Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
hát jah

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

janos666
Á, végül találtam két módot a továbbjutásra:
1: otthagyom a kocsit és gyalog megyek tovább ( mert a doboldalon fel lehet gyalogolni a hídra)
2: Fel kell mászni azokra a kiterített pokróc félékre egy hordóra álva és beugrani az erõtér mögé a kapcsológombbal.
Hát sok értelme nem volt a játéknak. Kiengedtük a hagyalesõket vagy miket a szabadba, húha...
Aquir
hát megnéztem a töltések képeit, de max csak részletek merülnek fel hogy hol vagy. Nem a gravity gunt kell használnod valahol? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
én már végigjátszottam (legalábbis asszem, mert annyi mod van itt hogy a normál játékokkal együtt már lassan a képernyõ aljáig érnek 1400x1050-ben 😛) nem tom hol van az a rész, esetleg képet róla és a környékrõl 😊

janos666
Játszott már valaki a Awakening moddal?
Miután túltettem magam a neverséges szinkronhangokon (és hogy nincs hozzá angol feliratfile se) azt hittem egész érdekes lesz (mindíg több irányba lehetett menni, nem is tudtam jófelé indulok-e...) Aztán a legelején el is akadtam. Kijöttem az épületbõl, lelõttem pár embert aztán egy repülõ lényt, furikáztam egy kicsit a kocsival, aztán belefutottam egy erõtérbe, visszamentem a házhoz, lelõttem vagy 10 kombine katonát, megtaláltam az erõtér kapcsolóját, de nem férek hozzá, mert az is erõtér mögött van. Rálõttem pisztollyal, rakétával, gravitonpuskávak izzítgattam, dobáltam rá hordókat, fûréskorongokat, elétartottam egy gránátot de semmi. Másfelé meg nem visz az út, visszafelé se lehet már bemenni az epületbe ahol a játék kezdõdött.
Kösz látom, csak ezt a steames letöltési dolog sehogy sem ül nekem. Jobban szeretem, ha fizikai valójában is gyönyörködhetek a gyárilag kiadott cuccnak.

ollie
Ja nem, azokat csak az anthologyban, de az is csak 15 dolcsi.

ollie
Steam-en a HL1 10 dolcsi, és ingyen megkapod hozzá a kiegjeit is.

Ha valaki találkozik eredeti HL1 Anthology-val valamelyik boltban, az kérem ordítson ide az éterbe! Egyszerûen nem kapni sehol...

Fantos
És eddig errõl én mért nem tudtam?! erre vágytam mndíg is
egyébként Garry modban meg lehet nyitni a HL pályákat akkot ha ezt egy serveren teszem nem ugyanaz az eredmény?

Kösz!
Synergy: Haverokkal lehet végigvinni a HL2 és EP1 single player pályákat, erõs összedolgozás szükséges! Nagyon raj. Alapjában a HL2 Deathmatch alatt olvastatja be a pályákat (úgyhogy az is kell hozzá). Az ellenfelek, az NPC-k és a jármûvek (meg globál minden) kitûnõen mûxik.
Itt a link!

ollie
Mit tud ez a Synergy?

Egyébként igen, egy db kulcs van az Orange Box-ban.

Tépem magam ezerrel ezen az Orange Box-on. Jól megszivatták a népet, s persze azt a részét, amelyik eredetiben vette meg az alap HL2-t és az Episode One-t. Nagyon korrekt húzás volt!
Amúgy az Orange Box-ban egy cd-key van, amelyik mind az 5 vagy 6 játékhoz biztosítja a hozzáférést? Igazából csak az EP2 miatt érdekelne, a Synergy nevû coop mod miatt. Aki nem ismeri és szereti ezt az utóbbi egy évtizedben méltatlanul háttérbe szorított cooperative módozatot, az mindenképp próbálja ki! most már megy az EP1 alatt is.

ollie
😄DDD

RelakS
Angol tudás szükséges!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

TSL16b
Természetesen nem a magyar fájlokat frissítette a Steam (az még odébb van), hanem az angol eredetiket. <#awink>

TSL16b
Lehet, hogy a HL2 esetében is segít az újabb menüfájl átemelése a HL2:Episode Two magyarításából, mert ugyanilyen baja van az Episode One-nak is, és annál ez volt a megoldás. (A hl2\resource\gameui_hungarian.txt, hl2_hungarian.txt és valve_hungarian.txt fájlokat idõközben frissítette a Steam.)

Úton van a Steames játékok magyarítását mindig naprakészen tartó rendszer is, éppen most fejlesztõdik.

OFF : Kérlek segitetek sürgõs . Köszönöm !

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Sziasztok !

Ma letöltöttem a Half Life 2 magyarositást . Mident úgy csináltam , ahogy írták . Amikor elindítom a játékot akkor kiírja hogy Loading majd kilép és ezt írja :
Platform Error : module failed to initialize .

Aztán meg ezt :
A "0x241f94f7" címen található utasítás a "0x0e0dcb38" memóriacímre hivatkozott. A memóraterületen nem végezhetõ el a következõ müvelet: read".

Kérlek segitsetek . Mit csináljak hogy jó legyen ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

sztem ne játszál ezzel a játékkal ha ien bonyolult neked.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Be ,de akkor sem csinál semmitt!!!
:-(

artschi
beszállsz a liftbe?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Itt mi a teendõ?

.....

Nekem a játék magyarul van meg!
Így töltöttem le...

Fantos
hejvaz most nézem hogy magyar szavakat HL2-höz is van?

HIHIHI....

Fantos
menj fel a lépcsõn 😛

És itt?

THX!

Megvan

mikor lent van pakold meg sujjal amennyivel csak tudod... azt megint lehuzod mikor felfelé akar indulni, csak ha tulsuly van akkor nem fog felmenni... azt idamész és ráálsz és lepakolod a cuccokat és elindul.

Itt mit kell csinálni?
THX.

Sziasztok!

Valaki nem tudna segíteni...
Egy képfeltöltõ oldal kellene ahová nem kell regisztrálni + semmi!
Már kaptam egy külföldit innen ,de eltünk a könyvjelzömbõl!

THX,Krisz.

akkor mond hogyan... mert van egy csomó ien jó video... ettõl a gyerektõl...

Fantos
sikerült^^

Fantos
Hadd énis próbálkozam!

Fantos
ez nem jött be

dejó...

http://www.youtube.com/watch?v=8yeSyDNjRq8

Ismeritek? 3részes (egyenlõre)
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8yeSyDNjRq8&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8yeSyDNjRq8&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

ott egy jódarabig elleszel 😄

Mindkillers
Sziasztok! Az Episode2-ben a legvégén amikor a rakétát kell megvédeni,hány darab Combine jön,mert már nagyon unom õket,már 8 at kinyírtam és megint 4 jön egyszerre...<#pardon1><#wilting>

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

vki
Köszi! Megnézem, de ha jól emlékszem van ott móló szerûség a dörömbölõ mellett.

ACER Aspire 5738ZG

Fantos
világítótorony vagy környéke nemtom de ilyen vékony kiálás ahonan jól belezúghatsz a vízbe

vki
Hi!

A Highway14-es pályán vagyok, és eljutottam a fõhadiszállásig. Megkaptam a rakétevetõt, és lelõttem a Gunship-et. Most hova tovább? Próbáltam a keypad-et nyomogatni, de nem jött össze.

Van valakinek valami 5lete? A válaszokat elõre is köszi!

ACER Aspire 5738ZG

RelakS
Mert ez van benne az EULA-ban, hogy a játék birtoklásának feltétele az internet, legalább a kód leellenõrzésének idejére

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

tehát az eredeti rendes telepitõs....és miért kell hozzá állandó net kapcsolat...ez miért elõfeltétele a singeplayernek, miért nem enged játszani?..(egyébként van hozzá offline crack)
TSL16b
Nem, a megvett mindenben éppen ellenkezõleg viselkedik: bemásolja magát, állandó net kell hozzá, és nem enged játszani. Persze kicsit sarkítva. <#kacsint> Valójában azért néha netkapcsolat nélkül is lehet vele játszani, de sosem lehetsz biztos benne.

hello mindenki. leszedtem a játékot netrõl, a hl2-t, valamint az episode one-t is....és az a problémám, hogy egyiksem install-os...hanem mind a kettõt ugy kellett felmásolnom a merevlemezre, és igy tudtam velük játszani..mitõl van, hogy nicns rendes telepitõje egyiknek sem? ha eredetiben veszem meg akkor is igy járok?
Aquir
CS:S topikban volt ilyenrõl szó, mivel az fps (frame per sec) száma fontosabb ott 😊 A CS:S nél voltak ilyen config módosítások, direkt ilyenek, hogy pl a gránát robbanását, fegyver torkolattüzét eltünteti, stb, kérdezd meg ott