Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az nemrossz 😛

BomBa

rezsofiz
Te gyorsan szaladj egy moderátorhoz inkább és kérd meg hogy kicsínyítse le.. De mégis baszameg mi a fasznak kell berakni ilyen qrva nagy képet?? ÉS hogy a szarba lehet itt elakadni????????
ÚRISTEN!

sazl : c

nem, mert annyira remegne a kezem idegességemben hogy még kilõném a monitort jájj

BomBa

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Krinyo
800x600as felbontáson médiumban szvsz menne

ha kérdezel olvass is okostojás...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Törölt felhasználó
<#szomoru2>
Rezsö menjél danielt-hez sirni
33146 kérdésre valaki?
vagy senki nem probálta még?
sokan már a megvételnél elakadnak 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

rezsofiz
Hát ezaz, én csak olvasgatom a topicot, de már nem naon írok be mert annyira szánalmas ami itt folyik. Ahelyett hogy megerõltetnék az agyukat meg visszaolvasnának 2 commentet, nem, inkább megkérdezik , ez az, mégegyszer megkérdezik, amíg nem válaszol neki valaki, meg beraknak ilyen baszott qrva nagy képeket hogy a faszom is ki van már vele.

grebber
Akinek sikerült a DVD-s VENGEANCE verzióra feltenni ezt Half-Life_2_Deathmatch_Addon-VENGEANCE és müködik is irja már le hogyan csinálta!!!!!

Next PC upgrade: 2022

james69holden
Ez mit jelent, mert emiatt nem tudok egy csomó programot installálni?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

krinyo szted milyen felbontásban jáccak? 😊
leljebb a gépem "leírása"

BomBa

danielt te ki a fasz vagy hogy beugatsz?Ösláma
takraj
akkor végy egy shotgunt (márha tudod mi az) és lõdd le magad!

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

és? ettõl még nem lehet azt mondani hogy most csak eredetivel lehet jáccani...

rezsofiz
Szép nagy.

ilyen stílusom nem midnennap van, csak mikor elegem van az életbõl 😛

BomBa

Krinyo
fölösleges...ezt a stílust messziröl felismerjük 😄

imyke2000 lesz magyarosítás lista? 😄

BomBa

takraj
Töltsd le warezról! Próbáld ki!

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

mostmár télleg regisztrálom magam egy másik néven 😛 ezt e nevet túlzottan elhülyültem

BomBa

IMYke2.0.0.0
LOL ez a topik, ezerrel - nyavajgás folyik

Én nem értem, mi az élvezet akkor a Játékban, ha minden csipp-csupp elakadás esetén iderohantok kérdezõsködni?!
Egy ilyen RETTENTÕEN LINEÁRIS játékban hogy a faszba lehet elakadni, nem értem?!
Grrrrrrrrrrrrrrrr.......

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

döntsd el 😛

BomBa

csak lehet nem éri meg mert szar minõségbe futna és akkor inkább csak letöltöm

(kéne demo)

BomBa

takraj
Te teljesen hülye vagy, vagy csak teteted magad?

Krinyo
bazze mit mondjak?
olyan kérdéseket teszel fel ami agyhalált okoz 😄
megveszed a játékot van benne cd-key azt beirod a steambe, és játszhatsz.
ennyi

zsibbad az agyam.

http://thenamelessphoto.com/

Törölt felhasználó
Nem, sõt ahhoz sem kell, hogy vegyél egy sörétes puskát és arcon lõdd magad.
Krinyo
ha ahhoz nem kell, akkor szerinted miazistenfa*zához kell?

Krinyo
az meg aztán nagyon élvezetes amikor 2-3 naponta csinálhatsz új accot..frissítésekhez, modokhoz, stb késõbb jutsz hozzá, sok pöcsölés...
nem éri meg

mellesleg a szarrábannolásra meg kiváncsi vok dinamikus ipvel..., ugye accot anyit cisnálok amenyit akarok ha emg valva kibannolja egész .hu -t a jópár crackes gamer miatt akkor gratulálok nekik...

az lehet de eddig tökéletesen megy szal nem kell az a szöveg hogy csak eredetivel megy...
ez a verzó igy megy jól, majd késöbb lehet nem fog de az a jövõ zenéje 😊

Krinyo
jah csak egy idõ után szarrá bannol a valve

RelakSfromhome
Látom, legalább 2 arc kiváncsi volt a videóra 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

kell hozzá a protcol 7 update is szintén veng féle...
amugy nfoba le van irva szájbarágósan ha az alapján sem megy a hiba az ön készü, akarom modnani fejében...

mostmár télleg nem értek semmit, ez a hl2 faq megzavar 😞

BomBa

simánmegy törtel is eredeti nélkül..., ezt beszoptad 😊

Krinyo
kész b+, nem bírom tovább <#falbav><#idiota>

Segítetek lécci
Leszedtem a HL:Soerce-ot de abánatba nem tudom elinditani.Pedig le van írva hogy mit kell beírni a targetbe de igyse-ugyse.Ja meg nincs is steamem.Olyan verziós HL2-m van amibõl kiszedték..
Törölt felhasználó
Ha nem haragszol beterjesztelek a "Kreténségért ban-t" topikba...

Az nem a te hibád, hogy egy pézsmapatkány intelligenciáját igénylõ feladatot nem tudsz megoldani, de az hogy beb@aszol ide egy teljes képernyõs shotot, az kérlek szépen igen.
Krinyo
nem, én qrvára élvezem <#help>

sprint vissza az elejére

http://thenamelessphoto.com/

Én is így töltöttem le. Csak Serial-om volt és mindenem már megvan. HL2, CS frissítések. Online is csak legális kulcsal tudsz játszani.
Törölt felhasználó
Látom te is unod 😛PPP
asszem nevet kell változtatnom

BomBa

Krinyo
Hl2 B+!!!!
A steames letöltés és a bolti ugyanaz, mind2 pénzbe kerül...
A pénz az amivel fizetsz...
A boltban vehetsz HL(NEM HF)2-t.
A bolt az egy olyan dolog hogy bemész és megveszed azta qrva háelt <#ticking><#falbav>

Törölt felhasználó
Befizeted a kis pézedet a kis kezeddel a bankkártyád segíccségével oszt kapol szép kódot amive' letõtöd -e. Mosmá érted ezt a rohadtul bonyolult folyamatot?
PL, ha csak serial-od van (egy VGA-hoz) akkor hasznos a STEAM-en keresztüli letöltés. Vagy Online vásárlásnál...