Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

janos666
Ja, és végszóként sirassuk még meg hydrát. Ezzel akkor ki is fújt amit hiányoltam.
És a faszért van kint a sierra oldalán a HL2 raklámnál az eladó xx$-ért vedd meg résznél a hidrás screensot ha nincs is benne a játékban?
janos666
Azért nincs annyi tartalma az alphanak. Amelyik pálya kész van benne az jórészt átkerült a finalba. Ezek a jó apróságok nem értek volna annyit hogy külön kiegészítõ. Sõtt, a mostani történet változatai, ez lett és kész. Ezt hogy kiadják ezt én is tényleg hülyeségnek tartom, csak azt mondom van benne olyan amit nem kellett volna kihagyni...
janos666
Ja, és nem kaptunk távcsöves fegyvert. Pedig illett volna hogy egy kemper leejtse miután gránáttal kiszedtük a sötét ablakból, távcsöves fegyver az sokmindenre jól jött volna.
takraj
Az lett volna az igazán jó, ha a régi változatot is meghagyták volna... mondjuk 2 szálon mehetett volna a történet...

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

takraj
jaja, az szupi volt...nekem is teccett... 😄D

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

janos666
Igen; nem sok; csak D3D-ben megy, a menüje nem érdekes, az engine elvileg még csak nem is ismeri az opengl-t.
takraj
én meg a horpadt hordókat sajnálom pl.... sokkal élethûbbek voltak, mint ezek az új hordók...

janos666
Ja és a psygun, a továbbfejlesztett nullpont cuccos. Amivel megfogtál valamit aztán a görgõvel közelebb és távolabb is vihetted, ha jobbegérgombbal meglõttél két tárgyat összeheggeszthetted õket... Ezt a fegyvert is lehetett volna szerintem használni néhány feladathoz. Bár az alphaban nem volt kész a modellje. (Nem jelent meg a kezedben)
takraj
jaaaaaaaa, így már jó....thx. 😄

Amúgy ezek az e3-mas pályák ki vannak dolgozva? mik vannak még játszható állapotban (town-ok és c17-eken kívül)? És még valami: Neked is csak OpenGL-ben hajlandó futni? Demókat neked lejátssza? Valahogy megoldható az alpha pályáinak a final változattal való kompatibilitása?

janos666
Viszont a devtest pálya néhány ötletét én is sajnáltam. Például a csontvázszerû lényeket akiknek lézer van a felyükbe építve. Azok nagyon beparáztattak! És a gömbök is amikbõl tüskék áltak ki és idegesítõen zúgtak majd lomhán de erõsen kölürvettek és megszúúrta. Tiszta beszarás volt (sokkallinkább mint itt a sokkolós cuccok amik a kocsikra tapadtak), még úgy is hogy nem egyedül játszottam hanem multiplayban fedeztük fel, a DOOM3 elbújhatott...
janos666
Hogy indítod? Create serverrel? Nem úgy kell (legelõször én is úgy próbáltam). Vagy beírod a konzolba hogy map szóköz a páyla neve (ha beírod az elsõ betûjét, pl d1, d3 kiírja alul a lehetõségeket) vagy megkeresd az anon-hl2\hl\maps könyvtárat, kétszer rákattintasz egy pályára, társítod a HL2.exe-hez (!ahhoz ami az anon-hl2 mappába van, nem a finaléhoz! ezt úgy érheted el ha elõtte elindítod és kilépsz - összeakad a finallal...)
szerinted ha jatekra alkalmasnak tartottak volna ezeket, akkor nem lenne benne a jatekban? nem vetetlenul maradtak ki, ugyanigy nem veletlenul volt 3 fejlesztovaltas es a korabbi munkak nagy reszenek torlese a CZ eseteben is - a megjelent jatek szempontjabol igy a legjobb.

janos666
Meg azért ha megnézed több pálya bekerült az alphaból atalakítva. Például ravenholm után mikor ledob a bányába ott lett volna egy 3 bogárból összeolvadt fejtámadó szülõ amibõl rajzottak volna ki a cuccok (nem a semmibõl jöttek volna mint most) és ezt egy nagy marógéppel kellett volna szétzúzni. (a fúró még nem volt vezethetõ, de egyértelmû volt hogy ez lett volna a feladat).
takraj
nekem nem beszélgetnek...csak állnak bambán...

janos666
Vannak ott scriptek. Indítsd el az e3_lab vagy az eli_lab pályát. Ha az a beszélgetés nem scriptelt akkor mi az?
And5
mi van hogy kell megcisnalni ezt a részt http://mystar.atw.hu/and5/d2_coast_090000.jpg ???

takraj
Csak az a kár, hogy ezt nem lehet megcsinálni modban.... (mármint az alphát) Kiváncsi lennék annak a történetére is, hogy mirõl szól....de ezt már sajna sohasem fogom megtudni...de nem is ez a legnagyobb probléma...., hanem az, hogy az alpha így ahogy van használhatatlan.... mivel nincsenek mûködõ scriptek ezért nem lehet semmit sem megtudni a történetbõl... mivel csak opengl-ben fut, szinte semmit sem lehet élvezni a nagy hl2-es graf-ból... és még sorolhatnám... kár, hogy a valve nem adta közkézre ezeket a pályákat, hogy mûködjenek, az új engine-el is, hogy majd valaki megcsinálja modban legalább....... .... ... .. .

30847-re írtam😊 ANDS
Meg szerintem le lehet azt lökni rendesen de nem ugy hogy meglököd(?) az asztalt!!!
janos666
1-Hát az alphaban jól mûködött a monitorfizika, én innen se hiányoltam (nem kell annak nekimenni, mi vagy te ogy le akarod verni a haver monitorát?...)
2-Így visszanézve az alpha egy teljesen más játék, alig van olyan pálya ravenholmon kívül ami hasonlít, sok felyezetnek még az alapötlete sem derül ki az alphaból és minden alphas pálya játékmenete (ravenholm) is megváltozott...
INSTICifu milyen videókártyád van?
janos666
Nem sikerült megálnom és beosztani, ma délután befejeztem. A befejezés nagyon jól kezdõdött. NE OLVASS TOVÁBB HA... 1-Elfogadtam hogy G-man újra bespájzol a semmibe amíg újra szükség nem lessz rám (bár miért nem várhatom ezt meg a földön ténykedve átlag emberként, mindegy...) Csak a credit után amit egyáltalán nem értek az az hogy a doki Lamarja hogy a faszba kerül oda hozzám? Nem áll össze, hisz G-man 'kiszállok'-ot mond vagyis valószínûleg megint egy vonaton hagy, hogy jön õ ide meg a doki hangja? 2-Most akkor a jóakarók irányította demagóg végül is ott döglögg a teleportba vagy átjutott az új gazdatestébe?
Egyébként a végében én azt is furcsáltam hogy mikor a demagóg (nem tudom a nevét azért nevezem így) rámfogta a ZPG-t mi a fasz történt mert nem robban fel a kezérbe, mi se sérültünk meg... Ez enyhén túlzásbavitt ködösítés, nekem soknak tûnt egyszerre...
takraj
Amúgy nemtom észre vettétek-e, hogy a 2003 okt. elõtti videókban meggyire mutogatják pl. a laboratóriumban lévõ monitort az asztalon, hogy nekimegy és leborul róla... Nos én akárhányszor mentem neki az asztalnak, egyszersem borult le...érdekes...

Amúgymeg ezt találtam:
=======================
"Tartalmilag nem kell számítanunk az Opposing Force és a Blue Shift-nél felmerült egyre rövidebb játékidõre. A HL2 a maga 12 epizódjával hosszabb lesz, mint a HL1! Állítólag 36 órányi tömény játékot foglal magában. A nem lineáris játékmenetnek köszönhetõen érdemes lesz többször is végigvinni a játékot, mivel a fejlesztõk állítása szerint elsõ végigjátszásra a helyszínek mindössze felét fogjuk csak látni."

forrás: HC.Gamer

Javítsuk kicsit ki....

Játékidõ: kb. 20óra
Játékmenet: Lineáris
Elsõ végigjátszás: A helyszínek 100%-a látható...

Nem tudom, de lehet, hogyha az alfát annó nem lopják el, akkor TÉNYLEG ilyen lenne ez a játék...de így....nah, mind1 azért röpke 1 év alatt remek új sztorit írtak hozzá... 😄

---------------
javítsatok ki, ha tévedek...

PS.: Nem fikázásnak szántam...!!! 😄DDD

tehát 30830, amdopteron!
nemcsakfeel
ajánlott konzol parancsokat a FAQ-ba tegyétek ki!!!

*hihi ** *

tibor16
visszaolvasni... -oldalt a képernyõdön van egy csúszka, úgy tucc lefelé haladni, és ott lentebb olvasgass...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Jó, de olvass visszább pár sorral csak, pont most volt rola szo!
Utána kérdezd meg megint
😊
tibor16
bocs, csk most tudtam géphez ülni... jah, a legújjabb magyarítás átírta a cfg fájlom, -így más billentyût kapott a gugolás mint amit én adtam neki.. azér köszi 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

CoolStuff
LOL, ahányszor benézek ebbe a topikba, mindig ez a kérdés!😄DDDDDDDDDD

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

bricsi01
megvárom az ISO-t ha lesz

Szerintem ezeket a részeket kivágták belõle😊 Majd lehet lesz egy korhatáros is? Á lá Star Wars ott állítolag az olyan részeket DVDre akarják, hogy ne legyen korhatáros(?) Ezt az origon olvastam valamikor honapja mellesleg most jut eszembe ott ugyanígy kérdõjelet tett így zárójelbe a korhatáros szo mögé asszem aki írta... Nem én
Evogordon
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ VÉGIG VITTEM!!!!!!!!!!

oké koszonom.sorry a felesleges kerdesekert.

Jimi Hendrix

Hogyan tudom csak a CSS-t felrakni?

(Fugitive írta) "Esetlag meg lehet próbálni lökdösni valamivel vagy többször nekifutni a résznek. Nekem késõbb volt ilyen problémám, szintén egy liftes résznél, csak más lányzóval. Akkor odaraktam a helyére (mielõtt odaállt volna) egy hordót és "beleállt", majd amikor megjött a lift, szépen besétált. De ezzel én is elszöszöltem egy darabig." Erre írtam😊 a poénT😊
Ugy látszik egy kicsit a sexre is hajaz a hl2😊 És most nema lift miatt írom! Viccet félretéve ha még visszább olvastál volna itt, akkor bár lehet már eléggé az oldal közepénél van mindegy a lényeg hogy lent alul az oldalon várj inkább olv. el😊:

(INSTICifu írta) ma 14:22 | Privát | Galéria | Válasz | #30767

Ott lent alul van az SG-nek egy hozzászóláskeresõje, beírod, hogy "lift" és rányomsz a "mehet" gombra. Ez szépen kiadja az összes hozzászólást ebbõl a topicból, amiben a "lift" szó szerepel. Már többféle ötlet volt (mentésektõl kezdve a legkülönfélébb elötte/utána megyek trükkök), lehet szemezgetni...

Már csak Copy/Paste-el nyomom... 😊)

http://bop.agria.hu

Na még be is másoltam
[NST]Cifu
Lõjjetek le...

<#violent><#falbav>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Valaki tudja mit lehet csinalni a motorcsonakos rezs utan a mikor bugos a lift mert bevan ragadva?

Jimi Hendrix

uv
akkor marad a dugás<#nyes>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

hykao
sajnos ez nem kivitelezhetõ, mert már ott áll a csaj, amikor visszakapom az irányítást...

tehát akkor ez az a bizonyos AI probléma...
fugitive1
Esetlag meg lehet próbálni lökdösni valamivel vagy többször nekifutni a résznek. Nekem késõbb volt ilyen problémám, szintén egy liftes résznél, csak más lányzóval. Akkor odaraktam a helyére (mielõtt odaállt volna) egy hordót és "beleállt", majd amikor megjött a lift, szépen besétált. De ezzel én is elszöszöltem egy darabig. <#wow3><#wow3><#wow3>

Egy darab hiba nem volt azt nem a half-life 2-re értendõ, hanem simán 😊 Ja és én azt mondom hogy szerintem min 61.77-es driver kell hozzá! Van az a dxsupport.cfg nevû file abban van ez a videókártyáknál, (szinte az összes létezõ benne van még a több évesek is tehát pl Riva TNT😊 meg 3Dfx(?) tehát Voodoo igaz ezeknél unsopported is.. Valami ilyesmi😊
"name" "NVidia GeForce 6800 Ultra"
"VendorID" "0x10DE"
"MinDeviceID" "0x0040"
"MaxDeviceID" "0x0040"
"m_nDriverVersion_Build" "6177"
"DefaultRes" "1024"
"CentroidHack" "1"
"ConVar.mat_antialias" "4"
"ConVar.r_fastzreject" "1"
"ConVar.mat_forceaniso" "8"
"ConVar.cl_detaildist" "1600"
"ConVar.cl_detailfade" "400"
hykao
Az AI probléma, ha az elején a bannerben szereplõ csaj csak áll a liftnél, s meg sem mozdul?
Elolvastam a FAQ-t, meg kicsit visszaolvastam, de nem találtam egyértelmû infót...

Mit csináljak? Kurjam meg hátulról? 😊)) Má' olyan ideges voltam, hogy kiugrottam az ablakon, a karhatalom jármûveihez... 😊))
Nos nevetni fogsz de a driverek meg már újabbak, sõt amit at Nvidia kiadott Beta drivert a half-life 2 megjelénésére (hu mi másra?😊
Az még újabb😊 az a 67.02es, az elõzõ meg 66.93. Az elõbbinél asszem november eleje vagy nemtom, de az utobbi nov. 17.. (!) Én nekem ez van fönt, nekem is FX5600 van a változatosság kedvéért s még egy darab hiba nem volt, plusz ezzel a driverrel jobban lehet tuningolni! Szinte sokkal jobban. Ez is plusz pont..
Aquli
gf fx 5600.
1024*768 medium beállításokkal tûrhetõen megy.
Bár a driverem nem a legújabb. de a netem szar hogy letöltsem most hirtelen az újat :/

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Driver probélma lesz szerintem. - vagy - Milyen a videókártyád? Le merném fogadni hogy vmi régebbi... Ugye?
(Viszont a mat_clipz 0-t is kivettem, igy is franko, akkor majd csak víznél lesznek gondok mi.. ?
Aquli
Hello!
Elolvastam a faq-t, de nem találtam megoldást a problémámra:
A játékban egy csomo textura szar, tiszta fehér. Pl néhány kilincs, sok mozdítható tárgy, vagy pl az idegesítõ repülö robotkák.
Ez a textura hiba mitõl lehet?
Elõre is köszi

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

[NST]Cifu
Ez azért már súrolja a szadizmust... 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Létezik már valami megoldáss a játék cd emulátorral való futtatására?

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp