Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hahooooo meg van ai problema vagy van ra megoldas????
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
tom hogy az volt de ki az?<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
jajj még a viccet se érted ....g-man egyébként(nehogy megkérdezd hogy ammegki)
PSN ID.: Beegabor
Na kiprobáltam faszán elsem indul mostmár a game elindul csak kidob hibaüzivel.
Next PC upgrade: 2022
köze nincs hozzá
nem tudjátok hogy ezzel a modell viewer progival csak inkább lesni lehet a modelleket vagy alakítgatni is rajtuk?
Sziasztok mar regen voltam itt es nem akarodzik olvasni meg minidg gondok vannak az ai-vel nincs meg ra valami patch??? Es bocs hogy ilyeneket kerdezek
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Hát én még a CS:S_final_emporio_READ-NFO-t se bírtam összepakolni a HL2-vel a DLL-k miatt. (el sem indul)
A betaban jól mûködött az AUX színezés és az AI indítás, és CSAK 1X rebuildingolt 1 páylán, ha legközelebb betöltötted nem (mint itt).
megnéztem de nem ismerem fel
meg mostmar bepirosodik akepernyo, ha meghalsz, allitolag a betabol volt par dll azert voltak ezek a hibak
Mondjuk katt az EZ szóra, mert link egy képhez? (nem akartam beszúrni egy 1024-es képet, van már itt elég és annyira nem 'szép')
nah kit?
nekem is segített a visszamentés
Amúgy a psyhgun benne lessz a játékban? Az a mozgatós, heggesztõs szarság... (az a hullát is megragadja)
Cheat<#duhos2>#duhos2> Amúgy nem lehet vele mozgatni az embereket, de a fegyvert ki lehet kapni/lökni a kezükbõl.
Anarchoid! Az ott a kezedben ha jó látom nem a gravi fegyver? Ezzel lehet mozgatni a testeket is? A játékban szerezted, vagy cheat?
Mert én beütöttem az all weapons cheat-et de ilyet nem kaptam 😞
Info pls!!!
Mert én beütöttem az all weapons cheat-et de ilyet nem kaptam 😞
Info pls!!!
Ok, de vízszint még alacsony, a dobozokról nem tudok sehova sem ugrani!
verd szét a deszkát a dobozok felusznak, és át tudsz ugrani ugy a tuloldalra...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Én beosztottam hogy csak napi 1 felyezet, mert egyébként lassan már a végefelé járnék. (most a 9.capture legeleje)
Help pls!
Elakadtam. A hordólépcsõ építgetõs rész után vagyok egy teremben, vízben. Körbe falak és rács. Alul bedeszkázot rész felúszó dobozokkal. Egy létra vezet a vízbõl a felsõ folyósóra de ott is rácsba ütközök.
A rács másik oldalán látok egy szelepet, gondolom azt kellene kinyitni hogy emelkedjen a víz. De hogy kell átjutni a rács másik oldalára?
THX
Elakadtam. A hordólépcsõ építgetõs rész után vagyok egy teremben, vízben. Körbe falak és rács. Alul bedeszkázot rész felúszó dobozokkal. Egy létra vezet a vízbõl a felsõ folyósóra de ott is rácsba ütközök.
A rács másik oldalán látok egy szelepet, gondolom azt kellene kinyitni hogy emelkedjen a víz. De hogy kell átjutni a rács másik oldalára?
THX
Hi!
Gondolom még nagyon az elején vagyok illetve remélem (valami bányából jöttem ki alagút végén világosság kint meg vagonok) mert még sokat akarok jáccani... Szal csak annyit kérdeznék lesz-e komolyabb fejtörõ a gémben mert az eddigiek nem voltak valmi nehezek.
Gondolom még nagyon az elején vagyok illetve remélem (valami bányából jöttem ki alagút végén világosság kint meg vagonok) mert még sokat akarok jáccani... Szal csak annyit kérdeznék lesz-e komolyabb fejtörõ a gémben mert az eddigiek nem voltak valmi nehezek.
Amúgy feltûnt EZ valakinek? (Na kit néz a szörnyike a TV-ben?
Nekem csak olyan volt hogy bug miatt beleestem (de ez többször is) egy tárgyba (összeolvadtam vele, vagy ilyesmi) és úgy vette meghaltam, tölthettem vissza a quicksavet.
és azt csináltam hogy az eggyik lakásban ment a tv és az az öreg ment benne. na megfogtam és kidobtam az ablakon, még szikrázott is amikor ki téptem a konektorból
Sehonnan. Kilopott alpha van 3-4 pályával. 2-t bejárhatszt, 1-en a szörnyeket, 1-en az embereket nézheted meg. (mármint rádrontanak és hentelhetsz)
nekem olyat csinált képzeljétek hogy sokat interaktíváltam a gumikkal meg a pallókkal és ezután ha nekimentem valamilyen tárgynak akkor eldobott valahova a pályán<#nyes>#nyes>
Na, láttam lentebb vita folyt a HDR-rõl. Na, EZ már az akar lenni? Mert ezen a pályán készült a HDR techdemo video.
Emperor félébõl a teljeset vagy a ripet töltsem le?
Hallottam,hogy az egyik szar.
Hallottam,hogy az egyik szar.
Végül sikerült, nem kell csinálni semmit ezredik kisérletre valahogy továbbmegy magától a jelenet. Valószínûleg ez is az AI_DISABLE problémára vezethetõ vissza. A szereplõk beszélnek, mozognak, aztán egyszercsak leáll minden.
Visszaállítottam a dátumot, benyomtam a két sort, amit a faq írt (igaz, ezt megcsináltoam korábban is...), és utána valahogy továbbment a sztori.
Köszi a segítséget, fõleg Tatyla IQ-bajnok hozzászólását! <#mf3>#mf3>
Visszaállítottam a dátumot, benyomtam a két sort, amit a faq írt (igaz, ezt megcsináltoam korábban is...), és utána valahogy továbbment a sztori.
Köszi a segítséget, fõleg Tatyla IQ-bajnok hozzászólását! <#mf3>#mf3>
Mi volt az ai baja pontosan?
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Na elkezdem újra elõrõl!😊
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
fõleg, hogy nem értjük😄
AUX power kijelzo, masodlagos tolteny, ai fixitt
mukodik, kiprobaltam
mukodik, kiprobaltam