Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A VÁLASZ FENT TALÁLHATÓ A GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK LINK ALATT. ALIG FÉL OLDALT KELL ELOLVASNOD.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Tegnap raktam fel a játékot rendesen is mûködött, de ma elindítom és kiírja játék közben h "A.I. disabled". Így nem jó vele játszani. Mit kell csinálni vele h mûködjön?
A 2. rész magyarítása azonban MINDEN szöveges részt lemagyarít!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Meg kell mondjam simán megy 30fps-el és habár nincs Directx9 meg vagyok vele elégedve. Amúgy semmivel nincs benne jobb víz ,mint a Bloodlinesban illetve A 3dmarkokban. Szóval csak azért ne mond ezt mert régi a Geforce 3.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
BomBa
BomBa
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
BomBa
Az idegesítõ mikor nem veszi észre magát és tovább kérdez butaságokat nagyobb betûmérettel meg anyázva és kiabálva.
Én egy idõ után felhagytam a fórumban való aktív részvétellel amikor tudtam addig segítettem most csak a linkeket és a képeket nézegetem mert nincs erõm követni a sok kérdést és lámulást.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
amúgy sztem hetente fogom kapni ezeket az 1 hetes bannokat (mért vagyok ilyen hülye??? <#falbav>#falbav>)
BomBa
De mint mondod, "valamilyen formában" víznek kellene lennie....
Hát lehet, hogy a Bloodlines is "ugyanaz" a motor (szerintem csak nyomaiban, de tuti, hogy módosítva van), de azt is figyelembe kell venni, hogy a Bloodlines az igazából RPG, míg a HL2 egy grafikailag eléggé "felcicomázott" mozgalmas akciójáték - már maga a mozgalmasság is elég sok erõforrást lefoglal, nemhogy még mellette számítsa szoftveresen az aggastyán Ti200-as helyett a gép a hullámzó vízen torzuló tükrözõdést és a meg-megcsillanó napfényt...
Szóval ez "kizárt dolog, mert azt õ nem tudhassa" <#vigyor>#vigyor>
Örüljön, ha a víz helyén egyáltalán sima felületet lát és nem a meder domborzatát a levegõben úszkáló kis geci harapdáló halacskákkal... <#vigyor>#vigyor>
(sztem genetikai hiba, általában sosem értem meg a dolgokat <#rinya>#rinya><#sir>#sir>)
BomBa
Ezennel kérvényezek egy LÁMA bejegyzést.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
ha ez van a parancsikonban a steamen nem kell aktiváni?
BomBa
Nem Directx 7-es.
Hidd el nekem ,de ha nem hiszed beszúrok a Bloodlinesból képet ,ahol ugyan az a Shaderes víz megy ,míg a Hl2-ben NEm.
És még mielõtt ezt is félreértenéd: a Pixel Shader 2.0 hardveres fícsör, ami csak a HARDVERESEN DirectX 9-es videokarikban van.
Tehát nem sértésnek szánom, amit most mondok, de azzal a kártyával ne nagyon ugrálj - illetve ne várj tõle olyasmit, amit ebben az esetben nem tud, vagy csak hiszed róla, hogy tudja, de valójában még nem láttad, hogy mi is valójában az, amirõl itt beszélünk.
Ezt nem lehetne valahogy orvosolni?
melelsleg az hogy valami softwaresen tudja e szeirntem annak semmi köze a kártyához már csak a nevébõl fakadólag se... 😊