Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Curze
SPOILER!!!

S-alakú az odavezetõ út, át a barikádokon, majd megtalálod, mivel ez az egyetlen lehetséges vonal amiben haladhatsz! A fõkapu mellett asszem jobbra tudsz majd bemenni.

Seth
akkor jó ( de ugye nem ilyen 5 image egy dvd-n formációban)

PSN ID.: Beegabor

toMpEr
ugyanez kijott dvd-n is.

Seth
menj végig a kerítés mellett-túl a kráteren amibe tûz ég, ajtóba be

rage
Sikerült elakadni.
Follow Freeman pálya.

SPOILER ....

Szóval, a társam kinyitotta a kaput, kimentünk az utcára, azt mondja
elõbb menjünk a Nexus buildingbe
Kint minden le van zárva térerõ-kapukkal, egyfolytában lõnek,
s nem igazán tudok semerre sem menni.
Csávó üvölti mellettem, hogy get down, meg tûnjek onnan.. de nem találok utat tovább.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Gabesz amd64
hai!
Elakadtam ott(utolsó pályán) ahol jön fel az õszhajú öreg muki egy energiagömben a bázis közepén a torony közepére.Jöt két repülõ azt le is lõttem ilyen energia labdákkal!Utána ha felér a muki abban a szarban újra kezdhetem az egészet.Hiába lövöm azt a két lemezt ami mozog azok csak ide oda mozognak fel és alá.
Ha valaki megértette mit irtam és tudna segíteni az frankó lenne._
Thank you

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

shaba23
most kezd el szivatni a játék...eddig nem szaggatott, de msot elkezdte és nem akarja abbahagyni 😞 már 2x ölték meg a csajt mielõtt befejezte volna a dolgát😊 én meg nembírtam ráemelni a puskát a fickóra..😞
Seth
ez jól hangzik...csak dvd-n akarom 😞

Guillotine
Én azon a pályán azt csináltam,hogy az egyik gépágyút leraktam amig nem lett aktív,utána kézbe vettem és bevonultam egy üres szobába ahova max. 2 ember tud csak bejönni egyszerre és folyamatosan ráirányítottam a gépágyút egyszer csak megjelent a csajszi.Ennyi.De én is szívtam vele egy ideig amig rá nem jöttem erre a megoldásra.<#vigyor3>

www.guillotine.atw.hu

BEAST
jaja nagyon poén az a dög 😄DDD amikor dobálja az auto roncsokat a katonákra , és közben ugrál mint 1 kiskutya 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

shaba23
ez a kutya qrva jó😊 beszartam a röhögéstõl, amikor bukfencezve dobta el a harckocsit😄D
BEAST
<#vigyor2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

shaba23
mivel eddig 2x írtam ide, nem érzem magamra illõnek a a retardált jelzõt (csak mert téged apu így hív, ne hidd azt, hogy másra is illik)
elhiszem, hogy te nagyon májer srác vagy és soha sehol nem akadsz el, de más nem ennyire fasza gyerek.
egyébként meg a fórum többek közt errõl szól és légyszives ne kezd el pont te (mert ki a franc vagy te egyáltalán), pont most elõírni hogy ki mit tehet itt. Ha nem tetszik, amit olvasol, akkor nem ugatsz, hanem meghúzod magad és kussba fulladsz. Amíg nem konkrétan neked címzem a kérdést, addig hanyagolj a "retardált" megjegyzéseiddel. Akinek szólt, az olvasta és veled ellentétben képes volt rá normálisan válaszolni.
de persze neked ez nem megy kicsit agresszív gyerek. Ha megadod a telefonszámodat, felhívom aput adja vissza a cumisüveget és a klaviatúrát mert a picibaba nyûgös és most minden zavarja...

nem is értem, miért írok én ennyit miattad...

még annyit, hogy valóban az a játékok lényege, amit te találóan leírtál, de én mégis bátorkodtam megkérdezni (kövezzetekmeg). Tudom nehéz elhinni, de megpróbáltam továbbjutni. Ki hitte volna...
Hi!A chapter 10-es részen vagyok a börtönben,ahol a csaj azt mondja hogy rakjam le azt a három szart ami lõ az ellenfelekre és mindíg bemondja hogy mégtöbb katona jön,meg mégtöbb katona jön!Na nekem jön 2 katona azokat kilövöm aztán a csaj azt mondja mindjárt jön aztán csaj se jön meg katona se!Mit kell csinálni ilyenkor?

Vengeance nfo
Skiper
spoiler-válasz

kicsit balrafordulsz, indul indul indul, jön majd pár ismerõs, és..

gyuri http://gyur6.uw.hu

thx

thx

2004-11-28 PC Game ISOs Half-Life 2 (c) Valve *RETAIL* VENGEANCE 208x15 MB
9.4
barret
A hangmenüben.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Options -> Sound -> Captions

\" Szaljon le a bombarol,... maga barom! \"

láma kérdés de hol lehet bekapcsolni a feliratot játé alatt?

Kandurex
A két prO 😄,

A valve által javított AGP textura és a vele együtt töltõdõ sound hibájának javítása van már warez -be? (kissé idegessítõ, hogy 512 -vel is hülyére töltögeti magát a játék)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hykao
Hogy mire adják a nyelvvizsgát azt nem tudom, mert még sosem voltam nyelvvizsgán...de sok történetet hallottam már... 😛PP
Ugye!?

Na jo most miattad elálmosodtam 😊)) So bye!

Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT

lenyugozo analogia

lol, te azert tudsz beszélni, mert van szád?

Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT

lol, te azert tudsz angolul, mert van nyelvvizsgad?

Moby
ad1: ha jól körülnézel ez a topik és ez a forum nem alakalmas hwsw jellegû viták lezavarására.
ad2: nem ütötted meg azt a hangnemet amitõl egyáltalán kedvet kapnék hozzá
ad3: te önigazolást keresel, én tapasztalatokat
ennyi

Adversus solem ne loquitor

insp
"I do not believe that G-Man is Gordon Freeman from the future."

Ezen még nem is gondolkodtam el... Pedig egész logikusan hagnzik.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Nem értettem mindent tökéletesen meg...de eddig vágtam a storyt! Amugy meg nem a semmire adják a nyelvvizsgát! 😛PP

Ezt hol lehet letölteni? Egy linket szurhatnál be!

barret
Kiköcsög a 33 hozzászólásoddal...Nekem nincs eros gépem,csak rendben van tartva! És nincs BUG,kivéve AI. Befelyeztem.<#ejnye1>

hykao
bocs, de az ilyen "tudok angolul, nem kell a magyarítás" szövegek mindig megmosolyogtatnak...

még magyarul is néha igencsak kapkodósan lehet elolvasni egyes szövegrészeket, fõleg amikor egyszerre többen is beszélnek.
ha te tökéletesen megértesz mindent angolul, akkor le a kalappal...<#worship><#worship><#worship>
Guillotine
Minden hibára a megoldás egy 9 megás HalfLife2 fixall patch.Minden hibát orvosol.
Pl.: ai_diasble,graphic builder,5.1-es hangzás esetében a recsegés is megszünt.Ajánlom mindenkinek akinek gondjai vannak a törtverzióval.<#nevetes1><#taps>

www.guillotine.atw.hu

hykao
köszöni szépen, jól van...

mikó'?

leírom a menetét:

-magyarítás finomítása (jövõ hétre várható)
-magyarítás igazítása az eredeti angol szöveghosszokhoz (szinkron ide-oda csúszása elkerülése végett...)
-szövegkönyv készítése (idõrendi, hangulatelemekkel, hangfájlnevekkel)
-szinkronizálás
ekkora hülye emberek nem élhetnek mint te!
azért mer nekem van 1 bika gépem nem lessz bug-os a game gondolkozz már ha van mivel!
Bugot ugyertem, hogy warezbug. Ezek a szandekoltan beletett liftes meg fehergarbosqrva vagymialol cuccok 😊)) Amik a kommentek 70%at kiteszik.

Az ugynevezett bugok meg hidegen hagynak engem is😊

ez a röviditett végigjátszás kegyeteln! 😄DD

Tudok angolul eddig is értettem a storyt, és nem az AI a hiba...
Akkor nem marad más minthogy kérjek egy save game-t havertól 😊

hykao
hát ez csodálatos.... 😛PP
barret
AI bugon kivül semmi...A game meg atom!!!

mivan a szinkronizálással? vagy az mikor lesz?

http://thenamelessphoto.com/

😄DD

Azert a Valve kitett magaert ezzel a rakas buggal! mit ossze nem szopnak egyesek

gj valve

hykao
töltsd le a magyarítást (a telepítõset), és akkor érteni is fogod a történetet, és az AI gond is megoldódik... (mert a magyarítás ezt is tartalmazza...)
barret
Pedig szerintem az ajtón kell kimenni...asszem most lesz a buggys rész.

Seth
szállj be a csónakba(vagy az nem ez a rész??😊)

barret
AI_disable hibán kívül,eddig semmi buggal nem találkoztam! Lehet hogy normális gép kell hozzá???Majd szólok,ha találok valamit...

Beirom még 1szer hátha segít valaki 😞

Elakadtam!
A pálya neve: We don't go to Ravenholm

Szoval bent vagyok egy szervizben, csávó fekszik a földön. Volt itt egy nigger õt kellett követni.Ok! Itt jön az 1. probléma.

1.Odamentünk egy ajtóhoz jött 1 nõ kinyitotta,pofáztak egy sort aztán behivnak...csakhogy a nigger ugy állt be az ajtóba hogy nem lehet bemenni tõle
OK! Visszatöltöm...beállok a csávó elé a nõ nyitja az ajtót beugrok gyorsan és bent vagyok...

2.Bejutottam itt van a nõ gyógyit valami beteget,van bent egy pirosszemû szörny és a nigger akitõl szokás szerint nem lehet kimenni...

ÉS ITT VAGYOK ELAKADVA!

Van 1 ajtó de az zárva.Lakat nincs rajta ne is kérdezzétek...

Mit kell itt csinálni emlékszik valaki?????????????

Letöltöttem ezt is de nem mûködik!

Hát te hülye vagy bááz nem tudod te mirõl beszélsz...
Kifejtenéd pontosabban mire gondolsz? <#rolleyes><#lama>