42676
  • Ben C
    nem, még csak az elsőt, a másodikat kezdted el..
  • rumos
    sziasztok, a következő problémám van:

felrakom vengeance-féle változatot (5 cd-sel és dvd-sel is próbáltam), lefuttatom a hl2 isntall progit (a cracket), erre az alábbi történik:

D:\hl2p\HL2Installer>hl2install
    Half-Life 2: Source Installer - hCUPa
    ---------------------------------------------------------------

Offline GCF Transformation: base source shared models.gcf to source models.gcf
    Offline GCF Transformation: base source shared materials.gcf to source materials.gcf
    Offline GCF Transformation: half-life 2 base content.gcf to half-life 2 content.gcf
    Offline GCF Transformation: base source shared.gcf to source engine.gcf
    Offline GCF Transformation: base source shared sounds.gcf to source sounds.gcf
    Offline GCF Transformation: counter-strike source base content.gcf to counter-strike source client.gcf
    Offline GCF Transformation: counter-strike source shared content.gcf to counter-strike source shared.gcf

Destination: D:\half-life 2\SteamApps\User\Half-Life 2\

Failed to open GCF archive: "D:\half-life 2\SteamApps\source materials.gcf", make sure its available and decrypted.

az utolsó sor a lényeg. nemtom miért nem találja azt a file-t, pedig ottvan. azt hogy decrypted-e, fogalmam sincs. és nem is csinál semmilyen plusz ikont az asztalra, ahogy az nfo file mondja
    ötletek?

már annyit szívóztam a különféle hl2 változatokkal, nagyon megköszönném ha vki át tudna nekem írni egy dvd-re egy működő változatot.
  • DOGMAN
    ZSÍR!

Tud valaki valamelyik feltört változattal működő SDK-ról??
    Már nagyon viszket a tenyerem egy kis mapszerkesztésre.

DOGMAN
  • PiszkosFred
    Ehhez nem kell kep, ez az a "bortonos" sztori, amely lassan minden masodik hozzaszolas temaja lett e napokban ;] Vszinu hogy valami hiba lehet, egy kvikszev/reload talan segithet (beragadt ai scripteknel neha bejon), vagy a palyat ujrakezdeni, vagy egyeb vmi parancs/trukk, amit mas majd elmond ;]
  • bricsi01
    ha tudnál képet beszurni akkor talán tudnak segiteni!:))
  • csatarij
    felmész a baloldali lépcsőn, és ott .............bocs, jobboldali lépcsőn, és ott mész végig, elfordulsz balra, majd az első ajtónál jobbra, és ott lesz, de nagyon vigyázz!
  • csatarij
    én egy rakás fixxel jácook, és eddig semmit hibát sem tapasztaltam
  • Varenga
    Szevasztok!

Elakadtam az "entaglement" pályán és nemtom mit csináljak, mert elméletileg ki kéne nyírnom az összes katonát, (ott, ahol a csaj navigál a börtönben,hogy jönnek a katonák)majd csak utána engedne tovább a játék.
    De azok a gyökér katonák nem akarnak jönni, csak egyhelyben állnak és amikor meglátnak csak akkor kezdenek el lőni.

savegamét is dobhattok...
    thx
  • csatarij
    felraqktál minden fixet?
  • csatarij
    ha crackelt, akkor nem másoltad át a client.dll-t a hl2/bin mappába. nézd meg az oldalamat!
  • csatarij
    nézd meg az egyik romos kocsiban találsz még egy aksit, ha arról van szó!
  • csatarij
    azzal passzol a sztoriba, egyébként balladai homályt hagy maga után, hogy lefagyaszt téged a köv. megbizatásig
  • csatarij
    úgy tudod a fejére állítani, ha gravity gunnal lövöd (bal gomb)
  • csatarij
    vagy még megnézheted a dlx.gamespot.com - on a hl2 letöltéseknél (előszöt be kell regisztrálnod)
  • MagyaR
    De akkor mérvan azhogy amikor belépek a jatekba csak annaka valvés képnek van hangja aztán paccs. Semmi. Legalább valami recsegés lenne :D.

De olyan, mintha a steam nemis kódolná ki a hangfilekat.
    De az lehetetlen.
    Na jó.
    A végén azlesz, hogy leírtom a half-lifet és minden eggyes tartozékot kitörölök a regeditben róla.
    Töredezetség (habár ez úgyse számít). Scandisk szerűség, azt újrarakom.

Csak az a baj, hogy szntem ez se segítene:D.
    Amúgy amikor felakarok lépni neten jáccani befagy, amikor rányomok a find serverre.
    Kijelezze maga ott a keretet, amiben a szerverek jelennek meg, de befagy.

Rosszabb az eredeti változat, mint a másolt :D.
  • janos666 #35410
    Eddig el is felejtettem leírni az egyik legemlékezetesebb hibát ami zavart játék közben.
    Egyszer lázadó polgárokkal nyomultunk, mire jöttek repülők vagy lépkedők (már nem emlékszem, nem lényeges) és erre egy nő ezt mondta: "Ha van kilövőd akkor találsz hozzá rakétát a..." Hát nem tudom hova rejthettem volna el egy rakétavetőt, hisz legfeljebb is a hátamon hordom (csak akkor a shotgun hol lapul?), de...
  • Glpetyus
    :DDDDDDDD
  • RelakS
    megkezdte, sry
  • kisviku
    Mingyá' megnézem...
  • berlinboy6329
    és az én bajommal mi lesz?
  • kisviku
    Látom sokak kérdezik már a Nova Prospekt-es részt.
    Habár rengeteg válasz adtatok már a kérdezőknek,én is elmondanám, mivel az a rész a kedvencem.
    Persze aki nem ismeri a sentry gunok működését vagy nem játszott Teamfortress-t, annak lehet érthetetlen a dolog.
    Baromi egyszerű, picit kell csak gondolkodni.Ugye az első helysín ahol találkozol automata ágyúkkal, az abban a kisebb irányítóközpontban van, amikor a csaj megkér, hogy tartsd a pozíciódat, amíg ő odaér.
    Bal és jobboldalon van a feljáró ide, ugye? Kettő darab sentry áll rendelkezésre.Egyiket a bal lépcsőhöz vagy fölé a másikat a jbb lépcsőhöz tessék lerakni.Itt a "fölé"-n azt a kis kiugró részt értem, amiről lelátni az akkor még aktívan működő pajzsokkal elzárt folyosóra.
    Innen jönnek majd a Combine katonák.Ennyi.

Ez volt az első helyszín.
    A második ugye amikor a két folyosó van, minden oldalról jönnek és van két átvezető is,amiből egyikben van egy elsősegély-feltöltő (vagy hogyismondjam) és egy ami a HEV-Suit-ot tölti, a másikban meg lőszerek.
    Namost, ha okosan gondolkodsz a játékban,akkor az előző helyszínről átcipeled magaddal a 2 sentry gunt és így itt mindjárt 5 darabod lesz a három helyett.
    De hárommal is egyszerű megoldani.Én azt csináltam, hogy kettőt leraktam közvetlen egymás mellé, csak ez egyik néz mondjuk előre (északi irányba) a másik hátra (dél felé), így ez a kettő állati jól fedezi egymást.
    És hogy hová?Az tökmindegy, de általában a folyosó közepére, nagyjából oda,ahol az átjáró van a két folyosó között.
    Ilyenkor marad ugye már csak egy sentry.Ezt hasonlóan lerakod, és a másik helyére meg Te beállsz.Amikor jönnek a Combine katonák, ellenőrizd és segíts be az ágyúidnak néha.
    Ha viszont okos voltál és áthoztad azt a 2 db ágyút ide, akkor itt 5 lesz és sokkal könnyebb.
    Remélem érthető.

Harmadik "ágyús" helyszín a Combine teleport.
    Itt is három ágyúd lesz alapból.Bár én már az előző 5-öt is átcipeltem ide, igaz már k*va idegesítő volt mindet idehozni.

Három darab esetén:

A kezelőpultos rész nagyjából hatszög alakú, ide kellene értelemszerűen felállítani a három ágyút.Kettőt előre,egymástól pár méterre egyet az egyik kapuhoz (ahol jön a Combine) a másik kapuhoz beállsz Te.Vagy minden kapuhoz egy és Te pluszban adsz némi tűzerőt.

Ha viszont megint okos és főleg KITARTÓ voltál és elcipelted az előző helyről azt az 5 darabot, akkor itt már nyolc(!) darab lesz és akkor aztán egy olyan erődöt építesz ki, amit csak akarsz.Senki nem jut a közeledbe, sem a kiscsaj közelébe.
    Sajnos mikor elteleportálsz, NEM lehet magaddal vinni egyetlen ágyút sem, nekem legalábbis nem sikerült.
    Másik taktika még hogy folyamatosan cipeled az ágyúkat, így ha ellenséget lát azonnal szétlővi, ezzel neked lőszert spórol és segít.Heves harc közben meg csak lerakod magad mellé mint egy szövetségest.
    Még egy dolog aztán befejezem.
    Van a Nova Prospektben az a nagyobbacska antlion is, ott a fürdő résznél, amikor csak Te vagy szembe vele.Na én ide is raktam sentygun-t, ugyan az olyan volt, hogy rám is lőtt, de azért poén volt.Lőtte a "félfőellenséget" amíg az fel nem döntötte...

Remélem érthetően fogalmaztam.
    Amúgy meg BÚÉK mindenkinek!
  • rezsofiz
    Hát úgy hogy betöltötted 2. évedet az SG keretein belül:)
  • rezsofiz
    caps off vagy fuck off
  • tibor16
    Mija szösz, 2 csillagos VIP lettem... -érdekes, -ezt meg, hogy csinyáltam.... :)))
  • tibor16
    Ezt a részt a klasszikus begugoloka szekrénybe és lövök szisztémával oldottam meg, -de ez nem lenne érdekes, hanem -rájöttem, hogy az összes kartona a szekrény előtt ugyanott áll meg és menetközben nem lő.... így aztán jóformán a shotit megse mozdítva, ugyanoda, a szekrénytől kicsit jobra fejmagasságba célozva, asszem 2.-ra csináltam meg ezt a részt... (eléggé kiábrándító volt)
  • berlinboy6329
    nem tudja vki megmondani hogy hogy iktassam ki az utlsó generátort(citadella ostroma) ott van az exit fliratú kijárat előtt meg kell fordulni és fel nézni.
  • ibrik
    Úgy ahogy mondod, kevés a RAM - még az 512 MB is néha karcsú neki (gépkonfigtól függően).
    Próbáld meg levenni a hang és a zene minőségét. Ha úgy sem javul a helyzet, hagyd az 5.1-et, jó az sztereóban is.
  • ibrik
    Nyugi már vazze!!
    A gépágyúkat majdnem mindegy, hogy hova rakod, lényeg, hogy olyan helyre kell állítani, ahol nincsenek túl messze tőled, mert az érkező katonák előbb-utóbb mindig felborogatják azokat. Olyankor mindig neked kell újra felállítgatni (felvesz/felemel/újraletesz).
    Közben pedig valamelyik hatásos kézifegyver legyen a kezedbe (pl. shotgun), amivel fontos, hogy mindig pontosan célozz (természetesen fejre), mert különben csak lőszerpocsékolás és GAME OVER...
    Tudod... "egy lövés - egy ember".
  • Solid Snake
  • ZDorF
    2400+ Intel proci
    256 Mbyte RAM
    128 Mb GeForce FX 5200
    Lehet h keves a RAM, kitudja...
    Ez lehet a gond??
  • precision
    caps off
  • CUCLI
    van a gravi stukker. azzal kicsit lökdössed a kocsit amíg talpra nem ál..
  • hen-tes
    árgh
    elolvastam a faq-t szazl

ott vagyok, hogy van egy autó, és ledobtak ugráló repdeső bogárszörnyek közé, micsináljak ott:O
    help mer minnyá megesznek
    áááá itt is egy
    DZSIIIDZSIIIDZSIII
  • ricky
    Nekem nem tud senki segíteni ebben?
  • targa6269
    Köszönöm a segítséget
  • berlinboy6329
    nem tudod pontosan leírni hol van és hogy kell bejutni mert mindent körülnéztem többször is de semii minden ajtót. le tudod írni pontosan hol van és hogy kell bejutni vagy teszel be 1 képet?
  • ChevyG #35388
    kb 1-2 hete tök normálisan ment a gém, de 2 napja nem tudok load-olni, mert kiugrik windows-ba és ezt a hibauzenetet irja: Source -Fatal error:
    "Could not acquire necessery game because the connection to stream servers was lost." Na akko most mivan? Vot már valakinek hasonlo gondja?
  • ibrik
    Amikor egy hivatalos patch megjelenik a HL-ekhez, arról a Steam-en keresztül értesülhetsz és az is fogja neked letölteni/telepíteni.
    De ez csak a boltban megvett vagy a Steam-en (ATI-kupon vagy fizetős) letöltött eredeti verziókra igaz.
    Ami patch-eket le lehet tölteni "innen-onnan", azok mind warez-"buherációk", "sufni-tuning", stb stb
  • disconnect
    Van ahhoz is :)

Én most hard-on nyomom, vagyis nyomnám, ha menne normálisan az fps, de a sok lagtól kicsit kiakadok :(
    Ha majd ha megy normálisan, akkor nyomok egy "fastrun"-t.
    A 2óra 57 percet megtudtam volna dönteni kb. 15 perccel, de amit most találtam új végigjátszást 2óra 14 perc... Ezt már nemvágom hogy csinálta David 'marshmallow' Gibbons. Lehet, hogy jetpackelt? :P
    Akit érdekel hogy néz ki egy ilyen, az nézzen körül itt:
    http://www.planetquake.com/sda/other/HalfLife2.html

Egyébként van vmi info hivatalos patch megjelenéséről?
  • ibrik
    Gépkonfig?