Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
meghuzod a kart a kocsi leeseik, ráugrasz és felemel

Krinyo
nagyon vicces, de választ várok te selejt <#vigyor3>

Atika :o)
es mit kell ahhoz a config.cfg ben atirni hogy ne legyen az fps??? megirnad legyszi elore is koszi

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

NeoMaN
vagyok

NeoMaN
valami roncs trabantoknál vagy, és van egy felvonó aminek szikrázik (rossz) a hívógombja. egyszerûen nemtok továbbmenni... 😊
Innen csak visszafelé lehet (nemrég kaptam meg az ipsétõl a sörétest). Merre tovább?? 😊

Dichter
A te játékodból kispórolták. Neked nem jár.

Krinyo
nem figyeltem az eseményeket, ugyhogy elmagyarázná valakihogy ez mi->-másodlagos töltény kijelzõ?
Itt irkáljátok hogy már megvan...mért eddig nem volt? <#confused>

Krinyo
ez a rész olyan mint normandia 😄

ati2002
Meg, csak utána be lesz kapcsolva, hogy mutassa az fps-t, de ki lehet iktatni, a config.cfg-ben.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Atika :o)
na en is azt huzom es remelem megold minden gondot 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

ati2002
Na gyerekek, én most ott tartok a legelsõ Emporios változattal, hogy:
-nem fagy egyáltalán
-ai hiba elfelejtve
-node-rebuilding hiba elfelejtve
-másodlagos töltény kijelzõ megvan
-a zene sokkal több a játék alatt
-halál esetén elpirul a képernyõ
-és az ai miatt sem akadtam el egyszer sem.
Egyszóval szuper
Ezeket a #27608-ban, Tomper által linkelt peccsel (is) értem el. Meg ugye a faq-ban leírtakkal.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Meg rogton az elso buggy-s mapon. Nyomom neki mint allat es megis megakad.
Udv! Hogy lehet atugratni a buggy-val a leszakadt hidon?
Random_
Faq!
A warez káros hatása a gyakran ismételt kérdések tartalmazza a megoldást.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

hI,VALAKINEL VOLT MAR EZ A HIBA HOGY:AZ EMBEREK EGYATALAN MEG SE MOZDULNAK?AMUGY EZ A DEATMACH KONZOLOS BEIRASA UTAN LETT ES A NEW GAMNEL IS UGYAN EZT CSINALJA.

Jimi Hendrix

Random_

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

ehhh 😞
tehát ezután rögtön F) és betöltés után 1bõk bejött =
F6 ezután rögtön F9 és betöltödés után bejön a csaj 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

ok..kösz..

Köszönöm Seat, megpróbálom. Holnap meg megveszem az eredetit, nem kínlódok vele. (ha végig nem nyomom éjjel <#violent> )
Random_
Jobban nem tudom mutatni mert így felismerhetõ a környék.
Juss el a két bunker közötti lámpás részhez és ott nézz körül.

létra van ott vagy mi??

ÁÁÁÁÁ.Köszi!
😊

Bejött a dokinõ végre a liftbe! (1; probléma)
- szal dátum átállítás nem járt eredménnyel,AI müködik.
A megoldás - nekem - az volt,hogy F6-ot nyomtam mikor már majdnem felért a lift - és persze ezután megint leállt minden 😞 - de! ezután rögtön F) és betöltés után 1bõk bejött a r***dt q**vája! 😄
Sok sikert mindenkinek akinek még csalogatásra vár!

Random_

Mr Manson
tekerd el a "kereket"

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

AZ vmelyik patchben van? mert felraktam ezt a 3at: half.life.2.emporio.fix-ape, ape-hl2fr, hl2-patch.

A gyakran feltett kérdéseknél nem találtam.
Random_
Hi csak mi a pálya?

alert
spoiler..

Jobb képet is adhattál volna 😊 de ha ez az a rész, ahol egy átjáró van egy másik szobába a csõ mögött és ez a hely megtelt vízzel, akkor átmész oda és ott lemászol a padló alá (rács alá) ami szintén megtelt vízzel és ott lesz egy átjáró a víz alatt ami átvisz a képen látható rácson túlra...

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

bon
Visszekel tölteni egy régebbi állást és újra megkell próbálni nagy valószínüséggel már jó lesz. nekem warez verziom van és már végigjátszottam 1x. Most járszom 2x. Jelenleg ezzel: Half-Life_2_Fixall_P_1.rar és jónak tünik. Próbáltam ezt is és ez is jó: HalfLife2AllVersionsFix.rar

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

ok.Megnézem.köszi.De a kereket már megtekertem😊
meg kell nyitni a vizet...ott van valamelyik csõnél egy kis kormány vagy mi és az el kell tekerni..

Tatyla
egy nagyobb képet légyszi ezen nem látszik semmi!<#idiota>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Adam5
megtekered a kereket ami jobbra van---> a víz fel emelkedik---> vissza mész ahoz a csõhöz ami anno túl magason volt.

Tatyla
én megveszem a 13. havi pénzböl!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ahli!
Tom eléggé az eleje,de itt mi a bánatot kell csinálni?
hát jóhogy...vedd meg...

Tatyla
Amióta ezt beraktam a cfg-be jó minden!:
HalfLife2v1.0AIRebuiledFixEng

azoknak persze müxik akiknek eredeti van😊
szar a tört verzióm, azért nemlehet továbbmenni a barlangnál az útlezárásnál😞
csá random! 😊

kösz jólenne..reggel óta azzal szenvedek..ennyi vak vagyok??hjajj..

Random_
Csinálok screenshotot ha tudok.
Nekem is nehezen ment.

1;Ez a bizonyos liftes dolog, Black Mesa East-ban. - itt elvileg ha beszállunk a liftbe, a nõ is jön velünk...

erre gondoltam, --> dátum átír 16-majd 14-re,de semmi 😞
ai volt az elsõ 😉

Dögölyek meg ha látom az alagutat...
merre keressem??

[NST]Cifu
Ok, ez viszont ötletként benne van a FAQ-ban...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

úú,nem is gondoltam rá,thx!

Random_
Bocs, de dél körül kipróbálta egyik srác a dátum visszaállítást és a kettes gond neki megoldódot!! Személyesen ICQ-n beszéltem vele és ajánlottam neki a nov 16-ot mikor megtette megjavult és lekísérte a faszi kinyitva az ajtót. Persze ma már egyesek mondták, hogy baromság ez (Zsoldos), de másik havernak is ezzel javult meg az AI szóval azért nem írnám le mint gyógymód.

[NST]Cifu
Fel kell állítani a Buggy-t a Gravity gunnal...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

az elején?írd be hogy ai_disable 0