Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ibrik
Én is végigjátszottam, meg a stáblistát is végignéztem.
Ez utóbbival kapcsolatban 2 megjegyzés:
- Biztos azért ilyen nagy a készítõk listája, mert a sok év alatt (6) sok embert kirúgtak, amiért ennyit késik a játék <#vigyor>
- Viszont elég nagy ocsmányság a Valve-sektõl, hogy kizárólag csak az ATI-sokra gondoltak full-grafikailag (Special thanks.... ...ATI...)

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

precision
vagy vmi zsír mod? 😊

Bazinga!

Stranger
Kedvenc részem volt<#nevetes1> A másik kedvenc meg a tudós a Lamarr nevezetû fejrágójával.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Stranger
Kezdenek elvonási tüneteim lenni, kiegészítõ vagy a HL3 mikor jön?<#idiota>

Törölt felhasználó
Azokra a pajszer kell, egy ütés (direkt ezekre van kitalálva) és fekszik és itt sem fogy a lõszer.
zsolti001
Dehogy unom csak kiváncsi voltam még hogy mennyi van még a szivrohamig!

RelakSfromhome
Oké, Kutya, akkor most dobj valami nagyobbat. Ne! Tedd le! Kutya, tedd AZT LE! Tedd szépen le! (vagy ilyesmi 😄 )

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Seth
a fejreugrálók, meg a bogarak ellen maga csak a gravity gun is használható-mondjuk 3 lövés kell egy headcrabre,de a töltényed legalább nem fogy

PSN ID.: Beegabor

Stranger
Ja meg a robotkutya is nagyon tetszett benne😊

IMYke2.0.0.0
Javítások csak EREDETI játékkal rendelkezõk tudnak letölteni a STEAM-en keresztül.
Amúgy, grafikai bugokra nincs javítás - még.
Szerintem vedd vissza a részletességet.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Stranger
Gravity Gun nekem is tetszett😊 Ravenholmban egyik helyen már alig volt lõszerem, szinte végig a g-gunt használtam, aztán amikor elfogyott körülöttem minden kénytelen voltam a festékes dobozokat a fejesekhez dobni. Igaz sokat nem ártott nekik, de legalább szép fehérek lettek<#nyes>

A játék nekem nagyon tetszett, nálam az eddigi összes fps-t veri.
Szinte minden eddigi fps-nél vége felé az volt, hogy ugyan mikor lesz már vége. Ennél meg éppen azon rimánkodtam hogy még nehogy vége legyen már. Aztán csak vége lett, úgy érzem egy kicsit rövid lett. Vagy csak túl gyorsan vittem végig?

RelakSfromhome
Ja, mellesleg annyira leforrázva még nem voltam, mint a hl1-ben a romokban heverõ Balck Mesa folyosóin =)
Megy a Sin-ben volt egy rész, ahol a fõgonoszcsaj birtokán kellett már menni. Hát egy részéhez csináltak olyan hangulatot, hogy teljesen beparáztam. Legalább mint egy Xenomorph-tól 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Törölt felhasználó
Nah, csak, hogy érzékeltessem eme fóbiám: A Far Cry nem kifejezetten ilyesztgetõs játék, el is vittem addig amíg megjelent az elsõ ugrálós dög és ott simán abbahagytam. Átadtam egy havernak és végignéztem ahogy végignyomja (csak a tippeket adtam, meg beledumáltam😊 )

Sziasztok! Lenne egy kis problémám! Remélem tudtok segíteni! Most raktam fel a hl2-t el is indult de a játék közben grafikai hibák vannak. Átlátni a falakon vagy valami ilyesmi de engem baromira zavar. Tudtok valami javítást ilyen téren a játékhoz?

Radeon 8500-öm van
IMYke2.0.0.0
Ááááá, inkább örülj, hogy még nincs vége!
Érdekes, én nem akartam, hogy vége legyen, ezért SOSEM kérdeztem meg, hogy mennyi van vissza a végééig...
Vagy netán már unod?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sil3nt
még sok----

RelakSfromhome
Én azt elkezdtem ... Majd abbahagytam, olyan mértékben volt szar, még az akkori viszonyok között is

gpm
Legdurvabb paraztatos kombo: Rezgos 5.1 fejhallgato+rezgos gamepad.

Nem vagyok ilyedos, de a Silent Hill 3 az igy sok volt: amikor ugy rezeg az 5.1 fejhallgato es a gamepad, ahogy egyre szaporabban ver a kiscsaj szive.<#vigyor1><#gonosz2>

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

zsolti001
Köszönöm ,kiprobálom !
egyébként mennyi van már a végéig?

Törölt felhasználó
Tudom, ki is hagytam 😊 Nemtom emlékszik -e valaki az Alien Trilogy nevû darabra, na én ott kezdtem és hagytam abba (kb 2 pálya után) az alienes játék pályafutásomat.
IMYke2.0.0.0
FarCry nagy tereken tényleg klasszissal jobb a HL2-nél.
A HL2 elõnye a skálázhatóság.

IMYke2.0.0.0
Akkor neked nem ajánlott az Alien vs. PRedator-sorozat ... <#hehe>

RelakSfromhome
Én godmóddal végigtoltam, meg asszem az elsõ és utolsó pályákat anélkül. Az AVP2-õt meg azért nyomtam goddal végig, mert 10 FpS mellett nem igazán kifizetõdõ csít nélkül menni 😄
Mindenesetre a második részt nem is mindegy, hogy milyen sorrendben játszod végig. Egy biztos, az aliennel kell kezdeni.

Mondjuk elmentünk offba.

Hogy on is legyen: A hídnál mikor szöszöltem, rájöttem, hogy a FarCry a nagy tereket mennyivel szebben jeleníti meg 😞 Kár a HL2-ben ezért.

Törölt felhasználó
Nincs az az isten, hogy én bármilyen (fõleg nem FPS) játékot fülessel játsszak. Már attól tiszta ideg leszek amikor kipróbálok mondjuk egy autós játékot (GTR, fantasztikusak a hangjai) teljesen üres a lakás, be van zárva, senki nem tudna bejönni, de én majd megõrülök, hogy nem hallom a "szoba csendjét" és el vagyok szigetelve.

😛
AvP1, AvP2 azok voltak az igazi mókák...

IMYke2.0.0.0
Nekem mind az AvsP 1 Gold, mind az AvsP 2 és a küldije megvan - de már az elsõ részt se tudtam végigvinni - annyira fostam
Ja, és - én hülye - Marine-nel kezdtem, mindkettõt.

IMYke2.0.0.0
Én a HL2.õt nyomtam fülessel - tessék elképzelni, amikor egy headcrab a fejedre ugrik és hátrahökölsz, valahogy így: "hõõõõõõõõõõõõõõõ" a szíved meg ezerrel ver, és hasonló ijedtséggel nézel körbe, nem-e látta valaki, ahogy megijedtél egy játéktól... <#hehe>

Sil3nt
valahogy túl kell élned...én behúzódtam egy cellába, vittem magammal a fegyvereket kiállítottam ésha ledöntötték akkor újból fel és lõttem õket ezerrel....

zsolti001
Segitsetek !

Elakadtam a játékban!
3 db automata fegyvert kell elhelyeznem(börtönrészben) ha ez megtörtént elkezdenek ostromolni a katonák és akármit is csinálok mindig meghalok!
Valakinek van valami ötlete?

RelakSfromhome
Amióta máshol lakunk, azóta én sem 😊

ja és radeon 8500-öm van
Sziasztok! Lenne egy kis problémám! Remélem tudtok segíteni! Most raktam fel a hl2-t el is indult de a játék közben grafikai hibák vannak. Átlátni a falakon vagy valami ilyesmi de engem baromira zavar. Tudtok valami javítást ilyen téren a játékhoz?
TSL16b
Hát, egy kicsit azért ijedõs vagyok... nem is játszom fejhallgatóval éjszaka. <#ijedt>

RelakSfromhome
Megnéztem. Mi ez a 2 fps?!

(mellesleg kell 2.2.5-ös Fraps?)

<#nevetes1>

RelakSfromhome
Akkor itt az enyém 😉

Éjszaka füles, átélés, AvP demo (még az elsõ rész). Bejutok egy folyosó végére, ahol a mozgásérzékelõ az õrület határát súrolta, mint a takarítónõ, úgy csipogott. Mindenfelé néztem, de semmi. Aztán mikor a képernyõn hirtelen megjelent a FaceHugger, olyat ugrottam, mint még soha 😄 Azonnal kapcsoltam is ki a gépet, hogy kösz, de ez nekem sok 😄

TSL16b
Nana! Én csak kárörvendõ vagyok, nem ijedõs. <#puszi>

HU!!!

TSL16b
Jók ezek az ijedõs sztorik. <#vigyor2>

ibrik
Hát a "rémisztgetõs" játékokról annyit, hogy aki annakidején játszott az Clive Barker's Undying-al, az már nem nagyon rémülget egyik játéktól sem.
(Mst jöhetnek itt nekem a Doom3 hívõk, de az inkább unalmas volt, mint rémisztgetõs...)

Volt barátnõm éppen valami délutáni szappanoperát nézett - úgyhogy én meg fejhallgatóban játszottam az Undying-al, úgyhogy a külvilágból semmit sem érzékeltem.
Közben a csaj akart valamit tõlem, mögém jött és a vállamra tette a kezét, hogy odafigyeljek.
Hááát... ahogy felugrottam a székrõl, fordulatból majdnem leütöttem <#vigyor>

Na, én is végigvittem. A vége állati volt. Nekem is nagyon tetszett az a rész ahol egy kapszullában végigutaztatták velem a tornyot. A turbós GG állat klassz volt. Én pl. fogtam vele egy fém kapszullát, oszt csak nyomultam a gázálarcosok felé. Amikor frankón összetömörültek, leporszívóztam mindegyiket. Ja, énis szétszedtem mindent amit csak lehetett. Brutál. Kiéltem az elõzõ pálya okozta fusztrációm......Na ez a rész lehetett volna hosszabb.
Én egyszer rosáltam be a game alatt. Na, amikor a vizibicajjal megálltam, ahol egy rámpát kellett csinálni... Egy kasba kellett belepakolni mindenféle cuccot, meg egy mosógépet. Itt, amikor rájöttem mit kell csinálni, gondoltam mézelõdök egy kicsit. Bementem egy mellék csatornába, élveztem a klafa grafikát stb. Egy kicsit elbambultam, egyszer csak egy zombifejû kiugrott a vízben úszkáló raklap alól, belehörögve a képembe. Hát biza, lekotortam ez egeret az asztalról........Volt ám szívverés, meg frássz. Itt ki is kapcsoltam a gépet, nekem akkor KO volt.
Össz.: Klafa játék, de még, még, még, ennyi nem elég.
IMYke2.0.0.0
Túl van terhelve.

ibrik
Nálam most bejön - bár az is igaz, hogy az utóbbi napokban sokat "küszködtek" valami miatt...

Tatyla
de

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nforce másnak se jön be?

\"Hard to see, the dark side is.\"

ibrik
A FRAPS-nak saját tömörítetlen AVI-kodekje van - tehát nem hazudtam.
A FRAPS-al készített video mérete kb. 16MB
DivX-be átkódolva (tömörítve): 1.82MB
Na mind1...

Legyen akkor lama-nap (A.K.A. gyereknap) <#vigyor>

hl2divx.avi

**HUN--Server**jelszo hlhu 213.16.87.51:27015
OBInet HL2 Deathmatch jelszo hl2hu 95.228.156.146:27016
TALICSKA_HUN 193.6.2.125:27015
Cronus The Titan Of HL2 Deathmatch 152.66.216.164:27035
HgW|HL2-DM 145.236.231.176:27015
HL2 TDM 213.253.222.60:27015

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

énis a benti böngészõböl szedtem össze de majd minyá emgnézem hol tárolja favoritest azt kikopizom a cimeket

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

oks, csak szolj elötte plz hogy menyek el venni kockacukrot neki 😊

RelakSfromhome
Kérdés törölve, a hiba a lejátszásban volt <#idiota>