42676
  • nyirog
    nem tudjátok mit kéne csinálni ahhoz h az ember 1680*1050-es felbontásban tudjon játszani a half-life 2-vel?
  • Aquir
    + speedrun
  • Aquir
    half life in 60 sec :DD

• LuCKY sTAR
    HI ANX vissza átitatottam angolra és megy zsír :) köszi
  • Jani21
    Nekem a PLATFORM ERROR:MODULE FAILED TO INITIALIZE hibaüzenet akkor jött elő, ha a Steamet átállítottam magyar nyelvűre. Visszaállítva angolra megoldódott a probléma. A másik hibaüzenettel én még nem találkoztam. Talán csak az előbbi okozza.
  • LuCKY sTAR
    Hí all szerintem elég láma kérdés de azért szeretném rá tudni a választ.Nem indul a hl2 DM (eredeti) ezt kB 1 hete csinálja pedig már játszok vele több mint 6 hónapja.el indítom be jön a menü és utána ki lép és ezt írja ki (PLATFORM ERROR:MODULE FAILED TO INITIALIZE) az egyik ha le ok akkor a másik üzenet:A"0X10103E2C" CÍMEN TALÁLHATÓ UTASÍTÁST A "0X0EA5A1A0"MEMORIACIMRE HIVATKOZOTT.AMEMORIATERÜLETEN NEM VÉGEZHETŐ EL A KÖVETKEZŐ MŰVELET :READ".Újra telepi tetem de ugyan úgy meg marat ez a hiba.Röviden ennyi előre is köszi a válaszokat
  • SZilaJMaGGoT
    Nemtudja valaki, h honnan tudnék letölteni NOESIS DVD-ket?? Torrentet az istennek se találok ami van azt már nem seedelik... Ez végülis nem annyira warez mer a játék megvan... :D
  • TSL16b
    Hát igen, a "nincsmeg" problémára a "nekeresd" is egyfajta megoldás... De szerencsére létezik az "ittvan" is.
  • Ryder62
    Mikor kinyílik a lift ajtaja nyomj egy gyorsmentést és ha nem száll be akkor egy gyors betöltést. Miután betöltötte rögtön be kéne szállnia a liftbe.
  • RelakS
    Kitalálom: Nem vetted meg
  • kotivok
    hali !
    az a hl2 ben a black mesa east szakasznak az elején egy nővel kéne liftbe szállni, de nem száll be. nem tud vki segíteni?
    Rip - VIP
  • RelakS
    Én speciel a steam-en elérhető steam magyarításról beszélek.

Egyébként valamiért úgy vettem észre, hogy sokszor a gondot a magyarítás eltüntetése megoldja. Persze az UT3-ról meg képtelen vagyok levakarni a gyárit ...
  • TSL16b
    ...angolul. Ha valaki nem érti az angolt, ezzel nincs kisegítve. Azért készítjük a magyarítást, hogy mindenki élvezhesse a játékot, csak le kell tölteni a steam.magyaritasok.hu-ról a hozzávaló csomagot, és bemásolni a helyére, akkor magyarul is menni fog. Még a Steam-klienshez is van rendes magyar szöveg, amiben a Store nem Tárolás.
  • RelakS
    A Steam magyarítást felejtsétek el!
    Beállítottam, onnantól kezdve nem indult a Half Life 2. Visszaraktam angolra, azonnal indult!
  • tonyr #41781
    nos ha telep hl2 és steam indit akkor ugyebár ki kell engedni steam-et teljesen a netre a tüzfalon keresztül, mivel a frissitéseket letölti
    ill steam-be a file menüpontban az update (felüröl a 2.) frissiteni is érdemes...
    amugy leirhatnád milyen a pc konfigod, hátha nem elég a játék futtatásához... pl a vga-d nem sm2-es...
    sajnos nemleszek 3 napig, de rem sikerül elinditani mivel ez az 1ik legjobb fps...mármint az össz hl :)
  • Herman03
    Sziasztok.tovább jutottam már betölti a játékot és azt irja...platform error:module failed to initialize
    Nah mit csináljak hogy ezt ne irja ki
    Help..előre is köszo
  • Atesz92
    Sziasztok. Érdekelne egy olyan hogy ki ért Half Life 2 LAN-hoz?? Mert barátaimmal szeretnén olyat hogy LAN on csinálni a küldiket...aki ért hozzá feltétlen írjon lécives, és köszönöm;)
  • vörösrákt
    Hello
    LÉTSZIVES SEGÍTSETEK A BARÁTOMNAK!!!
  • Herman03
    Hy!

TSL16b-beszéltem valakivel aki azt mondta hogy lehet hogy a netemmmel vagy a baj hogy a szolgáltatónak a tűzfala fogja meg.neked milyen szolgáltatótól van neted?
  • Herman03
    jah meg regisztráltam és emailbe nem jött visszajelzés,az baj?
  • Herman03
    az a bajom vele elinditom a játékot és azt irja?Ez a játék jelenleg nem elérhető Légyszives próbáld ujra máskor...............de ennek mi lehet az oka?
  • TSL16b
    Milyen gondja volt? Hogy magyarra állítva nem indult el a játék, amihez nem töltött le magyarítást? Vagy a hivatalos fordítás csapnivaló minőségére célzol?
  • SZilaJMaGGoT
    Ez botrány...
  • Herman03
    Hy!

Valaki vegyen már fel msn-re aki ért a half life 2 steam beállitásához valamint azt is tudja hogy inditáskor miért irja azt a játékom hogy:Ez a játék jelenleg nem elérhető Légy szives próbáld meg ujra máskor?
    Jah az msn-cimem meg:[email protected]
  • RelakS
    Van magyarítása, hivatalos

Ha nem az van neked fent, gond lehet vele (mint ahogy itt jó sok embernek gondja volt a magyar steam-mel
  • Herman03
    nincs magyarositása csak belemész a my game aztán settings és a 2.ra kattincs és ott van a nyelv kiválasztása
  • RelakS
    Magyar a steam. Van hivatalos magyarítása a steam-nek?
  • Herman03
    Na szóval feltettem a játékot az episode 1 episode 2 meg a deathmach-ot és a telepités után belemegyek a steamba és a salyát játékok(mert nekem magyar a steam)utána az episode 1-re jobb klikk és játék inditása utána a képernyő közepén irja hogy játék előkészitése és utána steam hiba
  • Herman03
    regisztráltam is meg minden de azt irja amikor elinditom a játékot:Ez a játék jelenleg nem elérhető,Légy szives,próbáld meg máskor ujra
    Nem tudná nekem megmondani valaki hogy mi a probléma oka
  • RelakS
    esetleg a cd kódot még regisztrálni kell, de már rég volt :]
  • Fantos
    steam-ben my games fül ott lesznek a játékok ha telepíteted rákatt amelyikel játszani akarsz és have fun :D
  • Herman03
    boltba vettem de nekem csak 1 papir van benne azon is több nyelven van a telepitése de azt nem irja hogy hogyan kell beállitani a steamet,lécci irja már le nekem valaki
    Ekőre is köszönöm
  • RelakS
    steam-en keresztül vetted? (Kiejtés: sztím), vagy boltban?

Utóbbiban elvileg magyar használati utasítás is van, nekem a hl2-höz volt
  • Herman03
    Sziasztok!

Segitsetek:az a problémám hogy vettem egy orange box-ot és telepités után nem tudom hogy kell beállitani a steamot,hogy kell ezt beállitani?
    Nagyon megköszönném
  • Dj Lyon
    sziasztok

a kövekező a problémám:
    újratettem a játékot,mert elállítottam a felbontást,és nem lett jó.
    és amikor indítom,a kép mázgás lessz és a felbontás a windows-ban átállítódik 640*480 ba. (a windowsban lessz mázgás a kép) és a processzor meg 100% osan ki van használva,de a játék az sehol,mégcsak a futó programok között sem jelenik meg,csak a folyamatok között a feladatkezelőben. már vagy 5* újratettem,de semmi. megmondaná valaki hoogy hogy kell ezt a probléműt megoldani?
    nagyon megköszönném!
  • tonyr #41760
    hl2hun :P
  • Hapho
    Hoppsz, erre már meg is találtam a megoldást, de azt még mindig nem tudom hogy hogyan lehetne rábírni a játékot hogy használja az 5.1-es hangrendszert és ne csak sima sztereóba szóljon? Van erre valakinek valamilyen ötlete?
  • Hapho
    Sziasztok. Nekem nem akar elindulni a HL2. Kiírja hogy loading aztán úgy is marad. 2 hete még rendesen ment most meg semmi pedig a konfig nem változott azóta. Nálam van a hiba vagy ez a Steam ajándéka a Half Life szülinapjára?
  • Aquir
    HBD! nagy játék volt :)
  • Fantos
    HAPPY BYRTHDAY HALF LIFE!!!