Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
A Dûnében volt ilyen effekt.

V9ykn8_TZL0

Adam5
ezzel a model viewer-el csak nézegetni lehet modelleket? nem lehet átalakítani õket? ha nem allpr tud vki olyan progit amivel lehet sourcos modelleket alakítgatni?

edios
Végigvittem! Huhh... Érdekes a befejezés!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Seth
Csak nekem tetszik mindegyik???

PSN ID.: Beegabor

AnarchoiD
gondolom valami dx9 effekt lehet mozgasban jon ki joool

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

janos666
Még nem járok itt, játék közben biztos szép, de ez a kép...
AnarchoiD

szerintem a legszebb effekt a jatekban eroter amiben villamok cikaznak es ugy viselkedik mint valami formazott folyadek , a beledobott emberek "usznak" benne .. bestialisan jol nez ki

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Sikerült ezt végül megoldani? mert én is itt akadtam el, de azt hittem, hogy a release miatt, megint valami AI error, mert mindenki csak áll, kivéve a csaj a létrán de az is csak egy mozdulatot ismételget
Valami jobb nincs?😊
MerlinW
Egyáltalán nem olyan biztos az.

Mikor kijött az fc azt mondtam deszép, és valóban. Viszont addig kötött le míg el nem értem a monszteres részig (függõhidak stb). Semmi olyat nem éreztem ami a monitor elõtt tartott volna (a grafika varázsa eddig tartott nélam).

D3 ugyanez, a grafika olyan mint anno a megarace, vagy a cyberia (régi gémerek tudják mirõl beszélek) grafikája. Akkoriban még menõ volt a plasztik graf. De mind1, a grafika csak egy hangulati elem, a játékélmény mellett. D3 nem hozott semmit, az árnyékain kívül, a játékmenet meg még gyengébb is lett, mint a 95ös elõdé. (amivel mellesleg még a mai napig rengeteget játszom)

HL2 odoor grafikája talán elmarad az fc-tõl míg az idoor felülmúlja azt. A játékmenet viszont egyértelmûen felülmúlja az elõzõ 2 fps-t.

Stalker, még lehet bármelyik. Egy alfa, vagy pár kép/video alapján nem lehet megmondani milyen lesz a stuff, ezt ti is nagyon jól tudjátok.

Úgy veszem észre túlságosan belementek az elemésbe, és pont azt nem veszitek észre, hogy ezek a játékok élvezeti cikkek, ráadásul itt legtöbbünknek ingyen van... Szvsz, tök felesleges egymást bafogatni, a szubjektív véleményünkkel.

Természetesen, ez is az volt...

[merlinw.org]

ugye Alyxról beszélsz ? amikor elsõnek találkoztok és odavisz egy lifthez . nekem sem akart besállni , elõrõl kezdtem és jó volt , de nemtuti hogy jo lesz.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

kezd elõrõl.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

HALI. Én a leftnél vagyok még mindig leakadva mert nem száll be.
A cfg-s filet megcsináltam jo is volt eddig de itt nem akar beszálni. Dátumot is visszaállítottam ugy se. Valami más lehet még csinálni vele? pls...
CoolStuff
De megnyugszik, ha lerázod...😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

<#fogmosas><#nevetes1>

Adam5
én csináltam olyat hogy hozzá vágtam pár üveget aztán usgyi.

janos666
Ezzel én is így voltam. Bár mikor meguntam hogy nem nyugszik meg hanem kerget tovább hagytam hogy leverje rajtam.<#idiota>
CoolStuff
Menj a csaj után...

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

kösz mindenkinek ^^

CoolStuff
Hogyan kell azt?😮

Adam5
elmész balra ott is találsz egy zárt kaput mellette van egy kerék azt tekered ki nyíilik bemész és megkeresed a kapcsolót.

kb ahol állsz van egy létra, ott felmész és kinyitod a zsilipet. Utána fel a házhoz, és fent tovább tudsz menni, ahol kinyithatod a másik zsilipet is.
Adam5
ki kell nyitni

Köszi az együttérzést, de inkább arra lennék kiváncsi, hogy hogy lehet itt továbbmenni. Ha tudod, akkor írd be, a kötözködést meg tartsd meg magadnak.
ZPOJLER!!!4!!!
játszottam elakadtam jövök ide rinyálni 😛 😄
nah szal ITT hogy menjek tovább? a távolban lévõ furcs-módon pont ugrató alakban álló farönkökrõl próbáltam ugrani a szuper hidroplánommal de nem sikerült..

MoLc
Nammá 😞 müxik ?

én is tok ám angolul<#idiota>

Tatyla
ha már itt megakadsz,mi lesz késöbb,szegénykém!<#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

akkor hogyan jutok tovább?
minden ajtó zárva, senki nem mond semmit 😞
lehet, hogy valami bug?
ha tudjátok mi a teendõ akkor segítsetek
jah én elõször úgy értettem hogy vedd fel azt amit tudsz<#idiota>

MoLc
proper az müxik hibátlanul ? <#confused><#confused>

Krinyo
én lefejeltem

CoolStuff
Itt pl kibaszott szar a grafika, már nem azért!😛

CoolStuff
Semmit, én +se néztem...

CoolStuff
Így kell ezt bazz...
Egyébként azé csináltam ezt, mert nem értettem mit akar!😄DD

mit kell itt csinálni?
<#vigyor1><#eljen>

RelakSfromhome
jól megnézted? <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Krinyo
ez csak poén

jaj ezt a részt naon szerettem<#vigyor>
sztem sehogy

Krinyo
mindenben van script...enélkül nem lenne történet csak hent

A féllábú nigga mondja, hogy nézzem meg, bekapcsolja és arrébb megy.
RelakSfromhome
pár oldallal ezelõtt olvastam, hogy valaki fröcsögött a hl2 agyonszkriptelése miatt. Na akkor magyarázzátok meg, hogy a következõ részletet hogyan kéne szkript nélkül megcsinálni?

A következõ terem valamivel kisebb volt. Az egyetlen továbbhaladási lehetõséget egy félig behúzott rács, és egy katona foglalta el. Mikor Gordon közelebb ért a katonához, az megszólalt:
-Hé, civil! Vedd föl azt a dobozt! - erre odarúg Gordon lábához egy italosdobozt, amit Gordon felvesz.
-Most dobd a kukába! - mire Gordon keresett egy még üres szemetest, és beledobta.
-Jólvan, továbbmehetsz.
Mikor Gordon az utazástól még kicsit kábán elhaladt mellette, halványan hallotta, ahogy a katona említést tesz róla rádión.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

CoolStuff
Télleg, ti mennyi iõ alatt toltátok végig?
Nekem 2 nap volt, kis megállásokkal...

Alexease
Tenyleg nem olvastam sokat, de az utolso hir szerint amit lattam (kb. fel eve) ott az volt amit irtam. Vagyis nem dinamikusan valtozo napszak, idojaras, hanem idonkent lecsereli, a "hatteret". De ha azota megcsinaltak rendesen, akkor mar pozitiv. (A Sturmovik-ban mar 3 eve volt 3D-s felho, es teljesen dinamikus napszak, kegyetlen jo fenyekkel, felhokkel, szinekkel, felszini kodokkel stb. Bar az repulo szim...).
Krinyo
milyen lézer? <#confused>

raziel.
én már joval tovább vagyok de milyen masina az nemtom shotolj képet

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Krinyo
az 😄

Sziasztok!

Tud valaki segíteni? Elakadtam a Black Mesa East pályán. Valami masinát lehet tekergetni, ami egy lézert lõ át valami anyagon. Minden ajtó zárva, senki nem mond semmit.
Mi a teendõ?

köszi
J
IMYke2.0.0.0
Hát akkor nem olvastál eleget róla... Felhõk, dinamikus árnyékai a földön, napszaknak megfelelõ viselkedés a környezettõl stb. stb.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.