Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

abban az áram micsodában van a gomb?

mégse 😞
amikor beszállok a "koporsóba" megráz az áram,hogy kell kiiktatni?

megvagyok,nem kell help!

rezsofiz
Sokan feltették ezt a kérdést.
Topicban olvasgass vissza, FAQ-t meg olvasd el.

sazl : c

barret
AI_disable 1

Bérbe vehet? reklámfelület...

Igen AI_Disabled gond.Bár vki megoldotta már save - load-al is.
1ébként + <#banplz>bazze <#hehe>

"vessetek a mókusok közé" :)

Szasztok, lenne egy kérdésem: amikor vége van annak a hidroplános résznek, és abban az épületben találkozok azzal a doktornõvel akkor lekéne menni egy liftel. A probléma az hogy a doktornõ kinyitja az ajtót és ezután nem csinál semmit, csak áll mint egy f*sz. Ez is ai disabled probléma lenne, vagy csak egy bug? És plz mi a megoldás a problémára.
Elõre is THX!!!

Néha van olyan , hogy leállnak a skriptek pl.: tipikus a liftes pálya.
Én úgy oldottam meg,hogy kivettem a ai_norebuildgraph "1" parancsot az autoexec.cfg bõl (késöbb visszatettem)ill. nekem segített az a 9 megás pach amitõl eltünik az auxpower a hud-ról. Mellesleg itt a villámujjut kell kovetni ha jól emléxem itt kaptad meg a feromon gubót (bogárcsali). Azóta megvettem eredetiben és mindha élesebb (kontrasztosabb) lenne a grafika

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

VRSDM
nekem a steam letöltött mindenfée update-ot stb. aztán lgevégül egy menüredszert töltött le és ott van most is ott megtudom venni a hl-okat beállíthatom a steam-et stb. ott van egy olyan is hogy product registration és ott kér serialt... ird már le kérlek részletesen hogyan kellû
most amugy mármegy a steam offline-ban de akor is azt irja ki a chapter betöltésénél hogy neincs kapcsolat a steam serverélel aztán meg kidom az asztalra.. kérlek válaszolj

u dont have to listen anybody else but me

raziel.
ja de az ajto nem nyilik szal bug?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Mr. Fulop
Be kell menni balra az ajton.

Majd jönnek a bogarak amik engedelmeskednek neked.

Ha a fickora dobod a labdát támadnak, ha másodlagos fegyver gombot nyomod a labdán akkor oda jönnek.

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

raziel.
tibor16
.. ja és nagyon illúzióromboló ez a papírmassé környezet, vagyis, nem lehet a házakba bemenni, -már ránézve is látni -festett falak, se ajtó se ablak... csak ahova menni kell... azé ellenpélda pl battlefield, gothic után... ehem...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
még nem tartok, csak kb a felénél... de -sajnos igazat kell adnom.
-nem lehet kalandozni, kicsit sem... -nincs többféle megoldás, nem lehet mászkálni, körülnézni, esetleg "élvezni" a készítõk, egyébként szenzációs munkáját... -ha nem indítod be az aktuális scriptet, megáll a gém, ha nézelõdsz legyaknak rövid úton, nem lehet "beszélgetni... sajnos az interaktivitásnak semmi jele...
persze nem is úgy készült, de nekem egy far cry féle fps után, ahol a terepet akár megkerülve másik oldalról is neki indulhattam a storynak... sajna ez ma már (legalább is nekem) kevés...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Blasta
-Kérd vissza a 4 rugót
-Tégy hozzá 6-ot
-Vedd meg
-És láss csodát - probléma mentesen jácchacc!!!!!

HAJRÁ

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Random_
Hú de igeges lettem tegnap! Végigvittem és csináltam sok screenshotot majd gondoltam leszedem a steam-et. Az persze figyelmeztetés nélkül leszedett mindent (HL2, Savegame, Sreenshotok).

Újra végig kell játszanom sajnos. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

insp
Ha minden kötél szakad, akkor konzolba:

sv_cheats "1"
sv_unlockedchapters "15"

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

TSL16b
Van egyáltalán jelentõsége az ilyen "utolsó elõtti pálya"-jellegû mentéseknek? Nem elég átállítani a sv_unlockedchapters értékét "15"-re?

Evogordon
ezt azért ide írom mert a másik topickban már nem írkálnak

Evogordon
Valaki nem tud nekem adni e-mail-ban cs:s-os crack-et?

Sziasztok!hogyan juthatnék hozzá valakitöl az utolsó elötti pálya mentéséhez?valaki legyen már rendes hozzám<#help>
szerintem valami nagy góréval dumált. tõle "kapta" a hatalmat stb.

http://thenamelessphoto.com/

Seth
Azt nemtom hogy kitárgyaltátok e már, hogy hogyan is kerültünk a városba, meghogy az elsõ rész óta eltelt 10 évben mi történt.Hogyan is juthatott ekkora hatalomhoz Dr.Breen,ki építette a Citadelt(merthogy nem emberek az tuti), ja és kivel vagy mivel beszél (az elején amikor véletlen az irodájába teleportálunk,meg a végén)

PSN ID.: Beegabor

Adam5
nem feltétlenül, benne inkább elgondolkodtató és titokzatos és "ú basszus erre a folytatásra kiváncsi lesze, bárcsak jönne már" érzést keltett.

különben olyan értelmetlen a vége nem???...

IMYke2.0.0.0
Tudod, hogy mit jelent a lineáris szó a Játékok világában?!
Az, hogy a Havok-fizika segítségével a fejlesztõk által behatárolt keretek között egy irányba mehetsz - se többet, se kevesebbet!
Ezért lineáris - nincsenek alternatív irányok, nem juthatsz egy pontba több irányból, három ajtó közül csak egy nyílik stb...

Most fejeztem be a HalfLife 2-õt...
Hát mit mondjak, néhol Alien vs. Predatorra hajaz (analógiát a filmek, könyvek és a HalfLife 1 történetét ismerõinek talán nem kell magyarázzam), ijesztget és monotonizál váltogatva.
Számomra nem az évtized játéka, helyette egy jó iparosmunka, melybe sikeresen belegyúrtak olyan dolgokat, melyeket a hosszúra nyúlt fejlesztés alatt láthattak a fejlesztõk filmekben, könyvekben.
Matrix erõsen visszaköszön a végén.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mas-Thief
Ez marha jó... én ezt úgy oldottam meg, hogy raktam ugratót a kapu mellé és kocsival átugrattam a francba a kaput. <#vigyor1>

Méghogy nagyon líneáris a játék <#idiota>

Rage47
Oh nagyon köszi!<#vigyor2>
takraj

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Rage47
Sziasztok!
Sajna lemaradtam a Half Life 1 történetéröl... Nem tudjátok, hol tudnám elolvasni? Vagy le tudná vki irni nekem egészen röviden?
koszonom mindenkinek aki segitett nekem akkor mikor megakadtam😊
na sikerult vegignyomtam.nem vagyok egy jatek fuggo de ez nagyon jo gém.szerintem de masok szerint is
na mar odaog eljutotam hogy levalt az a oldal vagy mi.
hykao
ehh, azért nem engedte, mert írásvédett volt a fájl...má' engedi...
Seth
Na én is befejeztem. Fasza volt na...
A Citadel engem kicsit a Halo épületeire emlékeztetett.
De a vége, hát...várom a folytatást(amibe valószínûleg már nemcsak a teleportációval, hanem az idõvel is fognak kavarni)

PSN ID.: Beegabor

mert azokat is kell😊

vinko
lehet célkeresztet változtatni ?

nincsen de nekem van 400 mega szévgémem😄

[NST]Cifu
Ha jól emléxem elötted, középen a tetõn forognak valami panelek. Én azt lõttem szét...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

SASboy
Nincs még végigjátszás hozzá?

nice legs. what time to open?

bocsi de az kell lõni amibe a profeszor vagy ki van?ami jon felfelé?
koszonom😊
takraj
jaja

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

ez a legvége nem? mert ott odamész a szélére ahol egy csõben vagy nemtommiafeben gömbök mennek, garavitygunnal kiszedsz egyezt és meglövöd azt a fénylõ gömböt. Akkor vmi tartóelemek mennek köré, azokat is szétlövöd, a ez sikerült akkor the end😄

na másodszor is végignyomtam a hl2-t. Nekem nagyon bejön

4-5 rpg-tõl kifexik

aha koszi megprobalom😊
[NST]Cifu
Ne a helikopterekkel foglalkoz, hanem a középen forgó generátorral vagy mivel...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

fent vagyok valami villamlo gombon ket helikopter lo mint az allat az energi fegyverel lelovom oket.valami terminalt kell sermlegesiteni hogyan?