Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
fuss amerre tudsz, azon a részen mesternek kell lenned ha elakadtál...

Krinyo
nagy dolog...
mehetsz 2 úton ami ugyanoda vezet és a 2 ösvény között van 1 méter távolság 😄

Moby
Ugyanez jutott az eszembe 😊 Az 1 is pont ilyen nyílegyegens vonalvezetésû volt, viszont akkoriban alig volt játék ettõl lényegesen nagyobb szabadságfokkal, mostmeg minden mindenki FC féle "túrabakancsot hoztá?..." jellegû játékot akar 😊

Adversus solem ne loquitor

#31097?
vki? már 1 orája szarakodok de mindig kinyir 😞nem találom az utat 😞

Krinyo
ilyen lapon mindenben van közös...

Krinyo
az 1ben sem volt semmi extra...
ugyanígy aktiválni kellett valamit aztán meg még valamit kinyilt az ajtó és tovább..

Moby
Namost annyira ez nem úristen 😊 Nyilván csekély párhuzam vonható a 2 között, viszont az nem elhanyagolható tény, hogy az üknagyanyjuk ugyanaz. Ezzel nem azt mondom, hogy konkrétan ez ennek tudható be (õszintén szólva nem is tudom), viszont aki látta a forrást anno (én nem, csak mesélték nekem😊), annak sokminden ismerõs lehett (hl-bõl, ill még régebbrõl), ilyenformán az apró kis párhuzamok nem feltétlen elvetendõk, vagy a a véletlen mûvei. Nyilván nem arról van szó, hogy a source az quake1 lenne, vagy akár q2-q3, netalán d3, viszont vannak apróságok, amik szinte már "genetikai" szinte öröklõdnek, és ez nem csak a játékenginekre igaz (unix leszármazottak, vagy windowsok sorozata).

Adversus solem ne loquitor

jah eltévedni sem lehet

MerlinW
Böngészõ file menu save as...

[merlinw.org]

Kandurex
Sajnos, ebbe a játékba a pályák a partfisnyélre hasonlítanak, egyszerûen nem lehet benne elakadni, pedig néha jó lett volna pár alternatíva, ne adj'isten gondolkodni kellett volna 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

rezsofiz

sazl : c

Én is úgy tudtam hogy nem Q3 engin és ezért kérdeztem meg (már ha szabad ilyet), arról viszont semmit hogy milyen licence, stb.
Szükség ám de nem is akármennyire! Járj el a gyakran feltett kérdések rovat szerint!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

IMYke2.0.0.0
Úristen!!!
Nem azt mondom, hogy mindenkinek mindent azonnal tudnia kellene, de ekkora bakot lõni ritkán láttam embert!
Ez nem Quake 3-engine, hanem a Valve saját motorja: SOURCE + a liszenszelt Havok 2.0!!!
És a wallride effektus nem Quake 3-as "bug", hanem már a Quake 1-ben is megvolt! Az elsõ részben valóban hiba volt, de a 2. és 3. részbe DIREKT tették!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nektek az az õrült ember Ravenholmban nem ragadt be? Mondja, hogy megmutassa a bányákhoz vezetõ utat. De nem megy sehova. Egyáltalán szükség van rá, mert akkor inkább megyek egyedül tovább?

Hi, all.
Valakinek van infója az enginrõl, hogy új e meg ilyenek?
Csak mert Q3-as bugokat találok benne.
Pl.: Bunny hopping, meg amikor a fal mellett megyek és nyomom neki az oldalazást akkor gyorsabban megy, ez meg Q3 bug.
IMYke2.0.0.0
Ige, amúgy errõl beszéltem - SEMMI ALTERNATÍV MEGOLDÁS, csak az elõre megírt útirány - ezért írtam, hogy butabiztos...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
SPOILER!

Darus résznél: ha már túl jutottál a bogarakon, kinyírtad a kommandósokat, akkor a buggy-t vezesd a daru alá, oda, ahol a mágnes árnyéka látszik!
Ezután irány a daru fülkéje, létrák.
Amint felmégy automatikusan elindul a daru. W-A-S-D -vel irányítható.
Emeld fel a Buggy-t és tedd a raktár elé, oda, ahonnan idõközben kijöttek és kinyírtad az újabb kommandósokat.
Ezután a daru mágnesével DÖNTSD LE a felemelt fahídat (pallót).
Így nyugodtan át tudsz menni a Buggy-hoz és folytathatod a kalandot!

SPOILER OFF

Kandurex
Nem hiszem (ez sajátságos ABIT hiba), mi lenne ha belenéznél a gépházba és leellenõriznéd?

Vmi ventilátorhang van hidegindításnál ez okzhatja a túlmelegedést?
vinko
Azt irtad,hogy ezt a játékot butabiztosra csinálták,szerintem meg semmilyen kreativitást nem enged meg,csak úgy enged megoldani egy feladatot,ahogy azt a készitõk gondolják.A darus résznél 3 ládát egymásra rakok,már magasabban vagyok a keritésnél és mégsem engedi,hogy átugorjam,más megoldást nem találok.Úgy látszik Én nagyon buta vagyok,ezért kérlek ird meg a megodást és azt is,hogy célkeresztet lehet a mödositani,mert az enyém olyan halvány,hogy nem lehet célozni!Köszi

Kandurex
túlmelegedés, memória probléma, esetleg szar win, vírus stb. 1001 +1 lehetséges válasz

Shep
elmész balra és ott kell körbemnni, van egy ajtó ami elõtt láda van, na azon kell lemenni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

<#help><#help><#help><#help>
Tud VKI választ erre a kérdésre:#31082 ??/2/

hi all
elakadtam a játék elején, szal a canals02-es pályán van a helikopter, merre fussak? egy utat nem találtam. az meg ott folyamatosan soroz. 😊
help

JohnnySmith
Cifu segíts! a liftnél a csaj beragad és nem tudok tovább menni....... 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Csak vicceltem 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Seth
Rakétavetõvel kell lõni mint állat( az ilyen helyeken általában mindíg van egy rakétás láda,így sose fogy el

PSN ID.: Beegabor

Tud VKI választ erre a kérdésre:#31082 ??
Smuge
Azokat a nagy lépegetöket hogykell kinyirni? Hosszu lábuk van és jo magasak 😊 Hiába lövöm szarik rá

mukika
lepörgeted az oldalt van alul egy olyan hogy keresés a témában... bepötyögöt a lift szót és kiad kurvasok hozzászólást ami a megoldást tartalmazza.

Nem tudnátok legalább azt elmondani hogy hanyas számú kérdés?
Ez a Half-Life 2 NOSTEAM READNFO peccs engem is érdekelne, a gamecopy-n nincs fenn, a gameburninget meg biztos befenyítette a BSA, mert ott meg semmi sincs reklámokon kívül.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

rezsofiz
Semmi, csak az hogy 10 commentbõl 4 biztos hogy ezt a kérdést tartalmazza.
Következésképpen olvass egy kicsit mindig vissza, mielõtt felteszed azt a kérdést, amit elõtted már megkérdeztek.

mukika
<#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama>

Mi van?
Krinyo
azannyaköcsögit, még mindig vannak ilyen problémák? <#idiota>

rezsofiz
Banner alatt lévõ linkre kattints rá, ott lesz a kérdésedre a válasz.

rezsofiz
:-)

Hi!
Elakadt a játék....asszem a 6. pályán amikor a bázison a fehér pulcsis nõvel le kéne menni a liftbe....de nem száll be és nem megy le a lift.
Mit tegyek????
Kösz
Hy! Némi problémával küzdök a HL2 futtatásában. Kb 5-10 min játék után újraindítja pc-t. Mi lehet a gond? Ha tudnátok segíteni! Köszi!
Danecay
Nekem elsõ pillanattól fut a game, de van amikor nem indul el, mert tölteni akar valamit, meg van olyan is hogy azt mondja, hogy érvénytelen 😞

IMYke2.0.0.0
Ha még egy félóráig nem kapsz segítséget, megnézem mit tudok tenni...
Én eddig is segítettem 😊

IMYke2.0.0.0
Frontpage ajánlott!

rezes
hat biztos bennem van a hiba de en nem talalom

Fonok.Ki az a corporation?

SinClaiR
Hátizé, én cseréltem klientet, de amíg nem cseréltem, nekem el sem indult, már elsõ pályánál elszállt 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Danecay
Még mindíg várnék valami reagálást a #31027-re? 😊

Bocsi ha egy kicsit off:
De a FAQ-t le szeretném menteni vinyóra, hogyan tudom ezt megtenni hogy egy netoldalt lementsek? (besz@rt a word-om)
ne a külsõ koporsóba szálljál be, hanem a másikba, ahonnan indulsz alapból, onnan a második, az nem az áram fele fog vinni hanem a másik irányba

SinClaiR
Na nincs mit, én is köszönöm 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3