Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gpm
Azert ennyire szvsz nem kellene durvan hozzaalni?

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Ja, ahogy látod, máris😊
Szal szvsz tiltsuk meg az ilyen jellegû kérdéseket, lámával ellensúlyozva. Ez persze csak egy lehetõség... Ha akarod, berakom a topic fejlécbe.
A geforce4 és 3 között kb annyi a különbség, mint a 9700 és 9800 között😊 teljesítménybeli ráncfelvarrás.
Andie
És tuti, hogy a 4200 uazt tudja, mint a gef3Ti200 ?
Mert ha igen, akkor pls ird már le, milyen drivered van, és mik a beállitásaid a videó settingsnél HL2ben?

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Hello! A HL1 source megy a HL2 DVD Vengeance verzióval, vagy nem? Én próbáltam, de valmi 380-as hibát írt ki.
Me0w
Detto, ti4200-on van viztukrozodes nalam is. (De lassu mint a picsa 😄)

Together we'll fly someday...

help!<#lama>

ezt nem találom sehol:
Half-Life 2 & Counter-Strike Source Protocol v7 Update (c) Valve VENGEANCE

melyik torrentkeresövel leltetek rá? vki küldhetne egy .torrent fájlt vagy hogy hol találta

PiszkosFred
gombokat=gömböket ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
SPOILER

A portal szelen levo "elemeket" lodd szed, ugy hogy a melletted levo energianyalabokbol szedsz ilyen energia gombokat a GGvel. Azokkal lodd szet, lehetoleg minel hamarabb. A ket helikopterrel sokat ne tokolj, mert akkor nem lesz idod. A jatek folyaman itt sietni kell, idore megy a dolog.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Andie
Jaaa, aszittem valami support teammel nem vagy megelégedve 😊

mx 460 😄DDDD
tudom h nem tud semmit azert irtam h : nem support

gpm
80

RelakS
Ja, az MX440 gyakorlatilag a Geforce 2 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

a hálflájf kettõ végén mit kell csnálni, hogy az a szakállas barom ne teleportáljon el? mit lõjek le és hogyan? Nem találom a megoldást, vki gyorsan ha vonalban van, adjon egy kis infot, mert idegesít...
Andie
Ok, kipróba este.
Zsiros : nemmindegy, hogy gef4 Mx440, vagy TI sorozat. Havernál már sajnos bebizonyosodott, hogy a 4 nemsokat jelent, egy Gef3 Ti200 többet tud, mint a 4-es széria MX alsorozatai 😞 Neked milyen van?

nálam is hasonlóan néz ki gef 4-gyel ez nem support

elvileg 80

Andie
oké. akkor mat_directx 90 ? vagy 80 ?

gpm
En kiprobalnam, mert a viz nalad kb DirecX6.
Vki irta itt , h ugyanazok a shaderek vannak Geforce 3TI-ben mint Geforce4TI-ben, ez majdnem igaz, ezert nem igy kellene kineznie.

tibor16
off
Szeretem én is arra költeni a pénzt, amit a legjobbnak igérkezik azon az áron -de már rájöttem, ennek sosincs vége, mindig van egy mégjobb... úgyhogy mosmá megeléxem a középkategóriással (9600XT/256 -akkor, amikor vettem, jónak igérkezett) -a FarCry-ban a hollámoknak még habjuk is volt, -tátva maradt a szám. (bocs, hogy ezt hoztam példának) -no de nem terelem a fórumot a VGA felé...
on

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Andie
Nem próbáltam, mert volt aki azt irta, hogy utánna úgy elbaxódott, hogy dx6-ként kezelte, meg minden elcsúnyult, vissza se tudta állitani. De egyébként mint irtam, tökéletesen felismeri az Advancedben a kártyát 8.0-nak, a szoftvert 9.0-nak...

gpm

gpm
Vmi nagy gaz van nalad, a viznek nem igy kellene kineznie, meg Gefo 3-al sem. <#guluszem1>
DirectX szint allitast probaltad konzolban?

Nekem az van és nincs gondom a vízzel.

CarajoEsp
Nekem az van és ugyan ilyen a víz. Most akkor erre a karira valóban nem lett volna megírva?? Nincs olyan akinek mondjuk Ti4200-a van. Abban ugyan ilyen Shaderes cuccok vannak. Ha azokon megy a víz ,akkor a miénken is kéne.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Andie
Bevallom, nem a legújabb, mert miután összeraktam a lentebb emlitett konfigot, kicsit szivatott (fagyások, crc hibák tömöritéskor, stb), és a hiba-kiküszöböléskor már próbáltam kizárni az új (és általam még nem tesztelt) nvidia drivert is, igy egy augusztusi (v52?) bevált drivert tettem fel. (aztán kiderült, hogy a sata driver és a memória <-> proci fsb frekvencia-eltérés okozta a bibit)
De sztem ez nem driver problem. Jólenne még néhány Ti200as emberke screenshotjait megsasolni, náluk mi a szitu...

Andie
RelakS : feltoltam a viz reflekciót ALL-ra, semmi hatása. 😞

Tibi : hát ha nemis csúcsszuper, de egy MSI K7N2-ben 3000+ Barthon, 400Mhz ram (512mb), Samsung 160Gb SATA vinyó. Vizhütés nincs, mivel nem húzom a cuccaimat. És valóban, videókátyára nem költöttem, több okból is, de föleg azért, mert nem éreztem annyira szükségét még. Doom3 ment, szépen, élvezetöen. Gyak. HL2 is megy, szépen, most hogy nincs ilyen tükör-effekt a vizfelszinen, engem annyira nem zavar. Ezért nem adok 60+ rongyot. Majd ha már szaggat, meg fix 10 fps-sel mennek a játékok, vagy textúra, modelling, stb hibáim lesznek (mint ahogy cimbinek volt anno az MX440-el), akkor persze muszáj lesz váltanom. Nem értesz egyet?

CarajoEsp
Nekem ugyanilyen szar a VÍZ. Milyen driver van fent?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

tibor16
kicsit off (is)
-na, ezé nem ollan cúnya az ha tükrözõdik a víz... 😊 Ha jól emléxem, neked mintha olvastam volna a Thief3 fórumon, valami csúcsszuper, vízhûtéses stb géped van... -sajnálod a pízt vidikarira??? 😊 -most ezt nem rosszindulatból kérdem, csak szimplán érdeköl... -itt pl a játékélmény megérné...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

cam3l3on
ja én is erre az állításra szavazok SZERINTEM SZERINTÜNK<#wave>

Reggelt!
Hm. Láma, láma, láma... Ez már lassan kezd egy állatfarmra hasonlítani, semmint egy forumra...
Mellesleg, kicsit visszaolvastam és fura érzetem támadt...
Mintha mindig ugyanazt olvasnám, napról napra. Persze nem ugyanazoktól. De a lényeg, hogy már túl van a fórum a 33ezr. hozzászóláson is! De ez tényleg nem lényeg... szerintem. (A jó ides anyukáját annak a ker tv-nek amelyik folyton szerintemezik, már én is meghülyültem tõle.)

A fentiekbõl látszik, hogy ma bal lábbal keltem. Reggel melóbe jövett elküldtem pár bkv ellenõrt melegebbre, me ilyenek, szal jól indul a nap.

Tom' már, hogy hol b*sztam el! Tegnap este nem nyomtama HL2-t. Aszem rajtam is kezdenek kijönni az elvonás tünetei ;-)

Nincs mese. Irodai géprõl Win2k le, Xp fel, HL2 fel azt mehet a munka 8-)

Legyen jó napotok!
cam3l3on
LLLLLLLOOOOOOOOOLLLLLLLLLL!!!

RelakS
Advanced settings-et ezexerint megnézted. Ott be lehet állítani, hogy Reflect all?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Promi
LOL Latom hasonlitasz az osokhoz, nagy vadasz vagy Te is.
(be)Gyujtod a lamakat<#eplus2>
"4.Half-Life 2 (c) Valve/Sierra Update 3 *CRACKED* VENGEANCE "
ezt valaki küldje át nekem pls e-mail-be.. sajna ezt sehol sem találom😞 2x5 megás file..
köszi! [email protected]
felinstaláltam újra a VENGEANCE dvd-s verziót és most bekellet irnom ezt a "D:\halflife2\SteamApps\User\Half-Life 2\hl2.exe" -steamlocal
hülyeséget a parancsikonhoz... korábbi instalálásnálk magától beirta már.. nemtudjátok mit baxhattam el ? az elsõ felrakásnál magától beirt mijndent úgy ahogy kell.. most meg irogatnom kellett. még yó hogy az infó filébe irta...
Andie
Na, megjöttem a ma éjszakai gamolásból, megkaptam a bogarakat, hát eszméletlen brutál harcolni velük <#vigyor2> Elég csak felhajitanom egy gumót a magaslesre, ezek mennek, teszik a dolgukat. Az udvar tuloldalán a toronyba bevágtam egyet, vagy 4-en repültek a célra <#hehe>
Az utolsó 15 percben már mást elö sem vettem, csak a bogyókat hajigáltam, ezek mindent szétszedtek. GG után ez már csak a hab a tortán. mi jöhet még? Gyerekek, én, mint progamozó (nemmintha ettöl különb lennék, csak talán jobban belelátok egy ilyen program lelkivilágába, felépitésébe, nehézségeibe) megemelem a kalapom, nemcsak a team fantáziája, de ügyessége, kivitelezési képessége elött! <#worship>

Ja, és találtam vizet! <#pias> <#nyes>
Ezek már elég szépek, bár meg sem közelitik a tieiteket.
Szebb viz1
Szebb viz2
Szebb viz3
Szebb viz4
Szebb viz5
Szebb viz6

Néztem, a videó beállitásoknál dx8-at és dx9 (szoftveresen) ir. Tehát elvileg jól ismeri fel. Hogy aztán miért nem tükrözödik a vizfelszin úgy, mint nálatok?... <#rolleyes>
Ámbár - és itt nem az irigység szól belölem - némelyik képen már túlzás a reflekció, kicsit mármár természetellenesen visszatükrözödik minden benne. De a látvány fullos, 100%!

No jóccaka, reggel leszek!<#fogmosas>

gpm
Torrent v. Wanadoo, majd ezt valaszold.<#vigyor1>

3Error
Sztem próbálkozzanak az emberek az overnet/edonkey2000 -el.
Velük le lehet szedni ezeket.

Overnet
eDonkey2000

A külömbség minimális, az overnet butitottabb, de egyszerübb is.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

And5
CS: S is megy minden serveren annyi a lényeg hogy cisnalni kell a steamen egy olyan accot ahol egy játék sincs ( magyarán egy új accot) utánna a SteamApps/usersnél minden modnak van különkönyvtára és mindenkönyvtárban a steammenu.ini ben az nfoban leírtakban meg kell változtatni a dolgokat

RelakSfromhome
Imádom ezeket a bogarakat 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

azokra majd ráuszitjuk a lámafalkát 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

<#eljen>

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

[NST]Cifu
Köszi, akkor megy a FAQ-ba!

(viszont a nyakam rá, hogy ezután mindenki azért fog nyaggatni, hol lehet ezeket letölteni... <#gonosz3>)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

gpm
Meg egyszer, mert felreertheto volt(Cifu az elozott torolned?):

1.szukseges verzio:
Half-Life 2 (c) Valve *RETAIL* *DVD* VENGEANCE (1DVD) vagy
Half-Life 2 (c) Valve *RETAIL* VENGEANCE (5CD)+Half-Life 2 (c) Valve *CD Version Upgrade* VENGEANCE.

2.Half-Life 2 & Counter-Strike Source Protocol v7 Update (c) Valve VENGEANCE

3.Half-Life 2 (c) Valve *Deathmatch Addon* VENGEANCE

4.Half-Life 2 (c) Valve/Sierra Update 3 *CRACKED* VENGEANCE

Ezeket, a fenti sorrendben kell felpakolni, bovebben leirni kb. 5 oldal lenne, erre nem vallalkozom, tehat kovessetek az NFO-k ban levo utasitasokat es mukodni fog.

Nekem a HL2 DM mukodik minden szerveren a CS:Sorce csak tort szervereken.

[NST]Cifu
Ha valaki összehoz egy ilyet, én szivesen berakom...
De miután nekem ugye nem tört játékom van, és egyértelmû leírásokat nem láttam eddig sehol, én ilyesmire nem vállalkozom.
Így is épp elég privát üzenet érkezik hozzám tört játékokkal kapcsolatban, amire vagy tudom a választ (írt már róla itt valaki a fórumba), vagy nem.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kipróbáltam az emp. verzióhoz a veng. multit. Most nem indul el.

gpm

Majd csinálok én is shotot...csak újra kell rakni...

Lobster
Cifu!

A FAQ-hoz ötlet. Szvsz jó lenne berakni a "Hogyan lehet multizni az Emporios-Vengeance-es...stb verziókkal?" kérdést és válaszait. Beleértve a szükséges peccsek/krekkek és egyéb ápdétek listáját (legalább filenév szinten)...

Üdv!