Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andie
Na gyerekek, F6, erre could not mittoménmi necesarry files, because connection to steam server lost...
Megyek a faqba... 😊

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

A tengernek is kb ilyennek kell lennie. Kozelrol.

Nagyon messzirol fontrol viszont eleg igenytelenul csinaltak meg (pl hegytetorol)
Andie
Várjatok! A csatornákban nekem is ilyen volt a viz! Amikor pl a viz alatti járatban kellett úsznom a barlangok között... Lehet, hogy csak a tenger ilyen vacak? Nincs visszább mentésem (mindig törlöm a mentéseket, mert teljesen összekavarja a dátumozást), de amint beérek valami belsö térbe, ahol viz van, ott is shotolok.
De azért a tengert is kipróbálnám.. mi is a parancs? (keresem is persze!)

Ennél még egy gf2ti2 is szebb (mármint a víz)

balcooo
hüpp, legalabb egy palya léptetés konzolparancsot nem tudtok? :/

Azt, hogy ilyen a jatek dx8 modban, es mivel a ti200 egy full dx8 -as kartya pixel shaderrel, azon is igy kell kineznie. Ezert nem arrol van szo, hogy "nem birja szegenyke", hanem vmi csunyan el van allitva.
Seth
aha és ezzel mit is akarsz mondani??

PSN ID.: Beegabor

PiszkosFred
Ok, akkor sorry

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
404

IMYke2.0.0.0
Már mûxik!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Miért?
Õk nem írhatják be, hogy ai_disable 1 csak azért, hogy nyugodtan tudják csinálni a teszt-et, és ne zavarja a rohangáló szörnyike?

steam, origin: ACE_hun

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tibor16
ezek a linkek nem mûxenek 😞

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

van mat -al kezdodo konzolparancs asszem, amivel allithato, illetve parancssorban is lehet -dxlevel 8 , vagy vmi ehhez hasonlo. Vissza kene keresned a forumban.
IMYke2.0.0.0
Seth
Ez már biztos magasabb szintû shaderes víz mint amit a kártya tud és nem bírja szegényke

PSN ID.: Beegabor

tibor16
Hi Andie, -ez tényleg xar

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

te meg ne mondd neki tovabb a hulyeseget 😊
Nezd meg a #33603-t

Olyannak kene lennie a viznek. Szerintem dx7 modban fut nalad a jatek valamiert. Viszonylag nehez megkulonboztetni a dx8-dx9 modot. Ha megnezed a kepeket, kulonbseg csak a tavolabbi, kis beesesi szogben lathato reszeken lathato.

Van vmi konzolparancs amivel tudod allitani az uzemmodot, allitsd be dx8 -ra. Ha ezt nem hagyja a jatek, akkor a te keszulekedben van a hiba (drivercsere stb)
Ígyvan, ezt tudja...

steam, origin: ACE_hun

Andie
Nyomtam screenshotokat a vizröl! Igaz nem ott, ahol Te, de sztem ez indiferens. Hát, az eredmény elkeseritö. Mindent felraktam max-ra, és ez lett az eredmény (800x600) :
Viz1
Viz2
Viz3
Viz4

Vajon valóban ezt tudja a Gef3Ti200, vagy csak valami rosszul van beállitva nálam? <#nemtudom>

akkor jól van akkor.Azt hittem hogy nálam van a gebasz.
balcooo
Jah homalyos, és mindig az aktualis pályabol van egy screenshot blurölve menühattérnek

balcooo
jojestét!
Beszivtam én is ezzel az AI gebasszal sztem, a buggy-s rész végén nem képes lejönni a csoka hoyg bepötyögje a biztonsagi kodot a vilagitotorony "pincéjében"

Nem tudtok egy szorszt véletlenül ahol vannak ilyen palya eleji autosavek? Asszem valami cliffside walk vagy mi a következö palya.

Ha bejön a konzol,az igaz hogy a háttér homályos lesz?
IMYke2.0.0.0
Én is megveszem magamnak azt a 9 DVD-s szettet - Karácsonyra![/b] <#alien>

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

zsolti001
"A Steam 'Play Games' ablakában jobb gombot nyomsz a Half-Life 2-õn, itt is a 'Properties'-t választod, majd Launch options, és ide beírod '-console'" és ezt hol találom ?

zsolti001
hát valoszinû béna vagyok mert sehogy sem sikerül a konzolt pedig abszolut nem tudombehozni

_Atti_
én azt a részt easyre állitottam a sokadik halál után...
aztán ugy sikerült másodszorra..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

tibor16
off
-és szerinted a K-Lite és az Ace kodekpakk között mi a különbség? -márha így szóba jött? -merhogy eddig Ace-ét használtam

A HC gameres MEGA tesztben is van egy elszolas erre vonatkozolag 😊
Mint már egyszer írták neked, fent a banner alatt van egy link...
zsolti001
ez király nekem nem jön be a konzol

Törölt felhasználó
Nemár, hogy nem megy azzal a módszerrel amit írtam?! Ne add fel, jobban fogod érezni magad, ha csalás nélkül átviszed, ne foszd meg magad ettõl az örömtõl!
Crokin
Fent a hatalmas banner alatt van egy link hatalmas betûkkel...
Próbáltad már ? <#lama><#nevetes1>

Repatarurgyán

takraj
Nézzétek csak!

HL2 - legális, vagy Illegális?

A legutolsó teszt! 3db kép! Egy alap emporio-s hl2vel tesztelték az alaplapot! Ez elég gáz nem? 😄DDDDD (AI, AUX)

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

zsolti001
hol jön be a konzol?

3Error
;D

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
vagy rontasz a játékélményen a konzol lehívásával...
(~, majd sv_cheats 1, aztán god 😊)
Sok(k) sikert !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

ibrik
Vagy ha már semmit sem tudsz csinálni, hozd elõ a konzolt és írd be:
sv_cheats 1
god

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

zsolti001
Oké ezt is megprobálom!

Törölt felhasználó
Bemész oda ahonnan ki lehet venni a lövegeket, abba a "szekrénybe". Elõveszed a shotgunt. Szépen leguggolsz. A szekrény hátulja és a 2 oldala mindenhonnan fedez. Halomra ölöd egyetlen fejlövéssel az összes katonát aki odamerészkedik. Ha elfogy a lõszer kicsit kidugod az orrod és elveszed a hullahalomról. Eccerûez.
Kandurex
Nem jó, az AvP -nél nincs korosztály attól mindenki fél játszani

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zsolti001
Kész feladom az elmult 1 orában kb 60X haltam meg a börtönben !
Esetleg ha valakinek van egy mentése azt örömmel fogadnám a 3 automata fegyveres eset után.

Stranger
Én nem emlékszem hogy bárhol is paráztam volna. Jójó voltak ijesztgetõs részek, de nem tudták rámhozni a frászt.

Mondjuk éppen a HL2 elõtt fejeztem be a Doom 3-at, lehet hogy az edzett meg. SZVSZ D3-nál nagyságrendekkel jobb a HL2, de a Doom 3 alatt jópárszor borult minden az asztalról, amikor egy sötét sarokból hirtelen visszakacsintott egy szörnyike.

AVP-vel egész egyszerûen nem tudtam játszani, már az elején amikor megszólalt a mozgásérzékelõ, és megjelent az elsõ alien úgy berosáltam hogy azonnali uninstall lett a vége <#csodalk>
Pedig szerettem volna játszani vele, mert az Alien sorozat máig az egyik kedvencem (éppen most szereztem meg a 9 DVD-s extra változatot |nagyon örül neki|). Mondjuk akkor még jóval fiatalabb voltam |reméli hogy jó kifogás|

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Skacok! Elado egy sertetlen ATI hl2 kupon 5000 HUF, Kecskemet kornyeken.
Akit erdekel uzenjen mailban
Stranger
Asszem végigviszem még egyszer hardon. Ennyi nem volt elég ebbõl😊

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

RelakSfromhome
Nekem ott az tetszett, hogy:
Barney: Azután a macska után is egy hétig rémálmaim voltak.
Alyx: (halálravált arccal) Milyen macska?
megy a duma
Alyx: (még mindig halálravált arccal) Milyen macska?
Alyx megnyugszik, mert senki sem szól hozzá. Késõbb a teleportban, asszem akkor, amikor kiesik a dugó:
Alyx: Hé, mi is volt azzal a macskával?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

PiszkosFred
OFF
AVPt lehetetlenseg volt ugy vegigjatszani infarktus nelkul ,] A triology is ottvolt, igaz nekem akkor inkabb a grafika ami tetszett, alien temaban az elso 3ds jatek volt. Elotte volt meg alien, a c64es (6 csapattag, 2d mozgas egy celkereszttel) valtozat, na ott kezdodtek az igazi ijedelmek, amikor megjelent valami alien es elkezdett a junoszty sipolni mint a veszettfene ;]

Undyingot ott adtam fel, hogy fulesben este felraktam kiprobalni, erre 10 percnyi jatek utan az uveghaz tetejerol ramugrott par farkas(ember? - mar nem emlexem) es a feltekert hang a fulemben olyan hatassal volt, hogy uninstall es majd csak jopar honap mulva vettem elo ujra ;]

HL2ben a kis alagsori sotet kalandok hoztak ram a fraszt, foleg a kis headcrabek es egyeb "ragcsalok" miatt. A homokban pedig, amikor szegeny laszlo nevu npc jobb letre szenderult, en hulye nem figyeltem mit is magyarazott - kellett volna - es elindultam nyilegyenesen a kovek kozott. Fel perc mulva mar az eletemert rohantam, mikozben a hatso hangfalakbol duborogtek a bogarak.

Amikor a citadella bejarata elott ostromallapot van, 3-4 nagy bolhaval. Akkor ott szenvedtem sokat, es en hulye rossz helyen nyomtam a kvikszevet - 10 health, nulla rpg, semmi kaja, sem loszer, es mindez egy szarra lott epuletben, ami elott az ablakbol lattam a labait lepegetni. Aztan egyszercsak elhallgatott. Eddig hatraltam a falnal, fedezekben, ekkor kineztem az ablakon. Az a nyomorult bolha eppen figyelt befele ;] (addig nem is tudtam, hogy ezek a mocskok le tudnak hajolni....) Olyan panikba estem, hogy jott is a kviklod ;]