Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vagyok már egy mai gyerek ezért kérném a hozzáértõk segítségét. Megvettem ezt a jó kis gamét. Tolom is rendesen nap mint nap már amikor van rá idõm. Viszont az a nagy gondom, hogy a hang szakadozik. Több fórumon próbáltam már utána nézni a megoldásnak de semmi 😞. Állítólag az elsõ javításnak orvosolni kellett volna ezt a hibát de nálam nem történt változás. Pedig, ha jól tudom a steam automatikusan letölti a javításokat. A gépem nem hiszem, hogy gyenge lenne: AMD2400+ 512M ram, 9600XT
Help!!
én például 1.5napig nem álltam fel a gép elöl!!!!!!!!!!!!!<#csodalk>#csodalk>
Adversus solem ne loquitor
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
!!!SPOILER!!!
- Kövéssétek Freement pálya - amikor a 3 db generátort kellett megsemmisíteni és az egyik szoba tele volt piros lézerekkel, na mire rájöttem, hogy alatta-fölötte... <#falbav>#falbav>
de sokat ne várj 8-)
vagy legalábbis az elõzõ old-on...
Kösszi
Sebaj, a semminél még így is jobb, bár a legjobb ha magdtól nyomod végig. Ez idáig még egyszer sem akdatm el úgy benne, hogy pár perc motoszkálás után me ne leletem volna a megoldást. Épp ez benne játék!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
én még nem olvastam, de aszem pótolnom kell
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Saint of Underworld N/Me
Saint of Underworld N/Me
nem kell rögtön csalni, csak megkell csinálni mindent ahogy azt kell...
aki ebben elakad az nc
Mégis maradt ami volt, egy uncsi shotemup.
Quicksave majd quickload
probáld csak ki
ha az sem megy akkor buheráld mega a hl2/cfg mappában lévõ autoexec.cfg-t, írd hozzá ezt:
ai_norebuildgraph "1"
ai_disable "0"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.