Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Amúgy tényleg nem túl nagy szám, ez fõleg akkor derül ki, amikor lesznek társaid. Olyan ügyesen akadályozzák egymást és közben téged, hogy az már olykor kabarészinten megy...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szóval király az AI, ilyet még egyik játékban sem tapasztaltam.
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
A farcry amugy meglehetosen eros volt indoor is.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ritkan van ido nezelodni, alig varod majd, h talalkozz vmi NPC-vel.😄DD
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
amikor a barlangban voltam(ha arrol beszélsz..)ott volt egy álvány és kikellett ütni asszem az egyik végét, és leesett a deszka amin feltudtam menni
A FarCry karaktereivel amúgy az volt a fõ bajom, hogy a bõr természetellenesen tükrözte a fényt, mintha fényesre polirozott mûanyag lenne...
egyébként probáld ki hardon, én ugy nyomom és csak döglök 😄
V9ykn8_TZL0
http://thenamelessphoto.com/
Egyébként én tartom továbbra is, hogy a grafika összeségében az eddigi legszebb. A FarCry valóban szebb külsõ megjelenítésben, de a karakterek és a belsõ terek megjelenítése valahogy nem jött össze neki. A Doom3 esetén leginkább a fény/árnyék effektek ütöttek szerintem. Itt én csak egyes esetekben a textúrákat tartom közepesnek. Ám még így is messze a legszebb eddig.
Aki a HL1-et nem ismeri és nem is tetszik neki annak ez se tetszik.
Far cry-t csak azért probáltam ki mert szép volt.Ennyi.
Olyan mint hangulata, nekem nem volt.Mintha egy pohár vizet szürcsölnék mondjuk sör helyett.
A doom3 hangulatos volt de szépnek nem mondanám.Közelröl ugyanúgy ratyi minõségû volt a text.A sötétség és változatlan pályák sokasága elvette a kedvemet...nameg az idióta ai ami csak követ mint valami hõkövetõs rakéta.még az ajtókeretnek is nekiugranak ha mögé állsz.Abba is hagytam a felénél, de a végét még megnéztem haver save-jével.Szvsz hl2 élvezetes és hangulatos, és valóságosabb grafikával megáldott progi.Valóság szagú!És ami a legfontosabb, leköt mint a beton
http://thenamelessphoto.com/
Azt mondjuk nem ertem, h a bugy miert low poly, mikor egesz palyan azzal megyunk<#conf>#conf>?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.