42676
-
ZDorF #35384 Hello all!
Lécci valaki tudna segíteni? Olyan gondom lenne, hogy a gamet mikor elindítom, akkor nem akar rendesen szólni az 5.1-es hang, 4 hangszóróval sem műxik, 2-vel simán megy! Mikor átkapcsolok 5.1-re akkor recseg, meg szaggat a hang, még a menüben is. Creative SB Audigy, hangkarim van, és a legújabb driver van hozzá felrakva. Mi lehet a gond? Amúgy bármilyen más játékban jól szól a hang, meg a winfosban is OK zenehallgatásnál, vagy filmnézésnél, csak a HL2ben nem teccik neki...
Lécc valaki segítsen, kösz... -
rage at work #35383 Az egyik patch óta egyáltalán nem kell betenni semmilyen CD-t sem.
A közönség kérésére (meg azért, mert szokás szerint sok embernél gondot okozott a CD check ) a Valve kiszedte ezt. -
Aspyrin #35382 Mászkálsz egy picit és találsz egy szobát tele érzékelőkkel, ha elérsz oda az egyik csákó szól, hogy biztos vmi nagyon fontos cuccot őrizhetnek odabenn, úgyhogy menj előre addig is ők várnak rád. -
Frankó csávó vagy, irigyellek!
Az ilyen maradjon az aknakeresőnél, bár ahhoz meg nincs cheat mi?
-
Aspyrin #35380 mer lúzer vagy
-
ricky #35379 Sziasztok
Nekem az Emperios (vagy vmi ilyesmi) változat van meg és állandóan vmi olyasmit ír ki, hogy coludn't acquired primaryinstalled file. Feltettem ezután a fixet, így már tovább ment, el is indul a játék, de miután megyek pár lépést ugyanzt írja ki. Ezt miért csinálja??? -
MagyaR #35378 Nemtom mér, de nekem az 5-ös cdvel is fut :D.
Lehet, hogy az 1esel kell, hogy hangja legyen?
De a sourcenak sincs!
De az összes többi jateknak van!
ILYET! -
:) #35377 na végre megy nekem is a half 2 death... bakker az seholsincs irva hogy a Steamengine.exet el kell inditani, és úgyahagyni.. nekem csak úgy müxik ha ez a Steamengine.exe fut közben.. tudtok vmi parancsot amivel a batba betom irni hogy ewlőbb ez induljon, aztán a game ? a mostani batba nekem ez van odairva "@start hl2.exe -steam -game hl2mp " azt szeretném ha a bat előbb a Steamengine.exe inditaná és egyből a hl2 stb stb-t! -
MagyaR #35376 Öhm. Egy olyat szeretnék kérdezni, hogy mérnincs hangja a half-life 2őmnek?
A többi játéknak mind van hangja.
Ja és eredeti a jatekom. De már a tört verziónál se volt hangja.
Kell hozzá a half life 1 vagy mi?
Nemtom mérnincs hangja.
Az optionsba mindent beállítottam hangot illetően!!!
Természetesen aktiváltam meg stb. (mivel anélkül nemis menne eredetiben).
Akkor mi lehet a gond? -
mégis milyen esemény? mondd már meg mert nem találom az utat semmit nem tudok csinálni!!! -
Ha ez a citadella ostroma korul jatszodott le - illetve nem jatszodott le, ahogy irod ;] - akkor ha jol emlexem ott a harmadikhoz "scriptelt esemeny" utan tudsz bejutni. De lehet tevedek, jo ideje mar hogy vegigjatszottam. Mivel en fpshez full hulye vagyok, de sikerult segitseg nelkul vegigjatszanom, igy biztos neked is sikerulni fog. Jarj korbe mindent, hatha folytatodik... -
keresem wazze de nem találom. -
sandtrappen meg highway17 en lőheted az antlionokat látástol vakulásig:) -
aztne mond hogy azzal a pisztollyal lőtted?:D -
Egy tehén! :P -
Keresd tovább!
-
bundee #35368 Ez mi? -
bundee #35367 Na, pár perce végeztem.
A legjobb akció/sci-fi amit valaha átéltem! :)
Baromi nehéznek tünik a játék, még úgy is, hogy én alapból kizárólag cheat-el vagyok hajlandó játszani :)

-
Hali4
Help kéne!ott vagyok ahol a 3 generátort kell elintézni. 2-t sikerült az utolsóhoz nem tok bejutni. az van hogy olyan helyen van amit sehogy nem tudok elérni.fel a lépcsőn át a hídon és a nagyterem szélén lévő lépcsőknél vagyok. szal ott van 1 "süllyedés \__/(lépcsőből) és mielőtt átmennék balra fordulok és meglátom az üvegen át. van jobbra 1 átjáró de erőtér védi.nem tom van-e út visszafele mert van 1 olyan hogy géppityu jön ki a földöbő.oké gránát és nem tom mit őriz mert nencs ott semmi. kiírtottam 2-őt.
1. a romos szobánál
2. a földszinten
3. megvan, de nem találom az odavezető utat -
ka87 #35365 SPOILER!
jó mi?:D -
Kösz, a válaszok kimerítőek. Mindent értek! -
Nem. Bolhán /talán hwsw/ láttam, több bontatlan kínáltak ennyiért. Érdemes most karácsony után körbenézned apróhirdetés oldalakon. -
Olvasd el ezt: HL2Story -
KÖSZÖNÖM!!!!!!! -
Hi.
Lőjj bele a Gravi puskával, attól majd helyre billen. -
Sziasztok!
Tegnapelőtt kezdtem a játékot (karácsony rulez), most végeztem ki. Kircsi volt, egy kérdésem lenne Cifuhoz és a többi guruhoz: ti a végén hogy értelmeztétek G-man szavait? Akkor most mi volt ez az egész? Légyszi ne lefordítsátok, a kérdés nem a magyar jelentésre vonatkozik (azt értettem), hanem hogy hogyan passzol ez a sztoriba... -
diamondlake #35358 mi?
nem is tom már hogy mire válaszoltál, me eltűnt!
vmi olyasmi asszem de nem tom hogy lehet e feltört játékkal jáccan i neten hl2: DeathMatchel ???
előre is köszönöm a megtisztelő válaszaitokat!!! -
SEGÍTSÉG!!!
Elakadtam ott amikor az utóba kell beszálni és egyy mágneses daruval leemelnek és mikor elenged a daru a kocsi a fejére esik!
KÉDÉS???: Hogyan tudom kerékre állítani a kocsit!
Előre is köszi ja és böngészem a hozzászólásokat de nem három darab van!
-
Csak megkérdeztem hogy mi a véleménye róla ;] -
Talán egy 67.03-as, vagy újabb driver kéne neki. Ez elvileg javít valami bugot a 6600-akon, de hogy csak a 67.02-höz képest-e, vagy... -
Tud vki mondani vmilyen oldalt, ami HL2 - VGA beálításokka foglalkozik? Bocsi, de lusta vagyok 35000 hozzászólást elolvasni, vagyis böngészem, de lassan fog menni :P
Kezd idegesíteni, hogy most cseréltem le a 9600XT-mert egy 6600GT-re és 40-70 fps... 1024-be mediumon... Jobb grafikán Lagol de nagyon durván :(
3dMark 2003-ba 7200 pont Barton 3200+, 512 ram, 66.93 Driver.
THX. -
targa6269 #35353 Várj mert nekem nem az a problémám, hogy nem bírok el velük, hanem az hogy nem is jönnek -
http://hl.lamas.hu/
itt Letöltéseknél nézd meg van egy "high" quality (1,5gb) megy egy Low
bár a high is eléggé nézhetetlen minőség, úgyhogy nem lennék kiváncsi a low-ra... -
bundee #35351 Hali,
Valahol lattam, hogy valaki csinalt egy videot, amin vegignyomja az egesz jatekot baromi gyorsan - sajna, a linkje nincs meg, nemtud valaki segiteni?
koszi
ui.: nova projectben megyek alyx utan, aztan kapok egy loading feliratot, es vagy ket loadinggal korabbra visszadob... aztan a teleport resznel is ezvolt, elsotetul a kepernyo, es visszadob korabbra - a jatekban mashol eddig nem volt ez
ui2.: en siralyokat lovoldoztem a hid aljarol :) magnummal :)
ui3.: ha atallitom a max loszert, vagy a fegyver erosseget, az egy ido utan visszaall - masnal is? -
Én is :D
Be maradt kapcsolva pálya elején az AI disable és kimegyek az ajtón a tetőre és vagy 6 varjú ott ült és nem szálltak el :D -
Galambra vadásztam 

-
:) -
:) #35347 én amikor elöször végignyomtam a gémszt akkor az autos és a vizisiklos részek nagyon hosszúnak tüntek.. sőt már zavaró volt.. aztán másodxor már tök gyorsan átsiklottam rajta:) szóval nem volt zavaró:) a szörnyeket keveslem.. -
Ez miért kérdés?
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
Ez lol?