42676
-
A HL1-nek nem volt felirata.... Ezért valszeg a HL:S-nak sincs. -
Átnéztem a file-okat, és ez csak menü magyarítás, nem láttam beszédek feliratait magyaron... Vagy kell hozzá a sima HL magyarítás? -
Van!
Itt! -
Van a Half Life: Source-hoz magyarítás? Vagy készül? Ha van akkor lehet megveszem az ezüst csomagot, mert a régi HL-fal nem játszottam. -
Gordon Konzerv... :D -
Végre én is végig vittem. Azért csak mostanra, mert nagyon ritkán ültem elé. Eleje tetszett, közepe nem igazán, vége nagyon jó.
A prológ nagyon tetszett. Elgondolkodtató, ahogy a történet is.
Sajnáltam Gordont, hogy munkája végeztével nem randizhatott a csajjal, nem jöhettek össze, hanem G-man már el is rakta későbbre szegényt.
A bugokon meg csak azok akadnak fel, akik nem tudnák már normálisan örülni semminek. Mindenben csak a hibát keresik.
GG Valve!
-
én a cd-s savegame-t tettem be, s ugy sem volt. Eljátszittam az emporio-s cfg buherálást a CE-ben is, oszt onnantól nincs gondom. Egyedül a savegame-k dátumozása dilis..:) -
Így van, ugyanígy érzek én is BFME iránt. Abba aztán lehetne keresni a hibákat. De HL2-ben... ;] -

-
[Walaki]D`Lair #35208 A Collectors editon cuccban ha beteszek egy emporio-s savegame-et akkor miért nincs AI? 

-
nem a témához kapcsolodik csak kifakadok:
ez egy jó játék és egy jó játéknál nem érdekelnek a hibák..nem tud érdekelni hogy néha egy percel később reagál az ai meg arra is sz*rok ha a strider lába ahogy az utcán megy néha érdekes poziciókba keveredik..sőőt még a szögletes sziklák,egyéb hiányosságok se érdekelnek ...
ebben a játékban van kreativitás..látszik rajta a fejlesztők szerették amit csináltak és akartak vmit...
de hogy felhozzak olyan játékot amit lenézek és megvetek: BFME-ben egy darab hibát nem láttam( kivéve azt hogy egymáson átrohangásznak) mégis az introjánál elfog a röhögés, a "stratégia" térképen a siralom,csata közben meg a döbbenet és felháborodás...láccik rajta hogy a készitők átcsapták a filmből a modelleket stb kicsit átrázták a grafmotort, kerestek két hülyét az utcán aki megirta a 'történetet' meg vagdaltak hozzá a filmből..aztán szépen leöntötték hype-al:)
-
4 rakéta kell,hogy ne tudd újratöltés nélkül kivégezni...:) -
Persze ha telibe találod :) -
Emlékeim szerint kb.3-4 rakéta elég nekik -
Hány rakéta kell egy birodalmi lépegetőbe??? Lövöm, lövöm, de nem fexik ki.... Ja meg nem találom a rakéta dobozt, ami a túloldalon van a múzeumnál. Legalábbis Barney azt mondta, hogy a túloldalt van. -
Csima #35202 Sziaszok!
Elakadtam a bánya lejáratnál. Hogy lehet lejutni a bányába?
Lengedezik ott egy kötél de sehogysem érem el. A két hordóból is próbáltam már építkezni...pls help -
Küldtem privit -
RENOVACOACH #35200 agy azt a dll fájt küldje már el valaki ez semit newm csinál rákatintok kijőn egy panel hogy a folytatáshoz nyomjak le gegy gombot de semi nem tőrténik eltünik a panel -
RENOVACOACH #35199 leszedtem de még mindigg nem pedig bemásoltam -
A FAQ-ban megtalálod belinkelve + ha ottvagy olvass serényen sok hasznos dolgot megtudhatsz
-
RENOVACOACH #35197 half.life.2.emporio.fix-ape.rar
Srácok ezt honnan tudnám leszedni -
ddd #35196 szinkronbol lesz valami?
-
Szard le, nem éri meg. Fogadd el a kritikáját, de nem kell vele egyetérteni. Hol a picsába érdekel engem, hogy egy nagytudású emberke abban leli örömét, hogy 3 hétig átvizsgálja a játékokat pixelről pixelre, majd diadalittasan közli valamelyik fórumon, hogy szar az egész mert ő talált benne xy hibát. Jól esik neki? Hát legyen, csinálja, részemről magasról teszek rá ki hogy bünteti magát. Én élvezem a játékot ha megadatik hogy játszak vele, és ennyi.
Vagy itt van Borg, egy régi motoros esete a halflifekettővel... Probál küzdeni a maga módján (és eszközeivel), de lassan ő is belátja, hogy a "sötétség" nagy úr, és nem tud ellene tenni semmit sem. Vagy totális megsemmisíti a topikot és lesz két nyugodt napja (nomeg párszáz anyázó levele, ami mehet egyből a devnull univerzumba), vagy hagyja a francba a topikot, amely egy idő után egy kigyomlálatlan pöcegödör lesz. Érdekel?! Nem. Egyedül azokat sajnálom, akik esetleg most jutottak el oda, hogy játszanának a játékkal, és elakadtak vagy bármilyen kérdésük vagy véleményük lenne. Mert szegények hiába teszik fel, a sötétség magába szippantja eme üdítő kivételeket...
...és még hol van a vége?! ... ;] -
Több chapterben is van, de az ominózus liftes helyszín a Black Mesa East-en van. -
:) #35193 valaki megtudná végre mondani hogy a fehér ruhűás liftes picsa melyik chapterbe van ???????? csak tudjátok bakker! én sajna nem... -
Próbáld meg a következöt! Nem tudom neked milyen verziód van, nekem EMPORIO és ha neked is ez van indítsd a játékot a Launcher.exe -vel. Ha minden igaz ez automatikusan indítja a CONSOLE-t is. A CONSOLE-ba írd be, hogy "sv_cheats 1", ezt követően pedig "map [mapname] Load Map" a Te esetedben "map d2_prison_07 Load Map" Ha esetleg mégsem ez lenne akkor kísérlrtezz a pályanevekkel 01 és 08 között. Valószínűleg nem pont az a hely fog betöltődni ahol jártál, de azért jóval közelebb vagy mint eddig :) -
Hát van 3 terem ha jól emléxem meg kell keresni őket, aztán ott azokat a golyókat ki kell gravity gunnal lőni. -
Köszi! És hogyan? Hol? -
Ki kell iktatni a 3 pajzsot. -
Hááááát most már szétrobbanok az idegtől!
Mit kell csinálni annál a régi múzeumnál, ahol a polgárőrség központja van? Az égből lövöldöz rám a jóisten, szaladgálok az embereimmel, de fingom sincs mit kell csinálni.
Segítene valaki? Köszönöm. -
Láttátok már nofragmuvit? counter-strike.hurol le lehet szedni.. az AI gyengeségeit próbálta a csávó belerakni egy muviba, hozzáfűzve csomo kritikát. OK igaza van, ezek tényleg hibák, de ki a tököm nem szarja le? a tököm kivan hogy minden egyes nyomott gameben mindenki a hibákra vadászik mint ebben a forumban is ott fotozgattatok a játszótéres babát, közbe nagyon jo grafikája volt a gamenek.. mindenki csak a negativ dolgokra utazik... Megvan a véleményem. -
Kovsebi #35186 Igor a nevem. Bye
-
Borg #35184 Hagyjatok békén baszki, szarok a moderálásra, meg a büntetőpontokra is.
Megyek CS-zni. -
Kovsebi #35183 Eredetim van. Nem nézem a fileket. Azért mert játszom vele, nem muszáj a filekkel foglalkoznom. 
-
#35182 Ha elég régóta játszol bármilyen játékkal akkor megismered mert van egy olyan könyvtár általában hogy: SAVE 

-
Kovsebi #35178 Hol találom meg a mentés fájlokat? -
#35172 Valakinek van mentése a börtönös pályáról ahol lezárják az ajtókat és jönnének az őrök?Előtte kellene egy mentés. Köszi.
Csak azért kérdezem ujra mert azthittem rossz helyre írtam a kérdésemet, mert azt hittem ez a HL2 fórum.
Ha mégsem ez akkor szóljatok és megkeresem az eredeti HL2 fórumot. -
Kovsebi #35166 Esküszöm, ez direkt provokál.... 

-
Kovsebi #35160 nem fog menni -
Borg #35157 Áh semmi, megyek pihenni