Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
Kedves barátaim!
Itt merre tovább?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

rage
Hm, ahogy nézem, továbbra is próbálsz szándékosan hibákat találni a játékban .
Amúgy mi a cél vele ?

Megpróbálod elhitetni, s meggyõzni a többieket , hogy az általad szeretett akármelyik program jobb?

Mert szerintem, ennek semmi értelme
Ha mondjuk neked xy játék jobban tetszik, akkor játssz azzal,
s igazából, miért nem mindegy neked, hogy másoknak melyik program jön be jobban ?

Neked a másik és kész.
Mit érdekel téged, hogy másoknak mi tetszik jobban ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

insp
Ne haragudj IMYke, de Te ebben a topicban ÜBERSURMÓ vagy. Ne érts félre, nem vagyok elfogult a játékkal kapcsolatban.
Amiket Te itt írogatsz, az bugvadászat. Menj el teszternek, ott majd felvilágosítanak az egyes játékmotorok korlátairól.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

nocomment
Hi,
Sajnos elég sok ilyen "buggal" találkoztam a játékban, néha nem érdekelt, néha egy kicsit bosszantott is..
Szerintem szép a játék, tetszenek a fényviszonyok, tetszenek a hangok, szo a bugoktól eltekintve jól sikerült. Igaz, ha jól emlékszem pl. Far Cry-ban kevesebb hibát találtam, mint ebben, DE én élvezem a játékot -ha lehet- és nem is keresgetem a hibákat.

😊)) jó de ennek nem ez a lényege, és ezt senki nem akarja felfogni, persze hogy a képek videok alapján úgy is tudtuk, hogy tökéletes nem lesz, hemzseg a bugtól, mér mindig nem tudták megcsinálni, hogy a fegyver ne lógjon az ember kezébe, DE ÕSZINTÉN SZÓLVA KIT ÉRDEKEL, aki játszott az elsõ résszel azt nem, de abban igazad van hogy nem közelíti meg, de azt nem mondd hogy elõrehaladás nem történ, nagyon finom dolgok vannak benne ami adja a hangulatot, de persze nem tökéletes...

most ez elsõsorban nem neked szólt, hanem aki nem ismeri el a temérdek hibát, de szerintem hibákkal is jó a játék, és üde folt az fps-esk terén, a sok gagyi között...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Krinyo
én fogjam vissza magam?
én csak úgy és olyan stílusban irtam ahogy te!
a "f*sz" becsúszott

Mr Manson
ez még az elején van valahol ugye? mert itt tartok kb...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

IMYke2.0.0.0
Arról nem tehetek, hogy csalánra pisáltál, de visszafoghatnád magad öregem!

Ha más játékban látsz ilyet, akkor mit mondasz róla?

Azért az elfogultságtól ne légy már vak!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Krinyo
jóvan akkor legyen igazad és a videokarim nem is használ drivert...
nem csak nvidiárol lehet huzni...

Bocs de sajna nem tudok segiteni, Probálkoz renduletlenül és megjön a segítség.<#nezze>

Sziasztok Jóéjt mindenkinek. <#integet2>

Plz help valaki!!!

# 29636

jah, a -Steam-et a cél mezõbe kell írni

Köszi a segítséget amint tudom ki probálom. Mégegyszer köszi és örök hála.<#worship>

fitutufi
ott akadtam el amikor a 12.pályánál bejutottam a nagy elnöki kupolás házba ami tele van ilyen vibráló fallal és most egy olyan szobába érkeztem el ahol tele van piros lézerrel és géplõvõvel , tehát ezen a részen vok és nem tom merre menjek mert mindig egyszer ha nekimenek a lézernek le lõ a géplõvõ másodszor meg le van zárva minden !
pls help ha tudja valaki kb hol tartok és merre kéne menni és mit hogyan csinálni ???

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

ATISCO PRÓBÁLD MEG HOGY A LIFTBEN SZÉVELSZ ÉS VISSZATÖLTÖD!!!! <#falbav>

Saint of Underworld N/Me

[HUN]PAStheLoD
lökdössed ... lõjjé neki , gránát .. akármi

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD

Sziasztok!
Elakadtam egy we don't go to Ravenholm nevû pályán. Ez az a hely ahol egy sniper lövöldöz rám a vasúti kocsik között. Ez után van 1 szerelõcsarnokszerûség autókkal. Kis harc, majd lány ápol 1 emberkét, engem meg néger fazon hív, hogy kövessem. Ajtót kinyitja, másik lány dumál túloldalt, én meg nem tudok bemenni, mert a faszi beállt az ajtóba...
Ha valaki tudja mi a teendõ, legyen szíves megírni. Kösz.
[HUN]PAStheLoD
hûûha vajon mi lehet az aktatáskájában ? egy kis sikosító .. lila mûbráner ? esetleg valami extrémebb sportot ûz a hapi ? ^.^

[HUN]PAStheLoD
Half-Life 2 (c) Valve *AI Rebuild FIX* *PROPER*

ilyen van vkinek ? egy url-t plz .. mert még sehun nem leltem :C

és csúnya bugocskába futottam

Adam5
Hol találhatoak😞fixed)? ha nem indiszkrét a kérdés vagy egy kicsit (pofátlan).

Egy kicsit pontosabban (nem mûködik se a dátum visszaállítás sem a -Steam beírása)?

Bocsi elég gáz de hogy tudom elolvasni a régebi hozzászolásokat PLZ?

# 29636 ??????

Eddig csak Auto mentés vissza töltésel probálkoztam. Hátha így siker lesz a vége. Elöre is köszi a segítséget.<#banplz>

raziel.
vedd meg eredetibe...vagy nemtom hogy a properbe van ez a bug mert én már tovább mentem ott, amugy meg már csomo uj fixed kijött hozzá

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

neeeem senki.. ugye skacok?<#idiota> =)

http://thenamelessphoto.com/

fasza tehát akkor erre nem született megoldás?

Saint of Underworld N/Me

raziel.
ott is általába mindenkinek érvénybe van a bug...

irdbe consoléba hogy restart atzán kezd elöröl a pályarészt és imádkozz hogy jölegyen

meg irogasd az ai_disabled 0 és 1-et hátha...

Más topic-ban és ebben volt már olyan aki másodszor nyomul.<#boxer>

A 15. pálya a legjobb akor ott nem lehet elakadni. Ez kírály <#taps>

egyébként rajtamkívül más nemvitte még végig?
Már rájöttem a titokra a 15. pálya a stáblista<#mf3>javascript:put('mf3')
javascript:put('mf3')
jah nekem is jöhetne help ugyanebben az ügyben!

Saint of Underworld N/Me

volt egy tip de sajna nekem nem jöt be. Azt szonták a csajos után kell menni de meg kell várni hogy mindig õ mondja meg miko jöhetsz be az ajton, utána pedig tartani kell vele a szem kontaktust a lift ajtoig és ott mellé kell álli. És hagyni hogy õ menjen be a lift be elsökén. Nekem nem jöt be és már égnek áll a <#csodalk> tõlle. De ha valaki tudna segíteni PLZ? azt szivesen venném és örök hála neki!

raziel.
kitérdekel hogy mi esik át meg mi nem nem azért van, ha szállitani akarsz vegyél utánfutot vagy nyergesvontatót😊

ez igy tökéletes ahogy van ;]

#29636 ???

köszi szépen.

de most komolyan erre nem született megoldás?

Saint of Underworld N/Me

ja igen az felrobban és egy b.. nagy gerenda betöri a zilipet

énis csajos liftes (elakados vagyok) alapítsunk baráti klubot. mert ez gáz a javábol. Legaláb valahogy be lehetne tuszkolni a csajszit a liftbe.<#csodalk>

© traxy
fordulj jobra és lõdd szét a hordót
Nem. De ha én csináltam volna jobb len az tuti<#nyes>mert kikértem volna a véleményeteket.<#eljen><#zavart1>

srácok én a csajos liftesnél akadtam el. Bug??? vagy mit kell itt csinálni?

Saint of Underworld N/Me

hellosztok !Szerencsésen elakadtam .Ott tartok,hogy a "vízimoped" elvitt egészen egy zárt kapuig,ott lelõttem mindenkit,de a nyitószerkezet csak szikrázik és nem nyílik a kapu.Már szana szét lõttem mindent,elhajigáltam az összes crazy gránátot kívül belül,és mégsem nyílik a vaskapu.
Mit kell csinálni?

A 14 es pálya után vége a Games-nek de ott van a 15.is csak nem tölti be szürke marad
vkinek sikerült már eljutni idáig?

mért te okoznál csalódást??esetleg tecsináltad??<#vigyor2>

IMYke2.0.0.0
Nem BUG, de akkor próbálj meg egy tárgyat - pl. lõszerládika - rátenni a Buggy hátsó részére, oda, ahol amúgy is egy extra (miattunk szerelték fel!) lõszerláda van!
Meg fogsz lepõdni: a gravity-vel rátett láda ÁTESIK a jármûvön, le a földre!
Megpróbálhatod bárhol, ülésen is átesik!!!

SZÓVAL ENNYIT A TÖKÉLETES HALFLIFE 2-RÕL...

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én eddig csak evel az egy bug-al találkoztam és csak sajnálni tudom az erdeti game tulajokat. Mert nem olyan nagy szám ez a Hl2 mint ahogy beharangozták. Bocs ha csalobást okoztam bárkinek is, de nem csúcs ez a game!