Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inkabb ugy fogalmaznek.. lehet a hl2-rol szep shotot csinalni.. De nagyon gondosan be kell allitani a kamerat. Alap dolgok vannak benne olyan szinten elnagyolva, ami mar 2 eve is csunya volt. Most nem arrol van szo, hogy razoomoltam egy levelre, vagy egy capara, az itt levo osszes shot nagy terjedelmu terepet abrazol.
CoolStuff
Na mind1, ha valaki megtudta mit mondanak a végén, küldje el priviben plz!
Bye all!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Krinyo
nekem akkoris SOF1 feeling 😄

Ez azértt SPoiler nem ?😛P

De a Far Cry-os képem eléggé tömörítve van, és nem full grafikán ment.

most nem arrol van szo, hogy kiragadtam csunya reszeket. AZ EGESZ PALYA EGY OCSMANYSAG!
CoolStuff
De nem is a legszebb!😊)

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Thx, vagy valami!😊

hát nem tudom miértmondjáto hogy csúnya a game. nekem 1024 ben max grafikai részletesség mellett full antialiasing nem volt olyan rossz.
NeoMaN
jaj, bocs, ez nagy lett, én nem ekkorának láttam....

elõször azthittem hogy a hl1....

CoolStuff
Én 4x-re nyomtam, az is kevés volt!😛

jóvan.

na. nemvágod? 😄

http://thenamelessphoto.com/

CoolStuff
Õt nem is érdekli!😄

[NST]Cifu
A textúra szûrés mintha "picit" alacsony lenne...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

CoolStuff
Ezt kellene nekünk is!😛

na ez sem fogja megtudni hogy mit mond a végén <#nevetes1>
levan szarva😛

CoolStuff
LÁL😄DDDDDDDDDDD

NeoMaN
Egyik srác megcsinálta!!! 😊)))))))

[NST]Cifu
Spoiler

Most írjuk le a mai nap folyamán kb. 10x, hogy a kék hordókat kell a libikóka allján lévõ fém ketrecbe bevinni (megfogod õket, és szépen beúszol velük a ketrec alá, majd elengeded.

Adam5
az a helyzet hogy nem nagyon vágom az angolt 😊

CoolStuff
Ja, idegesít, de nagyon!😊

Krinyo
hát ha én is keresném a ronda részeket és beleakarnék kötni mindenbe hidd el hogy sokmindent találnék.
Pl nézd meg a fa leveleit "stalker" farcryos képén.
Vagy a papírsúlyú cápa fizikáját ésatöbbi 😄

IMYke2.0.0.0
Kék hordók, vízalatti ketrec - levegõ emel ugrat.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Adam5
detto

😊 Grafikarol beszeltem. De az autos reszek is sokszor jobbak ott sztem.

A halflife2 nehol olyan szinten elmaradott, hogy max 5-6 -t erdemel a 10 pontbol grafikara, hiaba vannak benne 1-2 jol megcsinalt resz.

A kedvenc palyamrol 1-2 megkapo shot 1024x768 full detailen 😊

d2_coast_010006.jpg
d2_coast_010008.jpg
d2_coast_010009.jpg
d2_coast_010014.jpg
CoolStuff
Váááá, megõrülök, aki tudja mondja már el nekünk, hogy mit mondanak a gém végén, amikor az idõben utazunk, vagy mi van!😄

Adam5
azok má levannak szedte. jaok. tehát azokkal a progikkal. ok thx 😊

b+ jó úgy befejezni a játékot hogy nem vágod mi a vége 😄DD
vagy megvárom a magyarítást..

hi!

egy kis segítségre lenne szükségem!
milyen nehezéket kell használni annál a résznél amikor egy fémszerkezetes valamit majd ugratónak kell használni a légpárnás géppel

[NST]Cifu
A Steam -> Play Games... ablak allján, Source SDK, vagy mi a neve...
Feltételezve persze, hogy eredeti játék van meg... 😊)

CoolStuff
Állítólag szebb a menüje...

Adam5
õszinte legyek?

én is privit írtam Krinyonak mert én sem tudom de õ sem 😄

CoolStuff
Ja, engem is érdekelne de nagyon!😊

Szevazstok de rég vótam 😊

Látom van másik változat is nem csak ez az emporio 😊 A másik változat tök zsír ? Mûködik AI meg miden ?

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

CoolStuff
Én abban a leg csilli villiben toltam, melyik is az, asszem valami tengerparttal függ össze!😄DD

Te vágod hogy mirõl hadovál a G-man a játék végén? pls mond már el priviben ha igen..

CoolStuff
Jó a hangulata, hawaii!😄

jáccá coldban...
akkor k*rva élethû.

nekem sem tetszett a befejezés
RelakSfromhome
teljesképernyõs problémára van már megoldás? Csak mert most úgy játszom, hogy 1024x768-ra állítottam ablakban a gémet meg a moncsit, és úgy a keret egy részének látványától eltekintve teljesen ugyan olyan :/

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

IMYke2.0.0.0
Színes, mint egy babaház 😊)

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Adam5
detto ugyan az a végével kapcs. de amikor meg végig vittem akkor meg hiány érzetem lett 😞

barbie kommandó?<#confused>

ja hogy az a zsilip bocs 😄
Köszi! Már nyomom is az Alt-TAB-ot 😊

Random_
Ehh nyugodtan dolgozok és most szakadt rám egy neon lámpatest. Vagyos majdnem mert a vezeték a fejem fölött néhány centivel megtartotta, de amíg elmentem lekapcsolni addigra le is esett. Most azért megijedtem jobban mint a HL2-ben olykor. 😄 Asszem ez volt a jel, hogy ne dolgozzak tovább. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.