Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Gyakran Feltett Kérdések - odafenn, bannerben!

Te is WOM vagy!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Szívesen!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

thx!kiakasztottam!jupiii
mindenkinek köszönet aki segített!iszonyat jó a game!

IMYke2.0.0.0
www.gamecopyworld.com és www.gameburningworld.com a két ajánlott oldal.
Aztán meg keresd a BiTorrentes oldalakon is!

rezes
Half-Life 2 NOSTEAM READNFO (ez a 9MB-os archívum!)
- Half-Life 2 All Versions Fix (ez az AI fix)

Es ezeket honnan lehet letolteni mert turom oket a neten de mindenhol csak beszelnek rola.

Fonok.Ki az a corporation?

IMYke2.0.0.0
SPOILER EZERREL

A két oldalt megjelenõ harci gépeket lõdd a gravity gunnal - még pedig a két oldalt fel-le mozgó energia gömbökkel (végtelen számú van belõlük - itt nem mûködik az, hogy kifogyasztod és eltûnik az energiamezõ!)
Miután kinyírtad a két koptert menj BALRA és a korlát mellett lõj bele a középen lévõ gömb védõburkaiba a gravity gunnal kihúzott energia gömbökkel. Ha lelövöd három védõburkát jön a vége...

SPOILER OFF

IMYke2.0.0.0
Ajánlott eljárási mód a warez változattal rendelkezõk számára:
==================================================================
- EMPIRIO változat (4.4 G😎
- Half-Life 2 NOSTEAM READNFO (ez a 9MB-os archívum!)
- Half-Life 2 All Versions Fix (ez az AI fix)
- magyarítás MANUÁLIS bemásolása!
és minden mûxik!

rezes
Megvan az emporio fele valtozt.Magyaritottam ami mar elvileg patchkent is mukodik.Rendben eljutottam a ravenholmi palyaig ahol most nagyszeruen haladtam amikor hirtelen kidobott azzal hogy a steam serverel elveszitette a kapcsolatot es most mar el sem akar indulni.Valaki tud segiteni hogy lehet ujra eletet lehelni bele?

Fonok.Ki az a corporation?

Danecay
Valakia a #31027-re?

IMYke2.0.0.0
WOM vagy - <#hehe>

Hopsz, köszi s bocsi. Gyorsan jöttem/láttam irtam s nem figyeltem/gondolkodtam. Sorry, s thx
néhány oldallal ezelõtt belinkeltem a "the thing" nevû mod-ot,segítséget kérve ezügyben.
valaki jutott e téren elõbbre?
köszönöm.

Tatyla
igen alapból F5!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

OK csak nekem nem volt semmi readme hozzá😊
Köszi mégegyszer!

IMYke2.0.0.0
Upsz, én már a saját átállított billentyûmet írtam be 😊))

IMYke2.0.0.0
HlafLife 2 alatt: F12 (de átállítható!) vagy FRAPS - külsõ progi

Tatyla
F5! ha van a hl2 mappában screenshots mappa,ha nincs csinállj eggyet!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

SinClaiR
Én nem csináltam vele semmit, a readme ben ami van, azt megcsináltam. és mûködik.
Half-Life 2/hl2/cfg ide berakod a configfilet.
Aztán elindítod a játékot, és beírod Exec bullettime.cfg És megy rögtön, a b betüvel, ohne konfigolás.
Lehet hogy érzékeny a kis nagybetükre, próbáld nagy E vel. <#nemtudom>
Tudom láma kérdés, de mivel ték screenshot?😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SASboy
Nincs,mert nekem a végigjátszás kéne és az nincs...

nice legs. what time to open?

IMYke2.0.0.0
Minden kérdésedre választ ad a Gyakran Feltett Kérdések link a bannerben!

SASboy: arról sem tehet senki, hogy olyan madár vagy, amely elméletileg 400 méter magasságból meglát egy mezei pockot a fûben (értsd: a valódi sas), miközben annyira "vak" vagy, hogy észrevedd, hogy mennyire butabiztos ez a játék, mennyire nem tudod elszúrni a végéig és hogy szinte MINDEN kérdésre meg van a válasz a Gyakran Feltett Kérdések link alatt!

mert valahogy kikapcsoltam---> A.I. Disabled lett <#kocsog><#rinya><#falbav>

__|__ ________(*)________

Leírnád pontosan hogy mûködött a bulettime mert bemásoltam a cfg mappába,de gondolom nem jó helyre mert nem mûxik.
Ezt a "exec bullettime.cfg" consolba beírást meg nem értem!Ennek így consolba szerintem semmi értelme.Nem az "sv_cheats 1" kell beírni mert valami ilyesmi van a fileba?Meg gondolom konfigolni kell a billentyûre<#fejvakaras>
Köszi!

tHoMaSmAn
<#violent><#gun><#idiota>
<#banplz>

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

SinClaiR
Csak aminek fizikája van, az lassul le, hangok nem, csak a lövés utáni esések lassúsága miatt elnyújtottabban koppan az éppen aktuálisan szétlõtt nmy, de a hangszín nem változik. Tehát lassabban lõsz, mozogsz, repülnek a hullák, de más nem változik.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

hello hogy lehet bekapcsolni az Artificion Intelligent-et (A.I.)??????????

__|__ ________(*)________

Az utána "kiadott" 9 MB-ba tömörített 33 MB-os javítás-t honnan tudom letölteni, s mit tartalmaz ez a javítás?
Az AI fix beírás a config fájlba:- mit kell pontosan beírni? S hogyan kell elõhivni a config file-t?- lehet ezzel hülyeséget kérdezek, de én még nem nyomtam ezzel a game-val, másnak informálódok

Õ azt mondta, hogy egy kisebb méretû változatot szedett le, s egy idõ után megálltak az ellenfelek- a javítás+ Al fix beírás a configba kiküszöbüli ezt a hibát?
SASboy
Attól hogy te ien profi vagy nem hiszem h mindenki oolyan. akkor mondd el a srácnak mi a megoldása. butabiztos lol

SASboy
Igen. De nekem nem hiszem h a steames változatom van. Az volt, hogy a fix.ben van 1 exe. Azt kellett bemásolni a bin-be . Lefutattam és megoldja magától. cSak az volt a baj hogy azt írta ki hogy hiba autoexec.nt talán ez a file kellet és 1 srác elküldte most meg müxik tökéletesen.

Seth
a hangok is lelassulnak??

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Komolyan nem értem az embereket.

EMPIRIO-féle 4.4 GB-os (az 1. verzió!!!) iso
Az utána "kiadott" 9 MB-ba tömörített 33 MB-os javítás
Az AI fix beírás a config fájlba:
... eredmény: SOHA SEM VOLT AI HIBÁM!
Ráadásul, ez a világ legegyszerûbb Játéka - annyira butabiztosra csinálták, hogy az már fáj!

Ez is azt mutatja, hogy az idõközben felnõtt generációnak és nem NEKÜNK, HalfLife 1-el idõs fejjel játszóknak készítették...!

SinClaiR
Én próbáltam, kurvajó 😊

Danecay
Hello SASboy. Találtál valami megoldás arra a problémára ami neked is egy pár napja felmerült és amivel én ismét küzködök #31027 ?

hykao
ok, köszi, kipróbálom
SASboy

ITt hogy kell továbbvinni? Vagy nem is erre kellett volna jönnöm? Kicsit hátréb van két doboz esetleg ha kell hozzá. Valaki segísen pls , mert sehogy sem tudok továbbjutni.😞

Tatyla
be kell írni a konzolba :
exec bullettime.cfg miután a cfg mappába betetted a fájlt!
de én még nem próbálltam!

mindent megcsináltál? jó helyre másoltad? hó parancsot írtál konzolba?
másik. mi lesz ha kitörlöm a steam backup cd ket? mekhal a játék?

http://thenamelessphoto.com/

hykao
próbáltam, de nálam nem akar történni semmi...
hykao
jah, persze... mondjuk jobban zavar a mozgásunk...az elég gagyi, olyan descentes lebegés érzetet kelt, vagy mintha jégen csúsznánk, bár igaz, hogy a csúszós részeken jobban csúszik az a jég...
a létrán is mintha fellebegnénk...na meg az ugrások...szal ennél azért ma már sokkal élethûbb mozgást is láttunk játékokban...
valaki próbálta már az 1.1 buletttime modot?

nemõ. könnyebben bele éled magad.. aszonták<#idiota>

Tatyla
néma azé!<#kuss>

hykao
Gyerekek ez a "szabadember", egy kurva kukkot sem szól az egész játék alatt?
Moby
ÉSTUDJAÉSTUDJAÉSTUDJA...Megy a DT-s nocd megoldás 😊 Ettõl még sajnos nem gyógyul meg a meghajtóm, így viszont egyrészt nem kell szerelnem, másrészt nem kell megvárnom a játékkal a garis ügyintézés lezajlását, harmadrészt azután sem kell kínoznom a meghajtót feleslegesen 😊

Adversus solem ne loquitor

Danecay
Hi! Nemrég volt egy problémám miszerint nem indult a játék (STEAM-es verzió), álandóan tölteni akart valamit, meg kiírta, hogy a játék jelenleg érvénytelen próbáljam meg késõbb. Nem tudtam vele mit kezdeni ezért újraraktam a STEAM-et, UPDATE-eltem, visszamásoltam az elõtte kimentett STEAMAPPS könyvtárat a VALVE\STEAM-be és így már ment. Az a gond, hogy már megint csinálja. Mit lehet ezzel kezdeni? Megcsinálhatnám az elpõbbi mûveletet még 1X de az a baj, hogy kicsi a sávszélességem és az adatforgalmam is limitált (GPRS). Olyat is olvastam, hogy ki kell cserélni egy bizonyos client.dll-t, de ahogy nézem eztaz EMPORIO verzinál kell csinálni, vagy esetleg a STEAM-esnél sem árt? Ha kell a STEAM-eshez is akkor honnan lehet letölteni ezt a client.dll-t, vagy ez tartalmazza: 2004.11.17.half.life.2.emporio.fix-ape.rar?
Az lenne a jó ha nem kellene az elindításához net. Nem, lehet valahogy net nélkül mûködésre bírni. Ezt a OFFLINE dolgot sem értem. A tegnapi napot kivéve sosem akart OFFLINE-be elindulni a játék, sõt töbnyire a STEAM\PLAY GAMES alatt inaktív is volt. HEEELP!

Tatyla
kép?

vinko
A darus résznél hogy kell továbbmenni,ahol áram van a keritésben ,a kapugomb pedig nem mozgatható ?

na most értem oda ahol a gombot kell megnyomni😊
kemény a fegyver nagyon!a vége messze van még?

ja,ok,mert a jobb oldaliba szálltam be 😊

Elnéztem a helyszínt. Sry. ha jól emléxem két micsodába lehet bemenni , a jobb oldali megy az "áram" alá a baloldali pedig visz tovább a gaméban.

"vessetek a mókusok közé" :)