42676
-
Szvsz talán nem is a videókártyával van a gond, hanem inkább a 2.66-os Celeronnal...
Nézzétek meg egy régi játék esetén, aminél tuti nem a CPU a szűk keresztmetszet, ha ott is szaggat, akkor irány a Radeon topic. -
Esetleg ne hasonlítsuk össze a Sims-el? Az is veri egyesek szerint a HL2-őt. Vagy vegyük mondjuk a Tetrist... 
Tiszta értelmes megnyilvánulás volt ez az invitálás... -
Igyvan, nem is ertem most ezt az egeszet... En a "d" helyett "k"-t irtam volna, a nyomatek kedveert ;] -
meg a hl2-ben durvára nem a csapatirányításon van a hangsúly -
"Szerintem itt az utcai harc, a csapatirányítás jobban volt megoldva mint pl.: a Half-Life 2-ben"
az lehet ,de a graf 0 -
talán ha CD-vel megy neki a cuccos(amit nem tudok, lehet CD-nélkül megy, de ha egyáltalán nem a DVD-s változat van meg neki..)akkor kevés szabad helye van a vinyón..
más okot nem nagyon tudtam kigondolni:))
vagy megnyitotta 60x a cuccost(én 1x a klickeremmel a Far Cry-t:D -
köszi
nézem:) -
Menj végig a fal mellett( gödrön túl amibe kis tűz ég van egy ajtó) -
Sziasztok!
Egy havernak kéne info, nekem NVidiám van, ezért nem tudok neki tanácsot adni. Következő a probléma: most vett Radeon 9800 Pro-t, mellette 1GB RAM, 2,66GHz Celeron, WinXP, DirectX 9c stb van. Érthetetlen módon szaggat neki bármilyen bekapcsolt élsimítással (2x-essel is) már 1024x768-ban is. Pedig, ha jól tudom, ezzel a kártyával szakítania kellene. A nov. 11-i Catalyst van fönt neki. Szerintetek mit változtasson? A FAQ-ot olvastam, de béta driverekkel nem akar a srác vacakolni. -
Hi! Elakadtam, légyszi segítsetek! Egyszerűen nem találom, merre kéne menni. A kövessétek Freeman-t nevű pályán, amikor be kell jutni a köztponti épületben, nah oda nem tudok bejutni. Az épület tetején van az az izé ami "szórja a poklot", de nem tudook átjutni a kerítésen sehogysem. Hogy a fenébe kell kikapcsolni azt a sazr pajzsot, vagy mit? -
Egy méltatlanul mellőzött játék a Freedom Fightersfórumába szeretnélek invitálni benneteket!
Mielőtt büntetőpontot kapnék ezért közlöm,hogy azért tettem ide a linket,mert sokak szerint(szerintem is)a játék annak ellenére veri a Half Life2-őt,hogy majd egy évvel hamerabb jött ki!
Erröl szeretnáék vitát nyitni!
Ha gondoljátok gyertek a Freedom Fighters fórumába vitázni vagy vitázzunk itt nekem mindegy! -
:) #35540 szerintem szar a half 2 multiba... semmi extra nincs benne.. kicsit odafigyelhettek volna erre.. legalább lenne vmi cél.. -
HL2 fixek
De amúgy csak a kollégákat tudnám idézni: a google keresőt (és társait) nem véletlenül találták ki...
-
Lehet multizni. Faq-ban le van irva mik kellenek hozzá... De abbol sem minden szükséges. -
valaki, egy linket:) -
MagyaR #35536 Amúgy az a rész már megvan a jatek negyede amikor motorcsónak szerúséggel mész ésmár kaptál rá gépfegyvert?
Csakhogy betudjam mérni hol tartok. -
MagyaR #35535 Hogy mekkora?
Teljesítményben?
De szntem az eleve nem függ a hangtól, de megy full grafon a half-life úgyhogy nem akad.
Pedig nincsis olyan nagy szám videókártyám meg ilyenek.
Mostmár 1 gb ramom lett, de még 512esen is ment full grafon.
Így talán azér gyorsabb lett.
Na, de így 2.1esen már megy a cs:s meg a half-life 2 is (mármint a hangjuk megy). -
Hi!
Feltetteam a játékot hozzám. Az ismerösömhöz átmásoltam az egész steam könyvtárat benne a hl2-vel. De nem indult el. Ezt irja: SteamStartup(): Failed to open GCF archieve... Nem lehet vhogy megoldani, hogy elinduljon? -
Gyujts ra egy cigire, napozz a tengerparton (ha este van, akkor nezd a csillagokat) a "gumilabdat", amire a bogarak ugy beindulnak meg hajigald el a bunker iranyaba. Ezek nagy boldogan utanarohannak, aztan eszreveszik hogy a rosszarcu barataink eppen oket nezik, ekkor nekiesnek. Es igy tovabb, vegig. Ahogy rezsofiz is irta, nagyon ne akarj rambozni, ezek most a soklabuak percei... -
nem ad vki egy linket, ahonnan a 2004.11.17.half.life.2.emporio.fix-ape-t Client.dll-t lehet leszedni? Megköckölném , és hova kell msáolni őket?
-
Ott is menni kell a tengerpart mentén szikláról sziklára. Felesleges lőni a bunkerekre nem tudok megsebezni az abban lévő katonákat. Szépen menni kell aztán mindig bejutsz a bunkerek hátuljába ahonnan tovább lehet menni . A pókokat vagy miket ne féltsd, a számuk infinity:) -
.-dDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd -
htx már meg van
most viszont megint elakadtam :D
hol is..
jajj, amikor megkapom azt a bogárcsalogató izét, utána valami tengerparton vagyok, és lőnek rám mint állat, nem tudom merre, és hogyan kéne menni :\ -
Hiába na, nagy a Lámák Állatkertje... 
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
nem szűrja ki a szemedet, amikor nyomsz egy esc-et???
nagy darab téglalap betűkkel és számokkal benne
alulra meg irkálhatsz
remélem sikerül megtalálni -
bundee #35520 Hihetetlen sikerlemeny es euforia volt, amikor atjutottam - azthittem, azert mondjak hogy kemeny fizikat kell hasznalni, mert ilyen szarsagokat kell epiteni :))) De legalabb igy is megoldhato lett volna, de nem. Ez viszont akkora negativ elmeny volt, hogy en is ideges lettem :))) -
Én elsőre átmentem a szomszédos terembe. Tényleg. Sejtettem ugyanis, hogy ezek a srácok a Valve-nél huncutkodtak...
szintén ;] Csak én hamarabb feladtam az építgetést, és ha jól emléxem másnap tiszta fejjel, újra nekifutva a pályának (hátha valami hiba, vagy bug, vagy miegymás) láttam meg a szelepet. Sokan csuklottak abban a negyedórában a valve házatáján... -
Mekkora géped van? -
bundee #35516 Most hogy emlitette valaki, azt a reszt, ahol meg kell emelni a vizszintet, hogy at lehessen menni a csovon a masik oldalra.
Na, amikor ott jartam, nekem nem tunt fel, hogy ott lenne a tuloldalon csap. Ugyhogy szepen elkezdetem a hordokat ledobalni alulra a vizbe, es probaltam epiteni egy kis piramisszeruseget, amin felugralhatok az alagutba - level valve mondta, hogy mennyire nagyon kell hasznalni a fizikat. Kb. 3/4 oramba telt, mire sikerult felugralnom, mert eleve az oldalt fekvo hordokat nehez allo helyzetbe tenni, ezeket egymas tetejere rakni, es elerni, hogy amikor raugrasz, ne doljenek el. DE SIKERULT! Atjutottam a tuloldalra - csak ott jottem ra, hogy mekkorat szoptam, amikor lattam, hogy onnan (alacsony vizszintnel) nem lehet sehova sem eljutni, viszont a racs masik oldalan ott virit a csap szepen eldugva a csovek kozott.
Csak kicsit lettem ideges :))) -
MagyaR #35515 Megvan mi a baj!
Nekem is 5.1es hangfalam van és csak akkor jó a hang ha 2.1re állítom!!!
Volt már valakinek ilyen problémája, de az, azt írta, hogy neki recseg. De nekem akkor meg eggyáltalán nincs hang -
Na, idáig is eljutottam.
Kellemes Karácsonyt és Boldog Újévet mindenkinek!
-
Ennek mi értelme van?
csá -
targa6269 #35511 KÖSZ MINDENKINEK MINDENT!
Igy már sikerült, hogy elkezdtem elörről a pályát.
-
pasquale #35510 hell elég jó gamma :) nekem 2000mhz mediumon néha beszaggatot , a nagyobb csatáknál, afilingje ütős de a vége nagyon nyál volt sajna nem lehetett a végén annyira beleálni magunkat :( -
nem kell természetesen az 1 hozzá. a hangr + passz
-
MagyaR #35508 Ugye akkor nemkell a hl 1 a hl2-höz?
Mármint úgy értem, hogy mivel írták még a gamestarba, hogy hl 1esek a hangok nagyrészt.
Habár ez hülye kérdés csak azért kérdezem, mert ugye nekem mivel eredeti változat ide vagy oda nincs hangom.
De csak a hl2nél meg a cs:snél. A többi gamenél van.
VAN elképzelésetek miért lehet ez?????
Nincs benne a faqban megnéztem.
De szntem azért is nincs benne, mert lehet, hogy csak nálam fordult elő egyedül az a hiba, hogy nincs hang.
Mert másoknál vagy úgy van, hogy csak recseg vagy hasonlóak. -
jakuzatm #35507 Szal még1x megkérdezném ha megengeded tört verzióval lehet-e multizni és ha valakinek ez sikerült akkor miképpen? -
jakuzatm #35506
AD1: elolvastam
AD2: az van benne hogy eredeti verzióval mit kezdjek
AD3: ahelyett hogy tapsikolnál ugyanennyiből tartott volna válaszolni is ha tudsz
AD4: irodott a FAQ x ideje x embertől azért fórum hogy hátha tud valaki ujat mondani
AD5: szerintem