42676
  • Blekk Síp
  • rokawa
    Sziasztok!
    Nem tudjátok,hogy mi volt gordon freeman első mondata?
  • Aquir
    jah hogy a kocsi maradhatott ott.. bár én amikor eleinte gyalog mentem tovább, akkor volt egy ugratós rész amit kocsival lehet csak átugrani nem? vagy ilyen simán lehet gyalog is menni?
  • Nohab
    Van egy rossz hírem. Azt a pályát újra kell kezdened. A kocsi amibe beszállsz és felborul, vissza kell állítani, majd azzal továbbmenni. Nálam is ez volt, míg nem játszottam ki magyarul ami kb. a 3. volt.
  • SZilaJMaGGoT
    Hát ez nagyon veréb komment volt...
  • Aquir
    nem neked írtam, hanem neki. egyébként meg nem emlékszem most melyik részre gondol, de egy leírás a helyről, screenshot a játékból vagy egy másik fórumozó aki emlékszik - fog ez esetben segíteni :)
  • mascarun
    Aham!
    Ez piszkosul nagy segítség volt!
    Kösz szépen!
  • Aquir
    Meg kéne érteni mit mond, már ha nem következik a környezetedből egyenesen az hogy mit kell tenni.
  • mascarun
    Hail!

Annyi lenne a kérdésem hogy az eredeti HL2 őt lehet e offline(net nélkül) telepíteni mert volt ekörül valami kavarás!
    Köszönet!
  • imiboy
    Sziasztok.Én is kipróbáltam a Hali-Life 2-t,és megakadtam!Végig mentem addig hogy egy táborba érkeztem,és ott kaptam egy aknavetőt,és le kelett lőnöm egy gépet!Lelőttem és nem tudom hogyan tovább!Van ott egy kapu de nem tudom kinyitni mert áll ott elötte egy hapsi és pofázik nekem!Lent meg egy rádiós kapcsolatot akar teremteni a kintiekkel!Aki tudja az segítsen!Köszönöm
  • Qwerty4
    Frissítsd a direct x-et első próbálkozásként!
    LETÖLTÉS!!!
  • htr93
    Sziasztok segítenétek? végigjátszottam a 2-t, az episode 1et, a kettőnél meg kinyögi hogy a directx nem tetszik neki. Most mi légyen?
  • SA2B
    Jó,bocsi hogy ide írtam.
    De most már megoldódtak a gondaim,me tesóm újrarakta a gépet,és most má felmegy a gépre a steam:)
  • janos666 #41658
    Régebbi verziót használsz, de épp mákod van, ma raktam össze egy Valve.Back.Catalog Packot, holnap felnyomom netre. :)

Csináltam neked egy screenshotot 1920x1200-ban az első pályán vonatozás közben:
  • STFU
    nem latok sehol olyan opciot a video fulon, ahol keparanyt lehetne valasztani. igaz, az enyem tort (REALiZE), de nemhiszem, hogy csak ez maradt ki belole. verzioszam 1.1.0.8
  • janos666 #41656
    Nem értem a kérdést. A steames verzióban szépen beállítod a video fülön hogy widescreen, aztán kérsz 1920x1200-as felbontást.
    Ha CD-s verziód van add meg a steamnek a CD-kulcsod és letölti neked a frisset. Ha nem eredeti szerezz be GCF alapú crackelt verziót.
  • STFU
    #41621 re tud vki vmit? blue shift es opposing force hoz is kene egyben!
  • Aquir
    De szinte rögtön elváltunk, mert az a rész volt asszem ahol védeni kellett magam a manhackektől amik egy fedett helyen jöttek 2 oldalról ( erre jó fedezék volt az újdonsült csaj :)), és csak azután ugrott le a plafonon a szélcsatornából az igazi Alyx, akit ott kellett hagyni egy gépnél, mert utána rögtön áramosvizes szoba következett, az a másik aki meg jött az pedig oda már nem tudott követni szal sikerült lerázni :)
    ez volt az:)
  • Noninnyó
    Hmm, hármasban csináltátok? Két Alyx-al? Be lehet szállni legközelebb? :))
  • Aquir
    nálam csak második végigjátszásra volt eddig olyan hogy egy új résznél loading után az eredetin kívül még egy Alyx töltődött be, aki csak némán követett, a másik meg tette a dolgát :)
  • blackcalibra
    Aztakutyamindenit. Sikerült. Érdekes megoldás.
  • blackcalibra
    A második példa kicsi "kurta" lett, de remélem érthető a probléma.
  • blackcalibra
    Egy elég érdekes dologban kérném a segítségeteket, habár lehet ez másnak is előjöhetett a "sima" HL2-ben. Eddig (rögtön a legelején) amikor találkozok a csajjal(amikor elveri a katonákat) kinyitja a liftet ott megáll a tudomány. A lift felé fordul és onnantól sehová. Hiába megyek be a liftbe, semmi. Ugyanez van asszem a 6. epizódnál amikor az "eőműnél", bemegyek és miután a csaj a lifthez. Van erre valami megoldás az "uj játék kezdésén" kivül? Mondjuk valami konzolparancs vagy valami. Ha mindig uj fejezetet kezdek nemtudom miről maradok le. Nemtudom hogy a továbbiakban lesz-e ilyen liftes rész, de eléggé bosszantó.
  • TSL16b
    És akkor használhatja az eladó többi játékát is, amíg az vissza nem lopja az egészet. Jól ki van ez találva, nehogy eladd már, amit megvettél.
  • janos666 #41647
    Ha nem a DVD-t kéred el hanem az accountot akkor igen.
  • bakvarnyu
    ha használtan veszek hl2-t fogom tudni használni steam-en?
  • szabi34
    kössz
  • artschi
    innen
  • szabi34
    hi
    Vki meg tudná mondani honnan tudom letölteni a játékot?
  • Aquir
    hát gondolom akkor jön ki, amikor végeznek vele, vagy amikor elkészül... :p
  • Qwerty4
    Nem lehet tudni...
  • Blekk Síp
    Lehet tudni vmi megjelenési időpontot a
    Black Mesa: Source-ot illetően?
  • artschi
    vegyél eredetit, megéri.
  • dahaka2
    Hello mindenkinek.
    Nekem a half-life 2 minig kiirja azt hogy A.I.disabled... mit csináljak???tudna valaki segíteni??
  • SA2B
    De nemtom rárakni a D meghajtóra,mert vmi hibát ír ki,C-re meg csak progik kerülnek,és különben is nincs elég hely a C-n.
  • ollie
    Akkor a Steammel szedd le.
  • SA2B
    Tudom,hoy nem ide tartozik,de segítség kell!

Leszedtem a hl2 dm-et (nem steammel),felraktam a gépre,elindítom,és egyszerűen nem tudok belépni egyik szerverhez sem
    Mert ilyen ít ki: A verziód nem illeszti össze a szervert.Kérjük indíts újra a játékot.
    Újra is indítottam de,ugyan ezt írja ki!
    HELP
  • Code92
    a legjobb az ep1 :) nekem jobban bejött ez a "robban a citadella futááááááás!!!!! kicsit pörgősebb mint az alap, sajna alig 2 órámba telt kiakasztani de minden percéből áradt az a feeling :) bár az alap hl2 se volt semmi.
  • artschi
    sajnos nem fog összejönni, a dobozon rajta is van, hogy interneten kell regisztrálni, anélkül nem megy sajnos.
  • lobello
    Üdv.mindenkinek. Kérlek segítseket. Megvettem az eredeti H.Life ep.2-őt, de ezt a steam-es reg.-ást nem értem. Nem lehetne ezt valahogy kiküszöbölni és enélkül instalálni a játékot? Ha tudtok valami megoldást kérlek közöljétek, ugyanis nem tudom felinstalálni a játékot. Segítségeketek előre is köszönöm.