Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És a faszért van kint a sierra oldalán a HL2 raklámnál az eladó xx$-ért vedd meg résznél a hidrás screensot ha nincs is benne a játékban?
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Amúgy ezek az e3-mas pályák ki vannak dolgozva? mik vannak még játszható állapotban (town-ok és c17-eken kívül)? És még valami: Neked is csak OpenGL-ben hajlandó futni? Demókat neked lejátssza? Valahogy megoldható az alpha pályáinak a final változattal való kompatibilitása?
2-Így visszanézve az alpha egy teljesen más játék, alig van olyan pálya ravenholmon kívül ami hasonlít, sok felyezetnek még az alapötlete sem derül ki az alphaból és minden alphas pálya játékmenete (ravenholm) is megváltozott...
Egyébként a végében én azt is furcsáltam hogy mikor a demagóg (nem tudom a nevét azért nevezem így) rámfogta a ZPG-t mi a fasz történt mert nem robban fel a kezérbe, mi se sérültünk meg... Ez enyhén túlzásbavitt ködösítés, nekem soknak tûnt egyszerre...
Amúgymeg ezt találtam:
=======================
"Tartalmilag nem kell számítanunk az Opposing Force és a Blue Shift-nél felmerült egyre rövidebb játékidõre. A HL2 a maga 12 epizódjával hosszabb lesz, mint a HL1! Állítólag 36 órányi tömény játékot foglal magában. A nem lineáris játékmenetnek köszönhetõen érdemes lesz többször is végigvinni a játékot, mivel a fejlesztõk állítása szerint elsõ végigjátszásra a helyszínek mindössze felét fogjuk csak látni."
forrás: HC.Gamer
Javítsuk kicsit ki....
Játékidõ: kb. 20óra
Játékmenet: Lineáris
Elsõ végigjátszás: A helyszínek 100%-a látható...
Nem tudom, de lehet, hogyha az alfát annó nem lopják el, akkor TÉNYLEG ilyen lenne ez a játék...de így....nah, mind1 azért röpke 1 év alatt remek új sztorit írtak hozzá... 😄
---------------
javítsatok ki, ha tévedek...
PS.: Nem fikázásnak szántam...!!! 😄DDD
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Utána kérdezd meg megint
😊
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Jimi Hendrix
(INSTICifu írta) ma 14:22 | Privát | Galéria | Válasz | #30767
Ott lent alul van az SG-nek egy hozzászóláskeresõje, beírod, hogy "lift" és rányomsz a "mehet" gombra. Ez szépen kiadja az összes hozzászólást ebbõl a topicból, amiben a "lift" szó szerepel. Már többféle ötlet volt (mentésektõl kezdve a legkülönfélébb elötte/utána megyek trükkök), lehet szemezgetni...
Már csak Copy/Paste-el nyomom... 😊)
http://bop.agria.hu
Na még be is másoltam
<#violent>#violent><#falbav>#falbav>
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Jimi Hendrix
tehát akkor ez az a bizonyos AI probléma...
"name" "NVidia GeForce 6800 Ultra"
"VendorID" "0x10DE"
"MinDeviceID" "0x0040"
"MaxDeviceID" "0x0040"
"m_nDriverVersion_Build" "6177"
"DefaultRes" "1024"
"CentroidHack" "1"
"ConVar.mat_antialias" "4"
"ConVar.r_fastzreject" "1"
"ConVar.mat_forceaniso" "8"
"ConVar.cl_detaildist" "1600"
"ConVar.cl_detailfade" "400"
Elolvastam a FAQ-t, meg kicsit visszaolvastam, de nem találtam egyértelmû infót...
Mit csináljak? Kurjam meg hátulról? 😊)) Má' olyan ideges voltam, hogy kiugrottam az ablakon, a karhatalom jármûveihez... 😊))
Az még újabb😊 az a 67.02es, az elõzõ meg 66.93. Az elõbbinél asszem november eleje vagy nemtom, de az utobbi nov. 17.. (!) Én nekem ez van fönt, nekem is FX5600 van a változatosság kedvéért s még egy darab hiba nem volt, plusz ezzel a driverrel jobban lehet tuningolni! Szinte sokkal jobban. Ez is plusz pont..
1024*768 medium beállításokkal tûrhetõen megy.
Bár a driverem nem a legújabb. de a netem szar hogy letöltsem most hirtelen az újat :/
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Elolvastam a faq-t, de nem találtam megoldást a problémámra:
A játékban egy csomo textura szar, tiszta fehér. Pl néhány kilincs, sok mozdítható tárgy, vagy pl az idegesítõ repülö robotkák.
Ez a textura hiba mitõl lehet?
Elõre is köszi
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp