Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
Végre újra otthon! 😊 Na frissítettem a steamet, szép és jók az új ikonok, de mi ez a community fül 😊 Ezzel együtt meg akarom kérdezni, hogy amikor offline van a steam akkor nem lehet megoldani valahogy hogy elinduljanak a játékok?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Fantos
gyerekek, hogy mik vannak:
http://www.portalwalkthroughs.com/
És bocs ha a portal teljes mértékben nem jön ide de lustaság rulz

Szabó Péter

Köszönöm a válaszod!

BiG G
köszi szépen, megnézem most hétvégén, így elsõre jól hangzik 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Oda kapcsolódik. Ez valami kis különítmény a többi dologtól. Egy szigetre leraknak, ahol az a feladatod, hogy ez a nagy energiabigyót kiiktasd. Ehhez elõször a felszinen, majd a sziget belsejében egyre lentebb kell küzdened magad. Ott elvégzed a feladatot, majd visszaküzdöd magad a felszínre. Kb errõl szól a 4 fejezet. Teljesen autentikus hl2 környezetben, nagyon szépen kidolgozva.
BiG G
röviden leírnád hogy mirõl szól ez a Minerva? a hl2 univerzumába kapcsolódik, vagy attól független?

Mondjuk legalább az esélyt megadhatnád, hogy aki nem akarja elõre látni a végét, az ne nézze meg. Még szerencse hogy fogalmam sincs mi van a képen 😛
A Minerva vége 😊

Szerintem jó mod. Az egyetlen dolog amit ellene tudnék felhozni, hogy sok helyen random spawnoltatja az ellenségeket, még olyankor is mikor amúgy egy szekciót kiirtottál már. Ez picit baszta a csõröm, hogy sokszor hátbatámadott mindenféle lény. De amúgy jó a feelingje, tiszta HL2.
Most aztán jól odamondtad neki... Fasza gyerek vagy!

LÁMA

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Ja furcsáltam is, hogy én ilyen részre nem is emlékeztem.
Na jolvan végigtoltam 😊
Egyébként már a 4b-ben votl ahol elakadtam, nem a 3-ban. Ilyen kis gázcsapokat kellett megnyitnom, hogy átjussak az erõtér alatt.
De ott ilyen nincs. Nincs semmi kábel ami az erõtérhez vezetne.
lololol
Keresd meg az erõtérhez tartozó 'konnektort' és dobj rá egy dobozt vagy valamit.

Nekem ott a gondom, hogy a 3.-ban kipusztitottam azt a függõleges áramot, és most hogy másszak felfele a felszinre de gyorsan. Azon a szakaszon vagyok ahol tömegesen jönnek a headcrabek, meg zombik, meg ilyesmik. Namost épp bejutottam valami börtönszerû részlegbe, és ott egy erõtér zárja el az utam, amit nem tudok kiiktatni, viszont a hátam mögül folyton jönnek kettesével a zombik, amikbe elõbb utóbb elfogy az ammom, meg aztán az életem is...
Én most tolom, és a 4. rész elején vagyok.
hát az tényleg nem ártana 😛

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

bannerbe lehetne ep-re link

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

nézz be a hl2 episodes topicba, ott 1000x leírták már
na jó: a híd olyan mint egy libikóka, pakold a súlyokat és billen...
(remélem már rájöttél mire ezt olvasod)

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Szabó Péter

Leszakads a híd, ott állok egy tropa kocsiba, mit kell csinálnom?

Valaki segít megköszönöm!

Episode two-ben!

Minervát végigtolta már valaki?
Elakadtam a 3. fejezetben, kéne egy kis help.
BiG G

Sziasztok!
Nekem oan problémám lenne, hogy felraktam az Episode One-t elindítottam, ment szépen! Kiléptem és egy kis idõ múlva vissza akartam lépni és ezt írta ki:
Platform Error:module failed to initialize
3* tettem újra a játékot és azután h egyszer a legelején elindult, utána shoa többet!
Pls segítsetek egy naon elkeseredet Hl fanon!!!!!
Köszi

Intel P4 HT 3.06 Ghz, Intel 865GLC, Sapphire Radeon X1300 Pro, 4x512MB Samsung RAM (DC)

ollie
Úgy, hogy megveszed.

repvez
Az 1.03-as a legujabb magyaritás belöle?Mert azt megtaláltam.A steames megoldás az hogy van?
Mayday
Magyaritas van, a steam nelkuli procedurarol nem tudok nyilatkozni, de sztem steamen inditsd, ugy egyszeru tuti.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

repvez
Van valahol normális fullos magyaritás a legelsö HL2-öhöz?És egyszerüsödött valamit a megjelenés ota a steam nélküli elinditási procedura?
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

artschi
<#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

ollie
<#vigyor1>

Fantos
1.print screen
2.megnyitod a painted
3.ctrl+v
4.kiradírodoz a Q helyét a radír eszközel
és VOÁLÁ el is van tüntetve

Viktorr
Hali!
A HL2-ben a célkereszt helyén nálam egy nagy Q betû van!
Hogy tudnám eltüntetni?

Sheltem
1. Start menü
2. Játékok
3. Passziánsz

Ezt jelenti.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Hát az elõfordul.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

BiG G
nám, meraz kirakja az asztalra is a zikonját!!4 <#gonosz1>

Mayday
Ki tudja, ezek utan, lehet, hogy telepites utan sem tudja az eredeti jatekot elinditani a Steambol. <#idiota>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Doki17
Ez így igaz ha vki hülye hogy ne tudja elinditsa a tört verziót amit már 1000szer leírtak szájbarágosan hogy hogyan kell akkor az vegye meg és tuti nem lesz vele gond.

ilyenkor azt kell csinálni hogy elmész egy katedra 60 órás nyelvtanfolyamra vagy az olcsobb megoldás fogod meg kéred anyut/aput vagy ha 18 év felett jársz bepötyögöd steambe a bankszámléa számod és megveszed a játékot és akkor nem kell szaros unleashed gameket töltögetni 300 ft ért.<#eljen>
reaper4
😄D ez kemény 😄DD

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Doki17
Eredeti játék megoldja a gondot.

Viktorr
Hali
A Microsoft c++ runtime erroros hibára tudtok valami gyógyírt?

ollie
Legalább utánanéznél a dolgoknak, ha már lopsz.

BiG G
Az azért már a non-plus ultra amikor egy parancsikont nem tudnak rendesen megcsinálni egyesek.

janos666
Töltsd le az is hogy Half.Life.2.Episode.Two.FIX.READNFO-ViALUK, abban lesz egy start.bat file ami kiváltja a parancsikonozást. (és elvileg mást is javít...)
Elõször is köszi a választ!!!

De leírnád egy kicsit pontosabban, hogy hogy csináltad lépésrõl lépésre, kicsomagolást azt már megcsináltam, de nem a szokásos crackelõs játék hanem még ilyen tipussal nem találkoztam😞
parancsikon készítése, és ezek után hogy adom hozzá a steam- game ep2-öt. Ja és még annyi, hogy kicsomagolásnál nálam nem talaálható konkrét steam mappa!!
Bocsi a tudatlanságomért😞
Elõször is van Episode 2 topic ahol az ilyen problémákkal van már több mint 500 hsz óta tele a fõrum.
Másodszor:
1. Csomagold ki a release-t WINRAR-al vagy hasonlóval (TC nem jó)
2. Csinálj egy parancsikont a hl2.exe fájlnak és add hozzá -steam -game ep2
3. ez meg nem hiszem hogy fordításra szorulna

Fantos
3.játsz és élvezd
a többit nem tudom

Szegasztok

Segítség kellene letötöltöttem a játékot!
Telepítési infonál ezt írja ki:

1. Unpack the release with WinRAR or equivalent
2. Create shortcut on hl2.exe and add -steam -game ep2
3. Play and Enjoy 😊

Ilyenkor mit kell csinálni??!! SEGÍTSETEK!!
DarkSector
Ok...
THX

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Erre a kérdésre ott az Episode 2 topic és WINRAR-al tömörítsd ki ahogy az nfo írja. Totalcommanderrel nem lehet notmálisan kitömöríteni.