Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de, de ahhoz azt kell tenni, hogy te accodat használják, amikor offline elindul a steam. szóval azt is lehet, hogy 3an összedobtok a gémre és egy steam acc alatt játszotok vele online aztán meg mehet a veszekedés, hogy online ki nyomja... 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
most olvatam ezt Hát most már tuti hogy nemfogom megvenni a játékot ! Ilyenbaromságot hogy aktiválni kell a gamét, és hogy nethozzáférés kell hozzá........
De egy dolgot 30ezer hozászolás után se értek ! Ha lehet vele játszani aktiválás után, internet nélkül is , akkor ha lekapcsolodok a netrõl, akkor midenki tudna játszani az eredetivel ? nem ?
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Már megint a negatív hullámaim...
Nem kell aggodnod, hogy téged is letiltanak a steam-rõl?
lásd > #29719
ott meg fizika nem volt igazán és egyéb gyengeségei, de mind1
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Features :
Geo-Mod™ Engine: The only game with real-time, arbitrary geometry modification allowing for complete environmental destruction."
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
ORVOST!
Gondolom ez azt jelenti, hogy akiknek tört verzió van azok ne is álmondjanak a javításról?
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Ha dobozon volt egy slukker, akkor 3-ból 2szer levertem 😊
kinyújtott egyenes kézzel...
szóval hiányzik pár dolgo a HL2-bõl ellenben a moci még többet tud, mint amit kihoztak. Ez most a Moderekre vár. Egyszer Gabe azt is elejtette, hogy a moci képes kezelni a terep deformációt is, azaz minden rombolható lehet(ne). Ha emlékeztek a rombolható falak más anyagból vannak mint a sima falak ez azért van, mert kiesnénk a pályáról 😊 node remélhetõleg ha majd a móderek mondjuk egy házat olyan "anyagból" építenek fel akkor szépen szétkaphatjuk majd. 😊 Ha más nem, úgy biztosan meglehet, hogy deszkákból dobnak majd össze mondjuk egy vadászházat. És mondjuk abba a túszok.
A CTk egy gránûáttal berobbantják a ház oldalát és kilopják a túszokat 😊
Valami pozitívat is emberek!
Ha már a reális fizikáról van szó... Eddig a Trespasserben láttam vmi hasonlót. De pl. ott is volt olyan, hogy egy uzzival beleresztettem egy sorozatot egy lábakon álló lakókocsiba és az úgy perdült vagy 3 métert mintha csak egy szaros kis sörösdoboz lett volna. Ettõl eltekintve nem is volt olyan rossz a gém, csak szegény fõhõsnõnek csak az egyik karját lehett használni (tárgyak felvétele, ajtónyitások stb) s ettõl volt egy kis hiányérzetem...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Na peace.
Üdv: insp
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Amúgy kicsit depis napra ébredtem, aszem ezért a <#awink>#awink> meg a <#guluszem1>#guluszem1> meg <#falbav>#falbav> meg ilyenek
Meg lehet, hogy színvak is vagyok... olyan kékesen beleolvad a GyFK a hüpikék háttérbe...
Mindenesetre most töjtök, nyomtatok, azt odahaza este meg megalkotom.
Ha warez verziód van akkor õleg ne!
Ajánlott információk: >>>Gyakran Feltett Kérdések<<<
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Plz help valaki hogy indíjjam el ezt a szart mert azt írja ki hogy a Stema szerverrel megszûnt a kacsolat de van fixem, dátumot is visszaállítottam, -Steam is be van írva a cél mezõbe!
Néha megfeledkezem ebbéli hozzáállásomról, és fõképp ilyen szép reggeleken azt gondolom, esetleg mások is lehetnek az emberek...
De mindig rá kell ébredjek, vannak dolgok, amik nem változnak <#hehe>#hehe>
Talán 1-2 tized mp. lehet,de elég zavaró...:/
Nem érdekel egyszerûen ha neki az a meglátása akkor legyen. Aki eleve bazdmegezik azt úgyse tudod ész érvekkel meggyõzni. Mert eleve egy bizonyos értelmi szint alatt van és inkább magából csinál hülyét az ember ha leáll velük vitatkozni.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
a HL2-ben nekem is hozza a fix50-et és direkt kuksolom az FPS nem is esik le egy mpre sem csak egy kicsit megkoccan, pedig már mindent próbáltam, vagy 50 féle konzolparancsot , amik itt és másol elõforltam forcepreload meg minden, de semmi változás nem volt...
Simán meg tudták volna oldani a játékban azt, hogy ha egy lánckerítés van elöttem, akkor azon át tudjak mászni. Nem értem miért nem lehetett ezt belerakni. Már évek óta mondogatom magamba, hogy ha én tudnék játékot programozni, akkor én ilyet tuti raknék bele. Nem hiszem el, hogy a valve ezt nem tudná megcsinálni. De ha megtudja, akkor miért nem teszi? Meg hogy egy fejmagasságban lévõ emelvényre nem tudok felmászni? Az mi? Amikor megkapom a gravity fegyvert, a csaj elöttem mászik fel egy akármire, nekem meg dobozokat kell pakolni?? Én miért nem tudok mászni? Szóval ezt nem vágom... manapság annyira alap lenne egy ilyet belerakni és annyival szinesebb lenne a game. Ha meg azt akarják, hogy ne tudjak oda menni, ahova a kerítés nem enged, akkor rakjanak a tetejére szögesdrótot, vagy oldják meg más kerítéssel. Nem nagy ügy.
A másik, mi az már hogy Gordon nem beszél? Semmit nem tudonk meg a történetrõl stb... Beszél a doki a teleport géprõl stb.... hát én egybõl közbe vágnék, hogy kusss!! kitérdekel? mondja már meg valaki, hogy mi a fasz történt azóta, hogy kinyírtam a fõgonoszt!!
Szóval ez azé gáz... Na menek work.
peace
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Vazz,a Far Cry fél perc alatt betöltött egy kissebb szigetcsoportot,aztán meg sem reccent 😛
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
ha van még reakchiód, akkor azt privátban sd54321, köszi 😉
"Szerintem te még porbafingó kis tervezet voltál, mikor én már javában hálózatokat építettem ki egy suliban"
ez egy szokásos okoskodás, amikor fogalmad nincs, mennyi idõs vagyok 😊
ha annyira okos gyerek lennél és nem lenne idõd, akkor inkább gyorsan elolvasnád a GYIK (FAQ)-ot...
de mindezt csak azért mondom el, mert tömve vannak a fórumok ilyen "semmit-nemértõs-nemgondolkozós" emberekkel.
Ami nem feltétlenül igaz rád, mert nem ismerelek, de a hozzászólásaidból ezt vontam le. Ez szubjektív.
Amúgy meg dolgozok csak néha átlépek és nyomok egy F5öt. 😊
Segítséget kértem nem kioktatást.
Ennyi.