Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
vki? már 1 orája szarakodok de mindig kinyir 😞nem találom az utat 😞
ugyanígy aktiválni kellett valamit aztán meg még valamit kinyilt az ajtó és tovább..
Adversus solem ne loquitor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Nem azt mondom, hogy mindenkinek mindent azonnal tudnia kellene, de ekkora bakot lõni ritkán láttam embert!
Ez nem Quake 3-engine, hanem a Valve saját motorja: SOURCE + a liszenszelt Havok 2.0!!!
És a wallride effektus nem Quake 3-as "bug", hanem már a Quake 1-ben is megvolt! Az elsõ részben valóban hiba volt, de a 2. és 3. részbe DIREKT tették!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Valakinek van infója az enginrõl, hogy új e meg ilyenek?
Csak mert Q3-as bugokat találok benne.
Pl.: Bunny hopping, meg amikor a fal mellett megyek és nyomom neki az oldalazást akkor gyorsabban megy, ez meg Q3 bug.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Darus résznél: ha már túl jutottál a bogarakon, kinyírtad a kommandósokat, akkor a buggy-t vezesd a daru alá, oda, ahol a mágnes árnyéka látszik!
Ezután irány a daru fülkéje, létrák.
Amint felmégy automatikusan elindul a daru. W-A-S-D -vel irányítható.
Emeld fel a Buggy-t és tedd a raktár elé, oda, ahonnan idõközben kijöttek és kinyírtad az újabb kommandósokat.
Ezután a daru mágnesével DÖNTSD LE a felemelt fahídat (pallót).
Így nyugodtan át tudsz menni a Buggy-hoz és folytathatod a kalandot!
SPOILER OFF
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
elakadtam a játék elején, szal a canals02-es pályán van a helikopter, merre fussak? egy utat nem találtam. az meg ott folyamatosan soroz. 😊
help
Csak vicceltem 😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
PSN ID.: Beegabor
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Következésképpen olvass egy kicsit mindig vissza, mielõtt felteszed azt a kérdést, amit elõtted már megkérdeztek.
sazl : c
Elakadt a játék....asszem a 6. pályán amikor a bázison a fehér pulcsis nõvel le kéne menni a liftbe....de nem száll be és nem megy le a lift.
Mit tegyek????
Kösz
Én eddig is segítettem 😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
De a FAQ-t le szeretném menteni vinyóra, hogyan tudom ezt megtenni hogy egy netoldalt lementsek? (besz@rt a word-om)