Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Szerintem is az izzadságot szerették volna mimelni, csak nem jött nekik össze... 😞

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Krinyo
de legalább bocsánatot kérnek 😄D

Davidus
Ha csak úgy a semmibõl jött a hordó akkor az scriptelt esemény volt😉

V9ykn8_TZL0

gpm
Ez komoly?

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Krinyo
az év játéka nem csak a grafbol áll.
Amúgy fc indoorja szvsz a legszarabb amit valaha láttam.

Davidus
Lehet hogy szebb a Far Cry de ennek valóságosabb™ feelinge van.

V9ykn8_TZL0

[NST]Cifu
Mert még nem fogta fel, hogy halottak, adni kellett volna neki egy kis idõt. 😊))
Amúgy tényleg nem túl nagy szám, ez fõleg akkor derül ki, amikor lesznek társaid. Olyan ügyesen akadályozzák egymást és közben téged, hogy az már olykor kabarészinten megy...

IMYke2.0.0.0
Hát nem túl meggyõzõ...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én csak jót tudok mondani az AI-vel kapcsolatban. Volt egy olyan rész amikor az egyik mesterlövész ellen egy autó mögött kerestem nyugalmat. Persze õ látta, hogy oda bújok. Rendszeresen lõtte a kocsit, míg csak egyszer elkezdett felém gurulni egy olyan gyúlékony hordó. Gondoltam mi bajom lehet?! És amikor felém ért akkor az ellen a sniperével belelõtt. Hát azt hittem besz....ok. Persze atomjaira robbantam szét. Nem hiszem hogy csak véletlenül találta el....
Szóval király az AI, ilyet még egyik játékban sem tapasztaltam.

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Na ittvannak a szuperkepek is, probaltam ugyanonnan lekapni oket. Azt mondod erre hogy szep, 2004 legjobbja stb?

A farcry amugy meglehetosen eros volt indoor is.
Random_
Arról beszél szerintem amikor megkapta azt az alien golyót.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Krinyo
biztos a párás levegõ teszi <#hehe>

Random_
Csak melegük volt és csurom vizek voltak azért fénylett. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

gpm
Hardon nagyon porogni kell benne.
Ritkan van ido nezelodni, alig varod majd, h talalkozz vmi NPC-vel.😄DD

Krinyo
linkelj be képet...
amikor a barlangban voltam(ha arrol beszélsz..)ott volt egy álvány és kikellett ütni asszem az egyik végét, és leesett a deszka amin feltudtam menni

[NST]Cifu
Tedd egymás mellé Barney-t (vagy Dr. Kleinert, Eli Valace-t, Dr. Breen-t, stb.) és a FarCry fõhõsét vagy hõsnõjét. Szerinted melyik a szebb?

A FarCry karaktereivel amúgy az volt a fõ bajom, hogy a bõr természetellenesen tükrözte a fényt, mintha fényesre polirozott mûanyag lenne...

Krinyo
nem rajzfilm...barbi társa Ken baba 😄

hát én ütöttem a fatákolmányt bakker, de semmisem lett a lábával, nem lehetett kütni.. de megpróbálom megint
TDK
meg tudjátok mondani hogy mit jelent ez: Half Life 2 !PROPER!

AMD 2500Mhz,512ddr,ati 9800pro

Davidus
AI nem lesz jobb csak fele akkorát sebez a fegyverem😛

V9ykn8_TZL0

Krinyo
én is ezt szotam cs-ben.mondom mindenkinek hogy go aztán én "lemaradok" 😄
egyébként probáld ki hardon, én ugy nyomom és csak döglök 😄

gpm
Nekem fullosan kidolgozott rajzfilmfigaraknak tuntek<#alien>

Krinyo
mit nyit ki az alien? 😄D
aza csótány nem nyit ki lófaszt se 😄DD

Davidus
Az AI itt se domborít😛 3 kombájnból kinyírok kettõt erre a maradék integet a társainak hogy go😛

V9ykn8_TZL0

azé Fc karaktereket sem kell félteni full maxban.

http://thenamelessphoto.com/

Krinyo
nekem a buggy qrvára bejön, fõleg ha elqrok pár kombájnt 😄

Random_
Az alien elvileg kinyitná neked. Lehet, hogy leállt az AI?

[NST]Cifu
Hát mondjuk megjegyzem, hogy azért az nem segít a grafikán, ha tõlünk két lépésre már csak homályos paca a talaj textúrája, és ha ezt az aniso kiküszöböli, akkor ugye valami értelme mégiscsak van, nemde? <#rolleyes>

Egyébként én tartom továbbra is, hogy a grafika összeségében az eddigi legszebb. A FarCry valóban szebb külsõ megjelenítésben, de a karakterek és a belsõ terek megjelenítése valahogy nem jött össze neki. A Doom3 esetén leginkább a fény/árnyék effektek ütöttek szerintem. Itt én csak egyes esetekben a textúrákat tartom közepesnek. Ám még így is messze a legszebb eddig.

Krinyo
a fatákolmánynak kivered a lábát

gpm
Jo az outdor,csak ez a bugy-s quest nem kellett volna a jatekba, boven eleg lett volna a keteltus vezetos resz.(ott a graf is ott van)

Random_
Na ja világíts be doomban oda ahol sötét van valahogy ott nem olyan szép.

Aki a HL1-et nem ismeri és nem is tetszik neki annak ez se tetszik.

elakadtam! pls segitsetek.. ott tartok hogy kaptam két szörnyet segitõnek.. egy barlang elõtt állok. elõttem van 1 fatákolmány ami elzárja az utat, a tákolmány tetején 1 elszakatt fekete drót lóg... a drót tetején 1 csörlõ.tudja vki mit kell csinálni ?
Krinyo
szvsz qrvahangulatos a játék hl1et idézi és ezért a játékélményért megis érdemli az év játéka címet.
Far cry-t csak azért probáltam ki mert szép volt.Ennyi.
Olyan mint hangulata, nekem nem volt.Mintha egy pohár vizet szürcsölnék mondjuk sör helyett.
A doom3 hangulatos volt de szépnek nem mondanám.Közelröl ugyanúgy ratyi minõségû volt a text.A sötétség és változatlan pályák sokasága elvette a kedvemet...nameg az idióta ai ami csak követ mint valami hõkövetõs rakéta.még az ajtókeretnek is nekiugranak ha mögé állsz.Abba is hagytam a felénél, de a végét még megnéztem haver save-jével.Szvsz hl2 élvezetes és hangulatos, és valóságosabb grafikával megáldott progi.Valóság szagú!És ami a legfontosabb, leköt mint a beton

Az outdoor az ami nagyon szar sztem. Varosban, hazban jo, de a kinti terepek szogletesek es elnagyoltak. Kicsit retro feeling.
most töltöm. remélem tényleg nem nehéz használni..<#vigyor3>

http://thenamelessphoto.com/

gpm
Aniso sokat szamit, tedd ra a 16AF-t, megdobja a graft nagy teruleteknel.
Azt mondjuk nem ertem, h a bugy miert low poly, mikor egesz palyan azzal megyunk<#conf>?

Random_
Most nézem a képeid. Ja ha nem full grafon nyomod akkor nem csoda, hogy így néznek ki. Nállam sokkal szebbek nincs ez az elmosás távolabb.

hyyb
oops sry nemlattam h korabban beraktak 😞

IMYke2.0.0.0
Ezt akarták elérni a fejlesztõk is...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[NST]Cifu
Ha pályát vagy modellt akarsz szerkeszteni, akkor kell az SDK, vagyis a fejlesztõi csomag.

hyyb
hat ja. de mondjuk az az erdekes ebben hogy amikr jatszottam nem igazán figyeletem a grafra csak egy két helyen álltam meg bámészkodni
NeoMaN
õõõ, vannak benne lélegzetelállító szépségek, és ugyanilyen hatást kiváltó csúnyaságok. Néhol a textúra szinte lemászik a képernyõrõl, néha meg egy homályos paca.....

Csinaljatok ezekrol a tersegekrol szep screenshotot.. Komolyan mondom, ha sikerul, elismerem, hogy csudaszep a jatek.
Igen, aniso off, trilinear filter megy. De gondolom mindketten tudjuk mi celt szolgal, es itt nem azzal van a problema..
na jó akkor inkább azt mondom hogy az environtment mapping meg a aryatrace az szép és gyönyörûek a nagy felbontású textúrák is.
IMYke2.0.0.0
Pedig igaza van.

Ezek mire jóak??

Random_
Kicsit túlzásba esel bár már az elejétõl kezdve fikázod a játékot még mikor elõször írtál be ide néhány hónapja szóval nem lepõdök meg.