Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt merre tovább?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Amúgy mi a cél vele ?
Megpróbálod elhitetni, s meggyõzni a többieket , hogy az általad szeretett akármelyik program jobb?
Mert szerintem, ennek semmi értelme
Ha mondjuk neked xy játék jobban tetszik, akkor játssz azzal,
s igazából, miért nem mindegy neked, hogy másoknak melyik program jön be jobban ?
Neked a másik és kész.
Mit érdekel téged, hogy másoknak mi tetszik jobban ?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Amiket Te itt írogatsz, az bugvadászat. Menj el teszternek, ott majd felvilágosítanak az egyes játékmotorok korlátairól.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Sajnos elég sok ilyen "buggal" találkoztam a játékban, néha nem érdekelt, néha egy kicsit bosszantott is..
Szerintem szép a játék, tetszenek a fényviszonyok, tetszenek a hangok, szo a bugoktól eltekintve jól sikerült. Igaz, ha jól emlékszem pl. Far Cry-ban kevesebb hibát találtam, mint ebben, DE én élvezem a játékot -ha lehet- és nem is keresgetem a hibákat.
most ez elsõsorban nem neked szólt, hanem aki nem ismeri el a temérdek hibát, de szerintem hibákkal is jó a játék, és üde folt az fps-esk terén, a sok gagyi között...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Ha más játékban látsz ilyet, akkor mit mondasz róla?

Azért az elfogultságtól ne légy már vak!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nem csak nvidiárol lehet huzni...
Sziasztok Jóéjt mindenkinek. <#integet2>#integet2>
# 29636
pls help ha tudja valaki kb hol tartok és merre kéne menni és mit hogyan csinálni ???
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Saint of Underworld N/Me
http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=HalfLife2v1.0AIRebuiledFixEng.zip
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Elakadtam egy we don't go to Ravenholm nevû pályán. Ez az a hely ahol egy sniper lövöldöz rám a vasúti kocsik között. Ez után van 1 szerelõcsarnokszerûség autókkal. Kis harc, majd lány ápol 1 emberkét, engem meg néger fazon hív, hogy kövessem. Ajtót kinyitja, másik lány dumál túloldalt, én meg nem tudok bemenni, mert a faszi beállt az ajtóba...
Ha valaki tudja mi a teendõ, legyen szíves megírni. Kösz.
ilyen van vkinek ? egy url-t plz .. mert még sehun nem leltem :C
és csúnya bugocskába futottam
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
http://thenamelessphoto.com/
Saint of Underworld N/Me
irdbe consoléba hogy restart atzán kezd elöröl a pályarészt és imádkozz hogy jölegyen
meg irogasd az ai_disabled 0 és 1-et hátha...
javascript:put('mf3')
Saint of Underworld N/Me
ez igy tökéletes ahogy van ;]
Saint of Underworld N/Me
fordulj jobra és lõdd szét a hordót
Saint of Underworld N/Me
Mit kell csinálni?
vkinek sikerült már eljutni idáig?
Meg fogsz lepõdni: a gravity-vel rátett láda ÁTESIK a jármûvön, le a földre!
Megpróbálhatod bárhol, ülésen is átesik!!!
SZÓVAL ENNYIT A TÖKÉLETES HALFLIFE 2-RÕL...
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.