Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Figy, még egyszer leírom:

A VÁLASZ FENT TALÁLHATÓ A GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK LINK ALATT. ALIG FÉL OLDALT KELL ELOLVASNOD.
CaviaR
nem a READ_NFO-EMPORiO verzió van meg, hanem az állítólag rendesen mûködõ

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Seth
Kattints a Gyakran Feltett Kérdések-re

PSN ID.: Beegabor

Elég lett volna a FAQ-ot elolvasnod fent.
ibrik
Konzolba beírod: ai_disable 0 - bár ez sem a legtökéletesebb megoldás rá, de az EMPORIO-s változattal nem lehet mást kezdeni. Maximum a játék autoexec.cfg fájljába beírod ezt a parancsot, vagy mi...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

CaviaR
Valaki más?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CarajoEsp
LAMA!!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

CaviaR
Segítsen valaki hadd ne olvassak vissza 33000+ hozzászólást!
Tegnap raktam fel a játékot rendesen is mûködött, de ma elindítom és kiírja játék közben h "A.I. disabled". Így nem jó vele játszani. Mit kell csinálni vele h mûködjön?

IMYke2.0.0.0
Az 1. részhez semmiképp.
A 2. rész magyarítása azonban MINDEN szöveges részt lemagyarít!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LSC
dejó😊

LSC
akkor tényleg nincs értelme felrakni

CarajoEsp
Köszi ,de kipróbáltam és nem megy. Már nemtom mi lehet.

credits-et? 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

LSC
akkor menükön kívül mit magyarít?😞

IMYke2.0.0.0
A HalfLife 1-nek soha sem volt feliratozása - a SOURCE-verziónak sincs!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hát akkor hogy akaord felrakni? ez eleve elvetélt 5let szvsz

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

LSC
meg igazából nem a szorszhozkészült.

az lehet, de itt sajna ez a helyzet 😊

LSC
az tudja is

LSC
meg skubizhatnád te úgyis értesz hozzá<#vigyor3>

Skiper
:-)

gyuri http://gyur6.uw.hu

LSC
nem idevaló de itt hamarabb kapok választ talán a HL1-ben hogy lehet feliratot bekapcsolni?

[NST]Cifu
Próbáld meg, hogy a ...hl2\cfg könyvtárba létrehozol egy autoexec.cfg-t, és beleírod, hogy mat_clipz 0.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

IMYke2.0.0.0
<#hehe> - magyarítása válogatja.

akkor hanyagold szvsz nem sok értelme van maygaritásoknak mert csak elkurják a dolgokat 😄

CarajoEsp
Most ezt csak azért mondod ,mert szar a Geforce 3???
Meg kell mondjam simán megy 30fps-el és habár nincs Directx9 meg vagyok vele elégedve. Amúgy semmivel nincs benne jobb víz ,mint a Bloodlinesban illetve A 3dmarkokban. Szóval csak azért ne mond ezt mert régi a Geforce 3.

LSC
amegmi?

LSC
azzal is csak nem lesz magyar de csak kiokoskodok valamit

LSC
anélkül megy.

bár már szerintem ezt túlzásba visszük, hisz ez egy HL2 topic! <#wink>

BomBa

szerintem itt is vannak ilyenek <#nyes>

BomBa

Random_
Én se vagyok mindentudó ahogy itt szerintem egyikõnk se csak van aki HL2 témában képzett és van aki nem. Persze azért nem jelenti azt, hogy nem lehet visszaolvasni, de nem mindig megoldás. Volt amikor leugattak megmondták a tutit meg, hogy olvassak vissza egy másik téma kapcsán. Visszaolvastam 4 oldalt és kiderült, hogy aki kioktatott az nem volt tisztában a helyzettel csak beszólt reflexbõl hülyeséget.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

IMYke2.0.0.0
Ez a HalfLife 2 Quick Done tényleg nagyon jó anyag ...

már azthittem jönnek az emberek hogy rúgjanak a zavart lelkivilágomba még párat hogy télleg teljesen összeomoljak, de ez jól esett <#worship>

BomBa

Random_
Nem gond te legalább látod a lényeget.
Az idegesítõ mikor nem veszi észre magát és tovább kérdez butaságokat nagyobb betûmérettel meg anyázva és kiabálva.

Én egy idõ után felhagytam a fórumban való aktív részvétellel amikor tudtam addig segítettem most csak a linkeket és a képeket nézegetem mert nincs erõm követni a sok kérdést és lámulást.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

megprobáltad magyargatás nélkül is?

LSC
felraktam a HL:S-t a vengeance féle HL2-re, felraktam a magyarosítást is helyes útvonallal és nem mûködik valaki esetleg tud valamit erre?

láma bejegyzés szemétség mert szegény gyerek (alias én) nem tehet róla hogy nem érti
amúgy sztem hetente fogom kapni ezeket az 1 hetes bannokat (mért vagyok ilyen hülye??? <#falbav>)

BomBa

ibrik
Igazából lényegtelen, mert DX8 sem tudja a PS 2.0-át.

De mint mondod, "valamilyen formában" víznek kellene lennie....
Hát lehet, hogy a Bloodlines is "ugyanaz" a motor (szerintem csak nyomaiban, de tuti, hogy módosítva van), de azt is figyelembe kell venni, hogy a Bloodlines az igazából RPG, míg a HL2 egy grafikailag eléggé "felcicomázott" mozgalmas akciójáték - már maga a mozgalmasság is elég sok erõforrást lefoglal, nemhogy még mellette számítsa szoftveresen az aggastyán Ti200-as helyett a gép a hullámzó vízen torzuló tükrözõdést és a meg-megcsillanó napfényt...

Szóval ez "kizárt dolog, mert azt õ nem tudhassa" <#vigyor>

Örüljön, ha a víz helyén egyáltalán sima felületet lát és nem a meder domborzatát a levegõben úszkáló kis geci harapdáló halacskákkal... <#vigyor>

akkor töröljétek, biztos hülyeséget írtam, csak én nem értem miért

(sztem genetikai hiba, általában sosem értem meg a dolgokat <#rinya><#sir>)

BomBa

Törölt felhasználó
Najó! Ez már mindennek a teteje. Tegnap fogadkoztál, hogy nem leszel ekkora orbitális láma, de nem megy.

Ezennel kérvényezek egy LÁMA bejegyzést.
fitutufi
ehh...te biztos kapsz egyet 😛 <#mf2><#vigyor1>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

A geforce3 valóban dx8.0-s, de még ha csak 7-es is lenne, víznek akkor is kellene lenni, valamilyen formában.
Kicsit ganéztam, próbáljátok meg normális mederben tartani a beszélgetést. Lámákat egyelõre nem osztottam, de úgyis tudjátok kinek miért járt volna... mostantól viszont mennek.
"C:\Half-Life2\hl2\HL2.exe" -Steam
ha ez van a parancsikonban a steamen nem kell aktiváni?

BomBa

CarajoEsp
JAh +a 3dmark 2001-ben is lefut mindkét Dx8é-as pixel shader vízteszt.

CarajoEsp
A kártya DIRECTX 8.0-ás!!!!!!!
Nem Directx 7-es.
Hidd el nekem ,de ha nem hiszed beszúrok a Bloodlinesból képet ,ahol ugyan az a Shaderes víz megy ,míg a Hl2-ben NEm.

ibrik
Figyu, az igaz, hogy a játék minimális rendszerkövetelményeiben az áll, "elég" neki egy hardveresen DirectX 7-es videokari (mint amilyen pl. a GF3Ti200 is), de ott a lényeg a MINIMÁLIS jelzõn van.
És még mielõtt ezt is félreértenéd: a Pixel Shader 2.0 hardveres fícsör, ami csak a HARDVERESEN DirectX 9-es videokarikban van.

Tehát nem sértésnek szánom, amit most mondok, de azzal a kártyával ne nagyon ugrálj - illetve ne várj tõle olyasmit, amit ebben az esetben nem tud, vagy csak hiszed róla, hogy tudja, de valójában még nem láttad, hogy mi is valójában az, amirõl itt beszélünk.

CarajoEsp
Hát szívok rendesen. Az nem lehet a gond, hogy esetleg ,mivel nem teljesen eredeti Directx 9-re van átállítva?
Ezt nem lehetne valahogy orvosolni?

hát pedig ami max softwareesen tudná az télleg az mx széria szeirntem is és ezért is van annyi gond velük...
melelsleg az hogy valami softwaresen tudja e szeirntem annak semmi köze a kártyához már csak a nevébõl fakadólag se... 😊