42676
-
Srácok!
figyelmesen végigolvastam a Faq-ot, de ott nincs leírés a problémámra...
újraraktam a renccert, a (teljes)steam-et backupoltam ahogy kell(DVD profilt megadva) lett is közel 4 gigás fájlom, azt az új renccernél visszaraknám ,azaz csak raknám, mert a szemétláda kér 2es lemezt!!!! LOL!!!! (ugye ha bezárom, nem csinálom meg, ha okézok, akkor meg nem találja) a qvva annyát,,, hát most itt sz*pok...
gcf piszkáló progival ki lehetne nyerni az exe tartalmát... tanácstalan vagyok, nincs kedvem megint 5 gigát letölteni... hmmm...
5let? -
Hm télleg nem értem miért nem lehet szétnézni meg visszaolvasni a topicban nem csak írni
-
Aspyrin #35503 A választ megkapod ha figyelmesen megfigyeled a banner alatti betűhalmazt (gy.k.:piros színnel). -
jakuzatm #35502 van ez igy miért? -
Aspyrin #35501 Gazdagodtál egy büntetőponttal
-
jakuzatm #35500 Lehet tört hl2-vel multiban játszani ha igen akkor hogy? Köszi -
A csöveken nemtudok átmenni/átugrani se!Pedig már próbáltam,de megpróbálom újra! -
Mielőtt megint nekilátsz: töltsd le a fixeket, ha még nincsenek meg... -
targa6269 #35497 Köszi! Igen van minden egyes mentésnél AI-DIS... . Én ezt természetesen vissza kapcsolom a consolon. Sokszor van ai_dis. e még ilyen komoly bajal nem járt. DVD verzióm van vélhetöen a legelső változat. Megpróbálom teljesen a pálya elejéről. -
Fel létra, csöveken át a túloldalra, átmész másik szoba, fel létra, le cső és megtejered a szelepet, visszamész a vízzel elárasztott szobába...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
Ott vagyok a játékban ahol leesek egy rácsra ami tele van hordókkal és van egy létra amivel letudok menni a csatornába,de az aljátol túl magasan van(hordókon se tudok olyan magasra mászni)a továbbvivő járat!Hogy emelem meg a vízszintet(csapot sehol se találok!)ill. mi a megoldás? -
A legelső leszakadt hídon csak "nitróval" tudsz átugratni (gyorsítás közben Shift gomb) -
Ja, kocsiba beülsz, majd a keresel egy feljárót, és padlógázzal elindulsz ;] -
Ha emlékezetem nem csal akkor el kell indulni közvetlen a part mentén felfelé egy emelkedőn azt arra kell tovább menni. Többet sajna nem tok mondani. -
natehát
az a rész, amikor ledobnak a rovarszörnyek közé egy autóval, ott mit kell csinálni ?? felállítottam már az autót, és utána ? nem tudok semerre sem menni :\ -
csáztok:)
mátol bekapcsolódok a topicba, éppen dvd-ről vinyómra másolom a gyöngyszemet -
Zsoldos #35489 ez ide
-
All access cheat
A lap alján látható hl2uc.zip fájlt letöltöd, a leírás szerint oda kitömöríted, ahová kell és minden fejezet elérhetővé válik új játék kezdésekor. -
Zsoldos #35487 /steamapps/.../hl2/cfg konyvtarban autoexec.cfg nevu file-t hozz letre ezzel a tartalommal:
sv_unlockedchapters "15"
elinditod a jatekot, new game es kivalasztod a neked tetszo fejezetet.
(ezt a parancsot siman konzolba irva is mukodik talan)
-
hát ez jo nagy szop@s!!!
más verziot probáltál? -
nutiform #35485 Nekem is ez volt,és nekem utána úgy működött,hogy a játék betöltése után új játék,majd azt a fejezetetet töltöttem be ahol abbahagytam majd quickloaddal állás betölt és volia mindegy megy ugyanúgy.Tegnap fejeztem be a játékot,nekem így működött. -
sziasztok
pls valaki küldjön át nekem egy mentést a játék utolso fejezetéből
ami működik a collectors editionnel(vengance-asszem)
sajna abba kellet hagynom egy idő után, mert nem volt A.I.
viszont újrakezdeni nicsen időm a collectors-el
nem tudom mekkora a file, de ide sztem át lehetne dobni
előre is köszi
[email protected]
-
az már rég megvolt, de utána ? :D -
Én is hasonlóan jártam, felraktam, nyomtam vele 1-2 órát, elmentettem az állást hiba nélkül, kiléptem, majd mikor újra elindítottam, már nem lehetett visszatölteni. Új játékot tudok kezdeni, és megy is rendesen, de most már elmenteni sem tudom.
Betöltésre is mentésre is uezt a szöveget írja.
Viszont az az érdekes, hogy ha ledúrom, és újra felpakolom, akkor is ezt csinálja...
Már megpróbáltam mindenféle törést, meg fixet, de eredménytelenül.
Nekem is jól jönne a segítség. -
Rusy #35481 telepítsd újra, nekem ez megoldotta, de egy idő után megint előjött, szerintem valami update kell neki az a baj de nemtom... -
Rusy #35480 ja és az a durva gogy asteam dll offon van, teljesen újratelepítettem, semmi steam nem is fut, ha csak sinle-t nyomok akkor is ez van... -
Rusy #35479 detto ugyanez... -
kb 1-2 hete tök normálisan ment a gém, de 2 napja nem tudok load-olni, mert kiugrik windows-ba és ezt a hibauzenetet irja: Source -Fatal error:
"Could not acquire necessery game because the connection to stream servers was lost." Na akko most mivan? Vot már valakinek hasonlo gondja? -
Zsoldos #35477 Maskor jelentkezik nalad amugy az ai disabled problema? Akkor is allhat le script, ha a palyan mar volt ai disableded es visszakapcsoltad.. Nemely dolog nem indul el ilyen utan, ilyenkor elozo palyat reload es visszatoltes nelkul menj at azon a reszen. De celszerubb megszuntetni a problemat (norebuild stb)
Ha rendes verziod van, amivel mar nincs ilyen gond, akkor passz. Elozo palya visszatolteset megprobalhatod. -
targa6269 #35476 Sajnos nem az a probléma. Az AI be van kapcsolva. Ha csak nem úgy van kikapcsolva, hogy nem írja ki. Az a szuka Alexy -vagy hogy is hívják- Többször beleszól a rádióba hogy mindjárt jönnek, de semmi.
Neked is köszönöm, de valami másra lenne szükségem. -
targa6269 #35475 Vissza mentem már egy előző mentéshez és ismét elvittem odáig. De ugyan úgy semmi. Azárt köszi! -
Akkor neked "AI_disabled" problémád lehet...
Ha tényleg ez a helyzet, akkor a megoldás a FAQ-ban.
Ellenben ha mégsem, akkor valamit nem pont ugyanúgy csináltál, ahogy a script "megköveteli"... -
tölts vissza egy elöző mentést,vagy ments egyet és töltsd be újra! -
targa6269 #35472 Koszi!
Csak egy baj van és az nem az, hogy felborulnak az ágyúk, hanem az, hogy senki sem jön és nincs aki felborogassa. Egy árva ellenséges katona sem jelenik meg bárhova is teszem az ágyúkat. Mi a faxt csináljak? -
josi #35471 Szia!
Innen tudsz nagy méretü fájlokat küldeni emailben!
http://s9.yousendit.com/ -
Karácsonyra megkaptam a játék bronz verzióját. Tegnapig minden rendben ment, délután már nem tudtam onlájn játszani, hibás azonosító miatt. Megnéztem a mappát, az addigi 4.6 GB lecsökkent 330 MB-ra! Magyarul: lelépett a progi a gépemről! Azóta újraraktam és egyelőre jó. Mi a rák lehetett ez?
-
Hidd el, tudna rola a vilag jatekos-kozossege, hogy keszul a film meg azelott, hogy a szerzodesen megszaradt volna a tinta ;] De egyelore marad a jatek nekunk, es majd a doom film utan kiderul, hogy ez pozitiv vagy negativ... ;] (AVPt most felejtsuk el, az megsem egy "standalone" otlet volt, mint a doom vagy hl, a res.evil nekem meg bejott, mindket reszben ket szep no oli a zombikat, pont eleg arra a masfel orara ;]) -
nem semmi..a villanyvezetékek realtimeba reagálnak a helikopterre attol függetőn hogy mere helyzkedsz tőlük..:) azthittem ez csak be volt scriptelve..
-
Csekkoljátok! (A címe először felvillanyozott, de aztán :( ... ) -
telepiteni ugy mint a 2est akinek nem eredeti...
hogy a 2 est hogy kell az le van irva itt tessék keresni..