Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
A helit rakétavetõvel kell lelõni! Menj tovább, késõbb találsz municiót, de oszd be, mert nem sok van, és a helinek 4 kell a boldogsághoz.<#nyes>#nyes>
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Elakadtam a játékkal.Leugráltam egy sziklákkal övezett katlanba, ahol pár hulla hevert és dobozok voltak elszórva. Elindultam elõre, amikor egy bazi bogár bújt ki a földbõl és megtámadott.Odacsaltam ahhoz a kapuhoz, ahol fent egy golyószórós ürge tûz alá vette, így közösen elintéztük. Az ajtón kijött a gülüszemû, valamit gagyarászott és megkaptam a fermonzsákot. A muki viszont beállt az ajtóba, csak nagy nehezen tudtam tõle bejutni. Bent egy nõ és egy férfi melegszik a tûznél,arréb két ellenálló pocol egy-egy matracon.
Fent a domb tetején egy néger muksó kínlódik valami kapcsolóval, mellette egy agregátor. A figura köszönt, aztán még mondott is valamit, majd tovább bíbelõdik. Fentebb egy fémrácsos ajtó, ami zárva van, nem tudok tovább jutni.
Mit kellene tennem, valamit odavinni a néger csávónak esetleg?
Léci, aki tud, segítsen, nagyon megköszönném!
látom ez már leírt problema!
Azért ennyire "nagy" AI-t ne nézzetek már ki a játékból, hogy mellette kell haladni, meg nem szabad mozdulni a liftben mert megharagszik a néni 😄 Ha az ajtó mellõl egyszer elindul, akkor már menni fog végig, ugrálhatsz, guggolhatsz, akármit.
steam, origin: ACE_hun
kéne gy kis help!
va egy olyan rész ahol egy fehérruhás dokinéninek kéne bejönni a liftbe, és hát nem akar!!!!
hogyan tudom rávenni? vagy a progi hibája?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
at tudsz ugratni.
Megint segitség kellene...
Lenne egy problémám!Ott akadtam el amikor a buggy-val(kocsi) megyek a parton és jönnek a szörnyek.Utána felmászok egy darura aztán ledöntöm a hídat hogy majd át tudjak menni a másik oldalra és az épületekbe.utána a daruval felemelem az autot arra az oldalra és utána kocsival folytatom tovább.Mindenkit kinyirtam már és átugratok egy épületben a kocsival egy ablakon keresztül.Utána jön egy repülõ azt sehogy se tudom lelõni!Hajtok mint az örûlt a híd felé de az le van szakadva és a kocsi nem bír átugratni!Itt mi a teendõ?
Valaki help please....
Ha megértette hogy hol járok!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
FPS: Stalker jövöget...
Más: NFSU2, PES4,...
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
valóban!
hááááát...!
én is 😊!
vannak érdemes darabok...!
de mindtöl külömb ez a játék...!
az elsõt kb 5x játszottam végig....és a kiegészitõket is párszor😊!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Utánna magamnak😊)
ezért nem sajnálnám azt a 10 rugót...!!!
Na, akkor lépj be azajtón, aztán NE MOZDULJ amíg beszél.
Igaz, nekem akkor is belépett, amikor én nem vártam meg a mondandójának a végét, hanem még az elõtt beléptem. Akkor jó, ha mellélépsz és KÖVETI a mozgásodat, akkor BE FOG SZÁLLNI.
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sajna énis a fehér puloveres csajal szenvedek, nem akkar beszálni abba a k...a liftbe. Léci valaki segítsen! Elöre is köszi.
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Never say never!\" W Churchill
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
probaltam mar restalt-al es ne szallok be a liftbe meg liftbe elmentessel is es ne akar bemenni 😞((
Mit lehet meg csinalni????
May the force serve you well!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Vki tud egy végigjátszást?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85