Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
1: otthagyom a kocsit és gyalog megyek tovább ( mert a doboldalon fel lehet gyalogolni a hídra)
2: Fel kell mászni azokra a kiterített pokróc félékre egy hordóra álva és beugrani az erõtér mögé a kapcsológombbal.
Hát sok értelme nem volt a játéknak. Kiengedtük a hagyalesõket vagy miket a szabadba, húha...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Miután túltettem magam a neverséges szinkronhangokon (és hogy nincs hozzá angol feliratfile se) azt hittem egész érdekes lesz (mindíg több irányba lehetett menni, nem is tudtam jófelé indulok-e...) Aztán a legelején el is akadtam. Kijöttem az épületbõl, lelõttem pár embert aztán egy repülõ lényt, furikáztam egy kicsit a kocsival, aztán belefutottam egy erõtérbe, visszamentem a házhoz, lelõttem vagy 10 kombine katonát, megtaláltam az erõtér kapcsolóját, de nem férek hozzá, mert az is erõtér mögött van. Rálõttem pisztollyal, rakétával, gravitonpuskávak izzítgattam, dobáltam rá hordókat, fûréskorongokat, elétartottam egy gránátot de semmi. Másfelé meg nem visz az út, visszafelé se lehet már bemenni az epületbe ahol a játék kezdõdött.
egyébként Garry modban meg lehet nyitni a HL pályákat akkot ha ezt egy serveren teszem nem ugyanaz az eredmény?
Synergy: Haverokkal lehet végigvinni a HL2 és EP1 single player pályákat, erõs összedolgozás szükséges! Nagyon raj. Alapjában a HL2 Deathmatch alatt olvastatja be a pályákat (úgyhogy az is kell hozzá). Az ellenfelek, az NPC-k és a jármûvek (meg globál minden) kitûnõen mûxik.
Itt a link!
Amúgy az Orange Box-ban egy cd-key van, amelyik mind az 5 vagy 6 játékhoz biztosítja a hozzáférést? Igazából csak az EP2 miatt érdekelne, a Synergy nevû coop mod miatt. Aki nem ismeri és szereti ezt az utóbbi egy évtizedben méltatlanul háttérbe szorított cooperative módozatot, az mindenképp próbálja ki! most már megy az EP1 alatt is.
Úton van a Steames játékok magyarítását mindig naprakészen tartó rendszer is, éppen most fejlesztõdik.
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Ma letöltöttem a Half Life 2 magyarositást . Mident úgy csináltam , ahogy írták . Amikor elindítom a játékot akkor kiírja hogy Loading majd kilép és ezt írja :
Platform Error : module failed to initialize .
Aztán meg ezt :
A "0x241f94f7" címen található utasítás a "0x0e0dcb38" memóriacímre hivatkozott. A memóraterületen nem végezhetõ el a következõ müvelet: read".
Kérlek segitsetek . Mit csináljak hogy jó legyen ?
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
:-(
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Itt mi a teendõ?
Így töltöttem le...
És itt?
Megvan
Itt mit kell csinálni?
THX.
Valaki nem tudna segíteni...
Egy képfeltöltõ oldal kellene ahová nem kell regisztrálni + semmi!
Már kaptam egy külföldit innen ,de eltünk a könyvjelzömbõl!
THX,Krisz.
http://www.youtube.com/watch?v=8yeSyDNjRq8
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
ACER Aspire 5738ZG
A Highway14-es pályán vagyok, és eljutottam a fõhadiszállásig. Megkaptam a rakétevetõt, és lelõttem a Gunship-et. Most hova tovább? Próbáltam a keypad-et nyomogatni, de nem jött össze.
Van valakinek valami 5lete? A válaszokat elõre is köszi!
ACER Aspire 5738ZG
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE