Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Majd akkor csorgasd a nyálad - bár mint már jeleztem az FPS értéke jó "lealacsonyodott" ezekkel a max beállításokkal...)
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
A hidon kicsinaltam mindenkit gyalog...eljutottam a vegebe is es kihuztam a kapcsolot. Ezutan nem kellett szetlojjek semmifele helikoptert...gondoltam visszamegyek a buggymhoz es athajtok, mivel aramtalanitottam a hid vegen, de az "energiafal" tovabbra is el es virul. Tanacstalan vagyok...segitenetek?
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A scriptelt ai-re: arról van csak szó, hogy egy történetet kell végignyomni. Ha nem scriptelt lenne az AI jó része, akkor akinek pl ide kéne adnia a rakétavetõt, az lehet, hogy elküldene a halálba, hogy hülye pöcs, mit akarsz, most jöttél! Lehet, hogy utána felhomályosítanák, hogy ki vagyok, de akkor is hülyén nézne ki <#idiota>#idiota> Egyébként is az AI szvsz arról szól, hogyha valaki követ téged, akkor ha tüzelnek lebukik, nem akad az ajtóba, ha több fegyvere van, akkor a megfelelõt használja, engedelmeskedik az utasításnak, stb.
Olyannal, meg amit Borg írt még nem találkoztam. Vagy bolyongás közben jött csõstül a zombi, vagy nem bolyongtam 😄
- Akire te gondolsz, az elejen az a metro rendorok, beloluk is van eleg, az elejen veluk talalkozol (ok azok akik elvezik a hatalmat es jol odasoznak) Benito (gumi)botjuk van, es pisztolyuk.
- Van az alap gyalogsagi egysegek, ezeket altalaban a transportok hozzak, es ezek radiodumajat hallod rendszerint, az elso loves elott ;] Ezek mar fel vannak fegyverezve smg-vel es es pulse fegyverekkel.
- Vannak az elite egysegek, ok a feher ruhas rosszarcuak, ok csak pulse fegyverekkel lovoldoznek. Ok hasznaljak egyedul a pulse rifle masodlagos tuzeleset, amig meg en is csak ritkan ;]
- Es vegul vannak az orvloveszek, beloluk csak a kekszinu celzolezert latod, na oket en nem lattam sosem, csak amikor kiestek az ablakokon. (ja, elotte persze bedobtam mellejuk egy granatot;])
Asszem ennyi, a tobbi egyseg mar nem a Combine-hez tartozik, de lehet hogy igen, majd kijavit valaki ha hulyeseget irtam ;]
Ez jó összehasonlitási alap lesz. 2 dologra nem emléxem tegnap estéröl : nekem nem volt a part mentén ilyen "uszadék" a vizben, illetve nem emléxem, hogy látszott volna a bogarak viz alatti része (úgy összetörve, elmosódva, "fénytörve")... de meglássuk, ahogy a vak is mondta volt. <#papakacsint>#papakacsint>
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Csak ez kicsit zavaró motivum számomra, hogy ott az elején elektromos bikacsökkel riogattak ezek a maszkos figurák, fogalmam sem volt miért van rajtuk, és változtatja meg a hangjukat. A rendöröktöl mexoktuk, hogy szeretnek különcködni, de egy sisak vagy napszemüveg böven elég lett volna. Feltéve, ha emberek!
Mert ugye láttunk 1-2 grafikát, melyen látszott, hogy a Kombájn hogyan alakitott ki az emberek és a saját alien-technológiájuk (a magyaritó után szabadon : teKnológiájuk) alapján egy ilyen borg-szerü (bocs Borg <#vigyor5>#vigyor5>) hibridet, aki nyaktól lefele emberszerü, de a feje teljesen át van szabva, elektronizálva. Ezek voltak már ott az állomásnál is? Ezek támadnak rám most itt az elektromágneses darunál?
hl2watershot2.jpg
Az egyetlen idegesítõ dolog az a történet liearitása, és a scriptelt AI volt.
Volt hogy negyed órákon át nemtudtam mi a fasz van, mert nem ott mentem be / ugrottam le / robbantottam fel / lõttem szét / stb ahol a program scriptje azt figyelte, és máris nem mentek tovább az események... kihalt helyszineken bolyongtam amig egyszer csak rájöttem mit kellett volna másképp csinálnom.
a steam monitor szerint meg 1125 ora mig tudok jatszani vele 😉
::: http://www.keksz.net | photo&videoportal
Még 1 kérdés : honnan lehet tudni, hogy ezek a szörcsögö fehérmaszkos figurák emberek, vagy hibridek? Mert a játék elején a cimborám is ilyet viselt, aztán levette. <#nemtudom>#nemtudom>
Mike : jaja, ilyenre! <#wave>#wave>
ibrik : okés, jövök egy hasonló képpel este. Addig azért linkeld már be az eredeti nagyot, hogy rá tudjak kicsit jobban sasolni a részletekre!
(A kép eredetileg 1024x768-as volt, HyperSnap-el lett kicsinyítve).
A kártya: GeForce FX5600 128MB, DirectX9.0c (csak szoftveresen, mert mint tudjuk a GF-eket a játék hardveresen csak DX8-on hajtja), nVidia ForceWare 61.77 driver, és a videobeállításoknál minden be van kapcsolva vagy max értékre állítva - az FPS-rõl most ne beszéljünk... <#vigyor>#vigyor>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ki is mondta, hogy monumentális a vége? Kurvára igaza volt!
Szabad egykét screenshotot?
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Nos, elöször is a Gef3TI200 témához. Nekem is ilyen van, valóban dx8-as, ezt is mutatja a HL2. Viszont tökéletes képem van, a viz tükrözödik, söt, a játék elején a pályaudvaron kicsit zavart is, hogy egy fénycsik állandóan ott mászott a lábom elött (még ott is, ahol sötét volt <#idiota>#idiota>) Most konkrétan nem emléxem a tenger milyen volt, de este nyomok nektek screenshotot. Ámbár azis lehet, hogy csak az én igényeim kisebbek. Mindenesetre jó lenne majd látni egy shotot pl egy X800astól. Summasummárum a Gef3Ti200 egy nagyon jó kártya (volt), 3 éve használom, egy ventillátor már meghalt rajta, de a kártya még mindig sok sok kellemes órát szerez nekem a játékokkal. Tudom, elrepült felette az idö, lehet hogy kicsit meg is sértödött rám <#duhos2>#duhos2> hogy kicseréltem alatta a vasat a 3000es konfigra, de egyenlöre nem látom létjogosultságát egy 60-80ezres kártyának. Ámbár a fent emlitett screenshotoktól sokminden függhet 😊
Másik dolog ez a <#lama>#lama> kérdés. Hát nagyrészt egyetértek Tibivel. Kicsit furcsán jött ez ki. Felemás érzéseim vannak a dologgal kapcsolatban, hisz jómagam is 4 évig operátor voltam az origo chat-en, tudom milyen az, ha elszabadulnak az indulatok, és néhány, magát erösnek és okosnak tartó tapló akadályozza sok sok értelmes és kedves ember nyugodt társalgását. Azonban tudom azt is, milyen az, ha az operátor elözö este bebaxott, netán a nöjének megvolt, és nem kapta meg amit akart. Aztán csak úgy röpködnek a ban-ok meg a kickek. Lásd DC++ fórumok. Node ez a másik véglet, nyilván itt ez nem fog jelentkezni ilyen erösen, föleg ha Borg a föguru, ám egy kicsit nekem is ellenszenves, hogy megbélyegzik az embereket. Szégyen, nemszégyen, 1 hete mikor elkezdtem jáccani, és már volt itt 32000 hozzászólás, sokan már a vége felé jártak, szóval énis benyögtem az ai kérdést, erre 3-an elküldtek a ... és voltak akik segitettek. Nosza, ide egy lámát. De hisz mi a fenéért van akkor ez a fórum? Világos, ha már fél óránként kérdezgetik az újoncok ugyanazt a kérdést, akkor a "vén rókák"nak eldurran az agyuk. De miért is? Ez személyes sértés? Ennyire zavaró? Annyira, hogy büntetünk érte? Egy gyerek hányszor is kérdezi meg ugyanazt az apjától, mire megjegyzi?
Ám azzal is egyetértek, hogy rá kellene nevelni az ifjúságot (többek közt engem is persze, bár ifjúnak már nehezen vagyok nevezhetö), hogy kezdje a FAQ-al (ami megjegyzem óriási ötlet itt a fejlécben!!! grat aki kitalálta), és utánna esetleg olvasson vissza 1-2 oldalt (könyörgöm, senki nem gondolja komolyan, hogy 33ezer hozzászólást vissza fog bárki is olvasni), esetleg használhatja a keresöt lent, ámbár aki ezt javasolta próbálta beirni az "AI" vagy "ai disabled" szavakat? Hát igy sem eccerü a dolog. Nem ragozom túl, ha én azért kapnék egy lámát, mert most jöttem a fórumra, van egy égetöen fontos kérdésem, hogy végre tudjak jáccani, és feltettem - hát többet nem szivesen jönnék erre a fórumra.
Ellenben : az anyázások, mások fikázása (mint ahogy az rendszerint fellép AMD vs Intel, Gef vs Ati, stb ügyben) igenis jogosan vonják maguk után a büntetö pontokat. Csak ugye ezesetben a láma nem egészen helyénvaló kifejezés, jobban passzolna egy himtag alakú fej. De ez már más tészta...
Viszont a bolhákból kiábrándultam, amilyen hasznos "eszközök" Morrowindben, itt annyira nem azok;] (illetve megközelítés kérdese, a combine gondolom örült hogy van, én kevésbé...eheh)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
(1db lámuska meg nem a világ)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A magyaritast mar csak a Citadellaban hasznaltam - ekkor vettem eszre hogy van neki - de nem volt vele bajom, ment normalisan minden, es meg a stilus is jo volt, gratulalok aki csinalta, lehet hogy miatta nekikezdek majd megint, magyarul az elejetol.
Ennyit akartam volna, es sorry ha megszakitottam ezt a kis csaladias hisztit. Aki nem probalta meg ki, az tegye meg, mert sokat veszit - de ezt gondolom ezerszer elmondtak mar elottem, igyhat nem is szaporitom a szot, elmeny volt a jatek.
Tessék mondani, mire jó ez? -ez egy szabad fórum, nem? -esetleg lemaradtam valamirõl, esetleg valamilyen módon valakinek a tulajdonába került a fórum??? -legközelebb arra nézek be, hogy tagdíj lesz? -esetleg csak a szõkék, vagya kékszemûek írhatnak ide?
.. mindig lesz aki most kezdi a játékot, vagy netán nemrég netezik... vagy esetleg van olyan aki a gatyájában a szabályokkal születik???
..ráadásul már láttam ilyent, és az a társulat saját magát számolta fel a kirekesztõsdivel.. ellenpélda? -pl a Gothic fóruma.. és mivel legalább pár éve játszom vele, el tudom mondani, mindig vannak kezdõk és lámábbnál lámább kérdések, és még mindig szivesen segít mindenki..
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
\"Hard to see, the dark side is.\"
lámapont!
ez új keletü dolog?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
BomBa
BomBa
BomBa
BomBa
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
1. AI Disabled problémád van.
2. a FAQ-ban kurvára1értelmûen le van irva, hogy mit kell tenni ezesetben.
3. kurváramind1 milyen verziód van, ha ez a problémád, ez a megoldás.
Téma vége.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Akkor holnapra írjátok át a FAQ-t, mert ez csak a régebbi törésre vonatkozik.
"A Half-Life_2_READ_NFO-EMPORiO változathoz le kell szedni a 2004.11.17.half.life.2.emporio.fix-ape.rar nevû filet"
Én direkt a Half Life 2 PROPER EMPORiO-t szedtem, mert arról nem volt szó a GYIKban h az is bugos (a liftesen kívül).
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!