Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En itt vagyok. Pontosan ott vagyok ahol valami szobaban vagyok ahol gaz jon aztan lescannelnek lezarel es ket kamera mindig figyel. Mas nem tortenik. Egy ismerosom alitasa szerint ott eppensegel tortenie kellene valaminek. Mit kell csinalni?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nekem is az van.
Simán megy 800*600-ban és full grafikával.
simán megy 800x600 + full grafikával
http://dlh.net/getfile.php?80:/cheats/pc/0404/hl2savegamecomplete.rar
1000 dolog lehet
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Engem amugy is baromira idagasít, hogy lassan mindenhez onlin kell lenned. A M$ megb***-ja a kib***tt Windozát ha tényleg bevezeti (elõször csak az update-eknél) a felhasználó monitorozását. Elég szomorú, hogy lassan mindenki abból indul ki, hogy akinek progi kell annak legyen inetje is.
De, szerncsére mindig akadnak olyan józan gondolkodásúak, akik gondolnak szegény inet nélküli emberkékre is. és megdobják õket egy kis "progi javítással" ;-)
Az átugarós résznél nekem semmi gondom nem volt. Garantáltan feltört verziót használok, úgyhogy nagyon valószínû, hogy ez nem a feltörés hibája. Lehet, hogy egy script fájl sérült meg (a több 10ezerbõl megeshet egynél).
Egy tipp:
a konzolba: sv_cheats 1
majd notarget.
Ettõl talán át tudsz majd menni a láthatatlan falakon is 8-)
Ha átmentél ismét konzol: notarget.
Ha minden jól megy akkor töltenie kell a köv pályát.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ritka ez egy mai játéknál...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
-liftes picsa
-a közepe felé nem lõttek a robotgéppuskák
-meg nem nagyon akartak követni a hangyalesõk sem csak ha a közelükben voltam de lehet megutáltak mert kinyírtam párat<#szomoru1>#szomoru1>
Azért biztos lesz ennél jobb játék de most ez a legjobb<#violent>#violent>
a balettpatkány
Tehát a konténerajtót kirobbantottad, a csónakkal bementél a stég alá, és az ugratásnál visszapattansz?
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
De ha végképp nem megy, akkor bug. :-(
a siklócsónakra felszerelték már a géppityut,be is kanyarodtam 1 olyan helyre ahol cölöpökön álló felsõ szinten 2 rakétavetõs harckocsi áll,kilõttem õket.Be megyek a cölöpök mögötti részbe,ahol az út végén (hajóroncs jobbra) van 1 ugrató,csak ez lehet a megoldás,h átugratok,de ahányszor megpróbálom mikor épp átérnék a túloldalra olyan mintha 1 láthatatlan falba ütköznék és visszapattanok,gyalog át tudok menni de szerintem még kell a sikló... help plz.thx
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
ha gyorsa akarok írni mindig elütöm a betüket.. ez állítólag betegség...ORVOST!!!
(fertõzõ?)
Másodszor.
Én még csak ott járok, h bukdácsolok a nagy, homályba veszõ híd alján, pillérrõl pillérre visszafelé. Én aza tipus vagyok aki szeret visszanézni a pálya bizonyos pontjaira, ha tom, hogy ott van még némi munició, vagy más hasznos dolog. A forumban olvastam, hogy sokaknak kevés a játék és nulla a sztori. Én még nem tom ezt megitélni, de a játék jelenlegi állásában számomra minten passzolt. Sztori is, meg a játékélmény is. Én nem bedarálok egy-egy pályát, hanem végigjátszom. Külön érdekelnek azok a dolgok ami esetleg nincsenek is szem elött. (Ez aszem a TombR-bõl ragadt rám.)
Kicsit visszaolvastam a forumot. Hát mit mondjak, elég gáz, hogy egyesek csak a kilõhetõ enemik számából itélik meg a játék játszahtóságát. Nekem sajna elég gyatra az angol tudásom, így bõven elkél ez a magyarosítás. Az elsõ pár pályát még e nélk nyomtam végig, bizony kicsit doom érzetem támadt. Aztán felrektem a hun patch-et, és az egész kezdett más szinben festeni, olyannyira, hogy ismét nekimentem elõrõl. Mit mondhatnék, sztem nagyon sokat dob a játék hangulatán az, hogy tod' is, hogy mit csinálsz és nem csak mész azon az egy szál ösvényen mint a doom-ban (bár itt sincs sokkal több). Ezért külön köszönet a magyaritást készítõknek!
A grafika szinvonala nekem untig elég. Simán adja azt ami a játékélményhez kell. A hangok szuperek, ahogy azt már az elsõ részben is megtapasztalhattuk. (Érdekes, az én kis gagyi ac97-es integrált hangkártyámon egy picit sem szaggatott a hang.)
Azért voltak benne fura dolgok is. Pl.: a csajok nem nagyon szeretnek liftezni (quicload), vagy amikor a kutytuskával játszottunk és véletlenül a sarokba dobtam vissza a labdát a kuytus beszorult oda (itt is qload), vagy számomra kicsit fura volt, hogy a siklóval szárazföldön is ugyanúgy repeszthetek mint a folyón. És még néhány apróság.
De ezek légyszarok a játék egészének élményéhez képest!
Egy bizti, számomra élmény ez a játék, és tuti lenyomom cd-re egy késöbbi replay-hez 8-) (winrarral 3cd-n elfér a maga 41ezer fájljával)
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
A játék eggyetlen pozitivuma sztem az a bogyo volt amivel az archanoidokat tudtam irányitani.Az iszonyuan tetszett,de pl a végsö pálya nagyon fos volt.Hajigálni a foszereket a graviti fegyverrel valahogy gyerekjátéknak tünt.Hiába nyomtam közepes fokozaton szinte meg sem sebeztek😞(
Meg ez a tulságosan lineális játékmenet lefárasztott.Mindig 1felé lehet menni ez gáz.Néha még körforgalmat sem találtam a játékban.
És azért 2 strider mindent szarrá lö,és fejenként 4 rakéta rohadt sok beléjük😞((
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Na mindegy😊 ha más nem akkor driver+low teljesítmény😊
De hogy ezt miért nem vettem észre ??
Na sebaj, haladunk tovább 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10