42676
-
Raszkál #41551 Be ,de akkor sem csinál semmitt!!!
:-(
-
beszállsz a liftbe? -
Raszkál #41549
Itt mi a teendő?
-
Raszkál #41548 ..... -
Raszkál #41547 Nekem a játék magyarul van meg!
Így töltöttem le...
-
hejvaz most nézem hogy magyar szavakat HL2-höz is van? -
Raszkál #41545 HIHIHI.... -
menj fel a lépcsőn :P -
Raszkál #41543
És itt?
-
Raszkál #41542 THX!
Megvan -
Gibor #41541 mikor lent van pakold meg sujjal amennyivel csak tudod... azt megint lehuzod mikor felfelé akar indulni, csak ha tulsuly van akkor nem fog felmenni... azt idamész és ráálsz és lepakolod a cuccokat és elindul. -
Raszkál #41540 -
Raszkál #41539
Itt mit kell csinálni?
THX. -
Raszkál #41538 Sziasztok!
Valaki nem tudna segíteni...
Egy képfeltöltő oldal kellene ahová nem kell regisztrálni + semmi!
Már kaptam egy külföldit innen ,de eltünk a könyvjelzömből!
THX,Krisz. -
Gibor #41537 akkor mond hogyan... mert van egy csomó ien jó video... ettől a gyerektől... -
sikerült^^ -
Hadd énis próbálkozam!
-
ez nem jött be -
Gibor #41533 dejó...
http://www.youtube.com/watch?v=8yeSyDNjRq8
-
Gibor #41532 Ismeritek? 3részes (egyenlőre)
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8yeSyDNjRq8&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8yeSyDNjRq8&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> -
Gibor #41531 ott egy jódarabig elleszel :D -
Sziasztok! Az Episode2-ben a legvégén amikor a rakétát kell megvédeni,hány darab Combine jön,mert már nagyon unom őket,már 8 at kinyírtam és megint 4 jön egyszerre... 
-
Köszi! Megnézem, de ha jól emlékszem van ott móló szerűség a dörömbölő mellett. -
világítótorony vagy környéke nemtom de ilyen vékony kiálás ahonan jól belezúghatsz a vízbe -
Hi!
A Highway14-es pályán vagyok, és eljutottam a főhadiszállásig. Megkaptam a rakétevetőt, és lelőttem a Gunship-et. Most hova tovább? Próbáltam a keypad-et nyomogatni, de nem jött össze.
Van valakinek valami 5lete? A válaszokat előre is köszi! -
Mert ez van benne az EULA-ban, hogy a játék birtoklásának feltétele az internet, legalább a kód leellenőrzésének idejére -
benkoszabi #41525 tehát az eredeti rendes telepitős....és miért kell hozzá állandó net kapcsolat...ez miért előfeltétele a singeplayernek, miért nem enged játszani?..(egyébként van hozzá offline crack) -
Nem, a megvett mindenben éppen ellenkezõleg viselkedik: bemásolja magát, állandó net kell hozzá, és nem enged játszani. Persze kicsit sarkítva.
Valójában azért néha netkapcsolat nélkül is lehet vele játszani, de sosem lehetsz biztos benne.
-
benkoszabi #41523 hello mindenki. leszedtem a játékot netről, a hl2-t, valamint az episode one-t is....és az a problémám, hogy egyiksem install-os...hanem mind a kettőt ugy kellett felmásolnom a merevlemezre, és igy tudtam velük játszani..mitől van, hogy nicns rendes telepitője egyiknek sem? ha eredetiben veszem meg akkor is igy járok? -
CS:S topikban volt ilyenről szó, mivel az fps (frame per sec) száma fontosabb ott :) A CS:S nél voltak ilyen config módosítások, direkt ilyenek, hogy pl a gránát robbanását, fegyver torkolattüzét eltünteti, stb, kérdezd meg ott -
esetleg keres egy cheat-et ami kikapcsolja az effekteket -
ok :D -
Őőőő... jó kérdés de így átgondolva nemnagyon lehet semmit azzal -
garry's moddal hogyan lehet azt? -
vagy garry mod vagy felteszed a hiányzó fájlokat amik a füstel kapcsolatosak szal mentsd le a mentésed és instaláld újra -
Sziasztok!
Vki tudna segíteni, hogy az EP1-ben a tűz fölötti füstöt (nem légelszívóval:F), hanem konzolból, vagy moddal, hogy tudnám kikapcsolni? Egy elég szar gépen kezdtem el újra és hát a kis lila/fekete kockás lapocskák füst helyett igen bosszantóak.:D Előre is thx bárminemű helpet! És esetleg, ha van vmi külön kis progi olcos gép/tűrhető játékélmény összehozására kifejezetten a hl2-höz, az se ártana, mert itt már a tuning is alig segít:DD de a füst a legnagyobb bajom, szaggatni nem a jó öreg gf4 mx440-en "szóda" beállítással
-
:)) -
Velem az történt hogy miután játszotunk dogal ott ül azon a fémizén és amikor nagybasn lődöznek minket ő megáll egy helyben és nem csinál semmit
jobb volt amikor leugrás közben akadt meg ugyanitt akkor össze vissza rángatozodt a lába csak arról nincs kép -
Egy kis bug amikor másodszor játszottam végig a HL2-t csak úgy (Eredeti, Steam-ről letöltött HL2): ilyen hibát még nem tapasztaltam :D Egy Loading után jelent elém a semmiből egy új Alyx, aki nem csinált semmit, csak szótlanul követett, majd a történetet követve megint összetalálkoztam a "normális" Alyx-szel, az meg ugye tevékenykedett :) Egy ajtón nem tudott utánamjönni a hamis Alyx (az eredeti meg a történet szerint maradt az egyik helyen magára), ugyhogy csak rövid ideig üldözött :))
-
Gibor #41512 Hmm lennne egy apró kérdésem most pontosan meik Half-Life kell a Missing Informationnak? mert nekem van egy nagyon nagyon régi collectors edition-öm. Az még a legrégebbi változat... szal nincs HDR stb...