Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Igazad van...

Kösz lamase!
Már töjtöm is lefelé 8-)
IMYke2.0.0.0
Remélem, kellemes csalódásokat okozok 😊)

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én nem nevezném hibának, inkább csak egészséges elvárásnak. Azért a hat évnyi - nem tenyérkaparászós, "jajjj, mikor jön má' ki", de azért izgulós - várakozás alatt az emberben érlelõdnek bizonyos elvárások a lelkében.
A baj csak az, hogy mindig vannak "frisshús" emberkék, akik azt hiszik, amint kimondják a véleményüket a korkülönbség már át is hidalódott... Pedig ezen 6 év alatt olyan játékok jelentek meg, melyek idejében senki sem gondolt a HL2-re... annyira jók voltak. Most pedig mindenki elfelejti azok jóságát és jönnek az elvakult vélemények. Ez nem baj, csak tessék belegondolni akkor abba is, amiket a magamfajta "öregek" írnak néha-néha, és elgondolkodni azon, milyen jó is lett volna, ha csak néhány dologban jobban megírták volna a játékot...
Mert így, ebben a formában nem az évtized játéka, az tuti.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

M@TriX
mondjuk azt, hogy "húzzon a ...."?
😊
persze, de a ki a "Gyakran Feltett Kérdések"-et nem látja az szerintem nem egy észkombájn a szememben, ennyi...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

lamase
vagy: letoltod a 2gigas(?) proper verziot es az autoexec.cfg -be beirod a http://hl2faq.uw.hu/ elejen leirt sorokat

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Matrix te csak kövesd a fehér nyulat!
I2k: benned most sem csalódtam!
;-)
Én is sokat vártam és szerintem eleget is kaptam.Nagyon tetszik a játék.<#eljen>

"vessetek a mókusok közé" :)

lamase
azer valamit lehetne neki mondani, nem hogy tanulj meg olvasni <#ejnye1>

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

M@TriX
talán jogosan is 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

lamase
reggelt, <#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Bármelyik változat is van meg, tedd fel hozzá a 9MB-os tömörítvény tartalmát és az AI fixet!
Utána nyugodtan tudsz játszani, nem kell net hozzá!
Bõvebben a Bannerben lévõ >>>Gyakran Feltett Kérdések<<< alatt!

M@TriX
talán tanulj meg olvasni?

Glpetyus
Te is bele estél szerintem abba a hibába,hogy túl sokat vártál a játéktól,nem?

IMYke2.0.0.0
Eszemben sincs senkit megsérteni.
Aki ismeri a stílusomat innen, az tudja, nem szeretem, ha a véleményemet kiforgatják, ennek függvényében még egyszer megerõsíteném: nem használok kötõszavas hozzászólásokat, nem bazmegozom és lámázom le az illetõt, ha nem a Földön jár, hanem megmutatom azt, amit pont emiatt elmulasztott. Aztán az õ - jól felfogott - felfogóképességétõl függ, hogy mennyit fogad be belõle.
Amikor azonban ellentámadással igyekszik védeni az õ kis virtuális világát, netán bazmegozással, faszlámázással és egyéb, meg-nem-válogatott szavakkal, akkor amellett, hogy önmagát teszi nevetségessé, elindít egy olyan lavinát a topikban (nem csak ebben, hanem az adott Játék topikjában), melyben mindenki rámtámad, holott azt sem tudja igazán miért is teszi. A rosszabb az, amikor õk is azért teszik, amiért az elsõ...!

Hé srácok!
Segítsetek, hogy nekem is lehessen véleményem a játékról! 8-)
Random_
Más kérdés, hogy ha valaki elszáll és tetszik neki a game akkor mennyiben érdemes beleszólnod a meglátásába és az õ kialakult véleményébe.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

IMYke2.0.0.0
Hát pontosan errõl van szó: az eddigi felhozatalhoz képest mindenképp jobb a Játék a többihez képest!

A HalfLife 2 jó ideig nem fog lekerülni a gépemrõl.

Az azonban - és gondoljatok bele, nem joggal?! - bassza a csõrömet, hogy 6 év alatt mit nem tehettek volna még bele ebbe a Játékba!
Hiszen ezen idõszak alatt jöttek ki olyan game-k melyek a maguk nemében korszakalkotó ötletekkel, megoldásokkal rukkoltak elõ, s ha nem is szõrmentén lemásolva, de azokat ötleteikbe bugyolálva bele lehetett volna csempészni ebbe is.
A fizikai engine nem elég a boldogsághoz - vannak helyek dögivel, ahol bizony erõsen korlátozva vannak a megemelhetõ, félretehetõ tárgyak száma (holott, errõl szólna a fizikai engine - súlyától függõen bármit, bárhova). Egy autóroncsokból álló akadálynál érdekes módon csak a középsõ kettõ (!) autó mozgatható, miközben a körülöttük lévõ 4 be van betonozódva a semmibe...

Még egyszer hagy szögezzem le: nekem tetszik a Játék, csak többet vártam tõle!
S annak ellenére, hogy nem írom minden hozzászólásomba ezt, tessék ilyen hozzáállással kezelni azokat!

Hella!
Nekem csak most adatott meg, hogy egyált megnézzem mi is ez a HL2. A gondom az hogy nekem csak egy kb 4,5 Gb-os dvd iso-s steam verzióm van. A neten láttam steam-cracket, de amindegyikhez kell egy valós stesam acount. Odahaza nincs inetem, akkor most mondjak le errõl a verzióról? Van vkinek ötlete?
Amúgy a steam-rõl ennyit: (ez egy kb 2-3 napos info a valve oldaláról)

"Yesterday, Valve disabled approximately 20,000 Steam accounts which had been used to try to access Half-Life 2 without purchasing it. The method used was extremely easy for Valve to trace and confirm, and so there is no question that the accounts disabled were used to try and illegally obtain Half-Life 2."
Röviden annyit, hogy a valve törölt kb 20ez acountot.

Szal' szerintetek létezik valamilyen megoldás?

Cormoran
ettõl függetlenül az elmúlt évek leghangulatosabb, számomra legszebb, és legváltozatosabb FPS-e olyan ötletekkel, ami feldobja és változatossá teszi.
Én megvettem a Doom 3-at is, de a felénél meguntam a sötétben állandó hentet, és azóta árulom, bár a kutyának sem kell....

Cormoran
átbújni, ugrani, majd kikapcsolni...

IMYke2.0.0.0
Nem értem miért támadtok olyan valakire, aki elétek tárja azt, ami amúgy kiböki a szemeteket.
Én ugyanúgy játszom vele, mint bárki más, egyetlen különbség van: ha látok egy ekkora szarvas hibát, arról képet készítek, és ha valaki elszáll a játéktól (legyen az bármelyik!) annak beillesztem, hogy lássa, nem eszik olyan forrón a kását.
Hibátlan játék nincs, ez tény, de azért tessék már ráébredni valamire: ezt a Játékot 6 évig fejlesztették!!!
A bugok érthetõek lennének, ha mondjuk 2 vagy max 3 évük lett volna rá...

Emellett, a HalfLife 1-et is lenyomtam anno, s érdekes módon - talán a STEAM-mentességének köszönhetõen - könnyebben ki lehetett belõle írtani a hibákat, nem is volt annyira szembeszökõen sok belõlük.

Nem ostobázni, lámerezni és vádolni kellene, hanem elgondolkodni azon, amit még a megjelenés elõtt is írtam / írtunk: ez is csak egy játék, nem maga Isten faragta a semmibõl, ergo nem kellene túlmagasztalni.
A HalfLife 1 hangulatát nem éri utol, csak más dimenzióba helyezi azt, szebb a grafika és lényegesen jobb a fizika az elsõhöz és a küldetéslemezekhez képest, de azért ne vádoljuk be a többi, a kategóriájában sokkal jobban megírt játékokat azért, mert ez vadizsír game!

Soldier of Fortune II például - fizikai engine hiánya és kötelezõ használatának hiánya mellett - jobban összeszedettebb.

Krinyo
nem kell bekapcsolni, kb ugyanaz

Moby
Nem lényeg, csupán a játék megoldásainak döntõ többsége erre épül, mint oly sok másiké is (értem én, vicces akartál lenni, és tényleg majdnem sikerült is, majdnem...)

Adversus solem ne loquitor

Skiper
Érezhetõ szpojler

Háát, ez elég durva dolog, ugyanis innen már nem sok van hátra a végégig! Sok sikert a javításhoz, nem tudom mi lehet a gond.. Ez egy elég fontos rész a játékban (szerintem), úgyhogy érdemes nem lemaradni róla.

gyuri http://gyur6.uw.hu

Skiper
😄DDD

gyuri http://gyur6.uw.hu

Methylisocloro
Márpedig a fizika a lényeg, nem is tudom minek tették a többi hülyeséget bele a játékba. Sokkal jobb lenne ha egy fizika oktató progi lenne. Gordon Freeman helyett Öveges professzor lehetne a fõszereplõ.

Glpetyus
Reggelt
Befejeztem a gémet...
Rövid VÉGITÉLET:
Nekem nagyon tetszett,eszméletlen hangulatú játék.
Én akaratlanúl is a Far Cry-al hasonlitottam összem magamban,és azt kell mondanom,az "forradalmibb" játék lett.
(szvsz a FC-al több értelme van hasonlítgatni,mint a Doom-al)
A graf. jó,bár semmi extra,a hangok nekem nagyon bejöttek,a játékmenet király,izgalmas,és néha úgy éreztem mintha vmi filmet néznék.
A pályák jól összerakottak,és változatosak.A fizika jó,és használható.
Pár dolog ami nem tecc : nincs kihajlás(nekem nagyon hiányzott),FULL script,a "szabadság" hiánya,tré befejezés(bár így legalább 6 év múlva folyt.köv. 😛),rövidke...
De ennyit a "fikáról",ez az EGYIK legjobb gém,amivel az utóbbi pár évben játszottam,de az év játékának nem mondanám,nemhogy "minden idõk legjobb játékának"... (by csicska Gémszar ugyebár)

Promi
Nem kell semmit bevinni.
1 szeruen at kell ugralni az elemeken ott ahol nincs lezer, es kikapcsolni a lezereket a tuloldalon, ez utan jonnek a tarsaid utannad.
CSá megmondaná valaki hogy lehet FX-eknál bekapcsolni a dx9-et
mer 5900 asom van és csak dx8.1 en megy. Egyébként emporios változat van meg

Q6600@2,4Ghz 8800GT+Zalman Vf1000 + 2Gb Corsair Dominator@1066

Fitutufi: kivül van 1 fémpad.. azt kell becsempészned a lézerek felett. van 1 hely ahol lerakod és annak a segitségével feltudsz ugrani 1 csõre, ami átvisz a szoba túloldalára😊 legalábbis én igy oldottam meg😊 bár yó nehéz volt átdobálni a lézerek felett azt a kuwa padot😊
fitutufi
VALAKI HELP PLSSSSS !!!
ott akadtam el amikor a 12.pályánál bejutottam a nagy elnöki kupolás házba ami tele van ilyen vibráló fallal és most egy olyan szobába érkeztem el ahol tele van piros lézerrel és géplõvõvel , tehát ezen a részen vok és nem tom merre menjek mert mindig egyszer ha nekimenek a lézernek le lõ a géplõvõ másodszor meg le van zárva minden !
pls help ha tudja valaki kb hol tartok és merre kéne menni és mit hogyan csinálni ??? <#integet2><#integet2><#integet2><#sniffles>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

magyarosítás van valahol hozzá...?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

nemcsakfeel
Tresspasser: az a jurassic parkos game?

*hihi ** *

Moby
Ha ennyi objektumnál mindenre fizikázunk (a havok képes rá, azzal nem lenne gond) az kétvállra fektene bármit, a másik megoldás hogy kivesszük a fizikát/csökkentjük az objektumok/paraméterek számát, stb...vhol kompromisszumot kell kötni. Lehett volna tökéletesebbre csiszolni? Persze... Viszont nem attól lesz jó egy játék, hogy tökéletes, hanem attól hogy átélhetõ, a másodszori végigjátszásra sem találtam olyan bugot ami kizökkentett volna ebbõl, ez viszont egyedi, de term. sokan lesznek akiknek nem tetszik a HL2, egyszerûen azért, mert nem fogta meg õket a HL2 világ (ez viszont teljesen elfogadható érv), és ezen nem seokat lendítene a kevesebb bug sem. Így van ez minden játékkal. Aki viszont a korlátolt gépére, korlátolt elméktõl származó tökéletességet várt, az egyszerûen csak ostoba 😊))

Adversus solem ne loquitor

na srácok van 1 félig jó hírem azoknak akiket bannolt a steam lehet mûködik majd úgy mint a source ha mûködik majd jelentkezem ha nem akkor is.
HL&CS by XP with no key FIX Lastest.rar
Half Life and Counter Strike 1.6 WORKS ONLINE and LAN
ezt a kettõt tõtöm majd szólok ha van valami!

Lol..haggyuk inkább, fáratt vagyok...

505thZajcev[PT]
csak

de akkor mé Cifu a házigazda??

505thZajcev[PT]
Rincewind

lehet hüle kérdés de ezt a topikot ki nyitotta??

505thZajcev[PT]
Hely:
Bibi helye.........

Na kerem szepen ittvagyok ahol a kep is keszult, csavo befejezi a beszedet, majd mint az allat ugy kifagy kek halallal a gep, mint meg sose. 2szer is kiprobaltam a dolgot minketszer ugyanugy fagyott le . Igy vegzodik a jatek?? Mert akkor nyasgem nekik (csinalhattak volna vmi jobb videojot is) !!

Már régi beírás, de most olvastam. 😊
A fizikával kapcs.; volt pár éve egy Tresspasser nevû játék, na ott már kb. ilyen szinten volt.
NeoMaN
igen

Hentes Bill
nekem nem kellett, mert anélkül is indul szerencsére

Boldog Karácsonyt!

Tatyla
ok köszi!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Adam5
vagy lent vagy fent lesz egy ajtó és arra kell tovább menni (ha jól emléxem akkor alaból nem tudod kinyitni hanem egy gránátot kell bedobni mert a másik oldalt bevan deszkázva)

Adam5
én még nem

Tatyla
Ugy látom mindenki lefeküdt aludni!
Megyek én is!<#sir>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA