Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
szerintem a legszebb effekt a jatekban eroter amiben villamok cikaznak es ugy viselkedik mint valami formazott folyadek , a beledobott emberek "usznak" benne .. bestialisan jol nez ki
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Mikor kijött az fc azt mondtam deszép, és valóban. Viszont addig kötött le míg el nem értem a monszteres részig (függõhidak stb). Semmi olyat nem éreztem ami a monitor elõtt tartott volna (a grafika varázsa eddig tartott nélam).
D3 ugyanez, a grafika olyan mint anno a megarace, vagy a cyberia (régi gémerek tudják mirõl beszélek) grafikája. Akkoriban még menõ volt a plasztik graf. De mind1, a grafika csak egy hangulati elem, a játékélmény mellett. D3 nem hozott semmit, az árnyékain kívül, a játékmenet meg még gyengébb is lett, mint a 95ös elõdé. (amivel mellesleg még a mai napig rengeteget játszom)
HL2 odoor grafikája talán elmarad az fc-tõl míg az idoor felülmúlja azt. A játékmenet viszont egyértelmûen felülmúlja az elõzõ 2 fps-t.
Stalker, még lehet bármelyik. Egy alfa, vagy pár kép/video alapján nem lehet megmondani milyen lesz a stuff, ezt ti is nagyon jól tudjátok.
Úgy veszem észre túlságosan belementek az elemésbe, és pont azt nem veszitek észre, hogy ezek a játékok élvezeti cikkek, ráadásul itt legtöbbünknek ingyen van... Szvsz, tök felesleges egymást bafogatni, a szubjektív véleményünkkel.
Természetesen, ez is az volt...
[merlinw.org]
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
A cfg-s filet megcsináltam jo is volt eddig de itt nem akar beszálni. Dátumot is visszaállítottam ugy se. Valami más lehet még csinálni vele? pls...
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
játszottam elakadtam jövök ide rinyálni 😛 😄
nah szal ITT hogy menjek tovább? a távolban lévõ furcs-módon pont ugrató alakban álló farönkökrõl próbáltam ugrani a szuper hidroplánommal de nem sikerült..
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
minden ajtó zárva, senki nem mond semmit 😞
lehet, hogy valami bug?
ha tudjátok mi a teendõ akkor segítsetek
Egyébként azé csináltam ezt, mert nem értettem mit akar!😄DD
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
sztem sehogy

-Hé, civil! Vedd föl azt a dobozt! - erre odarúg Gordon lábához egy italosdobozt, amit Gordon felvesz.
-Most dobd a kukába! - mire Gordon keresett egy még üres szemetest, és beledobta.
-Jólvan, továbbmehetsz.
Mikor Gordon az utazástól még kicsit kábán elhaladt mellette, halványan hallotta, ahogy a katona említést tesz róla rádión.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Nekem 2 nap volt, kis megállásokkal...
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Tud valaki segíteni? Elakadtam a Black Mesa East pályán. Valami masinát lehet tekergetni, ami egy lézert lõ át valami anyagon. Minden ajtó zárva, senki nem mond semmit.
Mi a teendõ?
köszi
J
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.