Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van már vmi 5lete vkinek arra,hogy becsaljuk a csajt a liftbe?
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
1.: Ez a bizonyos liftes dolog, Black Mesa East-ban. - itt elvileg ha beszállunk a liftbe, a nõ is jön velünk.
2.: A világítótornyos részen, miután le lett lõve a Gunship (repülõ tehén) - itt a pincébe kéne kisérnie az egyik társunknak, és egy ajtót kinyitnia
3.: Az Antlionos részen, ahol felhúzható kapu van farönkökbõl. - elvileg itt ha mindent megcsináltunk, ahogy az idegen mondja, akkor jobb egérgombal kéne megunkhoz hívni hû segítõinket, és a kapu felemelkedik.
Feltételezve, hogy a hiba nem a játékosokból következik, egyenlõre egyetlen épkézláb ötlet volt: újra visszatölteni egy korábbi állást, hátha akkor mûködni fog.
Ha valakinek sikerült rájönni, ezeknél mi a megoldás, akkor az légyszives írjon egy privit, és berakom a FAQ-ba, mivel elég sokaknak akadtak el ezen három pont valamelyikén.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
jézusom, ez szentségtörés?!?!? :d
nah jó, de csak azért mert elkezdtem a HL1-et, magyarul, h értsek mindent, és a hl2-t is majd magyarul tolom, h minden 'hivatkozást' fölfogjak, mert ennyi megér a gamma...
ha már 6 évet vártam rá, ez a kis idõ nem oszt nem szoroz
(ezért nem is nagyon járok
football without ultras is nothing
utánna már énis észrevettem
de nembaj<#nevetes1>#nevetes1>
Skristof.
A liftes problemre nem tudnál mondani 1 megoldást. Arról nincs szó a faq-ben
(bár azt is el tudom képzelni, hogy fogták az eredeti változatot, belerakták az elsõ FIX-et, és átnevezték PROPER-nek...)
písz<#fogmosas>#fogmosas>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
de ha kinnt van 42es betûmérettel h GYÍK
még csak angolul sem kell tudnod, h mijaza FAq, mert ott van h gyakran ismételt kérdések
szerint4ed ott mik vannak? ki se tudom találni.....
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
gyuri http://gyur6.uw.hu
találd ki honnan idéztem
Az mért van hogy minden hiba ugyanugy bennt van AI diasble és a rebuilding is?????
Next PC upgrade: 2022
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(aki nem tudja hogyan kell: indisd el a NOTEPAD-et, írd bele a lent található két sort, majd "Mentés másként" (angol windows esetén "Save As..."), a célkönyvtár legyen a ...\hl2\cfg\ és névnek add meg az autoexec.cfg.-t) írd bele a következõt:
ai_norebuildgraph "1"
ai_disable "0"
from faq
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
htx
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Adversus solem ne loquitor
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Most töltöttem le a játékot, ezt a hibát írja ki, amikor loadinggol stert new gamenél, kb 80% betöltésnél (verzió: Half-Life_2_READ_NFO-EMPORiO, de elméletileg felpatcheltem, nem hiszem hogy az lenne a gond):
Source - Fatal Error
Connection to Steam servers lost.
Could not acquire necessary game files.
HELP!!!
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Az elején mindent kidobtam az ablakon, amit értem, tv-t, teáskannát, képet, mindent <#idiota>#idiota>
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Adversus solem ne loquitor