Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
Hát akkor a windows is sikeres, de mégis szar!😄DDDDDDD

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

arty
csak neked, és annak aki low-ban játszik 😊

Forza.

CoolStuff
Hippik!😄DD

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Krinyo
a sikert az eladáson lehet mérni

CoolStuff
Én is ezt mondom, de mind1!😛

CoolStuff
Sztem se, de mind1!
Maradjunk annyiban, hogy mind2õ messze van a reálistól!😉

Krinyo
és 2020ban minden 5x annyire szines lesz mint most? 😄D

arty
attol, mert egy agyonhájpolt folytatásbol többet adnak el, még az FC is siker marad 😊

Forza.

kozso
Hali!

Befejeztem a mocsárjárózást, és utána a spiné kinyitja a liftet... és??? Ennyi?? Elég hülye vég 😊, Már 2cer is visszatöltöttem, de csak nem történik semmi 😞

Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE

CoolStuff
😄
LOL, na ennyi elég volt mára a röhögésbõl, megyek sírni!😄DD

[NST]Cifu
Van egy rossz hírem: a számítógépes játékok mindig is errõl szóltak: melyik tudja jobban visszaadni a reális valóságot. Természetesen mindegyik csak az illuzióját tudja ennek adni, de épp ez a lényeg: melyik illuzió sikerült jobbra. Az FC illuziója szerintem nem túl reális...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

hát hogy melyik a valóságosabb? Fc 2020ban jáccódik hl2-?
ennyit valóságról

http://thenamelessphoto.com/

CoolStuff
Nekem az a Beach-os teccik, az igazi csilli villi dzsiádzsós!😄

Davidus
csak 2 választ kaptál azóta😄

V9ykn8_TZL0

arty
olvass már vissza b+! 3 hsz is válaszol neked! ennyire gyökér nelegyél már ...

Forza.

CoolStuff
Mert a valóság az a minket körülvevõ jelen, az meg egy képzelt világ...😛

Krinyo
mondtál egy efektet, én is mondtam 1et mi a probléma? 😄
de majd az eladási statisztikákat megnézzük, és ellehet döntetni melyik a sikeresebb.
A szines micimackó kalandjai, vagy a kicsit nyersebb "valóság szimulátor" 😄

arty
jessz maszter, másik cold rajongo !!!

Forza.

arty
akkor ebben egyet értünk 😊 pontosan én is a valoszerüségét szerettem az FC.nek 😊 persze a cold shaderrel!

Forza.

Cold - él
alap él
cold hulla
alap hulla
alapon tényleg csili-vili a stuff nem is szeretem.

http://thenamelessphoto.com/

valaki segitsen már pls! ott a fénykép a #27336 hozzászólásomnál! vki mondja el hogy tovább innen!
CoolStuff
"megeszireggeli"
Lenni mádzsár?😄DDDDDD

[NST]Cifu
Tényleg? És ugyan miért?

CoolStuff
Azért fénykép van a gémben, hogy megtévessze a hozzád hasonlókat!😉

gpm
Doom3-ban is van heat haze(persze, az lehet, hogy minimumon toltad és rosszul emlékszel 😉 <#vigyor1>
Indoorban megeszireggeli a FC-t.<#vigyor1>

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

arty
hát egen, amikor a forro levegõ remegteti a gõzös belsõ teret, amire a fenti rácsos neon fény árnyékja rámozog ... eddig semmiben nem láttam ilyen komplex effektet

Forza.

[NST]Cifu
Vaoooo.... Tehát a szépség egyenlõ látványos effektek?
Nálam az a szép, amire azt mondom, hogy igen, ez már (majdnem) úgy néz ki, mint a valóságban.

CoolStuff
Szal akkor ez fõleg FC javára szól!😄

arty
najo, látom veled nemérdemes szmét cserélni, aki a jopsal jön ... 😄

Forza.

CoolStuff
Hupsz, akkor nem szóltam!😛

CoolStuff
Erre nem is emléxem!😄

arty
az effektek, amiket irtam, az FC-ben vannak, nem ebben 😉 és nem is a d3ban

Forza.

Krinyo
überhigh-on nyomtam 😄
remegõ tûz..húha 😄
Joint operationban is van

CoolStuff
😄DD

Davidus
bogárgolyó elõ és jobbklikk

V9ykn8_TZL0

CoolStuff
De azt ne felejtsd el, hogy a HL2 most jött ki, az FC meg már régi!😄DD

arty

Forza.

Krinyo
hát igen
valaki a szép szines nõi ruhákat szereti, valaki meg a p*nát 😄

CoolStuff
Valóságosabb?😮OO
Egy scifi nem lehet valóságos!😄

arty
fc indoorja szar? 😄 a d3 csak a kopott fény/árnyékot tudta, ebben amellett van füst és remegõ levegõ is 😊 persze, az lehet, hogy minimumon toltad és rosszul emlékszel 😉

Forza.

itt van ahol elakadtam! most hogy tovább ?? itt a kép!!!segitség!
Krinyo
beúsztam a tenger közepe felé és megzabáltak a kukacok...

[NST]Cifu
1.: Én azt mondtam, hogy az aniso javít rajta. És valóban így van.
2.: Én azt írtam, hogy összeségében a legszebb. És ez szintén így van, legalábbis szerintem. A karakterek, a táj, az épületek, az tereptárgyak, a víz, stb. ez összeségében a legjobbat adja ki.

Szvsz amúgy a FarCry belterei elég gyengék voltak, nagyon szépen csillogot minden rozsdás csõ, meg szikla, de messze nem mondanám rá, hogy élethû. Azért a HL2 épületeiben sétálva már sokkal inkább gondolnék erre...

CoolStuff
Operation Flashpointos a belsõ textúra, szal képek ráhúzva egy sablonar...
Nekem nagyon nem jön be, de sokakat ámít!
Sztem szebb a rajz féle FC text, de ízlések és pofonok!

Krinyo
😄

Random_
Én a hídnál miközben másztam elõre lelõttem az összes madarat shotival. El is fogyott a lõszerem. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Krinyo
nekem a "lamar" tetszett.
a doki kis patkánya 😄

arty
kinyitja, ha a bogárzsákon nyolmsz egy secondary fire-t 😊 merthogy az a feladat, és utána felhuzza a faágat és mehetsz ...

Forza.

Random_
Mint amikor én a Zombiktól?
"Elnézést, hogy félbeszakítom!" 😊))

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Davidus
Nekem az tetszett mikor a sniperek a madarakat lõdözték amíg észre nem vettek😄

V9ykn8_TZL0