Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Szal szvsz tiltsuk meg az ilyen jellegû kérdéseket, lámával ellensúlyozva. Ez persze csak egy lehetõség... Ha akarod, berakom a topic fejlécbe.
Mert ha igen, akkor pls ird már le, milyen drivered van, és mik a beállitásaid a videó settingsnél HL2ben?
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Together we'll fly someday...
ezt nem találom sehol:
Half-Life 2 & Counter-Strike Source Protocol v7 Update (c) Valve VENGEANCE
melyik torrentkeresövel leltetek rá? vki küldhetne egy .torrent fájlt vagy hogy hol találta
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A portal szelen levo "elemeket" lodd szed, ugy hogy a melletted levo energianyalabokbol szedsz ilyen energia gombokat a GGvel. Azokkal lodd szet, lehetoleg minel hamarabb. A ket helikopterrel sokat ne tokolj, mert akkor nem lesz idod. A jatek folyaman itt sietni kell, idore megy a dolog.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
tudom h nem tud semmit azert irtam h : nem support
Zsiros : nemmindegy, hogy gef4 Mx440, vagy TI sorozat. Havernál már sajnos bebizonyosodott, hogy a 4 nemsokat jelent, egy Gef3 Ti200 többet tud, mint a 4-es széria MX alsorozatai 😞 Neked milyen van?
Vki irta itt , h ugyanazok a shaderek vannak Geforce 3TI-ben mint Geforce4TI-ben, ez majdnem igaz, ezert nem igy kellene kineznie.
Szeretem én is arra költeni a pénzt, amit a legjobbnak igérkezik azon az áron -de már rájöttem, ennek sosincs vége, mindig van egy mégjobb... úgyhogy mosmá megeléxem a középkategóriással (9600XT/256 -akkor, amikor vettem, jónak igérkezett) -a FarCry-ban a hollámoknak még habjuk is volt, -tátva maradt a szám. (bocs, hogy ezt hoztam példának) -no de nem terelem a fórumot a VGA felé...
on
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
4.Half-Life 2 (c) Valve/Sierra Update 3 *CRACKED* VENGEANCE
Ezekre talatam a linket, a tobbi csak torrent, ami ingyenes.
DirectX szint allitast probaltad konzolban?
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
De sztem ez nem driver problem. Jólenne még néhány Ti200as emberke screenshotjait megsasolni, náluk mi a szitu...
Tibi : hát ha nemis csúcsszuper, de egy MSI K7N2-ben 3000+ Barthon, 400Mhz ram (512mb), Samsung 160Gb SATA vinyó. Vizhütés nincs, mivel nem húzom a cuccaimat. És valóban, videókátyára nem költöttem, több okból is, de föleg azért, mert nem éreztem annyira szükségét még. Doom3 ment, szépen, élvezetöen. Gyak. HL2 is megy, szépen, most hogy nincs ilyen tükör-effekt a vizfelszinen, engem annyira nem zavar. Ezért nem adok 60+ rongyot. Majd ha már szaggat, meg fix 10 fps-sel mennek a játékok, vagy textúra, modelling, stb hibáim lesznek (mint ahogy cimbinek volt anno az MX440-el), akkor persze muszáj lesz váltanom. Nem értesz egyet?
-na, ezé nem ollan cúnya az ha tükrözõdik a víz... 😊 Ha jól emléxem, neked mintha olvastam volna a Thief3 fórumon, valami csúcsszuper, vízhûtéses stb géped van... -sajnálod a pízt vidikarira??? 😊 -most ezt nem rosszindulatból kérdem, csak szimplán érdeköl... -itt pl a játékélmény megérné...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Hm. Láma, láma, láma... Ez már lassan kezd egy állatfarmra hasonlítani, semmint egy forumra...
Mellesleg, kicsit visszaolvastam és fura érzetem támadt...
Mintha mindig ugyanazt olvasnám, napról napra. Persze nem ugyanazoktól. De a lényeg, hogy már túl van a fórum a 33ezr. hozzászóláson is! De ez tényleg nem lényeg... szerintem. (A jó ides anyukáját annak a ker tv-nek amelyik folyton szerintemezik, már én is meghülyültem tõle.)
A fentiekbõl látszik, hogy ma bal lábbal keltem. Reggel melóbe jövett elküldtem pár bkv ellenõrt melegebbre, me ilyenek, szal jól indul a nap.
Tom' már, hogy hol b*sztam el! Tegnap este nem nyomtama HL2-t. Aszem rajtam is kezdenek kijönni az elvonás tünetei ;-)
Nincs mese. Irodai géprõl Win2k le, Xp fel, HL2 fel azt mehet a munka 8-)
Legyen jó napotok!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
(be)Gyujtod a lamakat<#eplus2>#eplus2>
ezt valaki küldje át nekem pls e-mail-be.. sajna ezt sehol sem találom😞 2x5 megás file..
köszi! [email protected]
hülyeséget a parancsikonhoz... korábbi instalálásnálk magától beirta már.. nemtudjátok mit baxhattam el ? az elsõ felrakásnál magától beirt mijndent úgy ahogy kell.. most meg irogatnom kellett. még yó hogy az infó filébe irta...
Az utolsó 15 percben már mást elö sem vettem, csak a bogyókat hajigáltam, ezek mindent szétszedtek. GG után ez már csak a hab a tortán. mi jöhet még? Gyerekek, én, mint progamozó (nemmintha ettöl különb lennék, csak talán jobban belelátok egy ilyen program lelkivilágába, felépitésébe, nehézségeibe) megemelem a kalapom, nemcsak a team fantáziája, de ügyessége, kivitelezési képessége elött! <#worship>#worship>
Ja, és találtam vizet! <#pias>#pias> <#nyes>#nyes>
Ezek már elég szépek, bár meg sem közelitik a tieiteket.
Szebb viz1
Szebb viz2
Szebb viz3
Szebb viz4
Szebb viz5
Szebb viz6
Néztem, a videó beállitásoknál dx8-at és dx9 (szoftveresen) ir. Tehát elvileg jól ismeri fel. Hogy aztán miért nem tükrözödik a vizfelszin úgy, mint nálatok?... <#rolleyes>#rolleyes>
Ámbár - és itt nem az irigység szól belölem - némelyik képen már túlzás a reflekció, kicsit mármár természetellenesen visszatükrözödik minden benne. De a látvány fullos, 100%!
No jóccaka, reggel leszek!<#fogmosas>#fogmosas>
Velük le lehet szedni ezeket.
Overnet
eDonkey2000
A külömbség minimális, az overnet butitottabb, de egyszerübb is.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
(viszont a nyakam rá, hogy ezután mindenki azért fog nyaggatni, hol lehet ezeket letölteni... <#gonosz3>#gonosz3>)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
1.szukseges verzio:
Half-Life 2 (c) Valve *RETAIL* *DVD* VENGEANCE (1DVD) vagy
Half-Life 2 (c) Valve *RETAIL* VENGEANCE (5CD)+Half-Life 2 (c) Valve *CD Version Upgrade* VENGEANCE.
2.Half-Life 2 & Counter-Strike Source Protocol v7 Update (c) Valve VENGEANCE
3.Half-Life 2 (c) Valve *Deathmatch Addon* VENGEANCE
4.Half-Life 2 (c) Valve/Sierra Update 3 *CRACKED* VENGEANCE
Ezeket, a fenti sorrendben kell felpakolni, bovebben leirni kb. 5 oldal lenne, erre nem vallalkozom, tehat kovessetek az NFO-k ban levo utasitasokat es mukodni fog.
Nekem a HL2 DM mukodik minden szerveren a CS:Sorce csak tort szervereken.
De miután nekem ugye nem tört játékom van, és egyértelmû leírásokat nem láttam eddig sehol, én ilyesmire nem vállalkozom.
Így is épp elég privát üzenet érkezik hozzám tört játékokkal kapcsolatban, amire vagy tudom a választ (írt már róla itt valaki a fórumba), vagy nem.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
kicsit lassan jon be...