Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
HL2: Chapter 5: Black Mesa East d1_eli_01

En itt vagyok. Pontosan ott vagyok ahol valami szobaban vagyok ahol gaz jon aztan lescannelnek lezarel es ket kamera mindig figyel. Mas nem tortenik. Egy ismerosom alitasa szerint ott eppensegel tortenie kellene valaminek. Mit kell csinalni?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

így lett volna magyarul:
Nekem is az van.
Simán megy 800*600-ban és full grafikával.
nekem ia van
simán megy 800x600 + full grafikával
Szia Fugitive! köszi a választ. Tudom, hogy a kártyám már õskövület, de mégis. Geforce mx440el meg simán megy? Furcsa.
savegame kell?

http://dlh.net/getfile.php?80:/cheats/pc/0404/hl2savegamecomplete.rar
PTW
igen heheh, havernak ugyanezt mondtam, hogy egyszerûen NINCS <#nevetes1>

rádiós egér? infra egér? mobil telcsia gép mellet?
1000 dolog lehet
[NST]Cifu
Nincs véletlenül rákötve a gépre Joy vagy kormány?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ezek a bugok vagy javíthatóak (quicksave+quickload+aidisble0+ilyenek) vagy nem olyan egetverõek, hogy rohanjak és legomboljak 10ez-t.
Engem amugy is baromira idagasít, hogy lassan mindenhez onlin kell lenned. A M$ megb***-ja a kib***tt Windozát ha tényleg bevezeti (elõször csak az update-eknél) a felhasználó monitorozását. Elég szomorú, hogy lassan mindenki abból indul ki, hogy akinek progi kell annak legyen inetje is.
De, szerncsére mindig akadnak olyan józan gondolkodásúak, akik gondolnak szegény inet nélküli emberkékre is. és megdobják õket egy kis "progi javítással" ;-)

Az átugarós résznél nekem semmi gondom nem volt. Garantáltan feltört verziót használok, úgyhogy nagyon valószínû, hogy ez nem a feltörés hibája. Lehet, hogy egy script fájl sérült meg (a több 10ezerbõl megeshet egynél).
Egy tipp:
a konzolba: sv_cheats 1
majd notarget.
Ettõl talán át tudsz majd menni a láthatatlan falakon is 8-)
Ha átmentél ismét konzol: notarget.
Ha minden jól megy akkor töltenie kell a köv pályát.
fugitive1
Ha estig (kb 19.00) nem küld senki, küld egy privátot és megy a mentés. Hamarabb nem megy.

Kandurex
Szúrj már egy képet (vagy 2), hogy hol jársz, te...te...lámer te 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

vinko
Ha valaki tudna egy mentést küldeni onnan,amikor a hajó melletti ugratón átrepült a csõbe,megköszönném !

fugitive1
Valószínû, hogy a konfigoddal lehet a probléma. Próbáld meg esetleg kisebb graf felbontással. Sajna a vidkártyád nem a legalkalmasabb a mai játékokhoz...

Sziasztok. Lenne egy komly gondom. Elõször is eredeti verzióm van HL2bõl. A gond a következõ: a mozgás valami szuper szar a gammában. Akad, nem fordul, elindul egy irányba magától a Freeman. Ez mitõl lehet? Konfig: Cel2k, radeon9100, 512 ram, abit bh7. Lécci segítsetek, mert kezdem megbánni, hogy megvettem😊
fugitive1
Tény és való, hogy a Vampire után nagyon pozitív volt számomra a játék rendszerkövetelménye. A V-nál 800x600 low-ban még beszaggatott, de a HL2 1024x768-ban erõs közepesen fut akadás nélkül és még szép is! <#eljen><#eljen>
Ritka ez egy mai játéknál...

Kandurex
az a szép, hogy én meg pont nem tapasztaltam ilyeneket a tört verzióval :p

Krinyo
ezek a bugok csak a tzört verzióban vannak

én is 33-ért egy 9600 xt de középen muszaj mert olyan töredezett a vinyó hogy egy 700 megás fájl 11000 db-ban van <#email>

Random_
Én 31ezeré vettem a videókarit és minden fullon van.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Juhééé nagyon tuti a Game szerintem csak a gyagya "120 ezerért veszek videókártyát mert ha nincs 16x-os élsimítás már nem is élvezhetõ a játék" típusú emberek szerint szar 1024-ben minden legyen közepes és tuti szerintem. Néha beszaggat kicsit de a játék élmény nem veszik el, a grafika és a fizika szuper soha nem volt még ilyen egy játékban sem, és végre nem sötétben játszódik és nem mindenféle 8 színben pompázó plazmafegyver adja az újdonságot a játékban. Nekem a bugok a következõk voltak:
-liftes picsa
-a közepe felé nem lõttek a robotgéppuskák
-meg nem nagyon akartak követni a hangyalesõk sem csak ha a közelükben voltam de lehet megutáltak mert kinyírtam párat<#szomoru1>
Azért biztos lesz ennél jobb játék de most ez a legjobb<#violent>

Jön majd valamikor demó?

a balettpatkány

vinko
Azért irtam,hogy gyalog átmente,mert gondoltam megézem mi van a túloldalon.Ugratásnál nyomtam Shiftet,bal ALT-ot,mindent amit tanácsoltak,de a csõ elõtti lemezrõl mindig leesek,pedig legalább 50-szer próbáltam.

Nemcso
4-5 óra laza játék.

fugitive1
Lehet, hogy hülye kérdés, de Higany, a régi börtönben való kolbászolás tól még messze van a játék vége? <#fejvakaras>

Higany
Én tegnap játszottam végíg és nagyon tetszett az egész! Jó játszást mindenkinek! Meg munkát! Csákó!

ok,este megy a kép,most meló van :[
precision
Én tom melyik részrõl van szó, én simán áttudtam ugratni ott...nemtom mi lehet

Bazinga!

hykao
SPOILER!

Tehát a konténerajtót kirobbantottad, a csónakkal bementél a stég alá, és az ugratásnál visszapattansz?
mukika
rakjál be képet, és akkor esetleg tudok segíteni.

sorry,kihagytam -> turbót használtam,semmi eredmény,míg gyalogosan látom,h lenyomom a shiftet addig a siklónál semmi eredmény.a harckocsikat már rég lelõttem,és mondom olyan mitha falba ütköznék túloldalt tehát nem a túloldali rámpa szegélyéhez csattanok neki ugratásnál hanem jóval fölötte simán átjutnék de mégse... lehet qrva evidens a +oldás de ez megakasztott :[ a gyalog átjutás pedig rohadt 1szerû volt,szimplán felmásztam a túloldali csõ bejáratához és átslisszoltam rajta :]
xj700t
Nem, elõször likvidálni kell a "rakétáskocsit" és picitgondolkodni az ugratónál, ha egyrõl beszélünk.... 😊

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

fugitive1
Gyalog átmenni? Az ugratónál? <#nemtudom> Sztem a túloldalra való átjutáshoz mindenféle képpen kell a siklócsónak speed-je. Esetleg próbáld úgy, hogy az ugratóra való felhajtás elõtt nyomd menet közben a "futás" gombot. Az késõbb a homokjárónál is az extra sebesség elérésére szolgál (kell is majd rögtön az elsõ ugratónál).
De ha végképp nem megy, akkor bug. :-(

hi! ez bug lenne?
a siklócsónakra felszerelték már a géppityut,be is kanyarodtam 1 olyan helyre ahol cölöpökön álló felsõ szinten 2 rakétavetõs harckocsi áll,kilõttem õket.Be megyek a cölöpök mögötti részbe,ahol az út végén (hajóroncs jobbra) van 1 ugrató,csak ez lehet a megoldás,h átugratok,de ahányszor megpróbálom mikor épp átérnék a túloldalra olyan mintha 1 láthatatlan falba ütköznék és visszapattanok,gyalog át tudok menni de szerintem még kell a sikló... help plz.thx
Nemcso
Nagyon jó lett a játék, csak a segítõtársak akadályozzák az embert. <#violent>

dr Kotász
Van már valakinek tapasztalata a Vengeance-ös verzióval? Mûködik?
The Hedgehog
egy érdekesség ha még nem lett volna:

http://members.shaw.ca/storage_4/hl2story/

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

artschiatwork
up! 😄

basszus most látom, hogy vacakul írok...
ha gyorsa akarok írni mindig elütöm a betüket.. ez állítólag betegség...ORVOST!!!

(fertõzõ?)
bocsi a helyesírásért, ill. helytelen-írásért 8-)
Elõször is köszönet azoknak akik segítettek a játszhatóvá tenni a játékot 8-) Külön.: Imyke, Matrix, GyFK alkotóz is sokan mások!

Másodszor.
Én még csak ott járok, h bukdácsolok a nagy, homályba veszõ híd alján, pillérrõl pillérre visszafelé. Én aza tipus vagyok aki szeret visszanézni a pálya bizonyos pontjaira, ha tom, hogy ott van még némi munició, vagy más hasznos dolog. A forumban olvastam, hogy sokaknak kevés a játék és nulla a sztori. Én még nem tom ezt megitélni, de a játék jelenlegi állásában számomra minten passzolt. Sztori is, meg a játékélmény is. Én nem bedarálok egy-egy pályát, hanem végigjátszom. Külön érdekelnek azok a dolgok ami esetleg nincsenek is szem elött. (Ez aszem a TombR-bõl ragadt rám.)

Kicsit visszaolvastam a forumot. Hát mit mondjak, elég gáz, hogy egyesek csak a kilõhetõ enemik számából itélik meg a játék játszahtóságát. Nekem sajna elég gyatra az angol tudásom, így bõven elkél ez a magyarosítás. Az elsõ pár pályát még e nélk nyomtam végig, bizony kicsit doom érzetem támadt. Aztán felrektem a hun patch-et, és az egész kezdett más szinben festeni, olyannyira, hogy ismét nekimentem elõrõl. Mit mondhatnék, sztem nagyon sokat dob a játék hangulatán az, hogy tod' is, hogy mit csinálsz és nem csak mész azon az egy szál ösvényen mint a doom-ban (bár itt sincs sokkal több). Ezért külön köszönet a magyaritást készítõknek!

A grafika szinvonala nekem untig elég. Simán adja azt ami a játékélményhez kell. A hangok szuperek, ahogy azt már az elsõ részben is megtapasztalhattuk. (Érdekes, az én kis gagyi ac97-es integrált hangkártyámon egy picit sem szaggatott a hang.)

Azért voltak benne fura dolgok is. Pl.: a csajok nem nagyon szeretnek liftezni (quicload), vagy amikor a kutytuskával játszottunk és véletlenül a sarokba dobtam vissza a labdát a kuytus beszorult oda (itt is qload), vagy számomra kicsit fura volt, hogy a siklóval szárazföldön is ugyanúgy repeszthetek mint a folyón. És még néhány apróság.

De ezek légyszarok a játék egészének élményéhez képest!

Egy bizti, számomra élmény ez a játék, és tuti lenyomom cd-re egy késöbbi replay-hez 8-) (winrarral 3cd-n elfér a maga 41ezer fájljával)
Goodwill
Nah végignyomtam hardon, hm hm...amikor elkezdtem a gémet alig tudtam abbahagyni az elsõ néhány chapternél, azután vhogy fokozatosan ellaposodott az egész. Bár késõbb se volt azért unalmas, le bírt kötni végig, nem jutott a doom3 sorsára (4-5 óra játék után uninstall 😛). Összességében egy fasza gém iszonyat jó fizikával, gravity gun elég sokat dob rajta.

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

En meg csak a rovaroknal tartok, mert elkapott az unalom es varok 1-2 honapot vele mig tovabbnyomom, de eddig nem csak, hogy gyenge a story, hanem nincs is 😊
toMpEr
a jatek meg hardon se tul nehez, szerintem hiba az alatt jatszani

Hát ez sztem elég gyengére sikeredett az 1. részhez képest.A hajos meg autos küldetésböl a vége felé má teljesen kivolt a ....-om.Rohadtul untam már öket.A csapat rendben volt,de nagyon kevesek voltak.Szinte nekem kellett igyis mindenkit megölnöm.
A játék eggyetlen pozitivuma sztem az a bogyo volt amivel az archanoidokat tudtam irányitani.Az iszonyuan tetszett,de pl a végsö pálya nagyon fos volt.Hajigálni a foszereket a graviti fegyverrel valahogy gyerekjátéknak tünt.Hiába nyomtam közepes fokozaton szinte meg sem sebeztek😞(
Meg ez a tulságosan lineális játékmenet lefárasztott.Mindig 1felé lehet menni ez gáz.Néha még körforgalmat sem találtam a játékban.
És azért 2 strider mindent szarrá lö,és fejenként 4 rakéta rohadt sok beléjük😞((

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

PTW
Most fejeztem be. Nagyon jó játék volt de történetileg szerintem harmatgyenge.

Kandurex
Leszedtem az emporiost, bazzeg, vagy 10 percen át törölte a szerencsétlen gépem :p

shaba23
azért nem értem, mert nincs több mozgás, mint a többi pályán. és eddig csak az elsõ teleportálásnál volt szaggatás.
Na mindegy😊 ha más nem akkor driver+low teljesítmény😊
rage
Ó, köszi

De hogy ezt miért nem vettem észre ??
Na sebaj, haladunk tovább 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Gabesz amd64
mindegyik pálya más "szaggatás szempontjából"!!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate