nem sokat nyomtam meg, eddig volt. Ki mondta, hogy nincs?
most meg azt irja:falied to video mode-falling back to safe mode settings:game will now restart with the new video settings.ez mi?
Imremagdi
Half-Life.2.PROPER-EMPORiO verzió most tökéletes minden szempontból, vagy abba sincs zene ?

balcooo
tudtommal iylen hangulat aláfestõ zene az emporio félében is van, legalábbis néha néha felcsendül.. vagy az ofisöl verzioban folyamatosan van zene? ehh kár érte ha azt kirippelték az emporiobol<#szomoru1>

Ja, es mivel mar van "proper" kiadas , az ape patch sem idoszeru
Cifu atirod a faq-t, hogy az autoexec.cfg -be irjak a parancsokat? Ugy egyszerubb lenne. Nem irasvedett .cfg-kbol kiveszi a program es megy a siras hogy nem mukodik.. Esetleg a faq linkjenek a nevet is at lehetne irni, farcry topic mintara ("igy kell hasznalni a warezt bakker") 😊 igy nem mindenki veszi eszre ezt, kovetni a topicot meg keptelenseg.
Guillotine
Ha jobban elolvasnád az nfo-ját akkor tudnád.
Pl.: Nincs több Ai_disable,Játék alatt van zene,Nincs Node Graph rebuilding és nem kell aktiválni.Röviden ennyi.Ja és a CS-ot ki vették belöle.<#wink>

www.guillotine.atw.hu

[NST]Cifu
Ott fent találsz egy olyat, hogy 'Gyakran Feltett Kérdések'. Abban benne szerepel. Ha visszaolvasol kb. 50 hozzászólást, még ezen az oldalon is ki volt tárgyalva alaposan.

Elnézést mindenkitõl, de ezentúl az ai_disable problémákkal kapcsolatos kérdéseket törlöm... Oda-vissza ki volt tárgyalva...

balcooo
Hali! Ott tartok, hogy a pap csákóval irtjuk kooperative a zombikat a templomkerti temetõben, és van egy kar amit sztem neki kéne húzva tartani míg én átosonok a kapu alatt (különben magától visszazuhan a kapu),de ez cseszik odajönni segíteni. Vácc di szoljúsön? Köszke!

Seth
<#zavart2>

PSN ID.: Beegabor

Örm
Hello! Minden állás betöltésnél azt írja ki, hogy "ai. disable..". Ez mitõl van?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Tatyla
minek ez a patch!?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Éreztem, hogy nagy mizéria lesz, hát így is lett 😊