Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gpm
Nehezsegi foktol fugg, h mennyi raksi kell a helinek. 4-bol itelve te normalon nyomod😊

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

The Hedgehog
#29287-tól visszafelé van a megoldás!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

ati2002
Spoiler.

A helit rakétavetõvel kell lelõni! Menj tovább, késõbb találsz municiót, de oszd be, mert nem sok van, és a helinek 4 kell a boldogsághoz.<#nyes>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

gpm
Nem inkabb a feszitovasat a seggebe a pisztolyt meg a torkaba? Igy hatasosab...szerintem<#idiota><#eplus2>

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

2 szerencsetlen bogarral küszködök még az elejen amikor megszerzem azt a "petét?" és nem akar fölemelkedni az a kapu.Vmit motyog az az idióta UFO de semmi szükségszerüt sztem.HELP PLZ!
Sziasztok!
Elakadtam a játékkal.Leugráltam egy sziklákkal övezett katlanba, ahol pár hulla hevert és dobozok voltak elszórva. Elindultam elõre, amikor egy bazi bogár bújt ki a földbõl és megtámadott.Odacsaltam ahhoz a kapuhoz, ahol fent egy golyószórós ürge tûz alá vette, így közösen elintéztük. Az ajtón kijött a gülüszemû, valamit gagyarászott és megkaptam a fermonzsákot. A muki viszont beállt az ajtóba, csak nagy nehezen tudtam tõle bejutni. Bent egy nõ és egy férfi melegszik a tûznél,arréb két ellenálló pocol egy-egy matracon.
Fent a domb tetején egy néger muksó kínlódik valami kapcsolóval, mellette egy agregátor. A figura köszönt, aztán még mondott is valamit, majd tovább bíbelõdik. Fentebb egy fémrácsos ajtó, ami zárva van, nem tudok tovább jutni.
Mit kellene tennem, valamit odavinni a néger csávónak esetleg?
Léci, aki tud, segítsen, nagyon megköszönném!
bocsi!
látom ez már leírt problema!

kinlodok vele a bogarak nem akkarjak felnyitni a hidat
Le kell cummantani, és hátulról 3-at belelõni a seggébe meg a feszítõvasat ledugni a torkába 😄DD
Azért ennyire "nagy" AI-t ne nézzetek már ki a játékból, hogy mellette kell haladni, meg nem szabad mozdulni a liftben mert megharagszik a néni 😄 Ha az ajtó mellõl egyszer elindul, akkor már menni fog végig, ugrálhatsz, guggolhatsz, akármit.

steam, origin: ACE_hun

Hali!
kéne gy kis help!
va egy olyan rész ahol egy fehérruhás dokinéninek kéne bejönni a liftbe, és hát nem akar!!!!
hogyan tudom rávenni? vagy a progi hibája?

Gabesz amd64
Kössz mindent srácok

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Mayday
Ha ugy ment utanad, ahogy "lecummantott", akkor Dns5000 meg ne nagyon bizza el magat...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Gabesz nyomd a shiftet a turbó gombot akkor át megy majd
Nyomd a shift et igy jobban gyorsul az auto es
at tudsz ugratni.
Dns5000 ha úgy sem száll be az a kurva a liftba akkor tedd ezt: bemész te a liftbe, és csinálsz ott 1 mentést. utánna töltsd vissza és utánnad fog jönni a fehérpulcsis csaj😊 engem le is cummantott a liftbe😊
Gabesz amd64
hali!
Megint segitség kellene...

Lenne egy problémám!Ott akadtam el amikor a buggy-val(kocsi) megyek a parton és jönnek a szörnyek.Utána felmászok egy darura aztán ledöntöm a hídat hogy majd át tudjak menni a másik oldalra és az épületekbe.utána a daruval felemelem az autot arra az oldalra és utána kocsival folytatom tovább.Mindenkit kinyirtam már és átugratok egy épületben a kocsival egy ablakon keresztül.Utána jön egy repülõ azt sehogy se tudom lelõni!Hajtok mint az örûlt a híd felé de az le van szakadva és a kocsi nem bír átugratni!Itt mi a teendõ?
Valaki help please....
Ha megértette hogy hol járok!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

...de nem akarom eltéríteni a HL2-fanok figyelmét...

RPG: Bloodlines
FPS: Stalker jövöget...
Más: NFSU2, PES4,...

csak most...nincs mivel játszani megint..!!😞(

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

elhiszem!

valóban!

hááááát...!

én is 😊!

hidd el szétnéztem...!

vannak érdemes darabok...!

de mindtöl külömb ez a játék...!

az elsõt kb 5x játszottam végig....és a kiegészitõket is párszor😊!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

...azért aki ilyeneket ír, hogy "végre valami jó játék 6 év után",stb... az nem nagyon nézett szét a játékok közt már jó ideje... <#vigyor>

Nem..de hamarosan megveszem...elõször ajándékba...!

Utánna magamnak😊)

RelakS
De nem vetted meg, mi? 😛

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

6 év után egy nagyon jó kis gamma...))

ezért nem sajnálnám azt a 10 rugót...!!!

IMYke2.0.0.0
A megoldás: Amikor az elsõ ajtót kinyitja várd meg, míg õ hív (Jöjjön, Gordon!)
Na, akkor lépj be azajtón, aztán NE MOZDULJ amíg beszél.

Igaz, nekem akkor is belépett, amikor én nem vártam meg a mondandójának a végét, hanem még az elõtt beléptem. Akkor jó, ha mellélépsz és KÖVETI a mozgásodat, akkor BE FOG SZÁLLNI.

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Methylisocloro
Nálam meg az rontja le a játékélményt hogy magától nem mászik fel a létrán<#fogmosas>

Hali mindenki tudna valaki segíteni plz?
Sajna énis a fehér puloveres csajal szenvedek, nem akkar beszálni abba a k...a liftbe. Léci valaki segítsen! Elöre is köszi.

IMYke2.0.0.0
Creative SoundBlaster LIVE! 5.1 Player

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Methylisocloro
amikor magadhoz térsz nem szabad megmozdulni, csak akkor amikor már beszállt a liftbe

JackDaniels
Olvasd már el a gyakran feltett kérdéseket vazze!!

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
Nem tudom, de nekem valahogy nem azt adta ez a gamma amit vártam tõle. Lehet túl hangos volt a beharangozó. Tény, hogy nagyon szép, jó a fizika, de amikor az 5cm vastag fémlapba, vagy a bogaras részen a sivatagban a homokban heverõ falapokra nem lép fel magától sokszor, hanem ugrani kellett, valamint a jármûvek irányítása nekem valami katasztrofális volt, ez nálam eléggé hazavágta a játékélményt. Továbbá nekem eléggé rövidnek tûnt.

\"Never say never!\" W Churchill

Mayday
Vedd meg.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Meg se moccan?

Lõdd le!

a rohadt feherpulcsis kurva meg mindig nem szall be a liftbe 😞
probaltam mar restalt-al es ne szallok be a liftbe meg liftbe elmentessel is es ne akar bemenni 😞((
Mit lehet meg csinalni????

May the force serve you well!

nem csinaljak.nem hajlandoak felyitni
The Hedgehog
köszönöm szépen! hmm miért oda került?! érdekes! 😛

options, és a hang részbe van alul, ott lesz a hangminõség alatt
pill és mondom merre van
The Hedgehog
a #29284-re tud valaki nekem segítséget?

bakker lehetne már 1 normális javitó peccs,leszettem az új warezos hl2-t 1.5 gigát, feltettem ezt a 9 megás javitógenyót, de a liftes résznél ugyanúgy szar.. ez a fehérpulcsis kurva nem akar a liftbe szállni... ha lesz 1 normális speccs, akkor tuti széátdugom a liftbe😊 bár lehet azé nem mer beszállni, mert sejti mi vár rá 😊)
Kami
Megnéztem de passz. Kifog rajtam ez a rész. Nem találom a kivezetõ utat. Milyen gerendáról beszélsz. Ott nincs semmilyen gerenda.

koszonom nektek
na most hogy másodszor tolom a gamét igy már nem is tûnik hosszúnak az autós részek 😊 igy már hogy nem kolbászolok mindenfelé sokkal élvezetesebb 😊a legjobb pályarészek szerintem a város ahol a lövész csávót kell követni, meg a végén a nyakiglábas.. az uccsó pálya citadela nemtetszett.
The Hedgehog
6-os gomb!

MikX
Hali!
Vki tud egy végigjátszást?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

az meg mi a bubanat?az a fermonzsák?
The Hedgehog
jah ezt elfelejtettem mondani hogy feromonzsákkal a kézben! 😛

The Hedgehog
jobb egérklikk és a rovarok hozzád szaladnak... párszor játszd el és felhúzzák a torlaszt!