Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
Pl divX-é 😄

Tényleg, miért van az, hogyha csinálok drDivX-el egy videót, akkor az telelesszt ugrabugráló sakktáblamintával?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

IMYke2.0.0.0
Amit végül át lehet kódolni bármivé...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakSfromhome
A Fraps NEM tömörítetlen avi-ba ment, saját kodekje van

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Random_
Miért nem próbálod ki? Mert amint látod le van írva feketén fehéren. Szerintem próbáld ki és ha megy akkor megy ha nem akkor kérdezz. Szvsz idõt spórolsz meg itt se ugatnak le.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

khm.., khm.. bocsi.

Szóval nekem 5cd-s Vengance változatom van.
semmi másra nincs szükségem, csak a feltelepítés (bemountolom mind az 5cd-t és telepítem) csak a patch-re van szükségem és kész-passz??

köszi a segítséget!

üdv:
Mac

Idézet a GYAK-BÓL:
Kérdés: Lesz vagy van már tört változat?
Válasz: Igen, a Half-Life 2 (c) Valve *RETAIL* *DVD* VENGEANCE (1DVD)és a Half-Life 2 (c) Valve *RETAIL* VENGEANCE (5CD), jelenleg ezek tünnek a legjobb változatnak, de a CD-s változathoz nem árt felrakni ezt a Patchet (nem kell online lennie a telepítéshez, a DVD-s változat már alapból tartalmazza).

Elõrendelt valaki Collector's Edition-t? Mikor jelenik már meg végre? Eredetileg december 3-ra már a boltokban kellett volna lennie, most meg december 6 és 10 között várható. Ha 10-én jön én nem tudom mit csinálok! Már november 16 óta játszani akarok!<#szomoru1>

ibrik
A FRAPS úgy tudom, tömörítetlen AVI-ban ment (ezen nem lehet változtatni, esetleg utólag bármelyik video-szerkesztõvel - pl. NanDub - lehet tömöríteni). Azonkívül nálam a WinXP saját videocodec-jein kívül csak XviD és DivX5.2 van fent, mégis mindent - a FRAPS által készített videokat is - minden probléma nélkül le tudom játszani.
Egyébként más is letöltötte azt az AVI-t és õk is le tudták játszani.

Idézem a nagy klasszikust: "A hiba az Ön készülékében..."

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Hali!

nekem 5cd-s

Seth
nálam ilyen nem volt, valami driver bibi lehet

PSN ID.: Beegabor

Andie
Ja, és ezeket az "áttünéseket" mondtam :
A szörny fején átlátszik a zöld lámpa
A faszi testén látszik át ugyanaz.

Megyek, lövök 1-2 képet a tengerpartról.

u.i. : megduplázták a sebességem! jippiiiii! <#taps> 180k-val töltöttem le az imént Ibrik videóját <#eplus2>

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Promi
Javaslom az Ace Mega codecs pack 6.0 vegleges uninstallalasat.
Helyette a jol bevalt K-Lite Codec Pack 2.34 Full
RelakSfromhome
bökdösd légyszi a válasz feliratot, ha egy embernek válaszolsz, mert sokkal könnyebb visszakövetni, hogy mi történt, oks?
Köszi

Tud valaki egy aktuális HL2DM magyar szerver listát?
ASE még nem ismeri ezt valahogy.
Andie
Ibrik : nemtudom lejáccani a videót! <#shakehead> Mivel tömöritetted? Nem tudnád valami "egyszerübb" formában? Egyetlen kodek pack van fent, mégpedig az Ace Mega codecs pack 6.0, ezzel jáccok le mindent, gond nélkül. (Bridzsit Jones 2, Nagy Sándor,stb, tehát a legújabb filmek is) Nem szeretnék újabb kodekeket felpakolni, mert abból mindig csak kavarodás volt. Köszi!

Mászkálj körülötte, majd elindul a tetõ felé vezetõ úton.
Általában akkor állnak meg, ha túlzottan eltávlodosz tõlük, vagy ellenség van a teremben.
VRSDM
mit kell tenni ott ahol a Follow Freemaen chapeterben betörtem abba a lakásba kiiktattam mind a három generátort (energianyalábszerûséget) és barnie az aula közepén pofázik hogy köveessem meg hogy menjek vele azon a z uton a tetõre ? a gond sak az hogy csak pofázik de meg se moccan , mit tegyek??

u dont have to listen anybody else but me

Jólvan, majd ha leközelebb összeakadok vele, kap. De te is! 😄

off vége.
örülök hogy feltünt 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ja és melelsleg nem ez az egyetlen topic ahova ezt benyomta szal nem az elsõ eset, mehet a lámafalka... 😄
<#lama><#lama><#lama><#lama><#lama>

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

O F F

ez komoly
nemar h ezert fizetni kell!?

"A meglévõ regisztráció VIP státuszát aktiválni emelt díjas telefonhívással, vagy emeltdíjas SMS-sel lehetséges. A VIP regisztráció ára havi 80 Ft + ÁFA."

es megeri ez a sok jo felesleges szolgaltatas?! 😊
bar havi 80+afa -ert mit kapsz? 😊

na, huztam haza

O N

::: http://www.keksz.net | photo&videoportal

de sima lámát ami ben van a szmájlik között még szabad nem? 😛
az én lámámhoz meg majd takarmányt is kérek szépen hogy nehogy éhenhaljon, meg majd szoljatok ha jön veszek neki kockacukrot 😄

te meg ne verd át szegényt... , az egyszerû logohoz még nem kell vip nem? csak a midnenféle extra csodához 😊

Nemkén midnig kontrázni 😊
Érik a dolog... akinek kell. Elsõre még nem vágunk lámát senkihez. Csak másodikra 😊 Neked is lesz! 😄D
11 üzi, már értem... <#idiota>

ha nem ide tartozik akkor mirét die irod?
<#idiota><#lama><#idiota><#lama><#idiota>

Hi!Lenne egy kérdésem ami nem ide tartozik....ti hogy tudjátok megcsinálni hogy a nevetek ne ilyen kis egyszerû szar legyen???
Kösz
dx8 vst
dx9 vst

a latvany kb ugyanaz. Ha nem ilyen akkor vmi gaz van a rendszerrel
A ti200 dx8 -as kartya. Es a viz kb ugyanugy nez ki, mint dx9 modban.
ott van a MyGames kozott es Aktiv, es most ki is probaltam itt a helyi LAN serveremen es siman felengedett

szoval jo arra is az ATi kupon 😉)

gcf fileok mar lent voltak, mert volt mar a gepen steam, ezert tudtam kiprobalni, nem kellett megvarni mig lejon

itt egy kep:

my games!

::: http://www.keksz.net | photo&videoportal

Nem lehet hogy ki van kapcsolva, vagy nagyon le van szabalyozva a page file a virtualis memorianak?
Sztem is win problem mert olyan hiba van hogy kevés a memóri ami 756 ddr ram.....szab ad hely meg 15 giga so nemtom........lehet hogy leszedem inkább a vangence-s rilizt köszi......
atenza
A deathmatch file-t hova kell kitömöríteni? A cfg mappába?

tibor16
Ibrik, privi ment...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

PiszkosFred
Hja, nalam is kabe 25-30. Picit tartottam tole, hogy rovidebb lesz, ugyanis egy jokepessegu ismerosom bevagta a nagy arcot 8 oras vegigjatszassal, de aztan kiderult hogy kamu az egesz. Sehol sem siettem, sot, sok helyen tokoltem sokaig, mire rajottem merre tovabb, de barmilyen kulso help nelkul sikerult. Meg a forumokat sem olvastam korabban, nehogy lelojje valaki a poent - erre kenyes vagyok, elobb szeretek valami vegigjatszani, es majd csak utana beszelgetni rola ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Andie
Sendmailto : nekem ez inkább gép vagy windows problémának tünik. Ha odáig elmentél fagyás nélkül, akkor a játék sztem jó (hacsak nem sérült az a file, amit épp ott akar betölteni). Swap file mérete? szabad hely a vinyón?

hi,

vki pls mondja el, hogyan lehet tovabbjutni a sandtrap palya vegen, a bortonudvaron

thx
segitsetek!!!!!!!
Sil3nt
akkor még tényleg messze vagy---demég mennyire <#wow1> én kb. egy hét alatt napi 4-5 óra nyomással nyomtam végig...kb. 30 órát játszottam vele

Andie
Ti hány óra alatt nyomtátok végig? Nem elöször hallom, hogy "rövid" a game. Én 1 hete játszok vele, naponta kb 3-4 órát (amennyit a maszek meg asszony enged), de ezexerint még a felénél sem vagyok, egy csomó ismeretlen dolgot mondtatok. (most voltam a buggy-s vonatos résznél).

én a homokcsapdát megcsináltam hardban játszottam végig csak futottam ahol tudtam a lázadókig elvittenm gond nélkül a kommandósok jöttek megint kifagyot .........letöröltem segítség!!!egyel lehjjebb,,,,,,,
rezsofiz
Ja, sokan mondták hogy rövid a game meg ezek, de azért egy fpstõl több játékidõt nem nagyon lehet elvárni.. arra ottvannak az rpg-k.

sazl : c

szasztok nem akarok 200 oldalt visszaolvasni gyors sgítségre lenne szükségem ..megvan a hl_2 uk dvd+Half-Life.2.PROPER-EMPORiO verzió is hogy tudok jó gammát összerakni?eddig fennt volt de a sandtrap-es résznél rengeteget fagyogatott a gép egyszerûen kilépett a save-eket elmentettem so.várom a tanácsot köszi.......
Hát srácok én is végignyomtam.
Fura de bennem is az volt az elsõ gondolat, hogy rövidre sikeredett.
Aztán kicsit visszapörögtek a dolgok, s kiderült, hogy nem is olyan rövid ez a gém.
Sõt, most, hogy kicsit visszaolvastam, aszem megint kipalom a "kis" hl2-t és nekimegyek hard-ban. (Bár valszeg sok uj dolog nem lesz benne)
Ami a beszarásokat illeti, kijutott nekem is belõle. Ez aszem a játék profi felépítésébõl adódik. Nagyon ki van találva. Pl. amikor tapiskolsz a félhomályban, a lámpásod épp ujratölt, s akkor jobbról, ahol elméletileg csak egy zárt ajtó van meghallod a kis fejrágót nyekeregni morogni. Amugy ehhez hasonló élményt már produkáltaka az elsõ részben is. De ennyire még nem volt kihegyezve. Ehhez képest a doom3 sötétben bukdácsoló szilikonfejü nyomorékjai céllövölde bábuk voltak.
Na usgyi ujra neki.... 8-)
CarajoEsp
Milyne kodek kell hozzá ,mert nekem nem játsza le ,hoghy orhadjon meg.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Már fentvan a cucc, épp decryptel a steam.
Ja.
RelakS
Ez már a homokcsapda epizód, igaz?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

hm. egész jó taktika

http://thenamelessphoto.com/

bfg900
Én bebújtam az egiyk géppuska helyére és shotgunnal kiszedtem mindegyiket. 😊 Amikor nem volt lõszer, vagy kicsi volt a HP-m, akkocs csak gyorsan elõre-hátra, aztán begyûjtöttem minden cuccot.