Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doki17
Itt a tökéletes fõszereplõ a HL2 filmjéhez.

ollie
A Steam-en crackelt verziót nem tudsz aktíválni, egyébként meg vedd meg, már csak 2 rugóba kerül.

Nohab
Olyan verziót kell letölteni, ami alapból megkerülve teszi fel a játékot. Ha van egy steames játékod, akkor a saját érdekedben felejtsd el.
ott a google

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

Csá srácok valaki tud segíteni?: másolt verzíóm van a HL2-bõl és kéne 1 serial vagy 1 crack vagy valami, a steam-en kéne aktiválni de nem tudom hogy lehet ezt megkerülni... help pls!!!!!!!!!!!!444

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Fantos
van egy jó oldal ahol név szerint rákereshetnél de elfelejtetem de valaki biztos tudja

Nem tudtok a zombiemasteren kívúl más zombis multi modot?😄

Aquir
OMG CHEATR on the NET ! <#idiota>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

csak azér mondtam hogy segitség nélkül mer fps-bõl csak a cod sorozatot jáccottam végig csalás nélkül eddig <#mf1>

Doki17
Hallod mindenképp probáld ki én a múltkor kivittem a teraszra és nagyon jó volt, bár a garázsba eddig még nem mertem.<#vigyor><#vigyor>

Aquir
azta!! én még nem vittem ki, eddig mindig otthon volt 😛 de komolyan!

Aquir
a lakásból? <#eljen>

Doki17
De ügyes vagy én már négyszer vittem ki.

nah kivittem a hl2-t bárminemû segitség nélkül😄

balintka
Hello! Amikor mentek a játékban mindig ezzel a hibával dob ki:Microsoft Visual C++ Runtime error. Vki nem tudja, hogy erre mi a megoldás? Elõre is köszi!

Aquir
szerintem nagyon jól megcsinálták, még nagyobb elégedettség a végén sikeresen túlélni miközbe üldöznek a zombik, ha tudod hogy nem könnyû 😄 Sõt még embertõl is függ hogy mennyire nehéz (mindkét féltõl (csapatmunka, stb.)) épp ez a játék lényege és ami ötletesé és izgalmassá teszi 😊

Viszont pályától is függ mennyire jó a játék (mert ugye pl vannak rosszabb és jobb pályák is)

az lenne a jó ha még több fajta fegyvert raknának bele😄DDD

meg azzal is kéne valamit kezdeni hogy a zombikból ne lehessen tul sokat csinálni mer egy túlélõnek ez nagyon rossz😄DD

Aquir
hát nyilván a saját honlapján lehet mindent letölteni 😊

ha érdekel itt találsz hl2 modokat és a honlapjukat, leírást róluk. ezek amik mellett pipa van jobboldalt már rendelkezésre állnak, fenn a "released"-re állítással megnézheted a eljövendõ többi modot is 😊

és itt van a honlapja 😊 itt az 1.1.2 full játékot és hozzá az 1.1.3 patchet kell feltenni és már kész is

Fantos
letöltötem valami patchetde lehet nem 1.1.3 volt...hol szedhetem le 1.1.3-at?

Aquir
ja egyébként vannak ugye tök jó pályák ami sötétes és néhol csak a lámpával lehet látni bármit de láttam olyan pályát is hogy ott végleg elszabadul a pokol mert az egész pálya egy kisebb négyzet alakú tér, a túlélõk ketrecben vannak, ami kinyílik, és körülöttük már ott vannak lassú zombik, de ami a lényeg hogy azon a kicsi pályán marhasok csapdát meg dolgot lehet aktiválni, szabadjára lehet ereszteni egy járkáló robotot meg elengedni egy összevissza guruló labdát ami nyes mindent ami elõtte van, szóval direkt mókából csinálták azt a pályát, és ált. gyorsan aprítja ott a zm a túlélõket 😄

Aquir
én meg köszönöm STurmGewehr-nek 😄

Aquir
le kell tölteni a patchet is! ami 1.1.2-rõl 1.1.3-ra teszi

Fantos
áá nem tudok felépni a servere valami olyasmit ír hogy server used class table

Nohab
Ezt én is meglesem. Köszi
Fantos
wow köszi az infót ezt le KELL szednem

Aquir
most hogy megkérdezted már igen 😊 Nekem nagyon tetszett 😄 Az elején választasz hogy melyik csoportban szeretnél lenni 😊 Az elsõ csoport a túlélõk, itt az elején fel kellett szedni az ammot és a fegyvereket, és meg kell próbálni túlélni és végigmenni a pályán 😊 A másik csoport a Zombie Master, itt egy személy foglal helyet azok közül, akik A "szeretnék ZM lenni" csoportot jelölték meg és õk rotációs rendszerben váltják egymást. Tehát az egyik ember közülük ZM lesz, a többi meg túlélõ amíg rájuk nem kerül a sor 😊

A Zombie Master úgy látja a pályát, mint egy spectator, és vannak piros gömbök a pályán, velük lehet különbözõ zombifajtákat csinálni, meg vannak sárga gömbök is, ezek csapdák aktiválását jelentik (jaj most épp ráesett szegény emberekre egy felfüggesztett konténer, stb 😄), és ahogy láttam pontokért lehet õket megvenni.

Van egy kis menü is a ZM számára ami az egyik billentyûvel hívható elõ (ilyenkor látszik a kurzor is) és tüntethetõ el, itt lehet megadni hogy a zombik védjenek egy területet vagy támadjanak meg akit látnak, csapatokat kijelölni, stb. és ilyenkor jobb gombbal lehet egy adott helyre terelni a zombikat.

Szóval így elsõre igen érdekes meg mókás volt nézni hogy tántorognak a megfelelõ helyre, másrészrõl meg gyakni õket 😄

vki játszott már a zombie master nevû hl2 moddal?😊

kösui nem, de pláne nem a hlaf-life 2 topikban, sztem egy jó nagy bannt érdemelne!

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

sztem az ilyenért nyugodtan járhatna kizárás is ! ez nem az apró !

Fantos
ahogy bemész balra lessz

Aquir
jah. a kis járat a víz legalján van a falnál 😊

Ott kell továbbmenned ahol van a forgó vas, lebuksz a víz alá beállsz két lapát közé és figyeled mikor jutsz/fordít a kis járathoz és arra kell továbbmenni. De ha gyors vagy akkor a forgással szembeni részen beiszkolsz a járatba.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Sziasztok!
Segitségért folyamodnék mert elakattam a játékba!
Még az elején járok volt egy rácsos ketrec azon át bejutottam egy olyan helyiségbe ahol volt lefelé egy létra ott el lehetett jutni egy vizhez aminek a közepén volt egy forgó vas valami és ott nem tudok tovább menni minden felé le van zárva az út!
Valaki tudja mit kell itt csinálni?Ez amúgy a ROUTE KANAL vége felé van de a végigjáttszás se irja mit kell csinálni pontosan!
Várom ötleteket kérlek segitsetek!
Hello!
Aquir
aha az igaz. Van a régebbi részeknél többször is hogy Doc. Kleiner megy a tévébe és nagyon magyarázza hogy mit kell tenni jó sok ideig, ott jó ha tudsz angolul😄 Annál tökjó volt hogy ismétlõdik a felvétel és utána mondta is az egyik ember hogy "Deja vu", jól megcsinálták azt a részt 😊)

Kivéve ha az ember nem tud angolul, sokan vannak így elakadva a legtöbb játéknál hogy nem érti mi a fenét kéne csinálni. gondolom stewee-vel is ez a helyzet. Ennél a résznél jobb fekészülni mert 3-4x kell fordulni és állandóan jönni fognak és HP és páncéltöltõbõl nincs sok arrafelé.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Aquir
mondja is az ajtónál álló emberke hogy "nem kéne ám arra menni, menny vissza" Szóval menny is vissza és hozd el a többi embert is a helyre ahová eddig elvitted õket, több kört kell megtenned. Szóval egy leírás mellett figyeld azt is hogy mit mondanak vagy hogy mi történik 😊

az episode one ban ott akadtam el, amikor a csajszival megyünk és felszedünk magunk mellé egy nagy csapatot az exit 17 résznél. a nagy terem ahonnét jöttünk a csaj visszamegy egy gépágyúhoz és letáborozik, a csapat többi tagja kicsit messzebb egy másik szobában várakozik, miközben kint dúl a harc. namármost nem tudok semmit csinálni, nem tudok kijutni a térre ahol a harc folyik, pedig a leírás szerint a feladat az lenne hgoy a vasútállomásra juttassunk el minél több embert

help plíz !

asszem minden fegyver és lõszer

Fantos
arra gondoltam csak hülyén fogalmazok és beírtam noclipet és ígyis legyõztek a combine-k....gáz impulse101-re mi történik?

nem ez csak engedélyezi hogy használhsad a cheateket és a fejlesztõi környezetet, cheat akkor lesz ha pl ezek után beírod hogy impulse101 vagy god vagy mi, régen volt már 😛 nem sokszor szoktam cheatelni
De akkor is azzal szórakoztam hogy a higway pálya eleén ahol vannak az antlionok sorba spawnoltam Breent és lövöldöztem õket crossbowwal xD

Fantos
ÕÕõõõõõ no? de azzal aktiválódnak a cheat-ek ugye? köszi 😊

sv_cheats 1 - et beírtad a legelején?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Fantos
a noclip nem mükszik valamit nem kell elé írni? (nem, nem azért hogy könyebben vigyem végig hanem mert az elején meg akarom keresni azt a viziszörnyet)

köszönöm énis... az baj, ha nem eredeti a játék?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Fantos
jaj köszönöm ez nekem is jól jött

janos666
steamben jobbklikk a játékra, properties, launch options: -console ;aztán játék indít, konzolba cl_showfps 1 vagy 3
konzolba kell elõhozni asszem a showfps 1 parancsal miután persze engedéylezted a fejlesztõi konzolt, de pontosan nem tudom már hogy volt

hali!
egy kérdésem lenne: hogy lehet hl2-be és az episode one-ba megnézni az fps-számot?

Aquir
nyaff 😛