Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
meg is csinalom ...
::: http://www.keksz.net | photo&videoportal
es most amit az ati kartyamhoz kaptam regebben azt regeltem be egy masik felhasznalonevhez
es akkor abban benne a hl2, hl2dm, cs:s es cs
de h csinalhatnek illegalisat?
steamen keresztul minden legalis, nem?
es nem kell izgulnom h nem tud vki jatszani mert bena es nincs neki
pl amikor en meg nem tudtam h a buggyval lehet shifttel turbozva ugratni akkor ugye az egyik resznel nem tudtam atugratni a hidon, ezert fogtam es oldalt felugrattam a sziklak koze, majd kiszalltam es a gravity gunnal fellottem az autom ...
😉
raszantam magam h beregeljem a HL2 kodom, es leszedjem "eredetiben" a gamet
regi CS accos Steam userhez regelem be, az nem gaz, ugye!?! vagy csinaljak uj usert neki?
Szerintem ez a multi rákfenéje, ha lassú a hálózatod akkor darabos lesz a mozgás,mert túl sok az adat,és kevés a sávszélességed.
ha gyors neted van,vagy ott van melleted a szerver,akkor elõnyben vagy,mert egybõl kapod a szerverrõl az adatokat és folyamatos a mozgás.
a több fps-nek annyi az értelme hogy van rendesen tartalékod,tehát ha bejön a képre egy eszméletlen adatmennyiségû objekted,akkor nem szaggatsz,mert van tartalékod szarásig,ugyanez 25fps-nél,már gáz,mert beszaggat,ha nem tudja lekezelni a kártyád és nem tudja mert csak 25fps-en megy éppen,tartalék meg nuku.
bonyolult ez nagyon!😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Kb mintha te egy ügyes rajzoló lennél, aki telefonon kapja tölem a "látottakat", és le kéne rajzolnod a hallgatóságnak, amit én látok. Percenként 30 képet vagy képes lerajzolni. De én percenként 90 "shot"-ot mondok neked. Nyilván minden harmadik képet leszel csak képes lerajzolni, igy a hallgatóság kimarad 2-2 jelenetböl, ahol teszemazt kulcsfontosságú dolgok történtek.
Mig forditott irányban : a cimbi gépe képes mp-enként 120 képet kirajzolni, azaz szép folyamatosnak fogja látni, ahogy te mozogsz, igy könnyebb is neki célozni.
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
és a reaktor oldalára kilõni azokat!és be fog dieolni a cuccos!<#email>#email>
Akkor elvileg akinek magasabb az fps-száma akkor elõnyben van azzal akinek csak 25-30fps.
szerintem ez egy picit sántít,mert teszem azt hálózaton biztos hogy van valamilyen szinkronjel ami szerint frissíti a progi az adatokat,mindenhol egyszerre.tehát mivel akinek 120fps-e van akkor neki sokkal sürübben kellene kapnia az adatokat=õ gyorsabb lesz egy 25fps-esnél.
a szinkronjel megvan szerintem,mert ha az nem lenne akkor az gyõz akinek erõssebb vasa van,mert akkor õ gyorsabban tud reagálni mindenre,stbstb.
Elakadtam a vége felé járhatok,vagy talán a legvégén?? Ez a szakálas muki menekül teleportálás elött van a reaktor tetején vagyok. Már a heliket kilõttem de a faszi mindig elmenekül. Mit köll csináni?
Én még ezexerint nem tartok ott, de az emlitett zsákutcában eléggé elkavarodtam, mire rájöttem, hogy itt nem löni kell észnélkül, hanem meghúzni a kart 😊
Akkor nem latnad pl egy vakut, vagy egy szemed elott elrepulo legyet sem. Biologiailag masodpercenkent 2000 kepet dolgozol fel, es 120 fps-nel "indul be" egy affele motion blur, amitol mar kezd termeszetesnek hatni egy mozgas.
Cs-be pl ha csak 25 fps-ed van korbefutlak es kilovom a szemed 3x mire ram tudsz celozni. Ennek nagyon egyszeru az oka: Egyszeruen kevesebb kepkocka all rendelkezesre ahhoz, hogy becelozz. Ha pl 1/3 sec-es reakcioidot veszunk alapul -ami meg sok is-, akkor 8-9 kepkocka all rendelkezesedre a celzasra. Ha pl oldalrol 90 fokbol jon vki, a rafordulassal 12 fokonkent ugrik egyet a latomezod, ellenben az ember kb 1-et foglal el (1024 -es felbontas mellett ez kb 100 pixelt jelent, tekinthetjuk atlagnak). Igy nagyon idoigenyes lesz becelozni a figurat, mert egyszeruen nem kapsz infot, hogy megtedd a korrekciot. Ez mondjuk jelent +1/3 masodpercet, ami pont eleg ahhoz, hogy meghalj. Ez az ido drasztikusan csokken az fps emelkedesevel, konnyen kijon matekkal, 90 fps-el mar minimalis. Szal ez nem izles dolga, meg divat, technikai okok miatt elonyos. Offline jateknal is teljesen hasonlo okbol jo ha van, itt az egyeduli mento korulmeny, hogy a gepet alt. seggbenanak csinaljak meg, es egyszeruen nincs ra szukseg.
Probaltam eszervvel indokolni a velemenyem, igy remelem nem indul meg vmi flame-t az fps-ellenesek koreben 😊
Nem áll szándékomban rémhírt terjeszteni.
A terhelés sem mindegy hogy milyen,szóval errõl lehetne vitázni hetekig...
szal azért ennyire tévhiteket nem kéne terjeszteni 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Innen még messze van a vége?
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
egyszer majd megáll.
"plusz venti és filmnézés közben vagy éjszaka szenvedek a zajtól" =
egy jó minõségû,csendes cooler (coolgen,thermaltake,igloo)max.3-4E HUF,ennyit nekem megér hogy ne durranjon el a procim.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
a p4 3ghz-esek alapból 60-70fokon mennek,az én p4 2.4-esem 2.9re húzva max 60fok terhelve!
a ház oldala nem árt ha fent van,már csak a por miatt is és a belsõ légmozgás miatt,már ha van olyan!😊ahogy mondtad érdemes egy jó kis huzatot csinálni a házban és akkor nem lesz gond,persze ha húzod a procit akkor nem árt egy igényesebb cooler,meg kát 6centis venti!a jobbak csendesebbek is!😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)