Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert nem tudom, hogy melyik szeletet kell kitömöríteni...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ünnepeljetek!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(De minek annyi topic?)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Van egy elado Black Box kuponom, occsoert.
Tartalma:
- Half Life 2: Episode Two
- Portal
- Team Fortress 2
- Day of Defeat: Source
Ha valakit erdekel, akkor legyen privi, mert ugye nem igazan errol szol a topic, de gondoltam, itt bukkanhat fel ember, akit esetleg erdekel.
A pre-load mar elindult, es asszem oktober 10-e korul lehet kezdeni jatszani!
Létezik olyan mod, ami kicseréli az ûrbeli robotokat és mindenféle nem evilági szörnyeket és dolgokat rendes, valós életben is megtalálható tárgyakkal, emberekkel?
Na 8...vissza kell fejlõdnöm, minden steam os tudásom a kukába tettem 1 év nem játszással.:S
Naja...😊
De én jóhaver vagyok, segítek haverjaimnek, szal..kérdezte meg van e..mondom ja, de már aktiváltam, monnya, hogy azért kipróbálhatom? szal...
Én nemtom rávenni magamat mert nemhiszem hogy megtudnám csinaálni azt a részt ahol tartok...Valaki megcsinálná helyetem?<#idiota>#idiota>
Felraktam a laptopra próbaként, aktiváltam..
Ma odaadtam ismerõsnek, hogy próbálja ki, telepítésnél el fogadja az õ serial ját, de steamban nem jelenik meg, és ha asztalról akarja indítani, akkor valami hibát dob ki.....
1 cd t, csak 1 accal lehet használni?Szal, ha aktiváltam az én accomban, akkor õ már nem is tudja sehogy se használni az õ acc jával?
SRY,a hhülye kérdésért, padíg elvileg 2 évig játszottam, csak már 1 éve nem.😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
azthittem hogy amit tört gmodhoz adtam cs meg ilyesfajta kiegészitéseket, pl a fegyverek többségét nem lehetett használni😞
még a használható kieg fegyóknak sem volt hangjuk
"Figy van egy jó meg egy rossz hírem!!
A jó:A Gmod 7-8 jó a nem eredeti steam, CS:S, HL2 vel is csak mert nekem úgy van meg! Akár hiszitek akár nem! A CS:S írott! A Steam írott!
A HL2 géprõl lett kiírva!!! 😊"
(a rossz az hogy a gmod 9 már nem jó neki 😛)
Console elõhívás
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Hülye kérdés tudom, de hogyis kell elõhívni a CONSOLE-t?
Hogy tudnám feltelepíteni a HDR modot a játékhoz ha nincs Steam-em és nem eredeti a játékom?Valami módja csak van!
Pedig ugye amikor elviszem a laptopot és nincs netem egy idõre akkor nyomnám a Single playeres dolgokat de nemtudom. Csak pár modot közülük...
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Hátha tud segíteni valaki.
Érdekelne, hogy létezik-e hozzá olyan coop kiegészítés amivel ketten végig lehetne vinni a teljes játékot.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Hehe, jó is lenne ha lenne hl2 múvi.