Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Half-Life_2_Fixall_P_1-et hogy normálisan menjen!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Adversus solem ne loquitor
2.5XP
X800Pro
512ddr333 Kingston
Audigy2
4.9 Catalyst
XP magyar SP1
Akkor kipróbálod majd 1GB-al?
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
OFFOLOK:a 400 és a 333 ram között nagy a seb.különbség(mondjuk egy NF7-ben)?
Birdy, 09:43 - Játék: MOHA
(Shacknews) A Valve kiadta Steamen a HL2 ominozus "hangakadós" problémájára a javítást. A beszaggató hang nem a hangkártya problémája, hanem a az AGP, illetve videomemóriába történõ textúratöltögetes okozza autosave vagy quicksave után. A gond manuálisan is kiküszöbölhetó az AA, képernyõfelbontás vagy textúrafelbontás visszavételével.
A teljes SDK jövõ héten érkezik egy kis meglepetéssel egyetemben (egyes hírek szerint ez a hiányzó DM multi moddal kapcsolatos).
info: Hardwired
Half-Life 2 multiplayer & cooperative mod
Next PC upgrade: 2022
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
😊
Mindennen egyetertek, de attol fuggetlenul, h "Az agp texturázás problematikájának nincs köze a rendszermem méretéhez" kell a jateknak 512+ MB RAM.
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Nekem is pont akkor csinálja ha valami duma,vagy hang van.Olyan mintha akkor töltené be a membe.
Amúgy most néztem meg,levettem minden AA+AF-és ugyanaz van.Ezt az 1GB ram próbát légyszi beírni hogy sikerült!
Köszi!
Az agp texturázás problematikájának nincs köze a rendszermem méretéhez vagy a gpu teljesítményéhez. Egyszerûen arról van szó, hogy durván nagy texturaszettekkel dolgozik a HL2, ráadásul nem sokat teketóriáztak a Source-al sem, megy minden izomból ahogy kell, kicsit amolyan hülyegyerek módszerrel (cryengine okosabb-szebb-jobb, ráaádsul az összehangolása a végsõ produktummal nagyságrendekkel kifinomultabb mint a HL2-Source párosé), ezt elkenve kicsit nagyobb felbontással, fûszerezve AA-val problémamentesen gyalogolja le a 128megát a kártyán, megindul az AGP texturázás (aminek hasznossága a mustáros vattacukoréval vetekszik)->audio stuttering. Erre rájöhetett valamiféle bug (valszeg indokolatlanul tart bufferben bizonyos texturákat, ezen hegeszthettek most).
2. Volt egy hotfix/beta/nemtudom catalyst driver, ill az erre épülõ omega, ami saját tapasztalat szerint CS Source-ban (akkor még csak az volt) szinte tetten érhetetlenül kikapcsolja az AGP módot,ott viszont szinte mind1 mi van gépben, a szettek cserélgetése is egy örökkévalóság lesz. Majd visszakeresem vmelyik régebbi hozzászólásomban melyik volt ez a driver pontosan, nem emlékszem rá, de ez még most is bekavarhat.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit