Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Tegyél rá nagyobb hûtõt, vagy ne tedd fel az oldalát...
A videókártyás dolgot ne emlitsétek Hykaonak, mert eljön és sajátkezüleg dobja ki a gépemböl 😊)
Viszont képzeljétek, ha felteszem a gép oldalát, akkor felmegy a proci hömérséklete 58 fokra, és ha még egy mp3-at is elinditok, akkor 62-63-ra. Ez normális? A tápom is elég erösen melegedni kezd. Mit lehet tenni?
Hiányol valami pixershader akármit. Pedig most 2 hete beizzitottam az új konfigot (Msi K7N2 delta 2 platinum, 3000+Barton, 400Mhz ram, 160Gb Samsung SATA vinyó, 400w táp, stb), de ez sem segitett. Érthetö, hisz a pixelshader videókártya funkció. Na mindegy, most egy darabig még jó lesz ez. Viszont érezhetö teljesitménynövekedést okozott a fenti konfig (a régi 1.6-oshoz képest), rar tömörités, több task egymás mellett (ha fejlesztek, nyitva van 8-10 tool is), stb. pl a vinyó kellemes meglepetést okozott. Bár az elején szivatott a sata driver, de mostmár rendben van, és brutál gyors. Saját magán pl E particióról F-re másolva egy 700 megás avit : 36 mp, ha a régi 120 gigás 8 mega caches-es Idés vinyóról másolom ugyanezt az új SATA-ra, akkor 16 mp! Nagyon brutál. Ez a mentett állások töltésénél is megnyilvánul. A régi vinyón ugyanannak a pályának az elsö (inditás utáni) betöltése 30-40 mp, a Satás vinyón 12 mp. No majd mennek egy kicsit lejjebb még ezek a 60ezres nvidia kártyák, aztán beficcen egy jövöre <#eplus2>#eplus2>
A sztorira továbbra is kiváncsi vagyok! - aki megértette <#vigyor2>#vigyor2>
persze a 25-30fps-t terhelve értettem,a doom3 nekem is ment 1024-be a fallal szembe állva!😊)
hát igen, a teljesítmény már erõsen zsebbfüggõ,de akinek fussa hát csinálja,ha nekem is fussna rá, én is megvenném a pci express-t, vagy egy disznóbb kártyát úgy 300-500E HUF-ért!😊azon már menne 25fps-t talán a 3dmark05!😊
Egyébként egyetértek, 25 fps felett gyak. teljesen felesleges halmozni a frameket, hisz a szem nem képes érzékelni. No nyilván ez nem azt jelenti, hogy ha a földet nézve már 25 fps-ünk van, akkor minden happy, hisz egy zsúfoltabb pályán, ahol minden mozog, ez drasztikusan lecsökkenhet, akár 10 alá is. Ám ha egy átlagos pályán keresztül 25-30 körül mozog az fps, az már sztem böven oké. No persze aki ad +50ezer ft-ot azért, hogy 50 helyett 90 fps-e legyen, ám tegye, nekem sajna nincs rá ennyi fölös zseton, és apu se fizeti ki <#crazya>#crazya>
de viszont akkor le kell butítani pöttyet!😊
a sztorit én se értem annyira kristálytisztán,pedig a magyarítással vittem végig elég kusza!
Én tegnap ott akadtam el majd fél órára, ahol egy kis udvarban mindenfelöl jöttek a zombik, meg ilyen pókot a hátukon cipelö gecik, és hiába irtottam, nem fogytak. Már minden töltényemet ellöttem, de mindig újrateremtödtek, ahogy jöttem-mentem. Nemis ez volt a nagyobb baj, hanem hogy nem tudtam, hogyan juthatnék tovább? Aztán rájöttem, hogy az a kar, amit meghúztam, és hatására az a kis lamovka arrébb ment, nem hiába van ott. Miután rákapaszkodni nem tudtam, nagy nehezen rájöttem, hogy rálépni lehet 😊 Hiába, kicsit <#lama>#lama> voltam.
Viszont valaki össze tudná foglalni néhány mondatban a sztorit? Már több napja játszok, és még mindig fogalmam sincs, hogy mivan. Az 1-ben legalább egyértelmü volt, hogy mi történt, félresikerült kisérlet, szörnyek át, stb. De itt csak megyek megyek, de hogy hogy kerültek ide ezek a fejrágók, meg a rohadék egész-életemet-leszedö-pókok, arra semmi utalás... <#nemtudom>#nemtudom>
hát kész nagyon,az utcai harcok nagyon állatok lettek!hangulata van rendesen <#violent>#violent>, az utolsó rész meg egyszerûen monumentális!<#wow1>#wow1>
én speciel egy P4 [email protected] Ghz 512 400 ddr,Gf4Ti4200 64Mb XpProSp2
640x480 2xQ AA,minen közepesen,kivétel a tükrözõdés az a világ tükrözõdik!Nah így ment mint a veszett,persze a töltés után swappol a vinyó kicsit, míg berántja membe,de utána simán megy,a legnagyobb akcióban is pl.:a nyakigláb invázió a végén!
1024x768 60fps?! <#bohoc>#bohoc>
most erre mit lehet mondani?!
25-30fps felett nincs értelme már variálni, semmi értelme nincs!<#confused>#confused>
Inkább kissebb felbontás és szebb kép jó sebességgel,mint egy nagyobb de döcög mint a barom!
hogy elinduláskor ha van console, akkor nincs animált menü,
ha nincs console, akkor van animált menü
:-)
Elõször az egyikre a kocsit ejtettem rá "véletlenül" (nem számítottam rájuk, és épp a kocsit vittem arrafelé, nem lehet olyankor semmivel sem lõni), a maradékból meg az egyik konténerrel csináltam palacsintákat <#vigyor>#vigyor>
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Tök jól lehet rombolni velük. Felkapsz egyet, és addig lengeteg, amig mindent szétversz magadkörül 😄
Vagy ha mégsem erre gondoltál, akkor írd le pontosabban, hogy hol jársz (mit csináltál azóta, hogy megkaptad a kocsit)
Vagy ha tényleg csak ugratóval van a gond, akkor csak annyit mondok, hogy van "nitro" is a kocsiban <#mf2>#mf2>
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
nem vágja valaki hogy mikor vezetik be a láma jelzõs dolgot?
on
http://thenamelessphoto.com/
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
BomBa
BomBa
Én egyszer a blood-bam akadtam el reménytelenül, de csak azért, mert azt a krva házat erõteljesen labirintusra csinálták, meg a vele azonosan nézett ki <#idiota>#idiota>
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Az 5 CD-s VENGEANCE változat van fennt, feltelepítem akkor endeben elindulk a játék, de a következõ alkalmakkor már eze hibaüzenet jelenik meg a Valve logo után . Volt valakinek ilyen problémája és mi a megoldás ????

gyuri http://gyur6.uw.hu
Szvsz egyébként nemleges a válasz, vagy legalábbis ügyeskedni kell valamit, az alapján gondolom ezt, amit eddig sikerült az SDK-ból kisilabizálni. Az SDK úgy mûködik, hogy csak azokhoz a file-okhoz férhetsz hozzá, amelyek aktiválva vannak, ill. amihez tartoznak. A probléma ott kezdõdik, hogy a Vampires modell és textúra file-jai .VPK formátumban vannak, egyedül a mapok lennének használhatóak (azok .BSP formátumban figyelnek), de modellek és textúrák nélkül ugye...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Javaslom a sok...mit mondjak...butának, hogy nézze meg a www.gamefaqs.com-ot és ott a HL2 végigjátszását.Angolosok persze elõnyben.
Mert ez télleg nevetséges hogy ötpercenként megkérdezi valaki, hogy it mitt kell csinálni/ott mit kell.
Az az élvezet benne, ha magad jössz rá, de minek is magyarázom?
Én egyszer vettem volna elõ helpet, amikor a végefelé a téren a Strider-eket kellett volna zúzni,majd lemenni az aluljáróba.Asszem a múzemnál vót...egyszerûen alig találtam rakétát,de végül is megoldottam.
*valahonnan
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
[Tényleg, a fiam lehetnél wazzer <#hehe>#hehe>]
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ugyanis a SOURCE-motor egyes részeinek liszenszelése miatt ugyan nevezhetnénk hasonlónak, de csak elemeiben, minden másban különböznek - és ez eléggé az inkompabilitás felé dönti a mérleg nyelvét...
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezeket a file-okat a Steam\SteamAps könyvtárba másolja majd be a játék (akár dobozos, akár Steam-es változat, a dobozos az installálás folyamán másolja fel), a Steam amikor majd aktiválod a játékot (a Steam-et is felrakja a telepítõ), akkor ebbõl fog szépen kitömöríteni pár file-t (meg pár megányit a netrõl szed le), és ha játszol, akkor majd ezekbõl a file-okból fogja kiszedni azt, ami kell neki.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
BomBa
Pl: Bármelyik kalandjáték????
Vagy ezért ennyire népszerûek a walktroughos oldalak?
BomBa
Gyerekek. Néha az aknakeresõben jobban meg kell erõltetnem az agytekervényeimet ,mint itt és van aki elakad????"Oh My GOd😞"
Bomba ,te meg vedd meg oszt játszál és ne taszíts minket az öngyilkosság sötét verme felé.
ennyire én sem vagyok láma
balukaa klikk a gyakran feltett kérdésekre (oldal tetején)
loool
amúgy az én osztályomban is van egy baluka <#nyes>#nyes>
BomBa