42676
  • Aquir
    jah tényleg, pedig úgy repül a zidő!
  • Qwerty4
    Nem írtam félre, HL2 (alapról) beszéltem.Meg nem is írhattam félre, mert 29 hónapja se Ep1, se Ep2 nem létezett. xD
  • Aquir
    most persze hogy a hl2 a jobb (habár a hl1 hangulata is lehet jó bárkinek), de ha nem írtad félre és nem a hl2-Ep2-őt mondtad akkor sztem magától értetődik hogy a hl1 és a hl2 közül ez a jobb :P :)
  • Qwerty4
    29 hónap után újból elővettem most az ex-kedvenc gamemet, a Half-Life 2-őt.
    Hát nagyon jól esik, hangulat kiváló.Ez a legjobb HL rész, toronymagasan a legjobb!
  • Aquir
    milyen gázsütőt? képet róla ha máshogy nem megy
  • Scottt
    Srácok van egy steames cd kulcsom egy másik játékoz.Azzal feltudom ezt telepíteni?Mert szeretnék Ezzel a moddal játszani de kell hozzá a HL2.Vagy megkell vennem?Vagy hogy tudnék játszani vele?
  • RED BULL F
    Hali. Half Life 2-ben elakadtam annál a pályánál, ahol a liftbe bele kell dobni a gázsütöt, és átugrani azon a micsodaán. NA ott megyek az alagútba, elérek a gáthoz, de a csajszi nem csinál semmit, nem nyitja fel nekem az ajtót, csak néz jobbra ballra és annyi. Ilyenkor mit csináljak?
  • janos666 #41624
    Játsz inkább a HL 1 : Sourceval, ott tuti be lehet állítani 16:10-es felbontásokat menüből is, de cfg-ből szinte bármit...
  • Aquir
    csorog
  • STFU
    porog a topic :)
  • STFU
    hi! half life 1 ben szeretnek 1920x1200 vagy 1680x1050 esetleg 1440x900 felbontast allitani, de vegso esetre meg az 1280x800 is megteszi. szal a kerdes, hogyan lehet 16:10 es keparanyt beallitani hl1 ben? koszi a valaszokat!
  • janos666 #41620
    Azért sztrájkol mert nem voltál elég udvarias, én előreengedtem beszálláskor és ránéztem mikor dumált és nem volt semmi gond. Mint később kiderült ez a módszer használható is...
  • Dick Riddick
    Talán tud valaki segíteni:

Letöltöttem a Half-Life source-t, vengeance változat, fel van telepítve a HL2 vengeance, de a HLS_Installer nem indítja el a telepítést. Egy pillanatra beugrik egy fekete ablak, és annyi.
    A Gcf file-t bemásoltam a HL2 Gcf-jei közé, ki is tömörítettem GCFScape programmal, de semmi reakció.

Ha valaki találkozott már a problémával, esetleg megoldása is van rá, tegye már meg hogy segít.

Előre is köszönöm!
  • Aquir
    én csak annyit foglalkoztam vele hogy néhányszor felmentem de azt láttam hogy csak pár jelszóval védett szerver van, szóval nem túl sokat :P
  • duwy
    Sziasztok!

Valaki tudna véleményt mondani erről a Cooperative Follow Freeman MOD-ról?
    Mennyire működőképes? Haverral szeretnénk a single player kampányt végigjátszani hamachin.
  • Fantos
    ja az szemétség amikor NPV-k fogják amgukat és nemcinálnak semmit pl. a helikopter klő nagyban Al meg áll egyhelyben miközben felfalja egy headcrab
  • morvaigaben
    Hali!
    Nekem megjött a Dr Mossman féle liftsztrájk, úgyhogy nemtudtok vmiféle patchet ami ezt javítaná?

Előre is köszi
  • RED BULL F
    Hol lehetne ezt a patchet letölteni?? Mert nekem is FX 5200-as kártyám van, és ugyan ez a grafikai hibám van
  • SA2B
    kössz,örök hála
  • jocking
    Ha jól sejtem, ez az a pálya, amikor először ülsz be a terepjáróba. Ki kell szállni, és gravity gunnal belelőni a kocsiba, attól visszafordul (általába elsőre). Közbe persze irtani kell a bogárkákat is.
  • SA2B
    me nem lehet elindítani a leszedett játékot
  • SA2B
    Hi!
    Vki segítsen!
    Elakadtam a tengerparti pályán,mert a daru ledobta a terepjárót,és nem tudom felállítani!
    Közben meg jönnek azok a szaros bogarak!
    Please HELP!!
  • Fantos
    miazhogy nem ér semmit?
  • SA2B
    pacsteam sucks
  • SA2B
    Pff a pacsteam nem ér semmit
  • Noninnyó
    Most olvastam a piratebay-on, hogy egy szintén FX5200-as vga-val rendelkező emberkének szintén grafikai bugok voltak, és az Update1-Provision frissítést ajánlották neki is, hogy az kijavítja. 372 MB :(
  • Noninnyó
    Lehetséges, hogy a régebbi vga-knál fordult elő, pl FX család. Akkor azt a frissítést próbáld leszedni, másoknál azt hiszem segített rendbe rakni a textúrákat.
  • jocking
    VGA driverből a legfrissebb van fent. Találtam viszont egy UPDATE1 nevű patchet, csak az a gond, hogy az istennek se tölti le, áll a letöltés.
    Azt nem tudom, miknél fordult elő, nekem GeForce FX 5200-asom van.
  • Noninnyó
    Nem tudom milyen verziód van. Ami először jelent meg, azzal voltak ilyen gondok. Volt egy kis javítópakk azt hiszem, ami ezt orvosolta, bizonyos vga-knál fordult elő. Vagy pedig videókártya driver-t is frissíthetsz, ha esetleg régebbid van. Remélem valamelyik bejön.
  • jocking
    Hali mindenki!

Lenne egy kis gondom a HL2:Episode One-nal. Az a gond, hogy az összes falon lila és fekete kockákból álló textúra van, ráadásul a tárgyak se látszanak.
    Mitől lehet ez? Néztem a kodekeket, directx 9.0c van fent, azzal nincs gond. És bármit csinálok, nem változik semmi. Már talán csak a konzolbabeírós cuccost nem próbáltam, azt is csak azért nem, mert nem bírom előhívni a konzolt.
    Pls help!
  • zoolee
    Köszi...
  • Aquir
    itt kérdezd meg
  • zoolee
    Berakom az Addons mappába és semi.
  • zoolee
    Hali, nem tudjátok, hogy garry's mod 10 hez mit kell még +ben leszedni a wire mod mellé, hogy működjön? vagy mit kell átírni a console ban?
    Mert én leszedtem a mostani legújjab verziót, de az istenért nem akar működni..
    A modmaneger megjeleníti, de nem találom sehol a játékban.
  • Aquir
    én is kipróbáltam aztán a másik oldalon rájöttem hogy nem is lenne szükség életerőre, mert víz alá mentem a 45 hp-mmel, és amikor feljöttem, elkezdett emelkedni.. 55, 65, 75 .. és 100ig felment :D
  • Aquir
    Cooperative Follow Freeman MODdal együtt lehet emberekkel a HL2-őt végigjátszani
  • Fantos
    garry modban ha HL2 mappokat meg lehet nyitni egyébként lentebb írva vagyon hiogy van erre külön mod
  • Miskolc88
    a sima HL2-vel lehet multizni?
    törttel is megy?
    Bocsánat az OFF kérdésért :(
  • Fantos
    ÍGY
  • toarpad
    És azt hogyan lehet ? Mert én akartam de a vizben azok a kis piócák mindig kinyirtak :)