42676
-
De van szerepe... tessék csak gondolkodni.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
Aham.De szerepe nem nagyon volt szal nem tom minek van ott.Mind1. -
Sosem volt ellenség.
De pszt! ez majdnem spoiler!
asszem:) -
nem bug, az a csávó eccer ott van, amikor oda érsz már nem(ellenség) -
Hi.Most kezdtem játszani a Hl2-vel és az előbb voltam ott amikor át kellett menni a gáton, hogy Kelet Black Mesa-ba jussunk.Felmentem a víztoronyhoz ahol van 1 bunker tele cuccal.Onnan pedig rázoomoltam a kis bódéra a gáton ahol a kapcsoló van és ott volt egy aktatáskás pasi öltönyben.Aztán eltűnt 1 fal mögött.Odamentem, de sehol senki.Ez bug?
[nemkérbüntipontothavoltmár:)] -
(...) -
Bele se néztél ,temérdek ész... -
Csak arra hajtott hogy a rosszat mutassa belőle ,aztis ami nem létezik , ez egyértelmű, és ezt bármelyik játékkal meg lehetne csinálni. Akkor mi értelme van ennek ?? -
Csak azert mert neked nem ez a velemenyed a jatekrol, mar "leseggezed"? Gratulalok, temerdek eszre vall... -
hi, elakattam, ott járok hogy egy világitó toronyból kilöttem egy e.repülöt, majd kinyitottak nekem egy ajtót, elindultam, találkoztam egy meberrel aki egy szklán áll, és ha a földre lépek akkor szörnyek jönnek ki. ott mentem egy ideig, mig egy házhoz juotttam ahol egy generatort bekapcsoltam, és egy gép ami a földet "döngöli" beindult. itt járok és nemtom merre menjek tovább. a vki tud segiteni lécci irjon, köszi!! -
Nem! Hanem a pl fejezetcímekkel!
Meg F6-nál a "Saved..." "Mentve..." szöveg kiírásával! Egyszerűen nem jelenik meg! -
kár volt 1 percet is ezzel töltenie, csakhogy fikázza végig a létező legjobb játékot. egy nagy segg aki irta -
:) #35289 hát a multiplayer tényleg 0 ennyit szopni, szerintem teljesenf eleslegesen... -
ka87 #35288 szerintem inkább szánalmas, aki ennyi negativ véleményt le tud irni egy sztem magas szinvonalu játékról az nem normális -
"megvadult"? Én csak a zárlatossal találkoztam a toronyházban -
:) #35286 érdekes véleménye volt ennek a csákónak -
"szuka"? (...) -
#35268 - Rengeteget kellett volna visszaolvasni :) -
Gabe18 #35283 Nem tudom volt-e már,de itt egy végigjátszás és értékelés a HL2-ről.Hát a végén az értékelés egész érdekesre sikeredett...
http://cs2.hu/doc1342/1/ -
Mindhárom gépfegyvert helyezd el, s akkor megindul a zinvázió!
targa6269 #35281 Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy nem tudom, mit kell tennem az ENTANGLEMENT szinten ott ahol azt a 3 autómata gépányút be kell állítanom hogy az ellenséget megpipáztassa. beállítom de nem jön senki. A társan (az a szuka) beszól a rádióba egy csomószor hogy jönnek meg, hogy még többen jönnek. Aztán meg, hogy Ő is jön de a végén nem jön senki és 10 percig várok a fegyverrel rajzolgatok a 3 hordó segítségével felmásznék minden hová, de valahogy nem jövök rá a megoldásra.
Mi a megoldás?
Köszi!!4 -
:) #35280 remélem lesz végre 1 normális dvd rip a half 2ből olyan ami teljesen tökéletes lesz... -
ÉS akkor nem beszéltünk még a "megvadult" grav puska részről ... 
[b]hen-tes[/b]: szerintem tájékoztasd az Asszonyt (Kedvesed, Feleséged, Barátnőd], ha van, hogy egy ideig nem leszel képes férfiúságod tanútételére...
... legalábbis, amíg a HalfLife 2-vel játszol ... !!!
Mielőtt bemész a toronyházba, készíts ki egy csomag zsepit. Nemhogy rá fogsz folyni a monitorra, de le fogsz dőlni a székről, és mindent össze fogsz kenni
-
árgh!!!!
most kaptam meg a gravitációs puskát :D
nagyoon jó :)
majdnem ráfolytam a monitorra, amikor a zombikat kellett körfűrésszel dobálni :O))) -
:) #35276 takraj a magyar feliratozásal van bajod ? -
Bocs, de csak most tudtam úgy igazán kipróbálni a Collector's Edition-t! Ez a verzió, sajna nem akarja nekem kiírni a szövegeket! A feliratozás megy, meg a készítők listája is az elején, de pl a fejezetcímeket nem írja ki! Miért van ez? Apropó: Se a HLS, se a HL2, se a CSS! + még a hangok is szaggatnak! (Bár az lehet, hogy csak a gyenge gépem miatt!) A Vegeance verziókban minden tökéletesen működött! (Ja, és mielőtt valaki megkérdezné: Provision verzióm van!)
Elsősorban a probléma orvoslása érdekelne, olyan embertől lehetőleg, akinek szintén Provision verziója van! (Amúgy Update1+Fix fennt van!)
(Mielőtt megkérdeznétek: VISSZAOLVASTAM!)
PS: Bocs a hosszú szövegért! -
diamondlake #35274 és? az asztalról is kifogja tömöriteni?
vagy bekéne másolni valahov?
-
Semmit. A Steam eredeti játék esetén a .GCF fileokból fogja kitömöríteni azt, ami kell neki, illetve ha jól tudom akkor tört játékok is ezt használják. -
diamondlake #35272 kösz.
és ha van egy ilyen .cfg-m akkor mit csináljak vele? -
Davidsned #35271 Thx mindenkinek!
Én már csak iylen láma vok
-
HY all!Utánna olvastam de sehol se találtam hogy RETAil verziónál mikro feltelepítem miért nincsen sehol se exe fájlom! -
Jah -
Half Life 2 teljes végigjátszás a lámáknak -
Aspyrin #35267 és a végén szépen kikapcsolni őket :-) -
CUCLI #35266 polcról-polcra -
ugrálni -
Davidsned #35264 A "Kövessétek Freemant!" nevű pályán tartok és bejutottam a magas épületbe ahol az elején 3 generátort kell kiiktatnom. Ebből 2 gond nélkül megvolt, most viszont eljutottam egy olyan szobához, ami tele van lézerezve és ha nekimegyek egy nyalábnak, akkor rögtön a plafonról mindenhonnan gépágyúk jönnek elő és szétlőnek. Mit kell itt csinálni? -
A .GCF a Valve Steam-en keresztül használt tömörített file-ja, ebben vannak benne a játékhoz szükséges file-ok (textúrák, hangok, stb.).