42676
  • [NST]Cifu
    Szvsz talán nem is a videókártyával van a gond, hanem inkább a 2.66-os Celeronnal...

Nézzétek meg egy régi játék esetén, aminél tuti nem a CPU a szűk keresztmetszet, ha ott is szaggat, akkor irány a Radeon topic.
  • [NST]Cifu
    Esetleg ne hasonlítsuk össze a Sims-el? Az is veri egyesek szerint a HL2-őt. Vagy vegyük mondjuk a Tetrist...

Tiszta értelmes megnyilvánulás volt ez az invitálás...
  • PiszkosFred
    Igyvan, nem is ertem most ezt az egeszet... En a "d" helyett "k"-t irtam volna, a nyomatek kedveert ;]
  • Seth
    meg a hl2-ben durvára nem a csapatirányításon van a hangsúly
  • Krinyo
    "Szerintem itt az utcai harc, a csapatirányítás jobban volt megoldva mint pl.: a Half-Life 2-ben"
    az lehet ,de a graf 0
  • tigeroo
    talán ha CD-vel megy neki a cuccos(amit nem tudok, lehet CD-nélkül megy, de ha egyáltalán nem a DVD-s változat van meg neki..)akkor kevés szabad helye van a vinyón..
    más okot nem nagyon tudtam kigondolni:))
    vagy megnyitotta 60x a cuccost(én 1x a klickeremmel a Far Cry-t:D
  • yellowcab
    köszi
    nézem:)
  • Seth
    Menj végig a fal mellett( gödrön túl amibe kis tűz ég van egy ajtó)
  • dr Kotász
    Sziasztok!

Egy havernak kéne info, nekem NVidiám van, ezért nem tudok neki tanácsot adni. Következő a probléma: most vett Radeon 9800 Pro-t, mellette 1GB RAM, 2,66GHz Celeron, WinXP, DirectX 9c stb van. Érthetetlen módon szaggat neki bármilyen bekapcsolt élsimítással (2x-essel is) már 1024x768-ban is. Pedig, ha jól tudom, ezzel a kártyával szakítania kellene. A nov. 11-i Catalyst van fönt neki. Szerintetek mit változtasson? A FAQ-ot olvastam, de béta driverekkel nem akar a srác vacakolni.
  • Joke
    Hi! Elakadtam, légyszi segítsetek! Egyszerűen nem találom, merre kéne menni. A kövessétek Freeman-t nevű pályán, amikor be kell jutni a köztponti épületben, nah oda nem tudok bejutni. Az épület tetején van az az izé ami "szórja a poklot", de nem tudook átjutni a kerítésen sehogysem. Hogy a fenébe kell kikapcsolni azt a sazr pajzsot, vagy mit?
  • Magic Boy
    Egy méltatlanul mellőzött játék a Freedom Fightersfórumába szeretnélek invitálni benneteket!
    Mielőtt büntetőpontot kapnék ezért közlöm,hogy azért tettem ide a linket,mert sokak szerint(szerintem is)a játék annak ellenére veri a Half Life2-őt,hogy majd egy évvel hamerabb jött ki!
    Erröl szeretnáék vitát nyitni!
    Ha gondoljátok gyertek a Freedom Fighters fórumába vitázni vagy vitázzunk itt nekem mindegy!
  • :)
    szerintem szar a half 2 multiba... semmi extra nincs benne.. kicsit odafigyelhettek volna erre.. legalább lenne vmi cél..
  • ibrik
    HL2 fixek

De amúgy csak a kollégákat tudnám idézni: a google keresőt (és társait) nem véletlenül találták ki...
  • Rage47
    Lehet multizni. Faq-ban le van irva mik kellenek hozzá... De abbol sem minden szükséges.
  • tigeroo
    valaki, egy linket:)
  • MagyaR
    Amúgy az a rész már megvan a jatek negyede amikor motorcsónak szerúséggel mész ésmár kaptál rá gépfegyvert?
    Csakhogy betudjam mérni hol tartok.
  • MagyaR
    Hogy mekkora?
    Teljesítményben?
    De szntem az eleve nem függ a hangtól, de megy full grafon a half-life úgyhogy nem akad.
    Pedig nincsis olyan nagy szám videókártyám meg ilyenek.
    Mostmár 1 gb ramom lett, de még 512esen is ment full grafon.
    Így talán azér gyorsabb lett.

Na, de így 2.1esen már megy a cs:s meg a half-life 2 is (mármint a hangjuk megy).
  • Rage47
    Hi!
    Feltetteam a játékot hozzám. Az ismerösömhöz átmásoltam az egész steam könyvtárat benne a hl2-vel. De nem indult el. Ezt irja: SteamStartup(): Failed to open GCF archieve... Nem lehet vhogy megoldani, hogy elinduljon?
  • PiszkosFred
    Gyujts ra egy cigire, napozz a tengerparton (ha este van, akkor nezd a csillagokat) a "gumilabdat", amire a bogarak ugy beindulnak meg hajigald el a bunker iranyaba. Ezek nagy boldogan utanarohannak, aztan eszreveszik hogy a rosszarcu barataink eppen oket nezik, ekkor nekiesnek. Es igy tovabb, vegig. Ahogy rezsofiz is irta, nagyon ne akarj rambozni, ezek most a soklabuak percei...
  • tigeroo
    nem ad vki egy linket, ahonnan a 2004.11.17.half.life.2.emporio.fix-ape-t Client.dll-t lehet leszedni? Megköckölném , és hova kell msáolni őket?
  • rezsofiz
    Ott is menni kell a tengerpart mentén szikláról sziklára. Felesleges lőni a bunkerekre nem tudok megsebezni az abban lévő katonákat. Szépen menni kell aztán mindig bejutsz a bunkerek hátuljába ahonnan tovább lehet menni . A pókokat vagy miket ne féltsd, a számuk infinity:)
  • rezsofiz
    .-dDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd
  • hen-tes
    htx már meg van
    most viszont megint elakadtam :D
    hol is..
    jajj, amikor megkapom azt a bogárcsalogató izét, utána valami tengerparton vagyok, és lőnek rám mint állat, nem tudom merre, és hogyan kéne menni :\
  • IMYke2.0.0.0
    Hiába na, nagy a Lámák Állatkertje...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
  • disconnect
    nem szűrja ki a szemedet, amikor nyomsz egy esc-et???
    nagy darab téglalap betűkkel és számokkal benne
    alulra meg irkálhatsz
    remélem sikerül megtalálni
  • bundee
    Hihetetlen sikerlemeny es euforia volt, amikor atjutottam - azthittem, azert mondjak hogy kemeny fizikat kell hasznalni, mert ilyen szarsagokat kell epiteni :))) De legalabb igy is megoldhato lett volna, de nem. Ez viszont akkora negativ elmeny volt, hogy en is ideges lettem :)))
  • IMYke2.0.0.0
    Én elsőre átmentem a szomszédos terembe. Tényleg. Sejtettem ugyanis, hogy ezek a srácok a Valve-nél huncutkodtak...

• PiszkosFred
    szintén ;] Csak én hamarabb feladtam az építgetést, és ha jól emléxem másnap tiszta fejjel, újra nekifutva a pályának (hátha valami hiba, vagy bug, vagy miegymás) láttam meg a szelepet. Sokan csuklottak abban a negyedórában a valve házatáján...
  • takraj
    Mekkora géped van?
  • bundee
    Most hogy emlitette valaki, azt a reszt, ahol meg kell emelni a vizszintet, hogy at lehessen menni a csovon a masik oldalra.

Na, amikor ott jartam, nekem nem tunt fel, hogy ott lenne a tuloldalon csap. Ugyhogy szepen elkezdetem a hordokat ledobalni alulra a vizbe, es probaltam epiteni egy kis piramisszeruseget, amin felugralhatok az alagutba - level valve mondta, hogy mennyire nagyon kell hasznalni a fizikat. Kb. 3/4 oramba telt, mire sikerult felugralnom, mert eleve az oldalt fekvo hordokat nehez allo helyzetbe tenni, ezeket egymas tetejere rakni, es elerni, hogy amikor raugrasz, ne doljenek el. DE SIKERULT! Atjutottam a tuloldalra - csak ott jottem ra, hogy mekkorat szoptam, amikor lattam, hogy onnan (alacsony vizszintnel) nem lehet sehova sem eljutni, viszont a racs masik oldalan ott virit a csap szepen eldugva a csovek kozott.

Csak kicsit lettem ideges :)))
  • MagyaR
    Megvan mi a baj!
    Nekem is 5.1es hangfalam van és csak akkor jó a hang ha 2.1re állítom!!!
    Volt már valakinek ilyen problémája, de az, azt írta, hogy neki recseg. De nekem akkor meg eggyáltalán nincs hang
  • Andie
    Na, idáig is eljutottam.
    Kellemes Karácsonyt és Boldog Újévet mindenkinek!
  • IMYke2.0.0.0
    Ennek mi értelme van?

• Lazarus
    csá
  • targa6269
    KÖSZ MINDENKINEK MINDENT!

Igy már sikerült, hogy elkezdtem elörről a pályát.
  • pasquale
    hell elég jó gamma :) nekem 2000mhz mediumon néha beszaggatot , a nagyobb csatáknál, afilingje ütős de a vége nagyon nyál volt sajna nem lehetett a végén annyira beleálni magunkat :(
  • reaper4
    nem kell természetesen az 1 hozzá. a hangr + passz
  • MagyaR
    Ugye akkor nemkell a hl 1 a hl2-höz?
    Mármint úgy értem, hogy mivel írták még a gamestarba, hogy hl 1esek a hangok nagyrészt.

Habár ez hülye kérdés csak azért kérdezem, mert ugye nekem mivel eredeti változat ide vagy oda nincs hangom.
    De csak a hl2nél meg a cs:snél. A többi gamenél van.

VAN elképzelésetek miért lehet ez?????
    Nincs benne a faqban megnéztem.
    De szntem azért is nincs benne, mert lehet, hogy csak nálam fordult elő egyedül az a hiba, hogy nincs hang.
    Mert másoknál vagy úgy van, hogy csak recseg vagy hasonlóak.
  • jakuzatm
    Szal még1x megkérdezném ha megengeded tört verzióval lehet-e multizni és ha valakinek ez sikerült akkor miképpen?
  • jakuzatm

AD1: elolvastam
    AD2: az van benne hogy eredeti verzióval mit kezdjek
    AD3: ahelyett hogy tapsikolnál ugyanennyiből tartott volna válaszolni is ha tudsz
    AD4: irodott a FAQ x ideje x embertől azért fórum hogy hátha tud valaki ujat mondani
    AD5: szerintem