42676
-
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/A_Valve_vilaguralma__ -
Ma 10 éves a Half-Life!
Steam-en 98 centért meg lehet vásárolni holnapig :) -
rossz -
hi srácoook.
segítség kéne...feltelepítettem a HL2ep1-et...de mikor rákattintok a 'new game'-re és kiválasztom az első pályát majd rákattintok a 'start new game' nem történik semmi :S mi a baj? segítsetek pls -
Választhatod, hogy csak a zajok, vagy a párbeszédek is ki legyenek írva
Welcome to City 17.
It's safer here! -
Spoiler? Így kezdődik a játék ember. -
qtab986, igen, az első másodperctől kezdve feliratos. A hangbeállításoknál lehet bekapcsolni.
TomDantes, elvileg semmi sem változott. Be kell másolni a cuccot a helyére, és átállítani a Steamet magyarra. Ez utóbbit már a kliensben, hivatalosan is megengedik, bár egyelőre csak a klienshez adnak magyar(szerű) szöveget, a játékokhoz nem. Amik persze utána nyelvi fájlok nélkül jól nem is indulnak el. -
A párbeszédek feliratosak a Half Life 2-ben?
Ez az a rész ami azzal kezdődik,hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!?G-Man beszél aztán ott vagyunk egy vonaton és beérünk az állomásra -
TomDantes #41747 Csá. Tudnátok segíteni?
Hogy kell magyarosítani? A Sima HL2-t meg a Episode 2-őt?
Amit a magyarosítások-portalról letölöttem...az semmi. Semmi sem lesz tőle magyar, én nem értem.
Régebben pedig megtudtam csinálni, emlékszem magyarul játszottam vele, de ez most nem lesz magyar.
Hogy van ez?
Segítsetek már...enm hiszem el hogy ilyen béna vagyok -
Nah jó innentől kezdve, ezt majd beszéld meg a modikkal... -
nyilván nem egy robbanás ereje vitte fel, hanem A REPÜLŐ SZŐNYEG CHEAT !!44!!!!!!!!!!!!!!
-
Vac szerveren nemgyakori az iesmi, ha meg is próbálja valaki nemhúzza sokáig, de valszeg eleged lett abból, h béna vagy, kapod a killeket, és nemtudsz érvényesülni jobb játékosok között... Ilyenkor nemkell rögtön arra gondolni, h biztosan mások csítelnek és neked is azt kellene, időnként próbálj kicsit magadba nézni, és ne másokban keresni a hibát... -
talán azok az emberek játszanak 2004 óta vele és értenek hozzá, te meg egy nyomorék vagy aki mozogni sem tud a pályákon?
te internet szerencsétlenje -
mégis milyen reakcióra számítottál, mikor csalást kértél? 'Tessék, itt van' ? -
Ha még így is képes vagy ezzel játszani, meg is érdemled. -
Biztosan. Most én is megnéztem a Portálon, az 1.2-es CS:S-hez való magyarítást letöltöttem, és belenéztem. Vannak benne magyar nyelvi fájlok, ha a játék pont ezeket pont ott keresi, akkor működni fog. Persze nem árt kijavítani a *_hungarian.txt fájlok elején "hungarian"-ra, (3. pont) mert némelyikben "English" maradt. Ha ez után sem megy, akkor ki kell találni a megfelelő helyét a fájloknak és esetleg frissíteni őket (2006 óta lehettek változások a szövegekben, menükben).
Viszont már nem csak a .reg futtatásával lehet nyelvet váltani, a legfrissebb Steam-kliensben már magyar nyelv is választható. -
sgamez #41736 A magyarítások portálról töltöttem le, ahonnan átdob egy másik oldalra. Ott letölt egy csomagot amit be kell másolni majd futtatni egy reget. A Hl2 sikerül is, de akkor a cs nem megy. Ha vissz regelem angolra akkor ok.
Ezek után is megtudom csiálni az általad leírt módon? -
Mert minden játékhoz meg kell lennie a nyelvi fájlnak a Steam-kliens számára beállított nyelven. Ha nem találsz megfelelő magyar fájlt (pl. a CS:S-hez), akkor a következőképpen készíthetsz olyat, amivel (angolul ugyan, de legalább) elindul:
1. Gyűjtsd ki az összes *_english.txt fájlt a játék kibontott GCF-jeiből.
2. Másold be őket az eredeti helyükre a játék mappájába *_hungarian.txt néven.
3. Minden fájlban az elején írd át a "Language" "english"-t "Language" "hungarian"-ra. -
sgamez #41734 Sziasztok.
Miért van az ha letöltöm a Hl2 höz és még pár játékhoz a masgyarítást, akkor utánna a Counter strike sorce hibával kilép az elején? (több játék is van a steam profilon) -
Feared #41733 De igen megadtam az accountot, sőt a not installed games részben ott van minden HL játék, mert eddig mindet megvettem és felraktam már egyszer, viszont külön HL2 EP1 fül nincsen feltüntetve.
-
De, ott nem tudod megadni azt a Steam accountot, amire eleve telepítetted? -
Feared #41731 Az accountomra emlékszem, de csak letölteni tudom a játékot, mert a cd-ről való telepítéshez kéri a kulcsot amivel már regisztráltam anno. Azon a ponton nem enged túl.
Mellesleg ha pl. az Ep1-et akarom telepíteni, akkor olyan lehetőség nincs Steamben, csak a HL2 Deathmatchet engedi, ami az EP1 része, viszont ha fent van, akkor utóbbit nem lehet elérni, csak a deathmatch részét. Érdekes. -
Hogy hogy miért? Hogy ne tegyék fel millióan a játékot ugyanazzala kulccsal. Csak azzal az accounttal fog működni, amivel már beregisztráltad. Tehát azzal kell belépned a Steambe. És már regisztrálnod sem kell újra, mert kapásból ott lesz a játékok között (persze telepíteni vagy letölteni azért kell).
Szóval az akkori Steam accountodba lépj be. Ha meg azt elfelejtetted a jelszóval egyetemben, akkor saját magadat szivattad meg, ugyanis ezt már nem fogod tudni újra aktíválni.
Még megoldható, ha csak a jelszót felejtetted el, mert kérhetsz jelszóemlékeztetőt, de persze ahhoz is kell emlékezned az accountod nevére, na meg az ahhoz regisztrált email címnek élnie kell. -
Feared #41729 Hi mindenki!
Olyan kérdésem lenne, hogy megvettem eredetiben a HL2-t, és az Ep1-et, feltettem régen, majd játék után uninstall.
Tegnap megint telepíteni akartam az EP1-et, de a serial key-re kiírja a steam, hogy duplikált cd kulcs, és nem tudom feltenni. Ez mi a fenéért lehet? Talán törölni kellene a steam accountomat valahogy, és újat létrehozni? Fincsi lenne, ha az életbe többet nem tudnám felrakni a játékot, pedig jogtiszta origi szoftver. -
Olyan régen volt, hogy ilyesmire már nem emlékszem. Nem is biztos, hogy megoldható, de én mindenesetre az Esc billentyű nyomkodásával próbálkoznék. -
Point of View-ben hogyan lehet kikapcsolni a játékot megszakító felugró szöveget meg hogyan ugorhatom át az átvezető animációkat ha nem érdekel? -
HL1 Edge of Darkness modban akadtam el.Két ellenséges katona volt a liftben.Egy karral kinyitottam a lift csapóajtaját és a mélybe/vízbe estek aztán felmentem ugyanazzal a lifttel.Fent nagy harc van az idegenek és a katonák között.Átküzdöttem magam a helipadhoz amin egy idegen jármű van.Nem tudom elintézni.Belelőttem minden rakétát az utolsó Satchel Chargest felrobbantottam alatta de semmi.Körülötte az alien controllerek nem fogynak el.Szerintem folyamatosan teleportálódnak ide. -
A Point of View-t még érdemes megnézni. És készül a Decay PC-s változata is. -
List of Half-Life mods -
Szeretnék végigvinni minden singleplayer modot HL1ből amit érdemes.Van olyan amit kihagytam?Ezeket csináltam meg eddig:Opposing Force;Blue Shift;Poke646;Azure Sheep;USS Darkstar;Absolute Redemption;They Hunger -
Szuper!Már a Chapter 4 - You Buy/Trade/Sell? Well, we Reclaim részen vagyok.Ez valahogy nem annyira szívatós. -
Elég sok része van, de mivel nagy az egész meg régen toltam, nem rémlik a pontos útvonal (bejárat, át a dolgokon, az elektromos áramos vizű hattyúcsónaknál nézz el jobbra, nézz el előre miután a hattyún utaztál.)
Figyelj: nézz be mindenhova. minden szegletbe. Valahol tovább lehet jutni. csinálj videót arról hogy mindent körbejársz. De mindenképp tovább lehet menni. Nyiss ki ajtókat, mozgass fordíts el kart ha van valahol -
Ha 1 órája futom ugyanazokat a köröket akkor elfogy a türelmem.Ez egy lélektani határ. -
menj mindenhova nyomj meg mindent lőj le mindenkit és így mindig végig tudsz menni =) -
Szuper!Megcsináltam.Chapter 3 - Fun times at the Carn'evil'-ben mit kell csinálni?Egy vidámparkban császkálok de itt semmi se történik. -
a pókhálós barlang előtt ugye ki kellett szabadítani az (asszem zöld füves) téren a rombuszokat a kupolából, utána elhaladsz a barlangon keresztül a kijáratnál elhalad egy helikopter és a kijáratból lefele egy teleportba kell ugrani -
Ha valaki tudja segítsen mit kell csinálni Absolute Redemption-ben (Chapter 2 - Himalayan Madness) a barlang végén ami a hegy oldalából néz ki.Tényleg csomó dolgot megpróbáltam.Amit bírtam megütögettem,robbantottam,használni próbáltam de nem jövök rá. -
Hányszor van az,hogy beírom a problémám és utána amikor nekiállok játszani rögtön megoldódik!
Most 1 órája átmentem egy barlangon aminek a vége egy hegy oldalából néz ki.Ott rekedtem. -
Velük (rombusz) még nem találkoztam de ninjanő sok van.
Konkrétan az a probléma,hogy egy rácsos ajtót kell kinyitnom.Egy pincében az asztalon találtam egy kulcsot amivel kinyitottam egy nagy rácsos kaput.Átmentem a terecskén aminek a közepén van egy üveg félgömb.Mögötte van a sziklában a rácsos ajtó.Szerintem ezt kell kinyitni csak nincs hozzá kulcs.
Azt hiszem ez a Chapter 2 - Himalayan Madness. -
Játékok játéka...
No comment...