Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S-alakú az odavezetõ út, át a barikádokon, majd megtalálod, mivel ez az egyetlen lehetséges vonal amiben haladhatsz! A fõkapu mellett asszem jobbra tudsz majd bemenni.
Follow Freeman pálya.
SPOILER ....
Szóval, a társam kinyitotta a kaput, kimentünk az utcára, azt mondja
elõbb menjünk a Nexus buildingbe
Kint minden le van zárva térerõ-kapukkal, egyfolytában lõnek,
s nem igazán tudok semerre sem menni.
Csávó üvölti mellettem, hogy get down, meg tûnjek onnan.. de nem találok utat tovább.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Elakadtam ott(utolsó pályán) ahol jön fel az õszhajú öreg muki egy energiagömben a bázis közepén a torony közepére.Jöt két repülõ azt le is lõttem ilyen energia labdákkal!Utána ha felér a muki abban a szarban újra kezdhetem az egészet.Hiába lövöm azt a két lemezt ami mozog azok csak ide oda mozognak fel és alá.
Ha valaki megértette mit irtam és tudna segíteni az frankó lenne._
Thank you
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
www.guillotine.atw.hu
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
elhiszem, hogy te nagyon májer srác vagy és soha sehol nem akadsz el, de más nem ennyire fasza gyerek.
egyébként meg a fórum többek közt errõl szól és légyszives ne kezd el pont te (mert ki a franc vagy te egyáltalán), pont most elõírni hogy ki mit tehet itt. Ha nem tetszik, amit olvasol, akkor nem ugatsz, hanem meghúzod magad és kussba fulladsz. Amíg nem konkrétan neked címzem a kérdést, addig hanyagolj a "retardált" megjegyzéseiddel. Akinek szólt, az olvasta és veled ellentétben képes volt rá normálisan válaszolni.
de persze neked ez nem megy kicsit agresszív gyerek. Ha megadod a telefonszámodat, felhívom aput adja vissza a cumisüveget és a klaviatúrát mert a picibaba nyûgös és most minden zavarja...
nem is értem, miért írok én ennyit miattad...
még annyit, hogy valóban az a játékok lényege, amit te találóan leírtál, de én mégis bátorkodtam megkérdezni (kövezzetekmeg). Tudom nehéz elhinni, de megpróbáltam továbbjutni. Ki hitte volna...

kicsit balrafordulsz, indul indul indul, jön majd pár ismerõs, és..
gyuri http://gyur6.uw.hu
9.4
\" Szaljon le a bombarol,... maga barom! \"
A valve által javított AGP textura és a vele együtt töltõdõ sound hibájának javítása van már warez -be? (kissé idegessítõ, hogy 512 -vel is hülyére töltögeti magát a játék)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Na jo most miattad elálmosodtam 😊)) So bye!
Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT
Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT
ad2: nem ütötted meg azt a hangnemet amitõl egyáltalán kedvet kapnék hozzá
ad3: te önigazolást keresel, én tapasztalatokat
ennyi
Adversus solem ne loquitor
Ezen még nem is gondolkodtam el... Pedig egész logikusan hagnzik.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Bérbe vehet? reklámfelület...
még magyarul is néha igencsak kapkodósan lehet elolvasni egyes szövegrészeket, fõleg amikor egyszerre többen is beszélnek.
ha te tökéletesen megértesz mindent angolul, akkor le a kalappal...<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Pl.: ai_diasble,graphic builder,5.1-es hangzás esetében a recsegés is megszünt.Ajánlom mindenkinek akinek gondjai vannak a törtverzióval.<#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>
www.guillotine.atw.hu
mikó'?
leírom a menetét:
-magyarítás finomítása (jövõ hétre várható)
-magyarítás igazítása az eredeti angol szöveghosszokhoz (szinkron ide-oda csúszása elkerülése végett...)
-szövegkönyv készítése (idõrendi, hangulatelemekkel, hangfájlnevekkel)
-szinkronizálás
azért mer nekem van 1 bika gépem nem lessz bug-os a game gondolkozz már ha van mivel!
Az ugynevezett bugok meg hidegen hagynak engem is😊
Akkor nem marad más minthogy kérjek egy save game-t havertól 😊
http://thenamelessphoto.com/
Azert a Valve kitett magaert ezzel a rakas buggal! mit ossze nem szopnak egyesek
gj valve
Elakadtam!
A pálya neve: We don't go to Ravenholm
Szoval bent vagyok egy szervizben, csávó fekszik a földön. Volt itt egy nigger õt kellett követni.Ok! Itt jön az 1. probléma.
1.Odamentünk egy ajtóhoz jött 1 nõ kinyitotta,pofáztak egy sort aztán behivnak...csakhogy a nigger ugy állt be az ajtóba hogy nem lehet bemenni tõle
OK! Visszatöltöm...beállok a csávó elé a nõ nyitja az ajtót beugrok gyorsan és bent vagyok...
2.Bejutottam itt van a nõ gyógyit valami beteget,van bent egy pirosszemû szörny és a nigger akitõl szokás szerint nem lehet kimenni...
ÉS ITT VAGYOK ELAKADVA!
Van 1 ajtó de az zárva.Lakat nincs rajta ne is kérdezzétek...
Mit kell itt csinálni emlékszik valaki?????????????
Letöltöttem ezt is de nem mûködik!
Kifejtenéd pontosabban mire gondolsz? <#rolleyes>#rolleyes><#lama>#lama>