Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantos
esetleg keres egy cheat-et ami kikapcsolja az effekteket

Aquir
ok 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Fantos
Õõõõ... jó kérdés de így átgondolva nemnagyon lehet semmit azzal

Aquir
garry's moddal hogyan lehet azt?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Fantos
vagy garry mod vagy felteszed a hiányzó fájlokat amik a füstel kapcsolatosak szal mentsd le a mentésed és instaláld újra

CoolStuff
Sziasztok!

Vki tudna segíteni, hogy az EP1-ben a tûz fölötti füstöt (nem légelszívóval:F), hanem konzolból, vagy moddal, hogy tudnám kikapcsolni? Egy elég szar gépen kezdtem el újra és hát a kis lila/fekete kockás lapocskák füst helyett igen bosszantóak.😄 Elõre is thx bárminemû helpet! És esetleg, ha van vmi külön kis progi olcos gép/tûrhetõ játékélmény összehozására kifejezetten a hl2-höz, az se ártana, mert itt már a tuning is alig segít😄D de a füst a legnagyobb bajom, szaggatni nem a jó öreg gf4 mx440-en "szóda" beállítással<#idiota>

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Aquir
😊)

Fantos
Velem az történt hogy miután játszotunk dogal ott ül azon a fémizén és amikor nagybasn lõdöznek minket õ megáll egy helyben és nem csinál semmit

jobb volt amikor leugrás közben akadt meg ugyanitt akkor össze vissza rángatozodt a lába csak arról nincs kép

Aquir
Egy kis bug amikor másodszor játszottam végig a HL2-t csak úgy (Eredeti, Steam-rõl letöltött HL2): ilyen hibát még nem tapasztaltam 😄 Egy Loading után jelent elém a semmibõl egy új Alyx, aki nem csinált semmit, csak szótlanul követett, majd a történetet követve megint összetalálkoztam a "normális" Alyx-szel, az meg ugye tevékenykedett 😊 Egy ajtón nem tudott utánamjönni a hamis Alyx (az eredeti meg a történet szerint maradt az egyik helyen magára), ugyhogy csak rövid ideig üldözött 😊)

Hmm lennne egy apró kérdésem most pontosan meik Half-Life kell a Missing Informationnak? mert nekem van egy nagyon nagyon régi collectors edition-öm. Az még a legrégebbi változat... szal nincs HDR stb...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Seth
Ha valaki tud,biztos lehetsz benne hogy segít itt is. Nem kell 10000 felesleges topik minden kérdésnek, vili?

PSN ID.: Beegabor

Ravkin
Köszönet az sg szerkesztõségének hogy ezúton sem juttottam semmire, tényleg logikus ide írnom a problémámat, hogyha abban sem reménykedhetek hogy bárkitõl is használható választ kapok. Köszi sg team csak így tovább !

Windows 7

Ravkin
az e3_terminal már megvan de csak a bétával megy és túl bugos, az MI be nincs benne, szóval használható verziókat írjatok ha lehet, tudom h a legtöbb rész a bétából van de pl az e3_terminal nem megy béta alatt + még van 12 pálya amit szintén nem lehet megtalálni.

Windows 7

Ravkin
Sziasztok ! Valaki tud valamit arról, hogy honnan tudnám letölteni ezeket a részeket :

http://www.youtube.com/watch?v=jzOVDFsO8hE

a válaszokat elõre is köszönöm.

Windows 7

Hali, valaki jön HL" deathmach ezni valamikor?

RelakS
Szerintem jobban jársz, mert a mailbox új tulajának szvsz már van egy frankó kis steam fiókja ... ingyen ...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Én is hasonlókat szoktam használni, de semelik sem mûxik. Valszeg foglalt volt már mind, és a rendszer felajánlott valamit...
A mailcímet próbáltam újracsinálni, de már más használja. Írtam is nek egy levelet, hogy forwardolja át nekem a steamtól kapott levelet, de nem válaszolt. Vagy kell neki is, vagy õ sem használja a fiókot...
Végsõ kétségbeesésemben már ott tartottam, hogy megpróbálom feltörni a fiókot, de aztán jobb belátásra tértem.
Ha nektek sincs már ötletetek, akkor azt hiszem bezárult a kör.
Asszem megveszem megint. <#szomoru1>
Fantos
na ezért használok én pár különbözõ de egymásra hasonló nickeket -re már csak bejön 😛

RelakS
Ha nincs számla, azt fogják mondani, hogy akár lophattad is.

Nem tudod újrakreálni a mail címet?

Én a steam-en nem láttam olyan lehetõséget, hogy CD-key alapján keressen accountot. Olyat lehet kérni, hogy az alapján küldjön mailt az elfelejtett jelszóval/login névvel. Itt megint visszatérünk oda, hogy nem kapom meg a mailt, mert a már nem létezõ címre megy. A CD-key egyébként megvan, a játék tokjának belsejére van nyomtatva. A számla azonban már nincs meg sajna. Az sem érdekelne ha sokáig tart a CD-key reset dolog, van idõm ...
Blekk Síp
Nekem adhatod, ha tényleg olyan kényszert érzel! =)

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Ha a játék cd kulcsa még megvan akkor cd kulcs alapján is lehet accra keresni. Ha nincs akkor szívás. A cd key reset hez meg kérni fognak tõled majd fényképet a játék tokjáról, számlájáról, és a kártyáról amin a kulcs van, és a folyamat több hétig is eltarthat.

Ati

Hali!
Lenni kicsi báj. Megvettem úgy 1 éve a HL2-t. Steamon regeltem, install, végigtol, uninstall. Most megint elõvettem, de elfelejtettem a steamon a nickem, ill, passwordöm. A jelszóemlékeztetõ viszont nem mûxik, mert idõközben változott a mailcímem, és oda még a régi volt megadva. Így a jelszóemlékeztetõt a régi mailcímemre küldi, amit már nem tudok elérni. Írtam a steam-nak egy CD-key reset formot, de nem válaszoltak. Mit lehet még tenni, ha már így elb@sztam a dolgot ?
<#confused>
RelakS
Szerintem nem ajándékozhatja neked, ha neked már van egy példány...

Fantos
fogalmam sincs és lehet van de nembiztos 😛

Aquir
tényleg azt megkérdezem hogy ha nekem adnád õket - és nekem már megvannak, sõt, én is tudok belõlük ajándékozni - akkor amiket tõled kapnék azokat el tudnám ajándékozni? Vagy kárba veszne akkor? Mit csinálna ilyenkor a steam? Mellesleg nincs valaki a közeledben, aki szeretne ilyet? 😊

Fantos
ha majd meglesz nekem orange box lessz két feles játék
lényeg:Nem kell valakinek Half-life2 és episode one?

Aquir
még öszi szünetben vettem az orange-t, nagyon jóak mindent kiveséztem benne csak a tf2 nem lehet egykönnyen megunni <#buck>

Fantos
Szal benne van a D:\Program Files\Steam\steamapps\SourceMods a dokumentuma és nem megy? akkor szerintem a dokument tartalma a hibás

Bence94
a francba mindegy mi lehet a gondja a synergy mod-nak csatlakoznék bárhova erre ezt kapom

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Bence94
nekem a d-n van a steam

Fantos
Szal benne van a C:\Program Files\Steam\steamapps\SourceMods a dokumentuma és nem megy? akkor szerintem a dokument tartalma a hibás

Bence94
helo tudna valaki segíteni leszedtem a follow freeman coop modot de nem tudom életre kelteni feltelepítem és nincs a steam-ben benne mod?

TSL16b
Persze, hogy van, különben nem lehetne tesztelni a sérülési kódot. Így ritkábban hal meg a játékos, de pl. a hangyalesõk rohama közben azért néha elõfordul.

MaSzKa
állat

nagyon tetszett 😊

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

RelakS
Beszarás, tényleg van Buddha mód <#idiota>

Fantos
neeem komolyan! próbáld ki! holnap ha lesz rá alkalmam csinálok screenshootot is hogy elfogadja

RelakS
Te most csak szopatsz <#idiota>

Fantos
kód=szó

Fantos
nem csak egy vicces kód télleg nem megy 1 alá a HP ha beírod hogy buddha

RelakS
hmm? <#idiota>

Fantos
hey ez a buddha kód télleg létezik

Fantos
de ezt írja a tokján is 😛

Blekk Síp
Igen.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

tigeroo
az ep1 megy hl2 nélkül?
ja, mert gondolod hogy eredeti bármelyik is....😊

Fantos
köszi 😊

ollie
A Steam alapból egy helyre teszi a közös cuccokat.

Ehh...

Majd ha megint elõjön, ígérem, csinálok screenshotot. <#vigyor>

Fantos
lol arról tudsz képet csinálni?