Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
"Ha lehet vele játszani aktiválás után, internet nélkül is , akkor ha lekapcsolodok a netrõl, akkor midenki tudna játszani az eredetivel ? nem ?"

de, de ahhoz azt kell tenni, hogy te accodat használják, amikor offline elindul a steam. szóval azt is lehet, hogy 3an összedobtok a gémre és egy steam acc alatt játszotok vele online aztán meg mehet a veszekedés, hogy online ki nyomja... 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
hát szerintem az hülye aki a warez HL2jét ugyan azzal az accal használta. szerintem ez hülyeség volt, amikor a CSSt nyomtam én spec még szép, hogy egy új accot csináltam hozzá...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Imremagdi
szerintem csak egy pár fájlt cserél ki a javitást, ha ezeket vki felrakná a netre, akkor a warezzal se akadna a hang !!

most olvatam ezt Hát most már tuti hogy nemfogom megvenni a játékot ! Ilyenbaromságot hogy aktiválni kell a gamét, és hogy nethozzáférés kell hozzá........

De egy dolgot 30ezer hozászolás után se értek ! Ha lehet vele játszani aktiválás után, internet nélkül is , akkor ha lekapcsolodok a netrõl, akkor midenki tudna játszani az eredetivel ? nem ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

M@TriX
nem érdemes rágódni a 2. részt úgy elcseszték, hogy csak na... szóval az egy temetett projekt...

M@TriX
nekem is az de szerintem nemigen kell aggódnunk. Azt a CDkeyt amit letiltottak 20ezren használták...

Mondjuk a RedF-ban kicsit jobban kihasználtam volna ezt a lehetõséget. Pl titkos helyek, meglepi dolgok, bonus pályák stb.

Már megint a negatív hullámaim...
Neked ezek szerint tisztességes boltid van?
Nem kell aggodnod, hogy téged is letiltanak a steam-rõl?
lásd > #29719
M@TriX
jah pontosan, persze ott sem lehett égbe világba faragni, mert határozott menet volt, de azért jó poén volt, hogy egy õrtörnyot lebont az ember 😊
ott meg fizika nem volt igazán és egyéb gyengeségei, de mind1

Bevallom nekem az egész gémbõl csak az maradt meg :-)
JohnnySmith
Soha nem játszottam vele csak megmaradt valahogy a terep bontás featura a fejemben 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
"Red Faction
Features :
Geo-Mod™ Engine: The only game with real-time, arbitrary geometry modification allowing for complete environmental destruction."

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

bingo!
The Hedgehog
reméljük! mondjuk nekem már steamen keresztül kijavította, csak a haverok akik nem vették meg sírnak, hogy bikául akad a hang :\

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

JohnnySmith
Asszem az a Red Faction volt.

Majd jön hozzá a tört javítás :-)
Volt egy másik gém is ahol szintén tropára lehett lõni minden falat, de már nem amlékszem a nevére. Ez van ha csak úgy falja az embera játékokat. Azt se tudja, hogy azt már vajon befejezte vagy még hátra van pár pálya? Vagy az méga C64-en volt? Volt egyáltalán nekem c64-em? És egyált ki vagyok én....?
ORVOST!
The Hedgehog
"A Valve kiadta Steamen a HL2 ominozus "hangakadós" problémájára a javítást. A beszaggató hang nem a hangkártya problémája, hanem a az AGP, illetve videomemóriába történõ textúratöltögetes okozza autosave vagy quicksave után. A gond manuálisan is kiküszöbölhetó az AA, képernyõfelbontás vagy textúrafelbontás visszavételével."

Gondolom ez azt jelenti, hogy akiknek tört verzió van azok ne is álmondjanak a javításról?

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

M@TriX
hát igen a Tresp-ban jó újítás vol5t, hogy virtuális kezünk van de én spec úgy tudtam irányítani mint egy mozgássérült 😊
Ha dobozon volt egy slukker, akkor 3-ból 2szer levertem 😊
kinyújtott egyenes kézzel...

szóval hiányzik pár dolgo a HL2-bõl ellenben a moci még többet tud, mint amit kihoztak. Ez most a Moderekre vár. Egyszer Gabe azt is elejtette, hogy a moci képes kezelni a terep deformációt is, azaz minden rombolható lehet(ne). Ha emlékeztek a rombolható falak más anyagból vannak mint a sima falak ez azért van, mert kiesnénk a pályáról 😊 node remélhetõleg ha majd a móderek mondjuk egy házat olyan "anyagból" építenek fel akkor szépen szétkaphatjuk majd. 😊 Ha más nem, úgy biztosan meglehet, hogy deszkákból dobnak majd össze mondjuk egy vadászházat. És mondjuk abba a túszok.
A CTk egy gránûáttal berobbantják a ház oldalát és kilopják a túszokat 😊

Na ide se nézek ma már többet, mert teljesen elmegy a kedvem az esti gémtõl...
Valami pozitívat is emberek!

Ha már a reális fizikáról van szó... Eddig a Trespasserben láttam vmi hasonlót. De pl. ott is volt olyan, hogy egy uzzival beleresztettem egy sorozatot egy lábakon álló lakókocsiba és az úgy perdült vagy 3 métert mintha csak egy szaros kis sörösdoboz lett volna. Ettõl eltekintve nem is volt olyan rossz a gém, csak szegény fõhõsnõnek csak az egyik karját lehett használni (tárgyak felvétele, ajtónyitások stb) s ettõl volt egy kis hiányérzetem...
M@TriX
semmi nem tökéletes...

antgecc
Arról meg már nem is beszélek, hogy a rakétavetõ sem viszi szét a drótkerítést! 😊)) Pff.. 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

insp
P.S: mindenki tudja milyen sokat teszel a magyar játék scene-ért, de itt a fórumban ugye mindenki "egyenlõ".

Na peace.
Üdv: insp

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Basszus, ha most valaki tényleg letakarna akkor a szempilláim kicsit <#sniffles> majd <#oooo>... rrrrrrr rrrrrrr rrrrrrr
insp
Kedves "öreg" IMYke, a stílusoddaL van CSAK gond. Olyan kategórikus kijelentéseket teszel, mintha Te lennél a hivtalos észosztó itt. Annak ellenére, hogy Te is tudod valószínûleg, hogy ez nem így van, néha teszel egy-két kijelentést, ami mellett nehezen lehet csak úgy elmenni.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

M@TriX
fátylat rá, nyomd a HL2t 😊

htx

Matrix, se rerakcióm, se hajlamom <#guluszem1>
Amúgy kicsit depis napra ébredtem, aszem ezért a <#awink> meg a <#guluszem1> meg <#falbav> meg ilyenek

Meg lehet, hogy színvak is vagyok... olyan kékesen beleolvad a GyFK a hüpikék háttérbe...

Mindenesetre most töjtök, nyomtatok, azt odahaza este meg megalkotom.

IMYke2.0.0.0
A -Steam ne legyen beírva...
Ha warez verziód van akkor õleg ne!
Ajánlott információk: >>>Gyakran Feltett Kérdések<<<

^

|

|

|

|

Ott fenn!

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ó, mennyire igazad van! <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

M@TriX
jah, én ha nagy hülyeséget látok vagy tapasztalok, akkor mindig beugrik a Mónikasó (néha akkor érek haza és ebéd közben vesztembre bekapcoslom a TVt. Persze aztán kikapcsolom, de 20 mp alatt kiderülnek az értelmi szintek) és akkor eszembejut, hogy nem csak értelmes emberek vannak a világon, mégha én azt is szeretném hinni.. 😊

Hi!

Plz help valaki hogy indíjjam el ezt a szart mert azt írja ki hogy a Stema szerverrel megszûnt a kacsolat de van fixem, dátumot is visszaállítottam, -Steam is be van írva a cél mezõbe!

IMYke2.0.0.0
Igazad van.
Néha megfeledkezem ebbéli hozzáállásomról, és fõképp ilyen szép reggeleken azt gondolom, esetleg mások is lehetnek az emberek...
De mindig rá kell ébredjek, vannak dolgok, amik nem változnak <#hehe>

Glpetyus
Ja,nálam is olyan gyors az egész,hogy még a fraps sem mutatja ki 😊
Talán 1-2 tized mp. lehet,de elég zavaró...:/

Random_
Én már ráhagyom ezeket az embereket.
Nem érdekel egyszerûen ha neki az a meglátása akkor legyen. Aki eleve bazdmegezik azt úgyse tudod ész érvekkel meggyõzni. Mert eleve egy bizonyos értelmi szint alatt van és inkább magából csinál hülyét az ember ha leáll velük vitatkozni.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

M@TriX
ez így igaz.. 😊

M@TriX
jah ott rendben mennt tényleg, most hogy mondod.. pedig ott is volt megjeleníteni rendesen...

a HL2-ben nekem is hozza a fix50-et és direkt kuksolom az FPS nem is esik le egy mpre sem csak egy kicsit megkoccan, pedig már mindent próbáltam, vagy 50 féle konzolparancsot , amik itt és másol elõforltam forcepreload meg minden, de semmi változás nem volt...

antgecc
Nekem is nagyon tetszik a játék, überfasza meg minden, de egy valamit nem értek.

Simán meg tudták volna oldani a játékban azt, hogy ha egy lánckerítés van elöttem, akkor azon át tudjak mászni. Nem értem miért nem lehetett ezt belerakni. Már évek óta mondogatom magamba, hogy ha én tudnék játékot programozni, akkor én ilyet tuti raknék bele. Nem hiszem el, hogy a valve ezt nem tudná megcsinálni. De ha megtudja, akkor miért nem teszi? Meg hogy egy fejmagasságban lévõ emelvényre nem tudok felmászni? Az mi? Amikor megkapom a gravity fegyvert, a csaj elöttem mászik fel egy akármire, nekem meg dobozokat kell pakolni?? Én miért nem tudok mászni? Szóval ezt nem vágom... manapság annyira alap lenne egy ilyet belerakni és annyival szinesebb lenne a game. Ha meg azt akarják, hogy ne tudjak oda menni, ahova a kerítés nem enged, akkor rakjanak a tetejére szögesdrótot, vagy oldják meg más kerítéssel. Nem nagy ügy.

A másik, mi az már hogy Gordon nem beszél? Semmit nem tudonk meg a történetrõl stb... Beszél a doki a teleport géprõl stb.... hát én egybõl közbe vágnék, hogy kusss!! kitérdekel? mondja már meg valaki, hogy mi a fasz történt azóta, hogy kinyírtam a fõgonoszt!!

Szóval ez azé gáz... Na menek work.

peace

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Glpetyus
Hát engem (is) qrvára zavar,mert 1 giga rammal egy csomószór megakad(sarkoknál,friss betöltés után,stb..)...Közben az fPs meg 35-50...
Vazz,a Far Cry fél perc alatt betöltött egy kissebb szigetcsoportot,aztán meg sem reccent 😛

M@TriX
jah, ezt én is tapasztaltam, nem is egy játékban. Ha kimegyek egy térre egy ezredmpre beröccen, aztán megy tovább, ha visszamegyek és megint ki akkor már nem, mert a memóriában van a cucc... ezt akkor miértnem lehet a Betöltés alatt a memóriába varázsolni?

Glpetyus
😛

lamase
jaj konyorgok nekezd megin 😄

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Glpetyus
<#lama>

lamase
add el a geped 😮

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Glpetyus
Arról a peccsrõl nincs vmi hír,ami elvileg megszünteti a swappolást? <#help>

M@TriX
láttam

lamase
ennyit az offolasbol, egyebkent meg nemreg regelt nem tudhat mindent..

M@TriX
ok, csak néha rámjön, hogy osszam az igét, tudom úgyis hiába az esetek 90%-ban, csak reggel mindig prédukálós kedvemben vagyok 😊

ha van még reakchiód, akkor azt privátban sd54321, köszi 😉

M@TriX
pedig nem árt ha kioktatják az embert 😊
"Szerintem te még porbafingó kis tervezet voltál, mikor én már javában hálózatokat építettem ki egy suliban"
ez egy szokásos okoskodás, amikor fogalmad nincs, mennyi idõs vagyok 😊

ha annyira okos gyerek lennél és nem lenne idõd, akkor inkább gyorsan elolvasnád a GYIK (FAQ)-ot...

de mindezt csak azért mondom el, mert tömve vannak a fórumok ilyen "semmit-nemértõs-nemgondolkozós" emberekkel.
Ami nem feltétlenül igaz rád, mert nem ismerelek, de a hozzászólásaidból ezt vontam le. Ez szubjektív.

Amúgy meg dolgozok csak néha átlépek és nyomok egy F5öt. 😊

Glpetyus
Jó,hagyátok már abba....

Matrix-kám. Szerinte te még porbafingó kis tervezet voltál mikor én már javában hálózatokat építettem ki egy suliban. Ha azt mondom, hogy most járok itt harmadjára akkor sokat mondok, nincs ittön folyton a neten lógni mint neked. Amint látom tetemes topicok nyitottál már, feltételezem, nem 2 perc alat. Szal' vegyél vissza.
Segítséget kértem nem kioktatást.
Ennyi.